En die hebben wel een contract? Dat is behoorlijk zuur dan. Zeker omdat ze beweren dat ze je zo hard nodig hebben.quote:Op dinsdag 2 april 2013 10:36 schreef Etcetera het volgende:
[..]
Juh, maar het klinkt wel stom. En sowieso: ineens zijn er 4 nieuwe medewerkers. Waarom kan ik dan géén contract krijgen
Goed ideequote:Op dinsdag 2 april 2013 11:20 schreef MaJo het volgende:
@nem misschien kunnen we samen een cadeau bedenken? Weet ook nog niks
Kijk zo af en toe maar zie weinig interessants. Of ik ken het niet.quote:En nog gekeken voor leuke concerten? Moeten we ook nog even uitzoeken
Wat voor taartmix en hoe ga je m versieren?quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:11 schreef Etcetera het volgende:
Ik heb, lichtelijk lui, een Dr. Oetker basismix voor taart gehaald. Ik ga verdorie een taart maken en versieren die wel lukt![]()
Ah, tof! Die zag ik vandeweek ook staan jaquote:Op dinsdag 2 april 2013 13:21 schreef Etcetera het volgende:
[ afbeelding ]
Deze, redelijk nieuw nog. En ik ga er wil 'm doorsnijden en dan jam er tussen doen, afwerken met botercreme en dan fondant eroverheen, verder weet ik het nog niet![]()
Weet niet eens of het deze week gaat lukken, maar dan heb ik het in elk geval in huis
Geen idee! Maar als je het lekkerder vindt zou ik fondant doen jaquote:Op dinsdag 2 april 2013 13:23 schreef Etcetera het volgende:
Fondant is ook van Dr. Oetker, maakt dat nog uit? Ik vind marsepein zelf niet zo lekker, daarom heb ik fondant genomen.
You go girl!quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:11 schreef Etcetera het volgende:
Ik heb, lichtelijk lui, een Dr. Oetker basismix voor taart gehaald. Ik ga verdorie een taart maken en versieren die wel lukt![]()
SPOILER: ingelijstOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.We wonen hier nu al zes jaar en er hangt nog steeds niets aan de muur. Nu maar hopen dat Vriend het ook iets vindt.
Weer eens iets anders dan een moddergevecht. We zien de foto's wel verschijnen.quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:25 schreef Etcetera het volgende:
Dat zekerik zie mezelf al vechten met de fondant namelijk
Doe het dan met botercrème, dat glijdt beter.quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:30 schreef Cobra4 het volgende:
[..]
Weer eens iets anders dan een moddergevecht. We zien de foto's wel verschijnen.
Ik durf bijna niet te vragen of je dat uit ervaring weet?quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:31 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Doe het dan met botercrème, dat glijdt beter.
Ik weet uit ervaring het verschil tussen botercrème en fondant ja.quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:33 schreef Cobra4 het volgende:
[..]
Ik durf bijna niet te vragen of je dat uit ervaring weet?![]()
quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:34 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Ik weet uit ervaring het verschil tussen botercrème en fondant ja.
quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:28 schreef _Ophelia_ het volgende:
Net deze set kaarten besteld![]()
[ afbeelding ]Gaaf. A Clockwork Orange springt er uit. Ga je ze allemaal inlijsten?SPOILER: ingelijstOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.We wonen hier nu al zes jaar en er hangt nog steeds niets aan de muur maar hopen dat Vriend het ook iets vindt.
Nog geen idee eigenlijk. In ieder geval niet zoals het overzichtsplaatje, het is voor boven de bank en daar moet het meer de breedte in zeg maar.quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:36 schreef wyccie het volgende:
[..]
Gaaf. A Clockwork Orange springt er uit. Ga je ze allemaal inlijsten?
Witte fondant, botercreme, aardbeienjam. Daarmee kan niet zoveel verkeerd gaan toch?quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:33 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]![]()
Zolang ze maar op de smaak let is er niets aan de hand.
Volgens _Ophelia_ niet nee.quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:57 schreef Etcetera het volgende:
[..]
Witte fondant, botercreme, aardbeienjam. Daarmee kan niet zoveel verkeerd gaan toch?
Het ging me om de smaak van het biscuit/ de cake.quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:57 schreef Etcetera het volgende:
[..]
Witte fondant, botercreme, aardbeienjam. Daarmee kan niet zoveel verkeerd gaan toch?
Dat. En sowieso kruimels goed wegvegen.quote:Op dinsdag 2 april 2013 13:59 schreef LadyBlack het volgende:
Botercreme afsmeren is nog best lastig weet ik inmiddels uit ervaring![]()
Tip: als je de taart gebakken hebt is de bodem de bovenkant van je taartdaar kun je de botercreme namelijk redelijk glad overheen krijgen.
Ik deed dat fouten had toen dus botercreme met allemaal cakekruimels erdoor...
Dat staat op de doos inderdaad, vond ik al raarquote:Op dinsdag 2 april 2013 13:59 schreef LadyBlack het volgende:
Botercreme afsmeren is nog best lastig weet ik inmiddels uit ervaring![]()
Tip: als je de taart gebakken hebt is de bodem de bovenkant van je taartdaar kun je de botercreme namelijk redelijk glad overheen krijgen.
Ik deed dat fouten had toen dus botercreme met allemaal cakekruimels erdoor...
Naturelquote:Op dinsdag 2 april 2013 14:00 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Het ging me om de smaak van het biscuit/ de cake.
Hoi. Biertje?quote:
quote:
Ik zit erover te denken om de taart door te snijden en dan de bovenste helft om te draaien. Dan heb ik zowel aan de onderkant als aan de bovenkant een egale taartquote:
Guinness?quote:
Niet doen! Vanbinnen is de taart ontzettend kruimelig, daar krijg je de glazuur nooit goed op. De onderkant (eigenlijk bovenkant) wordt vanzelf mooi plat door de zwaartekracht.quote:Op dinsdag 2 april 2013 14:15 schreef Etcetera het volgende:
[..]
[..]
Ik zit erover te denken om de taart door te snijden en dan de bovenste helft om te draaien. Dan heb ik zowel aan de onderkant als aan de bovenkant een egale taart
quote:Op dinsdag 2 april 2013 14:17 schreef B.ertha het volgende:
[..]
Niet doen! Vanbinnen is de taart ontzettend kruimelig, daar krijg je de glazuur nooit goed op. De onderkant (eigenlijk bovenkant) wordt vanzelf mooi plat door de zwaartekracht.
Dat was ook precies wat ik net bedoelde!quote:Op dinsdag 2 april 2013 14:19 schreef Etcetera het volgende:
[..]Dan had ik alsnog een mislukte taart dus! Dank je wel
ik zal de taart dan gewoon omkeren
Ik heb die bovenste gisteren voor het eerst gebruikt, geniaal ding!!quote:Op dinsdag 2 april 2013 14:24 schreef B.ertha het volgende:
Recht doorsnijden is trouwens erg moeilijk met ene gewoon broodmes, omdat dat te klein is. Let er dus goed op dat je het mes niet scheef houdt.
Een optie is om het met een kaastouw of zelfs flosdraad te snijden (als het deeg erg zacht is, kan dat). Als dit een blijvende hobby wordt, moet je een extra lang mes of een taartmes kopen.
http://www.taartnouveau.n(...)_taart_zaag_34cm.jpg
http://www.cookandco.nl/A(...)available_medium.jpg
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |