Dat en dan die verkoopster die staat te roepen: Dat is toch vies!quote:Op woensdag 12 december 2012 11:38 schreef oh-oh het volgende:
Ik snap niet dat die ene slager er niet gewoon een paar voor je uit de gehaktmolen kan redden
Wat een service!
Als je wilt kan je hier varkenswangen online bestellen: http://www.okvlees.nl/div(...)oort=diversen&sef=hcquote:Op woensdag 12 december 2012 11:34 schreef UIO_AMS het volgende:
En inmiddels een andere slager maar even gemaild met de vraag of hij wel varkenswangetjes verkoopt of kan bestellen.
Heb vorige week nog wangetjes gegeten en wat daar staat klopt volledig, qua smaak, structuur en uiterlijk lijkt het geheel niet op wat wij als varkensvlees kennen. Je houdt het eerder voor rundvlees.quote:Op vrijdag 14 december 2012 13:49 schreef Flipkees het volgende:
[..]
Als je wilt kan je hier varkenswangen online bestellen: http://www.okvlees.nl/div(...)oort=diversen&sef=hc
Kwam gisteren toevallig deze site tegen. Heb er zelf geen ervaring mee. Wel een beetje vreemd dat ze vlees via de post versturen maar het zal wel kunnen denk ik dan maar.
Kansloos, zo'n verkoopster, persoonlijk vind ik het een van de lekkerste stukjes varkensvleesquote:Op woensdag 12 december 2012 11:46 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Dat en dan die verkoopster die staat te roepen: Dat is toch vies!
Dat heb ik in Spanje een paar keer gegeten. Erg lekker inderdaad. Ik zal eens kijken naar die bezorgservice. Ziet er goed uit.quote:Op vrijdag 14 december 2012 14:30 schreef littledrummergirl het volgende:
ik had laatst kalfswang, zelden zoiets mals gegeten
Ik heb vorige week een bestelling van ze binnen gekregen. Alles was nog goed bevroren door het droogijs wat erbij wordt verpakt. Had o.a. ook varkenswangen besteld. Wel jammer dat het minimum gewicht voor een bestelling 3kg is, maar gelukkig had ik genoeg ruimte in de vriezer.quote:Op vrijdag 14 december 2012 13:49 schreef Flipkees het volgende:
[..]
Als je wilt kan je hier varkenswangen online bestellen: http://www.okvlees.nl/div(...)oort=diversen&sef=hc
Kwam gisteren toevallig deze site tegen. Heb er zelf geen ervaring mee. Wel een beetje vreemd dat ze vlees via de post versturen maar het zal wel kunnen denk ik dan maar.
Ligt natuurlijk aan het type en en de inhoud.quote:Op woensdag 12 december 2012 12:45 schreef Pindasoepje het volgende:
Voor de mensen met een slowcooker, verbruikt dat veel stroom?
Drooolll. Ook maar snel weer eens maken boeuf bourgignon.quote:Op zaterdag 15 december 2012 12:09 schreef Muck het volgende:
Het is akelig koud buiten, ik heb een humeurtje om op te schieten en er stond nog een fles wijn open...
Op het opdrinken van die fles wijn na, leek het maken van boeuf bourguignon een heel goed idee
[ afbeelding ]
Hij staat sinds een uurtje of 11 te bluppen en ik heb er al helemaal zin in
ja, doen!quote:Op zaterdag 15 december 2012 14:59 schreef Molleman het volgende:
[..]
Drooolll. Ook maar snel weer eens maken boeuf bourgignon.
Als ik spaghettisaus?quote:Op zondag 16 december 2012 14:19 schreef Bleie het volgende:
Hier staat een grote pan bolognese te pruttelen, met daarnaast een klein pannetje met babyvariant .
"Echte" bolognese saus is idd een soort van stoofpot :p Althans, wordt op die manier bereid. Zie:quote:Op maandag 17 december 2012 16:19 schreef oh-oh het volgende:
[..]
Als ik spaghettisaus?
Is dat ook al een stoofpotje?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |