Misschien om ze op te eten?quote:Op donderdag 15 augustus 2013 22:10 schreef SV-tje het volgende:
[..]
Waarom zou je de papiertjes van de cupcakes willen halen? Het is juist een leuke manier van een cupcake nog extra versieren door een leuk papiertje te gebruiken.
quote:Op zaterdag 17 augustus 2013 09:59 schreef Mama_Mia het volgende:
Beter laat dan nooit, foto's van mijn Franse citroentaart:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Oooh dat ziet er goed uit!quote:Op zaterdag 17 augustus 2013 09:59 schreef Mama_Mia het volgende:
Beter laat dan nooit, foto's van mijn Franse citroentaart:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
was ook erg lekker vooral na een paar uurtjes in de koelkast, dan is het allemaal heerlijk ingetrokkenquote:Op zaterdag 17 augustus 2013 10:26 schreef RunForrestRun het volgende:
[..]
Oooh dat ziet er goed uit!
Ik houd me aanbevolen voor een recept!quote:Op zaterdag 17 augustus 2013 10:28 schreef Mama_Mia het volgende:
[..]
was ook erg lekker vooral na een paar uurtjes in de koelkast, dan is het allemaal heerlijk ingetrokken
(basisdeeg zit een citroen in en er gaat een citroen met rietsuiker over de bovenkant zodat het er lekker in trekt, en dan zit in het midden een mix van mascarpone met lemon curd )
quote:Op zaterdag 17 augustus 2013 10:30 schreef RunForrestRun het volgende:
[..]
Ik houd me aanbevolen voor een recept!
Heb ein-de-lijk weer een oven, en niet eens een combimagnetron maar een echte echte oven .
holoy shit het water loopt in mn mond!!quote:Op zaterdag 17 augustus 2013 09:59 schreef Mama_Mia het volgende:
Beter laat dan nooit, foto's van mijn Franse citroentaart:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
hij was ook erg lekkerquote:Op zaterdag 17 augustus 2013 12:08 schreef casper019 het volgende:
[..]
holoy shit het water loopt in mn mond!!
die wil ik ook maken! het klinkt heeeeerlijkquote:Op zaterdag 17 augustus 2013 10:36 schreef Mama_Mia het volgende:
[..]
taart:
225 gram boter in blokjes
225 ruwe rietsuiker
225 zelfrijzend bakmeel
2 theelepels bakpoeder
4 middelgrote eieren
1/2 dl double cream of slagroom
fijne rasp en sap van 1 citroen
(evt 2 eetlepels bruine rum)
vulling:
100 gram lemon curd (of zelf maken)
200 gram mascarpone
topping:
sap van 1 citroen
50 gram ruwe rietsuiker
recept:
klop alle ingrediënten voor de taart en doe deze in een ingevette springvorm van 20 cm. Bak 50-55 minuten in een oven (170 hetelucht, 190 gewone oven, gasstand 3-4) tot een in het midden gestoken pen er schoon uit komt. Ga met een mes rondom tussen de vorm en de taart. Roer citroensap en suiker door elkaar en lepel dit over de bovenkant. Laat afkoelen.
Klop de lemon curd door de mascarpone. Snijd het gebak met een broodmes in twee lagen en verdeel de vulling op de onderste laag, zet de bovenkant erop.
Bewaar de taart afgedekt in de koelkast, laat hem 30-60 minuten voor serveren op kamertemperatuur komen.
(even snel overgetypt uit mijn boek, fantastische taarten van Annie Bell)
YuM!quote:Op zaterdag 17 augustus 2013 09:59 schreef Mama_Mia het volgende:
Beter laat dan nooit, foto's van mijn Franse citroentaart:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Oe. Lekkerquote:Op zaterdag 17 augustus 2013 20:39 schreef Leintjeuh het volgende:
Hier staan nu chocolade cupcakes met een hart van Chokotoff in de oven
en? is het allemaal gelukt?quote:Op donderdag 15 augustus 2013 21:35 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Ik ga idd 2 keer het recept maken.
Het werd uiteindelijk bijna 2 keer het recept. Is denk ik ietsje droger geworden dan bedoelt, maar toch erg lekker. Ik ga zo buiten kijken, maar volgens mij is er nog een berg over. Zo kwam mijn prachtexemplaren uit de oven:quote:
quote:Op zaterdag 17 augustus 2013 22:21 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Het werd uiteindelijk bijna 2 keer het recept. Is denk ik ietsje droger geworden dan bedoelt, maar toch erg lekker. Ik ga zo buiten kijken, maar volgens mij is er nog een berg over. Zo kwam mijn prachtexemplaren uit de oven:
[ afbeelding ]
En de binnenkant:
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |