Tsja, zoon van een Nederlandse bakker.quote:Op donderdag 20 juni 2013 14:58 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Mijn respect voor Evert is zojuist iets afgenomen. Zijn broodrecepten bevatten voor 5 a 10 procent broodverbeteraar.
Zie het niet staanquote:Op donderdag 20 juni 2013 14:58 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Mijn respect voor Evert is zojuist iets afgenomen. Zijn broodrecepten bevatten voor 5 a 10 procent broodverbeteraar.
Rijstebloem met water toch?quote:Op donderdag 20 juni 2013 10:38 schreef minilot het volgende:
Fijn topic wordt dit zo.
Ik heb de aflevering net gezien en ik vond het héél leuk! Brood:
Zoals Piet al zei, de jurering bij de focaccia was nogal onnozel, maar verder was het wat mij betreft een reuzetoffe aflevering! Leuke opdrachten, gezellig kijkje bij de worstenbroodjeswedstrijd én het zijn toch overwegend wel heel snoezige kandidaten hoor!
Niet allemaal zo lief als Emma natuurlijk.. Ik voel een heuse crush aankomen
Opvallend dat niemand tijgerbolletjes in de broodmand had. Is hartstikke Nederlands en de korst is leuk om te maken!
Emmaquote:Op donderdag 20 juni 2013 10:38 schreef minilot het volgende:
Fijn topic wordt dit zo.
Ik heb de aflevering net gezien en ik vond het héél leuk! Brood:
Zoals Piet al zei, de jurering bij de focaccia was nogal onnozel, maar verder was het wat mij betreft een reuzetoffe aflevering! Leuke opdrachten, gezellig kijkje bij de worstenbroodjeswedstrijd én het zijn toch overwegend wel heel snoezige kandidaten hoor!
Niet allemaal zo lief als Emma natuurlijk.. Ik voel een heuse crush aankomen
Opvallend dat niemand tijgerbolletjes in de broodmand had. Is hartstikke Nederlands en de korst is leuk om te maken!
Das waar ook!quote:Op donderdag 20 juni 2013 21:22 schreef Lienekien het volgende:
De masterclasses zijn bij de Britse versie aparte programma's.
Bij de volkorenbroodjes:quote:Op donderdag 20 juni 2013 18:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zie het niet staan
http://www.heelhollandbak(...)-en-kerststolletjes/
Verrek overheen gelezenquote:Op donderdag 20 juni 2013 22:36 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Bij de volkorenbroodjes:
20 gram kleinbroodpoeder
en bij de stolletjes:
50 gram rozijnenbroodpoeder
Ook Google heeft het er moeilijk mee. Wat ik tot nu toe heb kunnen vinden (naast verkooppunten, die zijn er wel genoeg) is dat het een stof is die zorgt voor een betere structuur van het brood, een langere houdbaarheid, en een mooie lichtgele kleur aan het brood geeft. Oftewel, broodverbeteraar met gele kleurstof.quote:Op vrijdag 21 juni 2013 06:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Verrek overheen gelezen
Zelfs nog nooit van gehoord, rozijnenbroodpoeder, dat klinkt wel heel erg
Ook krentenbroodpoeder geeft weinig hitsquote:Op vrijdag 21 juni 2013 09:13 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ook Google heeft het er moeilijk mee. Wat ik tot nu toe heb kunnen vinden (naast verkooppunten, die zijn er wel genoeg) is dat het een stof is die zorgt voor een betere structuur van het brood, een langere houdbaarheid, en een mooie lichtgele kleur aan het brood geeft. Oftewel, broodverbeteraar met gele kleurstof.
Emmahquote:Op woensdag 26 juni 2013 20:18 schreef tralalala het volgende:
[..]
Mijne ook zolang Emma erin blijft.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |