quote:Hmmz, ik zoek inspiratie.
In mijn kast ligt o.a.:
- lactosevrije fetakaas.
- kip
- eieren
- wokgroentemix (wortel, courgette, broccoli enz.)
- twee courgettes
- grote zoete aardappel
- +- 200 gr. rosevalaardappeltjes
- gekruide aardappelpartjes
- verse tagliatella
- zalm
- gehakt
- couscous
- rijst
- bladerdeeg
- lactosevrije roomkaas
Iemand suggesties voor een gezond avondmaaltje?
Ik heb er gepelde tomaat, uien en aardappelen inzitten.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 15:00 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Kontjes eraf breken, schillen en samen met de asperges koken, wellicht in een mooie bouillon waar Piet vast nog wel tips voor heeft.
Klassiek: Serveren met gekookt ei en ham en een hollandaise sausje.
PS: de kontjes en schillen serveer je natuurlijk niet maar van het kookwater kun je dan nog mooie soep maken.
Oh joh, ik vind net ook nog Cannelloni in de kast. Eens even googelen of ik daar iets mee kanquote:Op vrijdag 24 mei 2013 15:03 schreef Tink89 het volgende:
Ik heb inspiratie nodig en dus plaats ik even een ordinaire dieetclub-crosspost:
[..]
Courgette uithollen, dit bakken met ui, gehakt, knoflook, kruiden. Hiermee de uitgeholde courgette vullen. even in de oven bakken zodat de courgette zacht word. serveren met couscousquote:Op vrijdag 24 mei 2013 15:03 schreef Tink89 het volgende:
Ik heb inspiratie nodig en dus plaats ik even een ordinaire dieetclub-crosspost:
[..]
Klinkt niet verkeerd, maar ik heb geen uien en wat voor kruiden zouden er dan in kunnen?quote:Op vrijdag 24 mei 2013 15:16 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Courgette uithollen, dit bakken met ui, gehakt, knoflook, kruiden. Hiermee de uitgeholde courgette vullen. even in de oven bakken zodat de courgette zacht word. serveren met couscous
O jammer, ik heb altijd uien liggen en gooi ze ook bijna overal doorheen Kan ook wel zonder.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 15:17 schreef Tink89 het volgende:
[..]
Klinkt niet verkeerd, maar ik heb geen uien en wat voor kruiden zouden er dan in kunnen?
Hmmz, ook geen ras el hanout in huis dus. Wel wat standaardkruiden als peterselie, basilicum, tijm, rozemarijn, enz...quote:Op vrijdag 24 mei 2013 15:21 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
O jammer, ik heb altijd uien liggen en gooi ze ook bijna overal doorheen Kan ook wel zonder.
Als kruiden gebruik ik graag ras el hanout, voor de oosterse/marrokaanse smaak bij de couscous. Anders gewoon peper en zout.
En ik dacht nog aan: tagliatelle koken, zalm bakken, roomkaas verwarmen, peper en zout erdoor. Tagliatelle op een bord, roomkaas saus erover en zalm erbij.
Klinkt ook lekkerquote:Op vrijdag 24 mei 2013 15:24 schreef Tink89 het volgende:
[..]
Hmmz, ook geen ras el hanout in huis dus. Wel wat standaardkruiden als peterselie, basilicum, tijm, rozemarijn, enz...
Ik dacht er zelf nog over om er een quiche van te maken. Courgette en zalm-quiche zou moeten kunnen, toch?
Wat is er? Te dik geworden? Beetje water erbij. En ik zou 'm pureren.quote:
Daar kun je gaten mee in de muren dichtenquote:
Ja, koud of warm maakt denk ik geen verschil.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 15:54 schreef icloud het volgende:
[ afbeelding ]
Ik ga een liter watertoevoegen hopelijk effect
Smaakt hij goed?quote:Op vrijdag 24 mei 2013 16:19 schreef icloud het volgende:
[ afbeelding ]
Voor vandaag goed morgen minder water
blijft lastig om een cam rechtop te houden.quote:
Er zit vla op mijn toetsenbordquote:Op vrijdag 24 mei 2013 20:31 schreef z80 het volgende:
[..]
blijft lastig om een cam rechtop te houden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |