Yep, kilootje of 4-5 afhankelijk van hoe ik er voor sta.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 11:40 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ik weet niet wat voor cut jij doet waardoor deze maar 2 maanden duurt tenzij je maar 4 kilo wil afvallen.
Trouwens voor het eerst brinta gemaakt volgens de officiele aanwijzing (250ml+40g brinta)
250 ml is een halve kom
lol.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 11:40 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ik weet niet wat voor cut jij doet waardoor deze maar 2 maanden duurt tenzij je maar 4 kilo wil afvallen.
Trouwens voor het eerst brinta gemaakt volgens de officiele aanwijzing (250ml+40g brinta)
250 ml is een halve kom
Erg weinig, nam altijd een volle kom met 50g. Blijk ik dus 100kcal~ meer in te nemen dan gedacht. Nu ik alles heb nagemeten zit ik op 2734 actief/2513 rustquote:
Jij eet altijd heel grappigquote:Op dinsdag 19 februari 2013 11:52 schreef RaymondK het volgende:
[..]
lol.
ik doe elke ochtend 150gram droog afgewogen in een soepkom.
Pak een shakebeker, en gooi daar 1/3 in, kraan d'r op, 2 seconden roeren, en dan zo waterig mogelijk gelijk chuggen.
Dan weer 1/3, ff roeren, chuggen en dan weer.
Vooral niet laten staan 10 seconden.
Ik moet al kokhalzen als ik eraan denkquote:Op dinsdag 19 februari 2013 11:52 schreef RaymondK het volgende:
[..]
lol.
ik doe elke ochtend 150gram droog afgewogen in een soepkom.
Pak een shakebeker, en gooi daar 1/3 in, kraan d'r op, 2 seconden roeren, en dan zo waterig mogelijk gelijk chuggen.
Dan weer 1/3, ff roeren, chuggen en dan weer.
Vooral niet laten staan 10 seconden.
Ik doe altijd met havermout ook zoiets ja. Vermalen havermout in een shakebeker, halve liter melk erover en dan zo snel mogelijk opdrinken.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 11:52 schreef RaymondK het volgende:
[..]
lol.
ik doe elke ochtend 150gram droog afgewogen in een soepkom.
Pak een shakebeker, en gooi daar 1/3 in, kraan d'r op, 2 seconden roeren, en dan zo waterig mogelijk gelijk chuggen.
Dan weer 1/3, ff roeren, chuggen en dan weer.
Vooral niet laten staan 10 seconden.
lol.quote:
Ik ookquote:Op dinsdag 19 februari 2013 11:59 schreef seto het volgende:
[..]
Ik moet al kokhalzen als ik eraan denk
week of 3 terug begonnen, zat op 103,5kg nu 101kg, wil nooit meer onder de 100kg komen, en naar de 12% toe ongeveer. Bij de start v.d. cut had ik ca 16% of zo (hoop ik)quote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:07 schreef Pastapipos het volgende:
Wanneer beginnen jullie met cutten? En op welk gewicht/vp zitten jullie op dat mometn en wat willen jullie bereiken? Dit gaat mijn eerste fatsoenlijke cut worden namelijk
Okee, dus je bent aan het cuttenquote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:12 schreef Questular het volgende:
Ik doe niet aan cutten, ik train , let op mn eten en mn vet% is vanzelf minder aan het worden.
Ik train nu sinds de zomervakantie serieus, (later daarna pas voeding bijgehouden)quote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:11 schreef esv7 het volgende:
Ik train nu 5 maanden, eerst volgende cut is op zijn vroegst deze tijd volgend jaar denk ik.
quote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:12 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Okee, dus je bent aan het cutten
: Ik doe niet aan een x aantal maanden bulken om vervolgens een x aantal maanden te cutten. Dus dan zal ik wel 12 maanden per jaar cutten.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:12 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Okee, dus je bent aan het cutten
x = 12 ?quote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:14 schreef Questular het volgende:
[..]
: Ik doe niet aan een x aantal maanden bulken om vervolgens een x aantal maanden te cutten. Dus dan zal ik wel 12 maanden per jaar cutten.
Sorry hoor, maar als jij na een jaar je vet verloren bent en denkt: hm, ben nu wel heel skinny, mag wel weer extra spier bij, dan ga je dus weer bulken of oneindig lang op recomp (lees: lichte bulk) zitten. Je zit gewoon in een lange cut nu.quote:
Ik heb nu ook wel iets meer vet dan eerst, maar het is nog steeds niet veel, ik begon ook met erg weinig vet misschien daarom.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:12 schreef Pastapipos het volgende:
[..]
Ik train nu sinds de zomervakantie serieus, (later daarna pas voeding bijgehouden)
Ik eet nu op gevoel, en weet dat ik meer moet binnenkrijgen dat ik zou denken.
Maar ik wil er gewoon een beetje vetjes af, weer wat meer definitie in borst, buik en rug voornamelijk.
Ik heb een bulk van 3 tot 4 jaar erop zitten (m.a.w vreten en dik worden), dus voordat ik weer massa moet gaan aanzetten ben ik wel een tijdje verderquote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:16 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Sorry hoor, maar als jij na een jaar je vet verloren bent en denkt: hm, ben nu wel heel skinny, mag wel weer extra spier bij, dan ga je dus weer bulken of oneindig lang op recomp (lees: lichte bulk) zitten. Je zit gewoon in een lange cut nu.
quote:Op dinsdag 19 februari 2013 11:52 schreef RaymondK het volgende:
[..]
lol.
ik doe elke ochtend 150gram droog afgewogen in een soepkom.
Pak een shakebeker, en gooi daar 1/3 in, kraan d'r op, 2 seconden roeren, en dan zo waterig mogelijk gelijk chuggen.
Dan weer 1/3, ff roeren, chuggen en dan weer.
Vooral niet laten staan 10 seconden.
Da's prima, ik had een bulk van 27 jaar erop zitten (vetklep van BMI = 30 zonder spieren). Toen een cut van 1 jaar, en nu bulk/cut cycles van ongeveer 4-5 / 1-2 maandenquote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:19 schreef Questular het volgende:
[..]
Ik heb een bulk van 3 tot 4 jaar erop zitten, dus voordat ik weer massa moet gaan aanzetten ben ik wel een tijdje verder
omdat ik niet zo van de shakes ben.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:20 schreef Ethanolic het volgende:
[..]waarom niet gewoon lekker met whey drinken?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |