abonnement Unibet Coolblue
pi_124158639
Chocoladetaart doet me niet zoveel maar die sappige kersen bovenop :9~
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 17 maart 2013 @ 12:37:27 #252
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_124158767
pizza, taart én het uitzicht zien er goed uit zeg :9~ O+
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_124169544
Sarma



Gözleme



Fudge (smaakte meer naar nougat, of is dat hetzelfde? :P)



pi_124170114
quote:
99s.gif Op zondag 17 maart 2013 17:05 schreef Bortecinem het volgende:
Fudge (smaakte meer naar nougat, of is dat hetzelfde? :P)

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Het ziet er ook meer uit als nougat. Nougat is gewoonlijk met ei en fudge met room.
pi_124170156
Dit is gemaakt met marshmallow fluff, wat weer is gemaakt van eiwit en suiker. :P
  zondag 17 maart 2013 @ 17:27:54 #256
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_124170543
quote:
99s.gif Op zondag 17 maart 2013 17:05 schreef Bortecinem het volgende:
Sarma

[ afbeelding ]

Gözleme

[ afbeelding ]

Fudge (smaakte meer naar nougat, of is dat hetzelfde? :P)

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
:9~
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_124170553
quote:
99s.gif Op zondag 17 maart 2013 17:05 schreef Bortecinem het volgende:
Sarma

[ afbeelding ]

Gözleme

[ afbeelding ]

Fudge (smaakte meer naar nougat, of is dat hetzelfde? :P)

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Ohhhhh. Wat ziet dit er heerlijk uit :9~ :9~ :'(
pi_124170622
Ik wou dat ik het kon delen.
pi_124170834
quote:
17s.gif Op zondag 17 maart 2013 17:29 schreef Bortecinem het volgende:
Ik wou dat ik het kon delen.
De foto's zijn in ieder geval erg inspirerend. _O_
Heb je ook een recept van de sarma?
pi_124171749
quote:
17s.gif Op zondag 17 maart 2013 17:34 schreef Charcot het volgende:

[..]

De foto's zijn in ieder geval erg inspirerend. _O_
Heb je ook een recept van de sarma?
Dank je wel! :@

Ik heb het recept ooit al eens op fok! geplaatst, hier was het. Maar ondertussen doe ik het iets anders. Ik gaar de rijst een minuutje of drie-vier voordat ik de wijnbladeren vul. Ik vind dat ze zo iets beter en sneller garen. Overigens heb ik ook een paar stap voor stap foto's, mocht je geïnteresseerd zijn.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dus wanneer ik de vulling klaarmaak doe ik dat in een pan boven een laag vuurtje. Ik doe er ook nog een klein beetje water bij - een glas, 200 ml ongeveer. Verder zijn je sarma's ook sneller klaar. Dus ongeveer 30 min. ipv 40-50 minuten.
pi_124174243
Met wat is de Gozleme gevuld? Lijkt erg plat.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_124174408
Het is ook plat. Behalve boter en wat witte kaas zat er niks in.

Ik moet wel zeggen dat mijn versie afwijkt van de traditionele gozleme. Wanneer ik het deeg uitrol leg ik er hele dunne plakjes boter en kaas op, vouw het dubbel, herhaal dat een paar keer, rol het uit en bak het af. Dit is hoe ik het lekker vind. :P
pi_124174660
Ah ok ik ken het met spinazie en nog wat andere dingen ;)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_124175905
quote:
17s.gif Op zondag 17 maart 2013 17:56 schreef Bortecinem het volgende:

[..]

Dank je wel! :@

Ik heb het recept ooit al eens op fok! geplaatst, hier was het. Maar ondertussen doe ik het iets anders. Ik gaar de rijst een minuutje of drie-vier voordat ik de wijnbladeren vul. Ik vind dat ze zo iets beter en sneller garen. Overigens heb ik ook een paar stap voor stap foto's, mocht je geïnteresseerd zijn.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dus wanneer ik de vulling klaarmaak doe ik dat in een pan boven een laag vuurtje. Ik doe er ook nog een klein beetje water bij - een glas, 200 ml ongeveer. Verder zijn je sarma's ook sneller klaar. Dus ongeveer 30 min. ipv 40-50 minuten.
Geweldig! Dank je wel :) Zal het van de week eens klaarmaken :9~ O+
pi_124176779
Ohh gozleme O+
Hier in ons dorp is 1x per jaar een Turkse markt en daar koop ik altijd heel veel eten. Ik had die gozleme een keer met witte kaas en paprika ofzo?
En icli kofte ofzo iets! Hmm O+
E.
  zondag 17 maart 2013 @ 20:43:55 #266
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_124179023
happy st patricksday!



Brood met guinness
meat, guinness, cheese pie
chocopudding met guinness
pi_124189168
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2013 19:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Ah ok ik ken het met spinazie en nog wat andere dingen ;)
Spinazie, feta/witte kaas etc. zijn inderdaad de standaard vullingen, maar desalniettemin wordt gozleme ook wel alleen met boter gegeten. Google maar 'sade/yagli gozleme' en je zult veel op mijn gozleme lijkende gozleme's tegenkomen.
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2013 20:02 schreef .Sparkling. het volgende:
Ohh gozleme O+
Hier in ons dorp is 1x per jaar een Turkse markt en daar koop ik altijd heel veel eten. Ik had die gozleme een keer met witte kaas en paprika ofzo?
En icli kofte ofzo iets! Hmm O+
Hmm met paprika heb ik het nog nooit gehad maar het klinkt goed. O+

En icli kofte is idd ook heel lekker! De provincie waar mijn familie oorspronkelijk vandaan kom staat bekend om zijn icli kofte. *) Binnenkort mama maar eens lief aankijken. :9

quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2013 20:43 schreef macferret het volgende:
happy st patricksday!

[ afbeelding ]

Brood met guinness
meat, guinness, cheese pie
chocopudding met guinness
Hmm die pie en pudding zien er lekker uit.

En dank je, jij ook. :9
pi_124209717
Heb lekkere rode uienchutney gemaakt :9

♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_124210209
Die heb je goed nagemaakt :o

Of is dat jouw blog :P
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_124210224
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 16:15 schreef DarkElf het volgende:
Heb lekkere rode uienchutney gemaakt :9

[ afbeelding ]
Dat klinkt lekker, maar stomme vraag: waar eet je het mee?
pi_124210263
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 16:25 schreef habitue het volgende:
Die heb je goed nagemaakt :o

Of is dat jouw blog :P
Hahaha dat is mijn blog :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_124210322
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 16:25 schreef Bakkerd het volgende:

[..]

Dat klinkt lekker, maar stomme vraag: waar eet je het mee?
Bij van alles, gerechten met kaas (quiches, tosti´s bv) of bij lekker gekruide worstjes..

Ik dacht ook altijd, wat moet ik met chutney maar sinds ik het een paar keer gemaakt heb gooi ik het bij van alles. :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_124211526
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 16:15 schreef DarkElf het volgende:
Heb lekkere rode uienchutney gemaakt :9

[ afbeelding ]
O+ Niets lekkerder dan rode uienchutney op een stokbroodje brie :9
pi_124219591
:9 Wat een prachtgerechten
pi_124227982
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 16:26 schreef DarkElf het volgende:

[..]

Hahaha dat is mijn blog :)
Nice :) Leuke site!
A man is not old until regrets take the place of dreams.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')