abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_123758997
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 12:18 schreef dahippieunicorn het volgende:

[..]

Ja klopt, is inderdaad jammer. Maar voor een eerste echte poging vond ik ze best goed gelukt!
heel goed zelfs, mijn eerste keer waren ze prut, veel te hard aan de buitenkant en van binnen rauw :')
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:00:06 #257
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_123791875
'The Best Bananabread 'staat nu in de oven, zal me benieuwen of deze nóg beter is dan de vorige :9
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_123793097
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2013 22:14 schreef bloempje-moi het volgende:

Heeft iemand hier het Nederlands Bakboek? Is het wat?
Ik ben er niet kapot van, geen hele bijzondere recepten en de informatie is ook niet spectaculair. (over de kwaliteit van de recepten kan ik niets zeggen, ik kreeg niet echt de behoefte om er iets uit te maken)
  vrijdag 8 maart 2013 @ 16:55:14 #259
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_123796719
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:00 schreef Mirjam het volgende:
'The Best Bananabread 'staat nu in de oven, zal me benieuwen of deze nóg beter is dan de vorige :9
Hmm, ik weet niet of dit wat gaat worden. ik haalde hem na anderhalf uur uit de oven, al een half uur langer dan recept zegt, snij hem aan en hij is nog gewoon erg nat van binnen. Nu terug gezet maar of dit nog goed gaat komen..?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 10 maart 2013 @ 14:25:44 #260
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_123865967


Ik heb zojuist gemberkoekjes gebakken :9
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  Moderator / KerstCrewQuizWinner zondag 10 maart 2013 @ 21:41:36 #261
39237 crew  H_T
2733
pi_123886786
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 16:55 schreef Mirjam het volgende:

[..]

Hmm, ik weet niet of dit wat gaat worden. ik haalde hem na anderhalf uur uit de oven, al een half uur langer dan recept zegt, snij hem aan en hij is nog gewoon erg nat van binnen. Nu terug gezet maar of dit nog goed gaat komen..?
Is het voor zondagavond nog wat geworden?
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  zondag 10 maart 2013 @ 21:42:10 #262
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_123886811
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2013 21:41 schreef Hawaii_Tim het volgende:

[..]

Is het voor zondagavond nog wat geworden?
Hij is heel nat gebleven. Wel eetbaar, smaak is prima, en hij valt niet uit elkaar, maar héél nat. Dit recept ga ik dus niet nog eens maken.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_124060927


Vandaag weer eens soezen gemaakt en voor de leuk eens gedecoreerd met gekleurd chocolade en een blommetje. De soezen zijn gevuld met Zwitsers room.
pi_124064377
Ziet er lekker uit! Ik had gisteren in een opwelling een bosbessen/walnoten cake gebakken. Ben meteen weer de favoriete collega :-D Was erg lekker en nu uiteraard (en goddank) op. Mag bij ieder kookboek wel een hometrainer aanschaffen.
pi_124330190
Ik vond een vergeten tros bananen, dus vandaag weer bananenbrood maken maar dan het goeie recept :9 :+
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  † In Memoriam † donderdag 21 maart 2013 @ 13:24:21 #266
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_124331809
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 20:09 schreef LiedjeBackstage het volgende:
[ afbeelding ]

Vandaag weer eens soezen gemaakt en voor de leuk eens gedecoreerd met gekleurd chocolade en een blommetje. De soezen zijn gevuld met Zwitsers room.
Oh wat een snoetjes O+
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_124335203
Ik wil chocoladerozijnen maken, weet iemand of ik de rozijnen het beste kan wellen of niet?

Ennn ik wil ook een poging wagen om die milka popcorn snax na te maken :P de caramel popcorn en chocola is binnen, maar heeft iemand nog een geniaal idee hoe ik de popcorn het beste helemaal kan coaten?
pi_124335805
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 14:57 schreef Bakkerd het volgende:
Ik wil chocoladerozijnen maken, weet iemand of ik de rozijnen het beste kan wellen of niet?

Ennn ik wil ook een poging wagen om die milka popcorn snax na te maken :P de caramel popcorn en chocola is binnen, maar heeft iemand nog een geniaal idee hoe ik de popcorn het beste helemaal kan coaten?
Satéprikker erin en dippen?
A balanced diet is a cookie in each hand
pi_124336181
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 15:13 schreef Taartje het volgende:

[..]

Satéprikker erin en dippen?
Hmm ik denk dat het dan een érg tijdrovend klusje wordt, als je ze één voor één moet doen :) Maar als je gewoon gesmolten chocola door die popcorn roert worden ze nooit allemaal mooi bedekt natuurlijk..

Ik zit te denken aan muffinvormpjes vol te stouwen met popcorn en dan te gieten? Krijg je wel popcornrepen ipv losse, maar goed..
  donderdag 21 maart 2013 @ 19:56:57 #270
3185 Adelante
To let it go now
pi_124346985


Van het weekend gaan we samen de zebra cheesecake maken :7

http://www.notquitenigella.com/2010/04/27/zebra-cheesecake/
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_124347686
quote:
6s.gif Op donderdag 21 maart 2013 19:56 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]

Van het weekend gaan we samen de zebra cheesecake maken :7

http://www.notquitenigella.com/2010/04/27/zebra-cheesecake/
Hoe tof! Die ga ik ook eens maken. Laat je weten hoe het was? Inclusief foto's uiteraard ;)
pi_124349615
Bananenbrood is weer lekker. Ik probeer gewoon geen andere recepten meer uit maar tweak deze als k dat nodig acht :7
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_124351376
quote:
6s.gif Op donderdag 21 maart 2013 19:56 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]

Van het weekend gaan we samen de zebra cheesecake maken :7

http://www.notquitenigella.com/2010/04/27/zebra-cheesecake/
Nog een vraag: er wordt in dit recept Cream of tartar gebruikt. Is dat bakpoeder of baksoda? Of nou juist weer die andere, wijnsteenzuur oid?
Grappig dat deze Australische dame overigens Dutch Droste poeder gebruikt :)
pi_124351494
Wat een gave taart! Wel vrij ingewikkeld, lijkt me...

Ik vergeet ook altijd wat cream of tartar nou is. Is het niet te vinden op de site van RobinOok?
  Moderator / KerstCrewQuizWinner donderdag 21 maart 2013 @ 21:36:35 #275
39237 crew  H_T
2733
pi_124352332
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 21:17 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Nog een vraag: er wordt in dit recept Cream of tartar gebruikt. Is dat bakpoeder of baksoda? Of nou juist weer die andere, wijnsteenzuur oid?
Grappig dat deze Australische dame overigens Dutch Droste poeder gebruikt :)
Cream of tartar is wijnsteen :Y. Bakpoeder is baking powder (lekker makkelijk), baksoda = baking soda = bicarbonate of soda = natriumbicarbonaat.
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_124352498
Wijnsteenzuur is dus niet te vervangen door een van de andere twee? O-) Heb baking powder en baking soda in huis, namelijk :D
  Moderator / KerstCrewQuizWinner donderdag 21 maart 2013 @ 21:41:04 #277
39237 crew  H_T
2733
pi_124352539
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 21:40 schreef bloempje-moi het volgende:
Wijnsteenzuur is dus niet te vervangen door een van de andere twee? O-) Heb baking powder en baking soda in huis, namelijk :D
Nope. Cream of tartar is bedoeld om het eiwitschuim te stabiliseren. Soms kan het ook zonder, maar dan luistert het opkloppen wat nauwer.
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  donderdag 21 maart 2013 @ 21:41:28 #278
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_124352554
quote:
6s.gif Op dinsdag 5 maart 2013 11:30 schreef Skaai het volgende:

[..]

AH doosje vol bosbessen uit de diepvries :P.

[ afbeelding ]

En de AH heeft ze ook 'vers' te koop maar die vond ik te duur :D

Alleen haal ik ze qua benaming nog wel eens door elkaar met de blauwe bes, maar volgens mij zijn het bosbessen :')

Nu als goedmakertje een perzikroomkaaskruimeltaart 8-) in de oven!
Ken het niet, maar volgens mij zijn het blauwe bessen, geen bosbessen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_124355019
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 21:40 schreef bloempje-moi het volgende:
Wijnsteenzuur is dus niet te vervangen door een van de andere twee? O-) Heb baking powder en baking soda in huis, namelijk :D
is hier trouwens ook gewoon in een klein potje te koop bij de toko. Zeker bij amazing oriental. Heb zelf laatst ook maar een potje gekocht omdat ik het best vaak tegen kom in recepten.
pi_124355031
quote:
0s.gif Op zondag 3 maart 2013 16:18 schreef dahippieunicorn het volgende:
Nou hier zijn ze dan!

[ afbeelding ]

Vanille macarons met Dulce de Leche vulling! (Heb maar meteen extra mijn best gedaan op de presentatie, kan ik de foto meteen gebruiken voor een schoolopdracht O-) )
http://www.24kitchen.nl/news/nieuws/food/de-dag-van-de-macaron
pi_124355399
quote:
1s.gif Op donderdag 21 maart 2013 21:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ken het niet, maar volgens mij zijn het blauwe bessen, geen bosbessen
Het zijn wel degelijk bosbessen. Dat merk je ook wel aan de kleur die ze achterlaten.
Dat is dan weer het nadeel van ingevroren bosbessen, als ze ontdooit zijn hou je een slappe zooi over.
Eerst denken, dan typen
pi_124475597
Als ik Pavlova wil maken, maar ik heb niet genoeg tijd morgen, kan ik dan het onderste gedeelte vandaag alvast maken en de slagroom en het fruit er morgen opsmeren? Of is het morgen niet lekker meer?
  † In Memoriam † maandag 25 maart 2013 @ 14:00:02 #283
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_124482242
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 22:33 schreef Piger het volgende:

[..]

Het zijn wel degelijk bosbessen. Dat merk je ook wel aan de kleur die ze achterlaten.
Dat is dan weer het nadeel van ingevroren bosbessen, als ze ontdooit zijn hou je een slappe zooi over.
Inderdaad, het is bijna een geprakt zooitje dan ;(
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  † In Memoriam † maandag 25 maart 2013 @ 14:22:27 #284
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_124483160
Ik heb onlangs een kookboek met recepten voor chocolade lekkernijen gekocht, en heb ontzettend trek in Naomi bars:



Ik ga zo eens wat boodschapjes halen :9~
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_124490672
Ben benieuwd!
Ziet er lekker uit, maar lijkt me wel heeeel machtig en veel smaken bij elkaar..
pi_124491126
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 10:26 schreef wyccie het volgende:
Als ik Pavlova wil maken, maar ik heb niet genoeg tijd morgen, kan ik dan het onderste gedeelte vandaag alvast maken en de slagroom en het fruit er morgen opsmeren? Of is het morgen niet lekker meer?
Ja hoor, het onderste gedeelte kan je prima een dag van tevoren klaarmaken. Zet het wel weg op een droge plaats.
  † In Memoriam † maandag 25 maart 2013 @ 21:57:32 #287
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_124504038
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 17:40 schreef Bakkerd het volgende:
Ben benieuwd!
Ziet er lekker uit, maar lijkt me wel heeeel machtig en veel smaken bij elkaar..
Dat is het ook, ze zijn echt onwijs machtig, maar zo lekker :9~

Ik heb spritskoekjes van de euroshopper genomen om erin te verwerken, nomnom!



[ Bericht 6% gewijzigd door Skaai op 25-03-2013 22:09:26 ]
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_124504388
quote:
6s.gif Op donderdag 21 maart 2013 19:56 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]

Van het weekend gaan we samen de zebra cheesecake maken :7

http://www.notquitenigella.com/2010/04/27/zebra-cheesecake/
En? En? En? :9~
pi_124519167
quote:
6s.gif Op maandag 25 maart 2013 21:57 schreef Skaai het volgende:

[..]

Dat is het ook, ze zijn echt onwijs machtig, maar zo lekker :9~

Ik heb spritskoekjes van de euroshopper genomen om erin te verwerken, nomnom!

[ afbeelding ]
Oeeiii jouw versie ziet er nog lekkerder uit dan het 'voorbeeld'.. krijg er trek van! :9~
  donderdag 28 maart 2013 @ 15:13:17 #290
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_124608818
Ik ben op zoek naar die doorzichtige cakevormpjes,



maar ik kan ze nergens vinden. Iemand een idee?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_124608837
Dat zijn gewoon hele dunne witte die door het vet in de cake doorzichtig worden tijdens het bakken.
  donderdag 28 maart 2013 @ 15:16:17 #292
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_124608904
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2013 15:14 schreef Tegan het volgende:
Dat zijn gewoon hele dunne witte die door het vet in de cake doorzichtig worden tijdens het bakken.
Okay, waar koop ik die dan
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_124609005
Deze bijvoorbeeld.

http://www.deleukstetaartenshop.nl/pme-baking-cups-white-pk-60

Zie ook de comments haha :P.
pi_124609158
recept! recept! recept! pliezzz
  donderdag 28 maart 2013 @ 16:00:08 #295
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_124610566
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2013 15:24 schreef chocolatelover het volgende:
recept! recept! recept! pliezzz
van.....?
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  donderdag 28 maart 2013 @ 16:01:05 #296
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_124610604
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2013 15:20 schreef Tegan het volgende:
Deze bijvoorbeeld.

http://www.deleukstetaartenshop.nl/pme-baking-cups-white-pk-60

Zie ook de comments haha :P.
Haha nice, thanks! Ik heb nu altijd van die supermarkt dingen, ik vind dit veel mooier staan.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 28 maart 2013 @ 19:58:12 #297
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_124619273
Ik zweer bij de cupcakepapiertjes van House of Marie. Juist omdat ze niet 'doorzichtig' worden!
pi_124620825
Zojuist mezelf deze cadeau gedaan. *O*
  donderdag 28 maart 2013 @ 20:38:56 #299
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_124621246
quote:
1s.gif Op donderdag 28 maart 2013 19:58 schreef Spuuglokje het volgende:
Ik zweer bij de cupcakepapiertjes van House of Marie. Juist omdat ze niet 'doorzichtig' worden!
Die dingen van de supermarkt blijven ook keihard en vol kleur. Ik vind dat doorzichtige zachte juist leuk.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 28 maart 2013 @ 20:55:39 #300
3185 Adelante
To let it go now
pi_124622005
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 22:02 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

En? En? En? :9~
Je houdt de foto's tegoed, eerste versie was meer een zeeleeuw dan een luipaard taart :')
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
  zondag 7 april 2013 @ 16:37:32 #301
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_124991865
Vond weer een vergeten tros bananen ( :') ) dus er staat nu weer een bananenbrood in de oven :9
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')