Tof! Hoeveel minuten moet ik het bakken? En dat voorverwarmen van de eieren, hoe lang moet dat? Straks zijn ze half gestold hahaquote:Op zondag 2 december 2012 21:17 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Per ei 30 gram basterdsuiker en 30 gram bloem. Simpel als dat :-)
Zoveel eieren als nodig in een bak heet water voorverwarmen, dan zo'n 10 miniten luchtig kloppen met de suiker en een snufje zout en er dan de bloem voorzichtg doorheen scheppen. Bakken op 180 graden
maar kan dat ook rechtstreeks op bv die biscuitlaag? Of moet daar eerst iets tussen?quote:
Ja.quote:Op zondag 2 december 2012 22:21 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
ja dat zie ik net. doe jij dat ook?
hoe lang doe jij nou over een taart?quote:Op maandag 3 december 2012 08:56 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
Ja.Ik heb zo'n beetje alle technieken onder de knie. (Klinkt opschepperiger dan ik bedoel.
)
Ynske, dat kan niet rechtstreeks op de taart, daar moet toch echt een laag fondant of marsepein onder. Als je daar niet van houdt, zou je ook een ganache kunnen maken en over je taart gieten. En daarna op de chocolade decoreren.
k ga dat eens opzoeken, dank jequote:Op maandag 3 december 2012 08:56 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
Ja.Ik heb zo'n beetje alle technieken onder de knie. (Klinkt opschepperiger dan ik bedoel.
)
Ynske, dat kan niet rechtstreeks op de taart, daar moet toch echt een laag fondant of marsepein onder. Als je daar niet van houdt, zou je ook een ganache kunnen maken en over je taart gieten. En daarna op de chocolade decoreren.
eieren minuut of 5 ofzo, ze stollen niet zomaar hoorquote:Op maandag 3 december 2012 07:47 schreef Skaai het volgende:
[..]
Tof! Hoeveel minuten moet ik het bakken? En dat voorverwarmen van de eieren, hoe lang moet dat? Straks zijn ze half gestold haha
Ik zou het filmpje uit de op (de zo moet het wel-variant) even kijken. Daar kun je goed zien wat handig isquote:Op maandag 3 december 2012 23:03 schreef Skaai het volgende:
Ja ik ben zo blij. Na het afkoelen heb ik 'm met een broodmes in 2 lagen gesneden, en dat ging zowaar in een keer goed! Een laag vanillemousse en een beetje jam erop en morgen ga ik 'm insmeren met botercreme en dan eens kijken of ik een behoorlijke fondantlaag erop krijg. Dat vind ik stiekem het minst belangrijke omdat ik dat toch nog nooit gedaan heb, als ie maar te eten is
.
En ik ben blij dat ik vanmiddag bij de Ikea een spatel heb gekocht, toch wel handig![]()
wow dat heb je netjes voor elkaarquote:Op dinsdag 4 december 2012 12:38 schreef Skaai het volgende:
Tadaaaa! Fondant is op kleine stukjes ietsje gescheurd en dat randje onderop is omdat ik te veel fondant had weggesneden maar ik ben er blij mee
[ afbeelding ]
Dankje! En ja mijn eerste taartquote:Op dinsdag 4 december 2012 13:01 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
wow dat heb je netjes voor elkaar
was het je eerste taart? ja toch?
geweldig resultaat hoor! petje af!quote:Op dinsdag 4 december 2012 13:38 schreef Skaai het volgende:
[..]
Dankje! En ja mijn eerste taart.
Dames bedankt voor de hulp en tips!
Nee hoor, die donkerharige van de Action werken bijvoorbeeld ook perfect. Wel moet het penseeltje een beetje vochtig zijn (even natmaken met water en dan op een keukenpapiertje het overtollige water eraf strijken).quote:Op dinsdag 4 december 2012 17:22 schreef Popples het volgende:
[..]
heb je daar speciale penselen ofzo voor nodig?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |