Wat een waanzinnige post!quote:Op zondag 17 maart 2013 17:05 schreef Bortecinem het volgende:
Sarma
[ afbeelding ]
Gözleme
[ afbeelding ]
Fudge (smaakte meer naar nougat, of is dat hetzelfde? )
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat ziet dit er goddelijk uitquote:Op dinsdag 19 maart 2013 16:10 schreef motorbloempje het volgende:
Weer eens op dreef, en begonnen met wat simpels:
[ afbeelding ]
chocoladebrokken met gedroogd fruit en walnoten.
geeeeef!quote:Op dinsdag 19 maart 2013 16:10 schreef motorbloempje het volgende:
Weer eens op dreef, en begonnen met wat simpels:
[ afbeelding ]
chocoladebrokken met gedroogd fruit en walnoten.
Ziet er lekker uitquote:Op dinsdag 19 maart 2013 16:10 schreef motorbloempje het volgende:
Weer eens op dreef, en begonnen met wat simpels:
[ afbeelding ]
chocoladebrokken met gedroogd fruit en walnoten.
die blue stilton heb ik ook gekocht, errrrg lekkerquote:Op zondag 7 april 2013 13:36 schreef RobinOok het volgende:
Tosti!
[ link | afbeelding ]
Tosti met Blue Stilton
Stolwijkse, belegen boerenkaas van de markt, blue stilton van de Lidl, Waldkornbrood van Eko Plaza.
Ziet er zwarter uit dan hij smaakte. Gelukkig...
Ik heb bijna hetzelfde gegeten en dan nu koffie met moorkop en ik zag dat jij roomsoesjesquote:Op zaterdag 13 april 2013 19:13 schreef Selestha het volgende:
[ afbeelding ]
Penne met chilli-tomatensaus, feta en basilicum
Moorkopsoesjes Dus soesjes gedoopt in chocolade; haha! Zaten zeker op dezelfde flow vandaagquote:Op zaterdag 13 april 2013 21:17 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ik heb bijna hetzelfde gegeten en dan nu koffie met moorkop en ik zag dat jij roomsoesjes
had in het andere topic
Wanneer ik chocolade smelt, krijg ik het nooit echt hard meer. Ook al doe ik het au bain-marie. Maar dit ziet er goed/lekker uit.quote:Op dinsdag 19 maart 2013 16:10 schreef motorbloempje het volgende:
Weer eens op dreef, en begonnen met wat simpels:
[ afbeelding ]
chocoladebrokken met gedroogd fruit en walnoten.
Dan moet je de chocolade tempereren.quote:Op zondag 21 april 2013 18:33 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Wanneer ik chocolade smelt, krijg ik het nooit echt hard meer. Ook al doe ik het au bain-marie. Maar dit ziet er goed/lekker uit.
Jammer dat ik geen marmeren werkblad heb.quote:Op maandag 22 april 2013 12:27 schreef nijenhuisjeroen het volgende:
[..]
Dan moet je de chocolade tempereren.
http://www.callebaut.com/nlnl/technieken/tempereren/tempereren-op-een-koud-marmeren-werkblad
Stuur jij je foto's weleens naar foodgawker?quote:Op zaterdag 20 april 2013 13:00 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Petite Boule met Paardenrookvlees Petrella & Koriander
Hehe daar zit wat in. De 'gezelligheids factor' van de foto's op foodgawker is inderdaad erg hoog. Ik kreeg vandaag nog de commentaar 'composition - too tight' maar volgens mij bedoelden ze gewoon 'te veel eten in beeld, mist verweerde plank, mes blablabla'. Maar ah, die foto's lokken wel meer mensen denk ik.quote:Op woensdag 24 april 2013 00:14 schreef RobinOok het volgende:
Ooit een paar keer gedaan, maar ik hou niet van afwijzing....
Mijn foto's zijn denk ik niet gezellig genoeg voor ze. Bij foodgawker willen ze graag dat je zo'n broodje op hip bordje legt dat je op een opgevouwen theedoek zet, op een verweerde plank, mes en vork erbij, kopje met bloemmotief, het wit uitgebeten en 60% van de foto out of focus.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |