of naar dat ding van no1uknown.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 13:48 schreef seto het volgende:
[..]
dus je komt over een maand pas naar kneets
anders krijg je toch gewoon vrolijk een bindend afwijzend studieadvies? Athans dat was 10jr geleden zoquote:Op dinsdag 13 augustus 2013 13:55 schreef fathank het volgende:
Wie haalt er tegenwoordig in 1 jaar zn propedeuse?
In mijn tijd had je nog geen bindende studieadviezen...quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:23 schreef RaymondK het volgende:
[..]
anders krijg je toch gewoon vrolijk een bindend afwijzend studieadvies? Athans dat was 10jr geleden zo
grandpa has spoken
[ afbeelding ]
ken je na gaanquote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:26 schreef CarbonC het volgende:
[..]
In mijn tijd had je nog geen bindende studieadviezen...
Zeer nice! Beter dan die bevroren (geweest zijnde) meuk hier in NL. Sowieso een pluspunt dat in Spanje de supermarkten een echte visafdeling hebben met verse vis.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:09 schreef Snakey het volgende:
Het is hier tonijn seizoen.![]()
Ze mogen, voor het behoud van de tonijn uiteraard, maar een paar weken gevangen worden. En ik geloof dat de totale vangst dan ook weer gelimiteerd is. Maar anyway, er liggen elke dag een paar verse tonijnen bij de supermarkt waar ze een plak afsnijden als je een stuk wil. Fuck wat is dat lekker.
Die zijn echt geweldig hier, die visafdelingen. De tonijn zag ik toevallig in de supermarkt dus koop ik die daar. Maar ik ga meestal naar een (dagelijkse) markt waar groenten en visboeren hun waar verkopen. Alle groenten zijn biologisch, en de vis wordt in niet al te grote partijen ingekocht waardoor het bijna nooit te lang in de koeling heeft gelegen en dus vers is omdat ze dagelijks zo goed als uitverkopen. En dat verschil proef je echt heel goed. Als ik dan weer in Nederland ben en 'verse vis' koop valt dat behoorlijk tegen.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:27 schreef CarbonC het volgende:
[..]
Zeer nice! Beter dan die bevroren (geweest zijnde) meuk hier in NL. Sowieso een pluspunt dat in Spanje de supermarkten een echte visafdeling hebben met verse vis.
Vis in Nederland wordt gevangen in de noordzee, gaat met de vrachtwagen naar Parijs om op de visafslag daar verhandelt te worden, wordt teruggereden door (meestal de visboer of groothandel zelf) om dan in de schappen te verschijnenquote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:38 schreef Snakey het volgende:
[..]
Die zijn echt geweldig hier, die visafdelingen. De tonijn zag ik toevallig in de supermarkt dus koop ik die daar. Maar ik ga meestal naar een (dagelijkse) markt waar groenten en visboeren hun waar verkopen. Alle groenten zijn biologisch, en de vis wordt in niet al te grote partijen ingekocht waardoor het bijna nooit te lang in de koeling heeft gelegen en dus vers is omdat ze dagelijks zo goed als uitverkopen. En dat verschil proef je echt heel goed. Als ik dan weer in Nederland ben en 'verse vis' koop valt dat behoorlijk tegen.
Voor die tonijn kun je trouwens het beste 's morgens naar de supermarkt gaan. Ze hebben er maar 3 tot 5 liggen die aan het eind van de dag zo goed als verdwenen zijn. Anders krijg je een zielig plakje van de staart.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:27 schreef CarbonC het volgende:
[..]
Zeer nice! Beter dan die bevroren (geweest zijnde) meuk hier in NL. Sowieso een pluspunt dat in Spanje de supermarkten een echte visafdeling hebben met verse vis.
Voor verse vis in nederland kun je het beste naar de haven gaan. Daar wordt nog wel eens rechtstreeks verkocht. Maarja, dat doe je ook niet dagelijks of een paar keer per week.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:39 schreef RaymondK het volgende:
[..]
Vis in Nederland wordt gevangen in de noordzee, gaat met de vrachtwagen naar Parijs om op de visafslag daar verhandelt te worden, wordt teruggereden door (meestal de visboer of tussen handelaar zelf) om dan in de schappen te verschijnen
Nee precies.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:41 schreef Snakey het volgende:
[..]
Voor verse vis in nederland kun je het beste naar de haven gaan. Daar wordt nog wel eens rechtstreeks verkocht. Maarja, dat doe je ook niet dagelijks of een paar keer per week.
Met de tijd die ik dan moet rijden is de vis al niet meer vers als ik thuis kom.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:42 schreef RaymondK het volgende:
[..]
Nee precies.
m'n ouders gaan nog wel eens naar Scheveningen vis halen, maar dat doen maar weinig mensen idd.
maakt niet uit hoorquote:Op dinsdag 13 augustus 2013 13:48 schreef McNulty het volgende:
[..]
Mijn opmerking was niet zozeer naar jou als persoon gericht, maar meer op de crossfit aanbeveling i.p.v. bodybuilden. De big 3+press&press voor kracht + conditioning beschouw ik als beter.
Verder hoop ik dat je snel hersteld hoor![]()
Ps: Stel dat met de studie moet gaan starten, ga je dan voor je diploma of pak je propedeuse in een jaar en ga je het volgend jaar opnieuw proberen?
euhm niet dat ik weet, anders waren ze daar wel heen gegeaan. Dat is dichterbijquote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:46 schreef Snakey het volgende:
[..]
Met de tijd die ik dan moet rijden is de vis al niet meer vers als ik thuis kom.![]()
Verkopen ze op Hoek van Holland nog verse vis eigenlijk?
Bijna nergens meerquote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:46 schreef Snakey het volgende:
[..]
Met de tijd die ik dan moet rijden is de vis al niet meer vers als ik thuis kom.![]()
Verkopen ze op Hoek van Holland nog verse vis eigenlijk?
Ik kom er bijna nooit meer. Dat ik (m'n ouders) daar vis kochten is dan ook al een paar jaar (lees decenia) geleden volgens mij.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:47 schreef RaymondK het volgende:
[..]
euhm niet dat ik weet, anders waren ze daar wel heen gegeaan. Dat is dichterbij
BAS is inmiddels <50 ECS in het eerste jaar. Dat was <40 ECS. Je moet ook wel een enorme droplul zijn wil je minder dan 40 punten halen in je eerste jaarquote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:23 schreef RaymondK het volgende:
[..]
anders krijg je toch gewoon vrolijk een bindend afwijzend studieadvies? Athans dat was 10jr geleden zo
grandpa has spoken
[ afbeelding ]
En gefrituurd zeker?quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:56 schreef ChesterPerry het volgende:
vind haring echt vies, panga, koolvis en bakkeljauw zijn wel lekker mits gepaneerd
Die twee moet je bijna wel paneren en frituren want veel smaak zit er verder niet aan.quote:Op dinsdag 13 augustus 2013 14:56 schreef ChesterPerry het volgende:
vind haring echt vies, panga, koolvis en bakkeljauw zijn wel lekker mits gepaneerd
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |