abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:38:22 #51
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_128397364
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:33 schreef Frikandelbroodje het volgende:
Prima :9~

Geweldig dat soort zaakjes en ketens, zoals Döner Company en Chico's place.
Precies, en iedereen maar klagen over "die buitenlanders"
Als het aan hen lag dan zaten we nog aan de simpele Hollandse kost..
Heerlijk Döner Kebab, Roti, Tandoori's e.d. Jum! :9~
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:38:34 #52
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_128397369
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:19 schreef De_Guidance het volgende:
Islamisering!!
pi_128397386
Denk wel dat het de meeste Nederlanders zal bevallen. Nederlanders eten vaak buitenlands eten (Italiaans, Amerikaans), vanwege de smaak van de Nederlandse keuken :P

Enfin, goed om te horen dat het weer investeringen met zich meebrengt in deze barre economische tijden.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:41:40 #54
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_128397477
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:38 schreef Zienswijze het volgende:
Denk wel dat het de meeste Nederlanders zal bevallen. Nederlanders eten vaak buitenlands eten (Italiaans, Amerikaans), vanwege de smaak van de Nederlandse keuken :P

Enfin, goed om te horen dat het weer investeringen met zich meebrengt in deze barre economische tijden.
Zeg maar gerust bijna altijd, behalve in de winter. Dan smaakt volgens velen Hollandsche kost heel goed.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:43:55 #55
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_128397549
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:36 schreef Brum_brum het volgende:
Als de Burger Turk in Istanboel internationaal was gegaan dan was het nieuws geweest maar dit gezeur en rondvliegen met eten is gewoon jammer.
Welk eten wordt er tegenwoordig niet rondgevlogen?

De Mac en Burger King laten een groot deel van hun eten overkomen uit het buitenland, Deli France laat de (ongebakken) broden uit Frankrijk overkomen, en de gemiddelde shoarma-/kebabtent halen de spiezen uit Duitsland.
Er zijn maar heel weinig restaurants die alleen met lokale of landelijke producten werkt in Nederland.
pi_128397554
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:41 schreef Jellereppe het volgende:

[..]

Zeg maar gerust bijna altijd, behalve in de winter. Dan smaakt volgens velen Hollandsche kost heel goed.
Valt me trouwens op dat je weinig Nederlandse restaurants in het buitenland ziet. Blijkbaar valt de Nederlandse keuken niet in de smaak?
pi_128397556
:9~


When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:44:24 #58
155016 Pien85
Manipulatief kutwijf
pi_128397563
En ze leefde nog lang en... Nou gewoon met ups en downs.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:46:17 #59
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_128397614
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:44 schreef Zienswijze het volgende:

[..]

Valt me trouwens op dat je weinig Nederlandse restaurants in het buitenland ziet. Blijkbaar valt de Nederlandse keuken niet in de smaak?
Genoeg Hollandse friettenten/patatzaken in bijv Spanje en Griekenland.
Maar goed, daar komen ook voronamelijk Nederlanders die geen "buitenlands vreten" lusten.
pi_128397630
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:43 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Welk eten wordt er tegenwoordig niet rondgevlogen?

De Mac en Burger King laten een groot deel van hun eten overkomen uit het buitenland, Deli France laat de (ongebakken) broden uit Frankrijk overkomen, en de gemiddelde shoarma-/kebabtent halen de spiezen uit Duitsland.
Er zijn maar heel weinig restaurants die alleen met lokale of landelijke producten werkt in Nederland.
Wel jammer. Maar goed, voordeliger qua kosten waarschijnlijk.

Bij weinig restaurants kan je nog vers eten.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:47:17 #61
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_128397652
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:44 schreef Zienswijze het volgende:

[..]

Valt me trouwens op dat je weinig Nederlandse restaurants in het buitenland ziet. Blijkbaar valt de Nederlandse keuken niet in de smaak?
Poeh, geen idee. Ik weet wel dat bijvoorbeeld de stroopwafel en friet het altijd goed doen.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:47:24 #62
342946 TweeGrolsch
Geen 18 ? Geen druppel!
pi_128397657
Als ze goede kebab verkopen dan ben ik van de partij.

En Baklava :9~
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:47:54 #63
342946 TweeGrolsch
Geen 18 ? Geen druppel!
pi_128397679
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:47 schreef Jellereppe het volgende:

[..]

Poeh, geen idee. Ik weet wel dat bijvoorbeeld de stroopwafel en friet het altijd goed doen.
Friet Nederlands eten noemen :')

Daarnaast is het patat. Geen friet.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:48:32 #64
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_128397697
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:44 schreef Aether het volgende:
:9~

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het is besloten. Ik ga als ik in de buurt ben er een keer eten.
pi_128397705
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:46 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Genoeg Hollandse friettenten/patatzaken in bijv Spanje en Griekenland.
Maar goed, daar komen ook voronamelijk Nederlanders die geen "buitenlands vreten" lusten.
Ja, dat bedoel ik :P En bovendien komt friet volgens mij uit Belgie/Frankrijk en niet uit Nederland zelf.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:48:51 #66
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_128397709
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:47 schreef TweeGrolsch het volgende:

[..]

Friet Nederlands eten noemen :')

Daarnaast is het patat. Geen friet.
Amerikaans, maar heb het over Nederlandse tenten in het buitenland.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:49:08 #67
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_128397721
Ik heb deze zaak weleens gezien, maar ik moet er toch een keertje binnenstappen.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:51:02 #68
342946 TweeGrolsch
Geen 18 ? Geen druppel!
pi_128397787
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:48 schreef Jellereppe het volgende:

[..]

Amerikaans, maar heb het over Nederlandse tenten in het buitenland.
Patat is Frans.
pi_128397843
Nooit daar gegeten, maar zolang het lekker voedsel is (het ziet er iig smakelijk uit!) hebben ze mijn zegen.
Conscience do cost.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:53:37 #70
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_128397887
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:51 schreef TweeGrolsch het volgende:

[..]

Patat is Frans.
Weer wat geleerd.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:54:17 #71
382016 Brum_brum
Brum brum bruuuum
pi_128397911
pi_128397947
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:48 schreef Jellereppe het volgende:

[..]

Amerikaans, maar heb het over Nederlandse tenten in het buitenland.
Misschien iets als DankU in Antwerpen en New York (beide gesloten nu).
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:57:19 #73
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_128398015
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:48 schreef Jellereppe het volgende:

[..]

Amerikaans, maar heb het over Nederlandse tenten in het buitenland.
De French fries zijn Amerikaans maar de normale stamt uit de Frans/Belgische grensstreek.
De naam is ook een combinatie van 2 talen, Patat is Vlaams voor aardappel, Friture is een Franse bereidingswijze waarin voedsel in hete olie gekookt wordt.
De correcte spelling is dan ook patat frites (gefrituurde aardappel)

Maar goed, genoeg taalles.. Turkse broodjes gaan we het over hebben.. :)

De broodjes zien er goed uit, ik hoop dat er ook een Simit in Utrecht of Zeist komt, kan ik het ook proberen.
Sowieso is de Turkse keuken erg lekker en dat gaat veel verder dan alleen shoarma en kebab in verschillende varianten.
Wat ik ook altijd lekker vind is dat ze altijd veel kruiden gebruiken, maar een gerecht veel complexer van smaak.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 17:59:00 #74
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_128398069
quote:
7s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:55 schreef Aether het volgende:

[..]

Misschien iets als DankU in Antwerpen en New York (beide gesloten nu).
Ziet er op zich niet slecht uit. Jammer dat ze zijn gesloten. Niet genoeg klandizie neem ik aan?
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:00:05 #75
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_128398104
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:57 schreef SiGNe het volgende:

[..]

De French fries zijn Amerikaans maar de normale stamt uit de Frans/Belgische grensstreek.
De naam is ook een combinatie van 2 talen, Patat is Vlaams voor aardappel, Friture is een Franse bereidingswijze waarin voedsel in hete olie gekookt wordt.
De correcte spelling is dan ook patat frites (gefrituurde aardappel)

Maar goed, genoeg taalles.. Turkse broodjes gaan we het over hebben.. :)

De broodjes zien er goed uit, ik hoop dat er ook een Simit in Utrecht of Zeist komt, kan ik het ook proberen.
Sowieso is de Turkse keuken erg lekker en dat gaat veel verder dan alleen shoarma en kebab in verschillende varianten.
Wat ik ook altijd lekker vind is dat ze altijd veel kruiden gebruiken, maar een gerecht veel complexer van smaak.
Haha, dat is het nadeel van die vele tenten. Iedereen denkt bij Turks eten aan kebab. Bijna lachwekkend. Dit is iets nieuws en daarom positief.
pi_128398252
Ik hoop dat Mado ook de plannen doorzet.







IJs, baklava, wafels en andere toetjes. :P

Maar goed, het weer is er hier niet helemaal naar.

Edit: ik lees nu dat ze al in "Melbourne, Brisbane and Sydney in Australia, Dubai, Hong Kong, South Korea, Cyprus, Kuwait, Saudi Arabia, Malaysia, Azerbaijan and Iraq" zitten.
pi_128398309
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:00 schreef Jellereppe het volgende:

[..]

Haha, dat is het nadeel van die vele tenten. Iedereen denkt bij Turks eten aan kebab. Bijna lachwekkend. Dit is iets nieuws en daarom positief.
Precies. De keuken is veel uitgebreider.
http://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_cuisine

Wat dat betreft is het beeld van de Marokkaanse keuken wel veelzijdiger in Europa.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:08:22 #78
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_128398336
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:51 schreef TweeGrolsch het volgende:

[..]

Patat is Frans.
Dat is ook niet helemaal zeker, het meeste waarschijnlijke is dat de eerste frites door Spanjaarden werden gemaakt. Die kwamen ook een stuk eerder in aanraking met aardappelen.

Ik denk niet dat we het ooit met zekerheid zullen weten.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_128398369
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:00 schreef Jellereppe het volgende:

[..]

Haha, dat is het nadeel van die vele tenten. Iedereen denkt bij Turks eten aan kebab. Bijna lachwekkend. Dit is iets nieuws en daarom positief.
Dat is wel vaker het geval.
Bij Amerikaans denkt men aan hamburgers terwijl de Amerikaanse keuken heel divers is (vaak streekgerechten).
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:13:00 #80
262 Re
Kiss & Swallow
pi_128398449
zit er toch een op de kinkerstraat... nou die zit vol met autochtonen, ziet er allemaal strak en lekker uit... het voedsel dan bedoel ik
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:14:20 #81
181667 Strani
Beroemde influencer
pi_128398477
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:46 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Genoeg Hollandse friettenten/patatzaken in bijv Spanje en Griekenland.
Maar goed, daar komen ook voronamelijk Nederlanders die geen "buitenlands vreten" lusten.
Of die eens in de vier maanden wel eens een patatje lusten, zoals ik. Sorry hoor :P
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
2006 Time Person of the Year
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:14:51 #82
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_128398491
Ja hallo, beetje dit topic openen als ik nog niets gegeten heb :{w

}:|

quote:
14s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:44 schreef Aether het volgende:
:9~

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
:9
pi_128398510
Prima man. Niet echt nieuwswaardig though.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:16:51 #84
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_128398535
quote:
4s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:05 schreef De_Guidance het volgende:
Ik hoop dat Mado ook de plannen doorzet.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

IJs, baklava, wafels en andere toetjes. :P

Maar goed, het weer is er hier niet helemaal naar.

Edit: ik lees nu dat ze al in "Melbourne, Brisbane and Sydney in Australia, Dubai, Hong Kong, South Korea, Cyprus, Kuwait, Saudi Arabia, Malaysia, Azerbaijan and Iraq" zitten.
Inderdaad. Nederland met haar zeeklimaat lijkt mij niet echt een heel strak plan, behalve als je het assortiment aanpast en meer dan alleen zomerproducten gaat verkopen.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:18:17 #85
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_128398571
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:08 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Dat is ook niet helemaal zeker, het meeste waarschijnlijke is dat de eerste frites door Spanjaarden werden gemaakt. Die kwamen ook een stuk eerder in aanraking met aardappelen.

Ik denk niet dat we het ooit met zekerheid zullen weten.
Die frituurden wel aardappel-kwarten maar toen was er nog geen sprake van Julienne snijden (staafjes), tevens werd de schil er nog omgelaten.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:18:18 #86
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_128398572
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:09 schreef Aether het volgende:

[..]

Dat is wel vaker het geval.
Bij Amerikaans denkt men aan hamburgers terwijl de Amerikaanse keuken heel divers is (vaak streekgerechten).
Heb je helemaal gelijk in.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:22:30 #87
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_128398679
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:09 schreef Aether het volgende:

[..]

Dat is wel vaker het geval.
Bij Amerikaans denkt men aan hamburgers terwijl de Amerikaanse keuken heel divers is (vaak streekgerechten).
Zeker in het zuiden waar veel slaven zaten, hoop cajun gerechten met enorm veel invloeden uit de halve (zwarte) wereld.

Ik vraag me af wat voor Hollandse gerechten je nou echt zou kunnen exporteren..
De oer-hollandse keuken is voornamelijk stamppotten en da's nou niet echt een culinair hoogstandje..
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:24:48 #88
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_128398739
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:18 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Die frituurden wel aardappel-kwarten maar toen was er nog geen sprake van Julienne snijden (staafjes), tevens werd de schil er nog omgelaten.
Ja ach mensen doen ook wel eens gek met eten en zo zullen de frieten waarschijnlijk ook uitgevonden zijn. Carlos zal de aardappelen een keer per ongeluk gesneden hebben voor de soep en toen wilde zijn vrouw alsnog frituren en voila.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:26:33 #89
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_128398780
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:22 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Zeker in het zuiden waar veel slaven zaten, hoop cajun gerechten met enorm veel invloeden uit de halve (zwarte) wereld.

Ik vraag me af wat voor Hollandse gerechten je nou echt zou kunnen exporteren..
De oer-hollandse keuken is voornamelijk stamppotten en da's nou niet echt een culinair hoogstandje..
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Nederlandse_gerechten

Niet echt veel bijzonders zo op het eerste gezicht ,voornamelijk koekjes zo te zien ,hoewel ik benieuwd ben naar de hemelse modder :D
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:27:07 #90
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_128398789
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:24 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Ja ach mensen doen ook wel eens gek met eten en zo zullen de frieten waarschijnlijk ook uitgevonden zijn. Carlos zal de aardappelen een keer per ongeluk gesneden hebben voor de soep en toen wilde zijn vrouw alsnog frituren en voila.
Of bakken en teveel olie in de pan..

Van de aardappel wordt gezegd dat men heeft ontdekt dat die eetbaar was toen een tuinman ze in een vuur had gegooid om te verbranden.
Hij rook een lekkere geur en besloot een hap te nemen..
Mooi verhaal wel maar natuurlijk niet meer uit te zoeken of het waar is.. het zou een mogelijkheid kunnen zijn want aardappelen zijn rauw giftig en heb je niet veel aan.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:28:53 #91
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_128398834
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:26 schreef Flow3r het volgende:

[..]

http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Nederlandse_gerechten

Niet echt veel bijzonders zo op het eerste gezicht ,voornamelijk koekjes zo te zien ,hoewel ik benieuwd ben naar de hemelse modder :D
Das in feite vloeibare chocoladepasta.. erg lekker voor ín een brownie.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:29:35 #92
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_128398847
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:22 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Zeker in het zuiden waar veel slaven zaten, hoop cajun gerechten met enorm veel invloeden uit de halve (zwarte) wereld.

Ik vraag me af wat voor Hollandse gerechten je nou echt zou kunnen exporteren..
De oer-hollandse keuken is voornamelijk stamppotten en da's nou niet echt een culinair hoogstandje..
Limburgse vlaai _O_

Stamppotten zijn overigens helemaal niet oer-Hollands aangezien de aardappel uit Zuid-Amerika komt.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_128398999
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 17:47 schreef TweeGrolsch het volgende:

[..]

Friet Nederlands eten noemen :')

Daarnaast is het patat. Geen friet.
Is inderdaad geen nederlands eten van origine. Dus het kan dan ook onmogelijk patat heten. Het heet namelijk patates frites oftewel, aardappelstaafjes. :P

Ok ontopic. Ik hoop dat die keten een beetje goede spullen verkoopt. De meeste turkse zaken in Nederland vind ik namelijk niet veel soeps. Salon Sofra in R'dam was vrij goed maar is helaas achteruitgegaan.
pi_128399093
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:22 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Zeker in het zuiden waar veel slaven zaten, hoop cajun gerechten met enorm veel invloeden uit de halve (zwarte) wereld.

Ik vraag me af wat voor Hollandse gerechten je nou echt zou kunnen exporteren..
De oer-hollandse keuken is voornamelijk stamppotten en da's nou niet echt een culinair hoogstandje..
Zijn poffertjes iets typisch Nederlands?
Radical islam is the snake in the grass.
Moderate islam is the grass that hides the snake.
pi_128399116
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:40 schreef Hathor het volgende:

[..]

Zijn poffertjes iets typisch Nederlands?
Ja, maar in India hebben ze iets vergelijkbaars. Zij gebruiken beslag van witte lize en rijst dus is wezenlijk anders.
pi_128399146
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:41 schreef niels0 het volgende:

[..]

Ja.
Dat zou wel aanslaan in het buitenland denk ik.
Radical islam is the snake in the grass.
Moderate islam is the grass that hides the snake.
pi_128399167
Snackbarketen uit Belgie opent een zaak in Bankok , in een wijk waar geen toeristen komen, dus de klanten zijn Thais.

op het menu: In de eerste plaats Vlaamse frieten met een dikke klodder mayonaise, in een puntzak. Amai, dat is wel erg lekker. Op de menukaart kom ik verder kaassoufflé, bamibal, nasischijf, berehap met pindasaus, frikadel en bitterballen tegen

http://www.thailandblog.n(...)nds-snacken-bangkok/

http://www.rtv.be/artikel(...)e-fritkot-in-bangkok
pi_128399175
Mjahmjah, (het idee van) pasta komt oorspronkelijk toch ook uit Azie (Marco Polo-verhaal toch?), toch zou ik pastagerechten wel Italiaans noemen. Dat aardappels van origine Zuid-Amerikaans zijn doet niet af aan het feit dat bepaalde stampotten echt Nederlands zijn.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:45:05 #99
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_128399196
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 18:40 schreef Hathor het volgende:

[..]

Zijn poffertjes iets typisch Nederlands?
de bereidingswijze in elk geval niet, een deegmix op een hete plaat gooien doen ze in behoorlijk veel landen.
Misschien het recept wel omdat het in nederland een zoetigheid is terwijl het in andere landen meer voor hartige gerechten wordt gebruikt (wraps en pita's bijv)
maar dan nog is het niet echt populair.. misschien moet men het meer als Nederlandse Wrap op de markt zetten.
  zaterdag 29 juni 2013 @ 18:45:41 #100
406659 TonyDeuze
scheer je weg
pi_128399210
Alles leuk en wel...maar aub geen sperma meer in de bakjes knoflooksaus!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')