Tuurlijk smaakt datquote:Op woensdag 5 juli 2017 15:20 schreef Red_85 het volgende:
https://www.bbq-nl.com/2009/05/moink-balls.html
Zouden BEHOINK-balls smaken? Ofwel met lamsgehakt?
Van t weekend maken dan. Naast de spare ribs.quote:
waar haal je lamsgehakt?quote:Op woensdag 5 juli 2017 15:20 schreef Red_85 het volgende:
https://www.bbq-nl.com/2009/05/moink-balls.html
Zouden BEHOINK-balls smaken? Ofwel met lamsgehakt?
Ik krijg er ook gelijk weer trek in. Dit weekend ook weer eens maken, naast beef ribsquote:Op woensdag 5 juli 2017 18:24 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Van t weekend maken dan. Naast de spare ribs.
Bij een goede slager of bij een islamitische.quote:
Oef.. Beef ribs. Heb net mn vrienden ook spare ribs beloofd. MEHOINK balls als 'welkom' als ze binnen komen.quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:42 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik krijg er ook gelijk weer trek in. Dit weekend ook weer eens maken, naast beef ribs
Heb “bloemkoolsteak” ff opgezocht op Google want had er nog niet eerder van gehoord.quote:Op vrijdag 6 april 2018 12:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mensen, het wordt lekker weer! Gaan we nog barbecuen?
Wij wel natuurlijk. Morgen burgers, broodjes, tomaat, ui en spek van de bbq. Zondag bloemkoolsteak en Spaanse aardappelen, met kip voor mij en een varkensknie voor mijn vriend.
Ik heb het jaartal uit de TT gehaald. Nooit goed begrepen waarom dat er in staat aangezien de reeks uit verschillende jaren bestaat.
Ik denk simpel met slechts komijnpoeder, citroensap en olie en dan een half uurtje op een bbq van 180 graden. Ik maak er vermoedelijk een geitenkaasdip bij. Maar misschien denk ik er zondag weer anders overquote:Op vrijdag 6 april 2018 21:19 schreef foodlover het volgende:
[..]
Heb “bloemkoolsteak” ff opgezocht op Google want had er nog niet eerder van gehoord.
Lijkt me lekker! Maar hoe bereid jij dat dan?
Klinkt goed! Ben benieuwd hoe het uitpakt.quote:Op vrijdag 6 april 2018 21:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik denk simpel met slechts komijnpoeder, citroensap en olie en dan een half uurtje op een bbq van 180 graden. Ik maak er vermoedelijk een geitenkaasdip bij. Maar misschien denk ik er zondag weer anders over
Ik zal hier posten hoe het wasquote:Op vrijdag 6 april 2018 21:27 schreef foodlover het volgende:
[..]
Klinkt goed! Ben benieuwd hoe het uitpakt.
Vind bloemkool heerlijk vandaar.
Hey Fret,quote:Op vrijdag 6 april 2018 13:15 schreef Fretwork het volgende:
Morgen voor het eerst de kamado maar eens aanmaken, moet er langzaamaan handig in worden. Kreeg van Lucky Strike al de tip om met ribs of pulled pork te beginnen. Andere ideeën zijn altijd welkom.
Lekker man, ik heb gisteren rosbief gemaakt als eerste poging. 20 minuten op 120 graden.quote:Op zondag 8 april 2018 09:25 schreef Patroon het volgende:
[..]
Hey Fret,
Gister een kleine Kamado gekocht bij de action voor 88 euro. Ideaal formaat voor 2-3 personen. Vandaag maar eens oefenen, heb nog lamsburgers.
Bloemkool van de barbecue is een grote aanrader Beetje komijn, zout en olie over plakken van een centimeter dik en dan 25 minuten op een graad of 200-220.quote:Op vrijdag 6 april 2018 21:27 schreef foodlover het volgende:
[..]
Klinkt goed! Ben benieuwd hoe het uitpakt.
Vind bloemkool heerlijk vandaar.
klinkt goed! Ga ik ook eens proberen.quote:Op zondag 8 april 2018 20:58 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Bloemkool van de barbecue is een grote aanrader Beetje komijn, zout en olie over plakken van een centimeter dik en dan 25 minuten op een graad of 200-220.
Ik gebruik het liefst Ecobrasa briketten of Dammers houtskool. Goede kwaliteit, wel prijzig. Wel meestal in de smoker dus is het wel handig als ze goed lang brandenquote:Op woensdag 18 april 2018 06:37 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
klinkt goed! Ga ik ook eens proberen.
Waar BBQen jullie het liefst mee?
Momenteel gebruiken we de kamado altijd. Binnen een paar dagen kopen we er een gasbarbecue bij: de Campingaz 4 series LS plus D.quote:Op woensdag 18 april 2018 06:37 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
klinkt goed! Ga ik ook eens proberen.
Waar BBQen jullie het liefst mee?
Een kamado zou ik er ook nog wel bij willen. Krijg dat er alleen niet door thuis denk ik, nog een barbecue erbij.quote:Op woensdag 18 april 2018 10:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Momenteel gebruiken we de kamado altijd. Binnen een paar dagen kopen we er een gasbarbecue bij: de Campingaz 4 series LS plus D.
De kamado is fijn maar een gasbarbecue is gewoon sneller en makkelijker voor naeen werkdag.
Ik begon ook wat te steigeren toen mijn vriend met dat dure plan thuis kwam. Uiteindelijk hield hij voet bij stuk en ik ben er dolblij meequote:Op woensdag 18 april 2018 11:22 schreef zlotka het volgende:
[..]
Een kamado zou ik er ook nog wel bij willen. Krijg dat er alleen niet door thuis denk ik, nog een barbecue erbij.
Js ik zou ook graag een medium willen. Heb alleen al een smoker, twee ketels en een WGA staan dus het heeft niet heel veel toegevoegde waarde .quote:Op woensdag 18 april 2018 11:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik begon ook wat te steigeren toen mijn vriend met dat dure plan thuis kwam. Uiteindelijk hield hij voet bij stuk en ik ben er dolblij mee
Als je er een koopt, neem dan wel een medium. Aan die kleine dingen die je bij de Action enzo ziet, heb je weinig. Leuk om kleine porties op te grillen maar niet voor low en slow want er passen veel te weinig kolen in.
Dan sluit ik me toch bij je partner aan denk ik. Dan kan je alleen maar hopen op een mooi verjaardagskadoquote:Op woensdag 18 april 2018 12:27 schreef zlotka het volgende:
[..]
Js ik zou ook graag een medium willen. Heb alleen al een smoker, twee ketels en een WGA staan dus het heeft niet heel veel toegevoegde waarde .
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |