Isabeau | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:35 |
Ik kijk regelmatig wat rond op websites over koken en eten en met name op Amerikaanse websites kom ik dan de meest onsmakelijke combinaties tegen. Van die dingen waarbij ik een veel te dikke Amerikaanse man voor me zie. Voorbeeldje: ![]() Mac & Cheese stuffed hamburgers. Really? Voor wie het toch wil maken: het recept Of anders de neiging om oreo's, caramel, pindakaas, chocolade en het liefst allemaal tegelijk te stoppen in brownies of cheesecake is ook zoiets waarbij mijn eetlust direct vergaat. Hierbij zie ik dan een veel te dikke Amerikaanse vrouw voor me: ![]() Chocolade Chip Orea Brownies. Getver. Of wat dacht je van Oreo Peaut Butter Fudge Brownies? Ik word al misselijk als ik er aan denk. ![]() recept Van welke voedselcombinaties vergaat jouw eetlust? (en dan bedoel ik niet: ik lust geen vis! maar bijv een recept van vis met pindakaas ![]() | |
Ad_Infinitum | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:39 |
Bloemkool met Maizena-papjes. Half bejaard Nederland eet het, maar het is kotssmerig. | |
Isabeau | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:40 |
Van die oude mensen die óveral maizenapapjes overheen doen. Zo onsmakelijk! | |
maily | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:41 |
TNA | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:43 |
![]() | |
Isabeau | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:43 |
Ik hoef dat niet eens helemaal te kijken ![]() | |
Hubba88 | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:51 |
Zuurkool. | |
Isabeau | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:52 |
Je hebt het topic niet begrepen. | |
quirina | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:52 |
Postelein ![]() | |
motorbloempje | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:54 |
Misschien de TT even aanpassen naar 'Voedselcombinaties waar je eetlust van vergaat' ![]() ![]() | |
Isabeau | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:55 |
![]() ![]() | |
DancingPhoebe | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:55 |
Eigenlijk heel veel ![]() Van die kant en klaar maaltijden... Dat mensen daar dan zo verlekkerd op kunnen aanvallen en doen of het een traktatie van de goden is... Van dat inspiratieloze restauranteten... Dat je proeft dat er werkelijk geen momentje liefde in is gefrot... Tegenwoordig denk ik al heel snel "zonde van de calorietjes (waar ik te veel van heb) zonde van het geld (waar ik te weinig van heb). | |
Hubba88 | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:56 |
Oeps, sorry. Chocolade-bacon in dat geval. | |
Adames | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:56 |
kool hoort niet zuur te zijn ![]() | |
Adames | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:57 |
pindakaas met jam trouwens | |
motorbloempje | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:58 |
Ik ben zelf overigens ook voor alles wat 'maizenapapje' in de omschrijving heeft. Mijn vader kookte witlof en andijvie helemaal dood, de witlof ook nog eens zonder het hart eruit te snijden, en pleurde er dan een maizenapapje bij. Gets. Die combinatie zou verboden moeten worden. | |
Isabeau | vrijdag 29 maart 2013 @ 18:59 |
Peanutbutter jelly cheesecake ![]() ![]() | |
Adames | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:00 |
en dan zeuren over die kutkinderen die tegenwoordig niks meer lusten, vervolgd door een 'vroeger' verhaaltje zit ik een beetje goed? | |
JerryLee | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:00 |
Luxeprobleem ,als je honger hebt eet je alles | |
Mylene | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:02 |
Van die blokken schuim, mierzoet, met een laagje nep chocolade aan de onderkant en bovenkant versiering. De Lidl heeft ze regelmatig in de aanbieding, in zo'n plastic doos. | |
Isabeau | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:04 |
Ik vond die schuimblokken als kind altijd wel lekker ![]() | |
motorbloempje | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:11 |
Oei, die schuimblokken lopen al de rillingen over m'n rug als ik er alleen maar aan denk, de combinatie met chocolade maakt 't niet veel beter ![]() | |
Gravedigger | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:11 |
Mijn kleinzoon is dol op brood met pindakaas EN chocoladevlokken ![]() | |
motorbloempje | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:11 |
Roggebrood met pindakaas en (pure) hagelslag ![]() ![]() ![]() | |
maily | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:12 |
Vind ik ook lekker ![]() | |
MsMessy | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:13 |
Camembert met citroen. | |
twiFight | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:13 |
Elke groente met noodmuskaat er op. Waarom mijn moeder dat vroeger overal overheen gooide is mij een raadsel, maar het is wel de reden waarom ik als kind nooit groenten lustte. Nootmuskaat smaakt naar stof op een oude zolder. | |
Isabeau | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:13 |
ok Pindakaas & vlokken lust ik nog wel. Maar op roggebrood? Echt? | |
motorbloempje | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:14 |
Nood breekt wet! ![]() ![]() Maar inderdaad. Ik heb het opnieuw moeten leren waarderen, nootmuskaat, in kleinere hoeveelheden in bepaalde gerechten (bechamelsaus bijvoorbeeld), maar ladingen nootmuskaat hier over de bloemkool vroeger ![]() | |
Isabeau | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:14 |
Goede omschrijving ![]() | |
motorbloempje | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:14 |
Ja, die pakjes Friesch Roggebrood van de Lidl, en dan met pindakaas en hagelslag, lifesaves. Heb 't altijd op de uni liggen voor als ik weer eens lunch vergeten ben mee te nemen ofzo ![]() | |
Mylene | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:15 |
Uit mijn jeugd, macaroni met blokjes smac. | |
z80 | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:16 |
dan wordt het tijd voor verse nootmuskaat. dus zelf raspen. dat smaakt veel beter. en ik heb nog niets langs zien komen waarvan ik dacht ![]() | |
maily | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:19 |
Mijn moeder maakte vroeger ook bloemkool met n maïzenapapje, maar ook vooral veel gerapste kaas eroverheen, en dan in de oven voor een korstje... mmmmmmmmmm ![]() | |
CafeRoker | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:20 |
Alles met kant en klaar sausjes. Bweh. Wat is dat nu met die maizenasausjes? Maakten mensen dan een sausje met water en maizena? Of zat er toch nog iets meer in? | |
maily | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:20 |
nootmuskaat ![]() | |
Mylene | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:20 |
In de smaken vanille, mokka en aardbeien. | |
maily | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:21 |
béchamel kan ook; maak een blanke roux van n beetje boter/margarine en bloem, en verdun dat met hete melk.... | |
trovey | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:21 |
Na het hele topic te hebben gelezen heb ik nog steeds eetlust. ![]() | |
JaniesBrownie | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:22 |
Dit: 4 cups cooked elbow macaroni (2 cups dry) cooled. 2 hard cooked eggs, chopped 1/2 cup sweet onion, chopped 1/2 cup green bell pepper, chopped 1/2 cup red bell pepper, chopped 1/2 cup celery, chopped 1 Cup good quality mayonnaise 1 cup granulated sugar 2 tablespoons apple cider vinegar 1/2 teaspoon celery seed 1/2 teaspoon onion powder 1/2 teaspoon garlic powder 1/2 teaspoon salt 1/2 teaspoon cracked black pepper Ik vind het zoooo smerig klinken ![]() Overigens zie je het meestal met wat minder suiker. Een eetlepel ofzo. Schijnt een klasseik recept te zijn voor macaronisalade ![]() | |
CafeRoker | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:22 |
mist er dan niet iets van kruiden, peper of weet ik veel wat voor smaak moet zorgen? ![]() | |
maily | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:23 |
ja dat moet je dan zelf nog even op smaak brengen, sorry, vergeten... ![]() maar je kan het ook met het groentenat verdunnen... | |
motorbloempje | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:23 |
Bechamel ![]() Maizenapapje ![]() ![]() | |
maily | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:23 |
maïzena mengt zo moeilijk... | |
Aldo-MC | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:39 |
Mensen die overal sambal op doen. Laatst een stel te eten en hij gooide sambal op zijn stamppot andijvie ![]() | |
maily | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:43 |
hmm... daar doe ik piccalilly op... (ook op boerenkoolstamp en hutspot trouwens... ![]() | |
FutureFairytale | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:45 |
Ik vind het lekker op gekookte andijvie. Maar niet veel mensen eten ook gekookte andijvie ![]() | |
_Arual_ | vrijdag 29 maart 2013 @ 19:59 |
Ik kan niet tegen kip en ei in één gerecht. Vind het maar luguber, twee generaties dooie kipjes op mijn bord. ![]() | |
DancingPhoebe | vrijdag 29 maart 2013 @ 20:04 |
Compleet niet kosher! Eet je wel eens KFC? | |
Matty___ | vrijdag 29 maart 2013 @ 20:06 |
hier heb je ook van die mooie creaties http://thisiswhyyourefat.tumblr.com/ | |
StateOfMind | vrijdag 29 maart 2013 @ 20:08 |
Ik gruw echt van pindakaas met boter ![]() | |
Red_85 | vrijdag 29 maart 2013 @ 20:14 |
Haring met slagroom. Telt ie? | |
_Arual_ | vrijdag 29 maart 2013 @ 20:43 |
Nee, daar ben ik nog nooit geweest. Maar kip en ei in één gerecht is dus niet kosher? | |
uniekhoorn | vrijdag 29 maart 2013 @ 20:48 |
Rookworst met appelmoes.... Dat kreeg ik wel eens bij mijn oma ![]() Bloemkoolpapjes (bechamel heet dat dus zoals mijn moeder het maakte maar dat woord kenden we nog niet) met nootmuskaat, lekker! | |
Tamashii | vrijdag 29 maart 2013 @ 20:54 |
Van die dadels met smeerkaas ofzo erin. Blijkbaar een lekker hapje savonds, maar ik moet er van overgeven. | |
Isabeau | vrijdag 29 maart 2013 @ 22:21 |
Ik moet er niet aan denken, dat lijkt me echt smerig. | |
Awesome_ | vrijdag 29 maart 2013 @ 22:24 |
Franse babi pangang cupcakes! | |
Pietverdriet | vrijdag 29 maart 2013 @ 22:26 |
Koud water oplossen | |
CafeRoker | vrijdag 29 maart 2013 @ 22:31 |
Niet echt een combi, maar wel het enige voedsel waar ik ooit fysiek misselijk van geworden ben: maatjesharing die bevroren in de magnetron gelegd is. Per ongeluk op de hoogste stand. Binnenste was nog ijs, buitenkant was lauwwarm. Gruwelijk. ![]() | |
trovey | vrijdag 29 maart 2013 @ 22:57 |
Met als verschil dat die eieren niet bevrucht zijn, dus niets twee generaties. ![]() | |
pussycatdoll | vrijdag 29 maart 2013 @ 22:59 |
Vroeger als kind wou ik nooit spruitjes eten dus roerde mijn vader pindasaus erdoorheen dus het eindresultaat was aardappel+spruit+pindasaus ![]() | |
Red_85 | vrijdag 29 maart 2013 @ 23:11 |
Kort koken en opbakken met spek en ui. Zorgen dat ze knapperig blijven. Niet mijn favo, maar toch prima eten. | |
quirina | vrijdag 29 maart 2013 @ 23:34 |
Brintapap met oude kaas ![]() Ik ken iemand die dat dus echt eet brrr | |
trovey | vrijdag 29 maart 2013 @ 23:36 |
Hebben je ouders die spruiten gewoon te lang (dood)gekookt, was bij mij vroeger ook het probleem. Oplossing: korter koken of gewoon roerbakken. ![]() ![]() | |
maily | vrijdag 29 maart 2013 @ 23:53 |
is dat een gangbare combi? moet er niet aan denken.. | |
Mirjam | zaterdag 30 maart 2013 @ 10:41 |
![]() een taco in een hamburger, hoezo? | |
Isabeau | zaterdag 30 maart 2013 @ 10:46 |
Dat zijn dus precies van die dingen die je vaak tegenkomt op Amerikaanse kookwebsites. Zo onsmakelijk ![]() | |
Mirjam | zaterdag 30 maart 2013 @ 10:46 |
Ja, die drang om alles in alles te doen, wtf, echt ![]() | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 10:49 |
Rijst Bolognese http://www.smulweb.nl/recepten/1412229/Rijst-bolognese Macaroni met ananas, salami, ham en kaas http://www.smulweb.nl/recepten/1411582/Maccheese-met-een-twist Pasta, blikje doperwten, 1 ui, knoflook, blik tonijn op olie, creme fraiche, evt. boursin. http://www.smulweb.nl/rec(...)et-romige-tonijnsaus Mariniertjes 1 klein blikje Smac(Unox), 1 grote ui, 1 ei, ketjap, 1 blikje tomaten puree http://www.smulweb.nl/recepten/548208/Mariniertjes Zo staan er op smulweb honderden, dus zeur niet over amerikanen maar kijk eens wat Nederlanders aan walgelijkheid produceren [ Bericht 27% gewijzigd door Pietverdriet op 30-03-2013 10:58:27 ] | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:02 |
Rode kool pap http://www.smulweb.nl/recepten/1411802/Machtige-rodekoolpap Een machtige rodekoolpap Ingrediënten voor 4 personen 1 grote pot rodekool (zonder appel), 1 pakje toast, 250 gram tuttifrutti, 1 zakje kaassaus, 1 bakje vegetarische shoarma Hulpmiddelen Magnetronschaal, lepel, schaar Voorbereiding Verkruimel de toast, verdeel de tuttifrutti hierover en voeg wat water toe. Verdeel de kaassaus erover en de shoarmareepjes, verdeel de rodekool hierover en laat een nacht staan. | |
Mirjam | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:03 |
![]() | |
Felagund | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:03 |
Vegetarische shoarma. ![]() | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:04 |
Serveertips Neem in plaats van toast, afbak bladerdeeg bakjes. | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:07 |
En dat recept voor rode kool pap is geen Troll schrijfsel, J. A. Kooi schreef er honderden http://www.smulweb.nl/com(...)teer=datum_up&page=2 | |
Felagund | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:08 |
Maar wel allemaal zelf bedacht! | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:11 |
Dat zijn de tacoburgers ook | |
maily | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:23 |
sowieso de combi van friet en een broodje... ik vind het dubbelop... | |
Felixa | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:28 |
Dan vind je dit zeker ook niks! ![]() Was een keer in een pub in Londen met een vriend die vegetariër is en dit was het enige vegetarische op de kaart: de chipsandwich... Inderdaad heel erg dubbelop: een broodje patat. ![]() ![]() | |
maily | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:31 |
![]() ![]() | |
Felagund | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:35 |
Was dan ook sarcastisch, hij gebruikt allerlei potjes e.d., bereidt alles volgens mij in de magnetron (heeft hij überhaupt een gasstel of kookplaat?). De combinatie satesaus en sperziebonen en worst (http://www.smulweb.nl/rec(...)en-in-satesaussalade) is ook zo'n leuke. Doet mij denken aan mijn vader die altijd appelmoes over de sperziebonen kwakt. | |
pumpkin_Ruby | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:38 |
Dat zeggen ze volgens mijn broertje op de zeevaartschool tegen gastjes die tijdens een studieuitstapje met een schip ontdekken dat ze misschien niet de beste studiekeus hebben gemaakt (want zeeziek). Als ze nog niet over de reling hangen dan worden er dingen ingefluisterd als "haring met slagroom" en "rookworst met jam" ![]() | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 11:38 |
Er wordt tenminste geen blik losgetrokken. sperziebonen uit blik zijn wel het ergste wat je kan doen vind ik. Jeugdtrauma, mijn moeder kookte de blikbonen nog kapotter. | |
Red_85 | zaterdag 30 maart 2013 @ 12:44 |
Je hebt zeebenen of niet idd. Die laatste is nog niet zo erg. Want varkensvlees met een zoetere saus is heel erg lekker, vind ik. | |
Red_85 | zaterdag 30 maart 2013 @ 12:45 |
En om dat trauma te verbloemen, ben je alleen maar lekker eten gaan maken zodat je daar nooooit meer aan hoeft terug te denken? | |
Weltschmerz | zaterdag 30 maart 2013 @ 14:39 |
Rijst en tomaat. Het werkt niet qua smaak en het werkt al helemaal niet qua textuur. Gewoon niet meer doen. Balsamico of een andere fancy azijn en stamppot. Ja, ik weet ook wel dat zo'n liter keukenazijn er niet uitziet en veel te goedkoop is en er geen eer aan te behalen is, ook is het niet erg Italiaans of geeft anderzins een Mediterraan keukenprinsesjesgevoel. Maar het is alleen maar azijnzuur en die bijsmaakjes hebben niks in een stamppot te zoeken. Gehakt en champignons. Nee, het is niet heel erg vies, het is gewoon irritant omdat ze helemaal niets voor elkaar doen en doorgaans wel afdoen aan elkaar. Brood met aardappel, of brood met rijst of pasta wat mij betreft. Het zijn elkaars vervangers, ze vullen elkaar niet aan. Prima hoor, een stukje brood bij de pasta, maar dan voor de restjes saus, of een stukje brood bij de tortilla, voor erbij. Maar niet in één hap. Je gaat ook geen karbonade vullen met biefstuk of zo. Vlees en speculaaskruiden. Ik weet niet precies welke kruiden het zijn, en er zal vast wel een Aziatisch vleesgerecht zijn waarbij dat allemaal precies klopt. Maar ik hoef geen Sinterklaasassociatie bij een stuk vlees dat verder ook al veel te zoet is. | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 16:07 |
Azijn en Stamppot, echt niet te nassen, net als stroop op stamppot | |
Ole | zaterdag 30 maart 2013 @ 16:09 |
Of zoals de Britten doen: azijn over je fish and chips | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 16:09 |
Neuh, eerder dit: ik heb leren koken uit zelfverdediging. | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 16:10 |
Vreselijk. | |
FutureFairytale | zaterdag 30 maart 2013 @ 18:03 |
Ken je de McGangbang? Een double cheeseburger met een mcchicken ertussen ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 30 maart 2013 @ 18:05 |
Wat me zelf niet lekker lijkt; de Bacon Sundae (van Burger King USA)![]() | |
Piger | zaterdag 30 maart 2013 @ 18:11 |
Ben sowieso geen visliefhebber, maar de combinatie van zalm en spinazie ![]() | |
Isabeau | zaterdag 30 maart 2013 @ 18:15 |
Dit staat echt op het menu? ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 30 maart 2013 @ 18:21 |
![]() | |
z80 | zaterdag 30 maart 2013 @ 18:41 |
die zijn inderdaad niet te eten. groenvoer waar een bliksmaak aan zit. | |
Isabeau | zaterdag 30 maart 2013 @ 18:42 |
Lang geleden dat ik dat heb gehad, maar ik weet precies wat voor bijsmaak je bedoelt. Alsof je het zo weer proeft. | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 18:47 |
Alsof er Soda in zit ipv zout | |
Ole | zaterdag 30 maart 2013 @ 18:49 |
Inderdaad ![]() | |
markmarkmark | zaterdag 30 maart 2013 @ 20:59 |
een poolse kennis maakte dat vroeger wel is met aardappels erbij. het klinkt gek maar vies was het niet. | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 21:01 |
Haring met room is ook heerlijk, zeker zure room. Je moet alleen geen gesuikerde room gebruiken, lekker met wat zure appel erbij, rode bietjes. | |
Spanky78 | zaterdag 30 maart 2013 @ 21:04 |
Christus, veel erger wordt het niet. ![]() | |
Spanky78 | zaterdag 30 maart 2013 @ 21:06 |
Bacon en chocolade gaat verbazingwekkend goed samen. Lijkt vies, maar eigenlijk erg lekkere combi. Beetje het idee van zoute karamel. | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 21:06 |
Dat bedoel ik, en het is geeneens een trolpoging op smulweb. | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 21:07 |
Spek doet het ook prima in pannekoeken met stroop | |
Spanky78 | zaterdag 30 maart 2013 @ 21:11 |
Ik vind het oprecht knap dat iemand dit heeft bedacht, een combi vaneen aantal supersmerige dingen (vega-shoarma, kaassaus uit een pakje en rode kool uit een pot) t ecombineren tot iets ubersmerigs. Met name de klontjes toast moeten echt ontieglijk vies zijn... En dat ook nog op zo'n site durven zetten. Ik ben dan ook meteen beniewd wat voor mensen dit dan eten/maken/bedenken... Ik vind het ook wel weer knap dat je dit hebt kunnen vinden. Overigens ben ik wel vaker bij goede chefs geweest die deden aan wat vreemdere combi's. En chocolade met olijven (mits de juiste types chocolade; yum) witte chocolade met broccoli; super! Aardappelpuree met koffie en vanille, geweldig. Rog met passievrucht, heerlijk. Oesters met komkommer (ok, da's niet eens echt vreemd), heel goed. | |
FutureFairytale | zaterdag 30 maart 2013 @ 21:18 |
Ok ja dat kan maar bacon met softijs ![]() | |
Spanky78 | zaterdag 30 maart 2013 @ 21:21 |
Bacon is vet, chocolade is vet, ijs is vet. Zoet en hartig gaa tprima samen, chocolade kan prima met hartig, dus waarom niet? Mits goed klaargemaakt kan het erg lekker worden. Avocado met bietjes, dat lijkt me erg vies trouwens. | |
Pietverdriet | zaterdag 30 maart 2013 @ 22:17 |
En caramel, het lijkt mij geeneens vies, | |
Isabeau | zondag 31 maart 2013 @ 09:40 |
Ik kan me niet voorstellen dat de bedenker het heeft klaargemaakt en ik kan me al helemaal niet voorstellen dat hij het heeft opgegeten. Of hij nu wel of niet serieus is, dat laatste gaat er bij mij niet in. | |
Red_85 | maandag 1 april 2013 @ 11:23 |
Piet was me al voor, maar haring op zure room is helemaal niet verkeerd. In Denemarken zijn ze er ook helemaal gek van met allerlei sauzen. Maargoed, geef mij maar gewoon een schoongemaakte van t staartje zonder ui en augurk. Visje is al lekker van zichzelf. | |
henkde_j | dinsdag 2 april 2013 @ 11:44 |
Lauwe/warme sla ![]() | |
FANNvanhetlaatsteuur | dinsdag 2 april 2013 @ 12:39 |
Bah... ![]() Al vind ik gebakken aardappeltjes (in olijfolie) dan weer wél lekker en dan gebruik ik de mayo als boter ![]() | |
Smallish | dinsdag 2 april 2013 @ 19:05 |
Gadverdamme! Dit is echt goor. | |
quirina | dinsdag 2 april 2013 @ 20:22 |
http://www.kokenopdecampi(...)ude-macaroni-schotel![]() ( trouwens genoeg ranzige recepten daar op die site bah bah bah) | |
Weltschmerz | woensdag 3 april 2013 @ 11:06 |
Mijn tip om dat soort vervuiling te vermijden bij het zoeken naar een recept: Google>Advanced Search>Region>Belgium | |
GoCanucksGo | vrijdag 5 april 2013 @ 07:33 |
Haha, wat een geweldige site! vispotje | |
Isabeau | vrijdag 5 april 2013 @ 07:36 |
Hij geeft wel een nieuwe dimensie aan kant & klare pakjes en zooi door elkaar gooien ![]() | |
GoCanucksGo | vrijdag 5 april 2013 @ 08:03 |
1-pans macaroni Gadverdamme man, kapot ("zacht" ![]() ![]() Maar on-topic; ik vind persoonlijk de combinaties vis-paddestoelen en vis/schaaldieren-kaas heel erg smerig. | |
Selestha | vrijdag 5 april 2013 @ 12:11 |
Andijvie maaltijdsalade Lekker joh ![]() Leuke site dit wel ![]() Hihi ![]() [ Bericht 6% gewijzigd door Selestha op 05-04-2013 12:25:21 ] | |
Bartjebart | zaterdag 6 april 2013 @ 22:45 |
![]() |