abonnement Unibet Coolblue
pi_124352498
Wijnsteenzuur is dus niet te vervangen door een van de andere twee? O-) Heb baking powder en baking soda in huis, namelijk :D
  Moderator / KerstCrewQuizWinner donderdag 21 maart 2013 @ 21:41:04 #277
39237 crew  H_T
2733
pi_124352539
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 21:40 schreef bloempje-moi het volgende:
Wijnsteenzuur is dus niet te vervangen door een van de andere twee? O-) Heb baking powder en baking soda in huis, namelijk :D
Nope. Cream of tartar is bedoeld om het eiwitschuim te stabiliseren. Soms kan het ook zonder, maar dan luistert het opkloppen wat nauwer.
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  donderdag 21 maart 2013 @ 21:41:28 #278
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_124352554
quote:
6s.gif Op dinsdag 5 maart 2013 11:30 schreef Skaai het volgende:

[..]

AH doosje vol bosbessen uit de diepvries :P.

[ afbeelding ]

En de AH heeft ze ook 'vers' te koop maar die vond ik te duur :D

Alleen haal ik ze qua benaming nog wel eens door elkaar met de blauwe bes, maar volgens mij zijn het bosbessen :')

Nu als goedmakertje een perzikroomkaaskruimeltaart 8-) in de oven!
Ken het niet, maar volgens mij zijn het blauwe bessen, geen bosbessen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_124355019
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 21:40 schreef bloempje-moi het volgende:
Wijnsteenzuur is dus niet te vervangen door een van de andere twee? O-) Heb baking powder en baking soda in huis, namelijk :D
is hier trouwens ook gewoon in een klein potje te koop bij de toko. Zeker bij amazing oriental. Heb zelf laatst ook maar een potje gekocht omdat ik het best vaak tegen kom in recepten.
pi_124355031
quote:
0s.gif Op zondag 3 maart 2013 16:18 schreef dahippieunicorn het volgende:
Nou hier zijn ze dan!

[ afbeelding ]

Vanille macarons met Dulce de Leche vulling! (Heb maar meteen extra mijn best gedaan op de presentatie, kan ik de foto meteen gebruiken voor een schoolopdracht O-) )
http://www.24kitchen.nl/news/nieuws/food/de-dag-van-de-macaron
pi_124355399
quote:
1s.gif Op donderdag 21 maart 2013 21:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ken het niet, maar volgens mij zijn het blauwe bessen, geen bosbessen
Het zijn wel degelijk bosbessen. Dat merk je ook wel aan de kleur die ze achterlaten.
Dat is dan weer het nadeel van ingevroren bosbessen, als ze ontdooit zijn hou je een slappe zooi over.
Eerst denken, dan typen
pi_124475597
Als ik Pavlova wil maken, maar ik heb niet genoeg tijd morgen, kan ik dan het onderste gedeelte vandaag alvast maken en de slagroom en het fruit er morgen opsmeren? Of is het morgen niet lekker meer?
  † In Memoriam † maandag 25 maart 2013 @ 14:00:02 #283
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_124482242
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 22:33 schreef Piger het volgende:

[..]

Het zijn wel degelijk bosbessen. Dat merk je ook wel aan de kleur die ze achterlaten.
Dat is dan weer het nadeel van ingevroren bosbessen, als ze ontdooit zijn hou je een slappe zooi over.
Inderdaad, het is bijna een geprakt zooitje dan ;(
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  † In Memoriam † maandag 25 maart 2013 @ 14:22:27 #284
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_124483160
Ik heb onlangs een kookboek met recepten voor chocolade lekkernijen gekocht, en heb ontzettend trek in Naomi bars:



Ik ga zo eens wat boodschapjes halen :9~
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_124490672
Ben benieuwd!
Ziet er lekker uit, maar lijkt me wel heeeel machtig en veel smaken bij elkaar..
pi_124491126
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 10:26 schreef wyccie het volgende:
Als ik Pavlova wil maken, maar ik heb niet genoeg tijd morgen, kan ik dan het onderste gedeelte vandaag alvast maken en de slagroom en het fruit er morgen opsmeren? Of is het morgen niet lekker meer?
Ja hoor, het onderste gedeelte kan je prima een dag van tevoren klaarmaken. Zet het wel weg op een droge plaats.
  † In Memoriam † maandag 25 maart 2013 @ 21:57:32 #287
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_124504038
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 17:40 schreef Bakkerd het volgende:
Ben benieuwd!
Ziet er lekker uit, maar lijkt me wel heeeel machtig en veel smaken bij elkaar..
Dat is het ook, ze zijn echt onwijs machtig, maar zo lekker :9~

Ik heb spritskoekjes van de euroshopper genomen om erin te verwerken, nomnom!



[ Bericht 6% gewijzigd door Skaai op 25-03-2013 22:09:26 ]
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_124504388
quote:
6s.gif Op donderdag 21 maart 2013 19:56 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]

Van het weekend gaan we samen de zebra cheesecake maken :7

http://www.notquitenigella.com/2010/04/27/zebra-cheesecake/
En? En? En? :9~
pi_124519167
quote:
6s.gif Op maandag 25 maart 2013 21:57 schreef Skaai het volgende:

[..]

Dat is het ook, ze zijn echt onwijs machtig, maar zo lekker :9~

Ik heb spritskoekjes van de euroshopper genomen om erin te verwerken, nomnom!

[ afbeelding ]
Oeeiii jouw versie ziet er nog lekkerder uit dan het 'voorbeeld'.. krijg er trek van! :9~
  donderdag 28 maart 2013 @ 15:13:17 #290
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_124608818
Ik ben op zoek naar die doorzichtige cakevormpjes,



maar ik kan ze nergens vinden. Iemand een idee?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_124608837
Dat zijn gewoon hele dunne witte die door het vet in de cake doorzichtig worden tijdens het bakken.
  donderdag 28 maart 2013 @ 15:16:17 #292
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_124608904
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2013 15:14 schreef Tegan het volgende:
Dat zijn gewoon hele dunne witte die door het vet in de cake doorzichtig worden tijdens het bakken.
Okay, waar koop ik die dan
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_124609005
Deze bijvoorbeeld.

http://www.deleukstetaartenshop.nl/pme-baking-cups-white-pk-60

Zie ook de comments haha :P.
pi_124609158
recept! recept! recept! pliezzz
  donderdag 28 maart 2013 @ 16:00:08 #295
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_124610566
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2013 15:24 schreef chocolatelover het volgende:
recept! recept! recept! pliezzz
van.....?
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  donderdag 28 maart 2013 @ 16:01:05 #296
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_124610604
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2013 15:20 schreef Tegan het volgende:
Deze bijvoorbeeld.

http://www.deleukstetaartenshop.nl/pme-baking-cups-white-pk-60

Zie ook de comments haha :P.
Haha nice, thanks! Ik heb nu altijd van die supermarkt dingen, ik vind dit veel mooier staan.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 28 maart 2013 @ 19:58:12 #297
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_124619273
Ik zweer bij de cupcakepapiertjes van House of Marie. Juist omdat ze niet 'doorzichtig' worden!
pi_124620825
Zojuist mezelf deze cadeau gedaan. *O*
  donderdag 28 maart 2013 @ 20:38:56 #299
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_124621246
quote:
1s.gif Op donderdag 28 maart 2013 19:58 schreef Spuuglokje het volgende:
Ik zweer bij de cupcakepapiertjes van House of Marie. Juist omdat ze niet 'doorzichtig' worden!
Die dingen van de supermarkt blijven ook keihard en vol kleur. Ik vind dat doorzichtige zachte juist leuk.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 28 maart 2013 @ 20:55:39 #300
3185 Adelante
To let it go now
pi_124622005
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 22:02 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

En? En? En? :9~
Je houdt de foto's tegoed, eerste versie was meer een zeeleeuw dan een luipaard taart :')
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')