Dat is ook een optie ja. Maar dan moet je dus eerst ontdekt hebben dat die ranzige smaak aan de boter ligt. En tja, die conclusie heb ik net pas getrokken.quote:Op donderdag 1 november 2012 12:47 schreef luckass het volgende:
Maar wat nou he, om maar even een zijweg in te slaan, als je er gewoon geen boter op doet?
brood zonder boterquote:Op donderdag 1 november 2012 12:47 schreef luckass het volgende:
Maar wat nou he, om maar even een zijweg in te slaan, als je er gewoon geen boter op doet?
Aha, dus daar komt dat spreekwoord vandaan....quote:Op donderdag 1 november 2012 12:48 schreef JosefDettelbacher het volgende:
Je moet ook geen boter bij de vis doen TS...![]()
quote:Op donderdag 1 november 2012 12:45 schreef Boldface het volgende:
De laatste tijd smaakt het brood raar: een soort vissmaak.
Wat bizar!quote:Dat is van die Becel-meuk, met 'gezonde' ingrediënten als visolie...
Ja, je verwacht het niet hè.... - Dat ze er visolie in stoppen, wil niet zeggen dat ik die troep ook moet proeven.quote:
quote:Voer kan ook al te nadrukkelijk aanwezig zijn in het eindproduct: Vismeel in kippenvoer kan een sterke vissmaak aan het ei geven. De diervoederfabrikant gebruikt daarom vismeel maar in heel beperkte mate.
Komkommer?quote:Op donderdag 1 november 2012 13:05 schreef nowkia het volgende:
Er is iets anders (voedingsmiddel b4 flauwe grappen) dat ik soms ook naar vis vind smaken, maar kan op dit moment niet bedenken wat.
plantaardige vetten zijn toch juist goed?quote:Op donderdag 1 november 2012 13:16 schreef Levolution het volgende:
Becel is echt ongezonde troep. Allemaal plantaardige vetten.
Beter neem je echte boter. Lekkerder en gezonder.
Lekkerder sowieso ja.quote:Op donderdag 1 november 2012 13:16 schreef Levolution het volgende:
Becel is echt ongezonde troep. Allemaal plantaardige vetten.
Beter neem je echte boter. Lekkerder en gezonder.
Nee.quote:Op donderdag 1 november 2012 13:18 schreef nowkia het volgende:
[..]
plantaardige vetten zijn toch juist goed?
Komt omdat je geïndoctrineerd bent door overheidspropaganda.quote:Op donderdag 1 november 2012 13:25 schreef nowkia het volgende:
[..]
en dierlijke vetten wel? lijkt me sterk.
Met roomboter smaak?quote:Op donderdag 1 november 2012 13:21 schreef Mrs.Salvatore het volgende:
Ik heb Blue Band geloof ik thuis.
Wellicht, maar een arts heeft me dit eens verteld n.a.v. een te hoog cholesterolniveau in mijn bloed.quote:Op donderdag 1 november 2012 13:25 schreef Levolution het volgende:
[..]
Komt omdat je geïndoctrineerd bent door overheidspropaganda.
Artsen zijn dan ook gigantisch achterlijk.quote:Op donderdag 1 november 2012 13:40 schreef nowkia het volgende:
[..]
Wellicht, maar een arts heeft me dit eens verteld n.a.v. een te hoog cholesterolniveau in mijn bloed.
Je kunt toch ook dierlijke vetten in bloed meten?quote:Op donderdag 1 november 2012 13:43 schreef Levolution het volgende:
[..]
Artsen zijn dan ook gigantisch achterlijk.
Nee, vetten worden afgebroken voordat ze opgenomen worden. In het bloed vormen ze weer triglyceriden. Triglyceriden kun je wel meten. Maar dat kunnen ook plantaardige vetten zijn (hoewel die minder verzadigd zijn).quote:Op donderdag 1 november 2012 13:44 schreef nowkia het volgende:
[..]
Je kunt toch ook dierlijke vetten in bloed meten?
Dank, dank... - ik ben er zelf ook erg content meequote:Op maandag 5 november 2012 12:29 schreef sjaak_trekbek het volgende:
Gefeliciteerd met deze mijlpaal in je leven
Ik heb ook wel eens Becel, maar echt nog nooit vis geproefd.quote:Op maandag 5 november 2012 14:28 schreef Boldface het volgende:
[..]
Dank, dank... - ik ben er zelf ook erg content mee
Je proeft het ook niet als je de boterham meteen na het smeren opeet. In mijn geval hadden de bammetjes eerst een paar uur in de broodtrommel doorgebracht....quote:Op maandag 5 november 2012 14:45 schreef White_Flower het volgende:
[..]
Ik heb ook wel eens Becel, maar echt nog nooit vis geproefd.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |