Nee, daar ben ik nog nooit geweest.quote:Op vrijdag 29 maart 2013 20:04 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Compleet niet kosher!
Eet je wel eens KFC?
Ik moet er niet aan denken, dat lijkt me echt smerig.quote:
Met als verschil dat die eieren niet bevrucht zijn, dus niets twee generaties.quote:Op vrijdag 29 maart 2013 19:59 schreef _Arual_ het volgende:
Ik kan niet tegen kip en ei in één gerecht. Vind het maar luguber, twee generaties dooie kipjes op mijn bord.
Kort koken en opbakken met spek en ui. Zorgen dat ze knapperig blijven. Niet mijn favo, maar toch prima eten.quote:Op vrijdag 29 maart 2013 22:59 schreef pussycatdoll het volgende:
Vroeger als kind wou ik nooit spruitjes eten dus roerde mijn vader pindasaus erdoorheen dus het eindresultaat was aardappel+spruit+pindasausgodver wat smerig, nooit meer een spruit aangeraakt sindsdien.
Hebben je ouders die spruiten gewoon te lang (dood)gekookt, was bij mij vroeger ook het probleem. Oplossing: korter koken of gewoon roerbakken.quote:Op vrijdag 29 maart 2013 22:59 schreef pussycatdoll het volgende:
Vroeger als kind wou ik nooit spruitjes eten dus roerde mijn vader pindasaus erdoorheen dus het eindresultaat was aardappel+spruit+pindasausgodver wat smerig, nooit meer een spruit aangeraakt sindsdien.
Dat zijn dus precies van die dingen die je vaak tegenkomt op Amerikaanse kookwebsites. Zo onsmakelijkquote:Op zaterdag 30 maart 2013 10:41 schreef Mirjam het volgende:
[ afbeelding ]
een taco in een hamburger, hoezo?
Ja, die drang om alles in alles te doen, wtf, echtquote:Op zaterdag 30 maart 2013 10:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat zijn dus precies van die dingen die je vaak tegenkomt op Amerikaanse kookwebsites. Zo onsmakelijk
quote:Op zaterdag 30 maart 2013 11:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Rode kool pap
http://www.smulweb.nl/recepten/1411802/Machtige-rodekoolpap
Een machtige rodekoolpap
Ingrediënten voor 4 personen
1 grote pot rodekool (zonder appel), 1 pakje toast, 250 gram tuttifrutti, 1 zakje kaassaus, 1 bakje vegetarische shoarma
Hulpmiddelen
Magnetronschaal, lepel, schaar
Voorbereiding
Verkruimel de toast, verdeel de tuttifrutti hierover en voeg wat water toe. Verdeel de kaassaus erover en de shoarmareepjes, verdeel de rodekool hierover en laat een nacht staan.
Serveertipsquote:
Maar wel allemaal zelf bedacht!quote:Op zaterdag 30 maart 2013 11:07 schreef Pietverdriet het volgende:
En dat recept voor rode kool pap is geen Troll schrijfsel, J. A. Kooi schreef er honderden
http://www.smulweb.nl/com(...)teer=datum_up&page=2
sowieso de combi van friet en een broodje... ik vind het dubbelop...quote:Op zaterdag 30 maart 2013 10:41 schreef Mirjam het volgende:
[ afbeelding ]
een taco in een hamburger, hoezo?
Dan vind je dit zeker ook niks!quote:Op zaterdag 30 maart 2013 11:23 schreef maily het volgende:
[..]
sowieso de combi van friet en een broodje... ik vind het dubbelop...
quote:Op zaterdag 30 maart 2013 11:28 schreef Felixa het volgende:
[..]
Dan vind je dit zeker ook niks!![]()
Was een keer in een pub in Londen met een vriend die vegetariër is en dit was het enige vegetarische op de kaart: de chipsandwich... Inderdaad heel erg dubbelop: een broodje patat.![]()
[ afbeelding ]
Was dan ook sarcastisch, hij gebruikt allerlei potjes e.d., bereidt alles volgens mij in de magnetron (heeft hij überhaupt een gasstel of kookplaat?).quote:
Dat zeggen ze volgens mijn broertje op de zeevaartschool tegen gastjes die tijdens een studieuitstapje met een schip ontdekken dat ze misschien niet de beste studiekeus hebben gemaakt (want zeeziek). Als ze nog niet over de reling hangen dan worden er dingen ingefluisterd als "haring met slagroom" en "rookworst met jam"quote:
Er wordt tenminste geen blik losgetrokken.quote:Op zaterdag 30 maart 2013 11:35 schreef Felagund het volgende:
[..]
Was dan ook sarcastisch, hij gebruikt allerlei potjes e.d., bereidt alles volgens mij in de magnetron (heeft hij überhaupt een gasstel of kookplaat?).
De combinatie satesaus en sperziebonen en worst (http://www.smulweb.nl/rec(...)en-in-satesaussalade) is ook zo'n leuke. Doet mij denken aan mijn vader die altijd appelmoes over de sperziebonen kwakt.
Je hebt zeebenen of niet idd.quote:Op zaterdag 30 maart 2013 11:38 schreef pumpkin_Ruby het volgende:
[..]
Dat zeggen ze volgens mijn broertje op de zeevaartschool tegen gastjes die tijdens een studieuitstapje met een schip ontdekken dat ze misschien niet de beste studiekeus hebben gemaakt (want zeeziek). Als ze nog niet over de reling hangen dan worden er dingen ingefluisterd als "haring met slagroom" en "rookworst met jam"
En om dat trauma te verbloemen, ben je alleen maar lekker eten gaan maken zodat je daar nooooit meer aan hoeft terug te denken?quote:Op zaterdag 30 maart 2013 11:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Er wordt tenminste geen blik losgetrokken.
sperziebonen uit blik zijn wel het ergste wat je kan doen vind ik. Jeugdtrauma, mijn moeder kookte de blikbonen nog kapotter.
Neuh, eerder dit: ik heb leren koken uit zelfverdediging.quote:Op zaterdag 30 maart 2013 12:45 schreef Red_85 het volgende:
[..]
En om dat trauma te verbloemen, ben je alleen maar lekker eten gaan maken zodat je daar nooooit meer aan hoeft terug te denken?
Vreselijk.quote:Op zaterdag 30 maart 2013 16:09 schreef Ole het volgende:
Of zoals de Britten doen: azijn over je fish and chips
Ken je de McGangbang? Een double cheeseburger met een mcchicken ertussenquote:Op zaterdag 30 maart 2013 10:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat zijn dus precies van die dingen die je vaak tegenkomt op Amerikaanse kookwebsites. Zo onsmakelijk
Dit staat echt op het menu?quote:Op zaterdag 30 maart 2013 18:05 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat me zelf niet lekker lijkt; de Bacon Sundae (van Burger King USA)
[ afbeelding ]
quote:
die zijn inderdaad niet te eten. groenvoer waar een bliksmaak aan zit.quote:Op zaterdag 30 maart 2013 11:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Er wordt tenminste geen blik losgetrokken.
sperziebonen uit blik zijn wel het ergste wat je kan doen vind ik. Jeugdtrauma, mijn moeder kookte de blikbonen nog kapotter.
Lang geleden dat ik dat heb gehad, maar ik weet precies wat voor bijsmaak je bedoelt. Alsof je het zo weer proeft.quote:Op zaterdag 30 maart 2013 18:41 schreef z80 het volgende:
die zijn inderdaad niet te eten. groenvoer waar een bliksmaak aan zit.
Inderdaadquote:Op zaterdag 30 maart 2013 18:42 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Lang geleden dat ik dat heb gehad, maar ik weet precies wat voor bijsmaak je bedoelt. Alsof je het zo weer proeft.
een poolse kennis maakte dat vroeger wel is met aardappels erbij.quote:
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |