Het is 1 groot complot!quote:Op vrijdag 22 maart 2013 10:05 schreef Felagund het volgende:
Die aromist was trouwens vrij vaag in zijn oordeel over welk ijs het castoreum nu in zou kunnen zitten. Misschien heeft hij de KVW bewust in de verkeerde richting gestuurd.
Nou ja, dat niet natuurlijk. Hij heeft er geen belang bij om ze te helpen.quote:
Omdat de flavorist vertelde dat eigenlijk alleen in vanille ijs gebruikt werd, en daarbij hebben ze gewoon een grens getrokken. Wat ik logisch vind aangezien het een consumentenprogramma is, en consumenten kopen nu gewoon eerder ijs dan een vanille aroma.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 10:01 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
Waarom alleen ijs? Het werd verkocht als aroma, lijkt mij dat je in bijvoorbeeld een vanille aroma het veel sneller kan vinden. En ik vroeg me af of de koolstof 13 NMR ook wel de beste methode was om deze sporen aan te tonen maar dat terzijde.
Als dat zo was, dan had hij ook niet aan het programma meegedaan.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 10:05 schreef Felagund het volgende:
Die aromist was trouwens vrij vaag in zijn oordeel over welk ijs het castoreum nu in zou kunnen zitten. Misschien heeft hij de KVW bewust in de verkeerde richting gestuurd.
Ze maakten niet gebruik van C13 NMR maar van Massa Spectrometrie. Kijk nog maar eens goed welke eenheden er bij de assen staan Het staat er zelfs boven. MS is een hele krachtige techniek waarbij je, zelfs als er maar een paar moleculen van je gezochte stof in het sample zitten, toch een heel duidelijk beeld krijgt.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 10:01 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
Waarom alleen ijs? Het werd verkocht als aroma, lijkt mij dat je in bijvoorbeeld een vanille aroma het veel sneller kan vinden. En ik vroeg me af of de koolstof 13 NMR ook wel de beste methode was om deze sporen aan te tonen maar dat terzijde.
Als jij je eerste hap beverballen gaat eten, ga je ook enigszins weifelend daar aan beginnen.quote:Op donderdag 21 maart 2013 21:09 schreef arjan1212 het volgende:
Waarom keek die gozer eigenlijk alsof ie over zijn nek moest toen ie een hapje van het ijs met beverballen nam.. en vervolgens zei die dat het veel lekkerder was
beetje vreemd..
Eigenlijk net zoals veel olijfolie dus!quote:Op donderdag 28 maart 2013 21:20 schreef golfer het volgende:
Mooie aflevering weer over walnootolie en het gebrek aan medewerking van de producenten terwijl er helemaal niks geheims of vreemds aan het proces is: gewoon een blend van geperste walnoot olie met geraffineerde walnootolie
Voor alles is vastgelegd hoeveel procent verrot mag zijn en hoeveel beestjes erin meeverwerkt.quote:Op donderdag 28 maart 2013 21:21 schreef arjan1212 het volgende:
wel verrotte walnoten dan he.. whehe
fabeltjequote:Op donderdag 28 maart 2013 22:19 schreef Teslynd het volgende:
[..]
Voor alles is vastgelegd hoeveel procent verrot mag zijn en hoeveel beestjes erin meeverwerkt.
Waar haal je die 'wijsheid' vandaan?quote:Op donderdag 28 maart 2013 22:19 schreef Teslynd het volgende:
Voor alles is vastgelegd hoeveel procent verrot mag zijn en hoeveel beestjes erin meeverwerkt.
Weet niet meer. Mag je zelf gaan zoeken.quote:Op donderdag 28 maart 2013 22:56 schreef golfer het volgende:
[..]
Waar haal je die 'wijsheid' vandaan?
Klopt indd ja.quote:Op vrijdag 29 maart 2013 00:29 schreef Teslynd het volgende:
[..]
Weet niet meer. Mag je zelf gaan zoeken.
Hebben ze wel eens een rapportage over olijfolie gemaakt? Of misschien niet omdat de maffia daar een stevige vinger in de pap schijnt te hebben. Neppen met olijfolie schijnt meer geld op te leveren dan drugsdealenquote:Op donderdag 28 maart 2013 22:06 schreef MaximusTG het volgende:
Eigenlijk net zoals veel olijfolie dus!
Ja, hebben ze idd een aflevering over gemaakt. Groot deel van de olijfolie is maar lampenoliekwaliteit, maar die kan omhoog gewerkt worden met een bepaald proces; Dat wordt dan gemengd met bv extra vergine olijfolie om een eindproduct te maken.quote:Op vrijdag 29 maart 2013 08:02 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hebben ze wel eens een rapportage over olijfolie gemaakt? Of misschien niet omdat de maffia daar een stevige vinger in de pap schijnt te hebben. Neppen met olijfolie schijnt meer geld op te leveren dan drugsdealen
Tuurlijk ja, geef dan eens een bron.quote:Op vrijdag 29 maart 2013 06:56 schreef Snoepje5 het volgende:
[..]
Klopt indd ja.
In potjes groente gan hak bijv ook x% slakken. (Of x% insecten)
Ik las ergens dat 'kenners' pure olijfolie afdoen als nep omdat ze de smaak niet herkennenquote:Op vrijdag 29 maart 2013 09:10 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, hebben ze idd een aflevering over gemaakt. Groot deel van de olijfolie is maar lampenoliekwaliteit, maar die kan omhoog gewerkt worden met een bepaald proces; Dat wordt dan gemengd met bv extra vergine olijfolie om een eindproduct te maken.
Je lulde dus uit je nek met die bewering?quote:Op vrijdag 29 maart 2013 00:29 schreef Teslynd het volgende:
Weet niet meer. Mag je zelf gaan zoeken.
jij denkt dat ze elke beestje eruit kunnen filteren?quote:Op vrijdag 29 maart 2013 12:29 schreef golfer het volgende:
[..]
Je lulde dus uit je nek met die bewering?
/broodje aap
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |