Mooie bevermutsen kun je er van maken ... Van die huidjesquote:Op donderdag 21 maart 2013 20:56 schreef Karina het volgende:
Het wordt in ieder geval ERGENS voor gebruikt. Die dingen hingen daar niet voor jan lul in dat hutje.
Ja had ik ook al gevonden. En nog een paar parfums. Maar niet in ijs (of in ieder geval niet in deze 2 soorten die ze getest hadden).quote:
try canadian vanille ijsquote:Op donderdag 21 maart 2013 21:00 schreef NoCigar het volgende:
Zijn het niet die harde stukjes in het chocoladeijs?
Ze vangen wel enorm veel bevers in Canada trouwens.
Daar zit ik dan met m'n flesje Chanel iedere ochtendquote:Op donderdag 21 maart 2013 20:54 schreef NoCigar het volgende:
Hier:
Ooit woonde ik een college bij van een professor in de geurkunde. Die had zijn leven in dienst gesteld van onderzoek naar alles wat met reuk en geur te maken heeft. Bij zijn onderzoek was hij tot de conclusie gekomen dat wat mensen lekker vinden ruiken een vrij directe relatie heeft met pies- en poepluchtjes. De best verkopende parfums hebben een samenstelling die grotendeels daarmee overeenkomt. Sommige fabrikanten probeerden andere geurformules maar waren al na een jaar failliet. Die lucht verkocht niet. Wat het allerlekkerst is? Dat is vaginale apengeur. De vagina van een aap is werkelijk het neusje van de zalm. Ruik nu maar eens aan je vrouw. Ruikt ze lekker vandaag? Nou, zo ruikt dus een apenkut. En dat kost maar iets meer dan een euro per milliliter.
http://www.zuiglam.com/2010/08/11/odeur/
ja maar dat had hij ook al mis.. En voor de volledigheid was het beter geweest om de andere bakken ook te testen... in de trant van 'in deze bakken is het wel aangetroffen, maar in die bakken niet'.quote:Op donderdag 21 maart 2013 21:00 schreef arjan1212 het volgende:
waarom die flavorist zei toch alleen van die 2 dat het erin zou kunnen zitten
Ik denk dat ze bang zijn hun klantenbestand kwijt te zijn / een boete te krijgen als ze dat wel doen, grote bedrijven dekken zich vaak in.quote:Op donderdag 21 maart 2013 21:19 schreef golfer het volgende:
Wel flauw van al die aromisten die toegeven het te gebruiken om geen klanten te noemen.
Unilever zal dat wel verboden hebben.
Heeft hij ooit gelachen dan?quote:Op donderdag 21 maart 2013 22:40 schreef Soldier2000 het volgende:
Mooie aflevering weer, valt het jullie trouwens ook op dat Ersin Kiris echt gewoon nooit lacht. Er kan nog niet eens een glimlach vanaf.
Ik vertrouw op de testen die ze hebben gedaan met de 2 ijssoorten. En ze zijn naar mijn mening deze keer echt wel diep genoeg gegaan. Misschien dat ze meerdere ijssoorten hadden kunnen testen, maar daar houdt het wel een beetje bij op.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 07:51 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
Ik denk dat ze bang zijn hun klantenbestand kwijt te zijn / een boete te krijgen als ze dat wel doen, grote bedrijven dekken zich vaak in.
Ze hadden als test ijs sowieso dat zelfgemaakte waar het wel in zat moeten laten testen als controle middel. Ik vind het een boeiend programma maar ze gaan vaak net niet diep genoeg.
Hij hangt een beetje teveel in de rol van serieuze onderzoeker.quote:Op donderdag 21 maart 2013 22:40 schreef Soldier2000 het volgende:
Mooie aflevering weer, valt het jullie trouwens ook op dat Ersin Kiris echt gewoon nooit lacht. Er kan nog niet eens een glimlach vanaf.
Correct. Het was mooier als ze daadwerkelijk wat gevonden hadden. Mooi trouwens dat ze wel gewoon zelf vonden dat het met lekkerder was.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 09:24 schreef Soldier2000 het volgende:
[..]
Ik vertrouw op de testen die ze hebben gedaan met de 2 ijssoorten. En ze zijn naar mijn mening deze keer echt wel diep genoeg gegaan. Misschien dat ze meerdere ijssoorten hadden kunnen testen, maar daar houdt het wel een beetje bij op.
Waarom alleen ijs? Het werd verkocht als aroma, lijkt mij dat je in bijvoorbeeld een vanille aroma het veel sneller kan vinden. En ik vroeg me af of de koolstof 13 NMR ook wel de beste methode was om deze sporen aan te tonen maar dat terzijde.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 09:24 schreef Soldier2000 het volgende:
[..]
Ik vertrouw op de testen die ze hebben gedaan met de 2 ijssoorten. En ze zijn naar mijn mening deze keer echt wel diep genoeg gegaan. Misschien dat ze meerdere ijssoorten hadden kunnen testen, maar daar houdt het wel een beetje bij op.
Vind dat volkomen terecht.quote:Op donderdag 21 maart 2013 21:19 schreef golfer het volgende:
Wel flauw van al die aromisten die toegeven het te gebruiken om geen klanten te noemen.
Unilever zal dat wel verboden hebben.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |