WTFquote:
quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:21 schreef Apuleius het volgende:
Toch kan het handig zijn. Als je die frequentie langzaam op blijft voeren, dan zou je, als je eenmaal immuun bent, van stront kunnen leven.
Als je voedsel verkoopt moet je dit zo hygienisch mogelijk doen, ik wil iig geen poepbacterie van één of andere Mo of Rachid binnen krijgen. Dit betekent dus dat die gasten hun reet afvegen na het schijten en erna weer aan het grillen gaan zonder hun handen te wassen.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:23 schreef Roellie80 het volgende:
Je moet accepteren dat er nu eenmaal een berg bacteriën overal te vinden zijn. En dat is maar goed ook. Ons lichaam heeft deze continue aanvallen nodig om ons afweer te testen en op pijl te houden.
Dat hele schone wat je gevoelsmatig graag zou willen is nergens goed voor en werk enkel averechts
Dat klopt. Dat doen ze. En dat is voor andere voeding niet anders lijkt me. Waar gewerkt wordt worden bacteriën verspreidquote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:26 schreef controlaltdelete het volgende:
[..]
Als je voedsel verkoopt moet je dit zo hygienisch mogelijk doen, ik wil iig geen poepbacterie van één of andere Mo of Rachid binnen krijgen. Dit betekent dus dat die gasten hun reet afvegen na het schijten en erna weer aan het grillen gaan zonder hun handen te wassen.
Klopt.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:26 schreef controlaltdelete het volgende:
[..]
Als je voedsel verkoopt moet je dit zo hygienisch mogelijk doen, ik wil iig geen poepbacterie van één of andere Mo of Rachid binnen krijgen. Dit betekent dus dat die gasten hun reet afvegen na het schijten en erna weer aan het grillen gaan zonder hun handen te wassen.
Ies halal!quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:26 schreef controlaltdelete het volgende:
[..]
Als je voedsel verkoopt moet je dit zo hygienisch mogelijk doen, ik wil iig geen poepbacterie van één of andere Mo of Rachid binnen krijgen. Dit betekent dus dat die gasten hun reet afvegen na het schijten en erna weer aan het grillen gaan zonder hun handen te wassen.
Bullshit. Sowieso is het brood na een paar dagen groen.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:19 schreef Kloonhommel het volgende:
Nu ga ik minder snel een broodje donor halen(ook al heb ik geen verminderde weerstand)
Ik hoorde pasgeleden dat een hamburger van McDonalds 18 weken bewaard kon worden buiten de koelkast en nog net zo puntgaaf eruitzag. Een vriendin van me heeft het getest en alleen de augurk beschimmelde maar de rest zag eruit zoals bij de aankoop.
Broodje aap of waar?
Als het waar is lijkt me dat ook eerder in het nadeel van het 'brood' van McDonalds spreken.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 09:28 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:
[..]
Bullshit. Sowieso is het brood na een paar dagen groen.
Integendeel. Brood in nl blijft lang goed door kunstmatige toevoegingen.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 09:30 schreef Xa1pt het volgende:
[..]
Als het waar is lijkt me dat ook eerder in het nadeel van het 'brood' van McDonalds spreken.
Probeer het zelf anders, denk je dat dat brood vers afgebakken wordt bij McDonalds? Die hebben het waarschijnlijk ook al weken liggen. Verder, goh, verrassing. Alsof ik dat niet verwacht had. Maar je weet het natuurlijk pas zeker als ze je net te vriendelijk smakelijk eten wensen.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 09:28 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:
[..]
Bullshit. Sowieso is het brood na een paar dagen groen.
Nee het brood komt bevroren binnen.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 09:40 schreef Quir het volgende:
[..]
Probeer het zelf anders, denk je dat dat brood vers afgebakken wordt bij McDonalds? Die hebben het waarschijnlijk ook al weken liggen. Verder, goh, verrassing. Alsof ik dat niet verwacht had. Maar je weet het natuurlijk pas zeker als ze je net te vriendelijk smakelijk eten wensen.
Deed Rob 'daar word ik niet vrolijk van' Geus dat niet?quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 09:42 schreef Pietverdriet het volgende:
De VWA zou eens de koelkast in de doorsnee huishoudens moeten doorlichten, dat zou pas leuke bevindingen geven.
Of dat toetsenbord waar je nu op typt..quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 09:42 schreef Pietverdriet het volgende:
De VWA zou eens de koelkast in de doorsnee huishoudens moeten doorlichten, dat zou pas leuke bevindingen geven.
Dat is zoooo smerig... een haar in je eten vindenquote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:23 schreef controlaltdelete het volgende:
Sowieso zien die tentjes er al niet zo best uit dus dit verbaast me niks. Wellicht tref je er ook nog haren in want gros van die shoarmamannetjes zijn zwaar behaard en ze staan daar maar te bakken en te grillen zonder beschermende kleding/mutsje.
Of eten in je haar.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 11:20 schreef Boca_Raton het volgende:
[..]
Dat is zoooo smerig... een haar in je eten vinden
Dan heb ik toch liever eten in m'n haarquote:Op vrijdag 26 oktober 2012 11:28 schreef GizartFRL het volgende:
[..]
Of eten in je haar.
Vind wel eens een haar in mijn eten, maar meestal is het dan de mijne, dus dan valt het mee.
En ja, dit is geen nieuws eigenlijk. Bij de eckte eckte is het allang bekend dat kebab halen bij bepaalde kebabboeren garant staat voor een nacht aan de schijterij, of erger. Deze boeren worden dan ook ontweken door de professionals.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 12:38 schreef 16meter het volgende:
Lekker kapsalonnetje halen van 't weekend.
Ja die poepbacterie bevind zich al lang in je spijsverteringsstelsel, je zou eigenlijk je döner eerst over je wondjes heen moeten halen voor je het op gaat eten, dan komen die bacterien nog eens ergens.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:21 schreef Apuleius het volgende:
Toch kan het handig zijn. Als je die frequentie langzaam op blijft voeren, dan zou je, als je eenmaal immuun bent, van stront kunnen leven.
Zit nauwelijks vocht in die burgers dus dat droogt gewoon uit. Betekent niet dat het eetbaar is overigens, zit alsnog vol met bacteriën en afvalstoffen. Leg maar eens een snee brood op een bord. Die ligt na een paar weken ook nog steeds in dezelfde hoedanigheid op dat bord.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:19 schreef Kloonhommel het volgende:
Nu ga ik minder snel een broodje donor halen(ook al heb ik geen verminderde weerstand)
Ik hoorde pasgeleden dat een hamburger van McDonalds 18 weken bewaard kon worden buiten de koelkast en nog net zo puntgaaf eruitzag. Een vriendin van me heeft het getest en alleen de augurk beschimmelde maar de rest zag eruit zoals bij de aankoop.
Broodje aap of waar?
Of van de poephanden van Achmed.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 13:55 schreef SlaadjeBla het volgende:
of je nou ziek van de drank, van de doner, of beide wordt...
Idee om van de babyboomers af te komen: op vertoon van hun 65+pas krijgen ze korting. Als het om geld gaat, zijn ze er toch als de kippen bij...quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:16 schreef Kloonhommel het volgende:
DEN HAAG - Mensen met een verminderde weerstand, 65-plussers en zwangeren kunnen beter geen broodje döner kebab eten. Dat advies geeft de Consumentenbond vrijdag na onderzoek.
Tja, als consument kan je hier ook weinig mee als nieuwsbericht.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 13:16 schreef Luigi het volgende:
Ik mis een beetje de wat-nu. Gaan we intensiever binnenvallen of controleren en boetes uitschrijven/sluiten? Of gaan we heel Nederlands een partij herrie maken, iets roepen over scherpere regelgeving en het daarna dood laten bloeden?
Ach...in melk zit ook altijd een beetje pus.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 15:37 schreef Zocalo het volgende:
[..]
Tja, als consument kan je hier ook weinig mee als nieuwsbericht.
Dat het onhygiënisch klaargemaakt wordt weet iedereen wel, alleen die poepbacterie is een nare gedachte. Maar dat zijn er 1/10. Dus of zeg waar dat is dat ik daar niet meer heen ga of laat me lekker, in plaats van nu herrie schoppen.
quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 17:04 schreef J0kkebr0k het volgende:
[..]
Ach...in melk zit ook altijd een beetje pus.
Natuurlijk niet, ze eten zelf de kip variant. Nooit gemerkt?quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 17:05 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Nog niet zo lang geleden was er een aflevering van de keuringsdienst van waarde waarin werd getest welk vlees die broodjes eigenlijk bevatten. Van alle geteste broodjes bleek welgeteld 1 broodje alleen schapenvlees te bevatten. Enkele broodjes bestonden uit puur varkensvlees.
Zodra het dus om geld ging waren die islamitische broodjesboeren heel wat minder streng in hun religieuze principes of iets halal of haram moest zijn.
Deze man weet.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 17:27 schreef pinine het volgende:
[ afbeelding ]
werk aan de winkel voor Rob Geus
*wordtquote:Op vrijdag 26 oktober 2012 17:27 schreef pinine het volgende:
[ afbeelding ]
werk aan de winkel voor Rob Geus
een gewonen hamburger van de slager kan dat ook hoor, maar vooral in de hoofd doen alsof het een probleem isquote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:19 schreef Kloonhommel het volgende:
Nu ga ik minder snel een broodje donor halen(ook al heb ik geen verminderde weerstand)
Ik hoorde pasgeleden dat een hamburger van McDonalds 18 weken bewaard kon worden buiten de koelkast en nog net zo puntgaaf eruitzag. Een vriendin van me heeft het getest en alleen de augurk beschimmelde maar de rest zag eruit zoals bij de aankoop.
Broodje aap of waar?
quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 21:34 schreef DemonRage het volgende:
Doe maj broodjeh döner met extra vil fecaliesj! En ook sjambal iesj lekker sjchaite daarna voor volgende broodjeh.
In Turkije ziet het er dan ook een stuk anders uit dan in Nederland.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 21:24 schreef Specularium het volgende:
Ik blijf het knap vinden dat die Turken dat nuchter om 10 uur 's ochtends kunnen eten.
ja na het stappen nog even naar een tweesterrenrestaurant, waarom ook nietquote:Op vrijdag 26 oktober 2012 22:42 schreef Scjvb het volgende:
Sowieso een dönertent als eetgelegenheid kiezen i.p.v. een goed restaurant.![]()
wejoo misschien wel op al het etenquote:Op vrijdag 26 oktober 2012 22:43 schreef koekii het volgende:
Gatver, ik ga niet meer Turks eten eten, wie zegt dat het alleen bij de döner is, kan net zo goed ook op de kapsalob terug komen
Ik wil niet hysterisch klinken maar bij dat soort mensen weet je het maar nooitquote:Op vrijdag 26 oktober 2012 22:44 schreef Doodloper het volgende:
[..]
wejoo misschien wel op al het etenlaten we niks meer eten voortaan, stel je voor dat je niet ziek wordt, er niks van merkt, maar toch
Ach, ben er nog nooit ziek van geworden, en doodgaan doe je ook niet zo snel.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 22:54 schreef koekii het volgende:
[..]
Ik wil niet hysterisch klinken maar bij dat soort mensen weet je het maar nooit
Welk soort mensen?quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 22:54 schreef koekii het volgende:
[..]
Ik wil niet hysterisch klinken maar bij dat soort mensen weet je het maar nooit
Op die manier, dat kan. Wij gaan dan nog even naar een snackbar voor de late honger.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 22:43 schreef Doodloper het volgende:
[..]
ja na het stappen nog even naar een tweesterrenrestaurant, waarom ook niet
Daarom zie je ze ook nooit hun eigen voer vreten.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:26 schreef controlaltdelete het volgende:
[..]
Als je voedsel verkoopt moet je dit zo hygienisch mogelijk doen, ik wil iig geen poepbacterie van één of andere Mo of Rachid binnen krijgen. Dit betekent dus dat die gasten hun reet afvegen na het schijten en erna weer aan het grillen gaan zonder hun handen te wassen.
Precies. Ikzelf haal maar een beperkt aantal plekken waar ik zeker van ben dat er hygiënisch word gewerkt. De goedkope pauper tentjes laat ik links liggen.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 12:41 schreef trancethrust het volgende:
[..]
En ja, dit is geen nieuws eigenlijk. Bij de eckte eckte is het allang bekend dat kebab halen bij bepaalde kebabboeren garant staat voor een nacht aan de schijterij, of erger. Deze boeren worden dan ook ontweken door de professionals.
quote:Dönersector luidt noodklok om 'vieze' broodjes
(Novum) - Er moeten strenge hygiëneregels komen voor dönerzaken. Ook moet er beter toezicht komen op tenten die zich niet aan de regels houden. Daarvoor pleiten dönerproducenten Jilpaq Holding en Helal Food donderdag na onderzoek van de Consumentenbond, waaruit bleek dat een broodje döner kebab vaak onder de bacteriën zit.
De producenten vrezen dat door de 'schokkende' onderzoeksresultaten het imago van de broodjes schade heeft opgelopen. "Dit heeft ertoe geleid dat wij in actie moeten komen", zeggen ze in een verklaring.
"We kunnen het er niet bij laten zitten dat er een paar rotte appels zijn, die het voor de rest verpesten. De controle bij verkooppunten van döner moet verscherpt worden en wie zich niet aan de hygiëneregels houdt moet ook beboet worden."
Uit het onderzoek van de Consumentenbond vorige week bleek dat in meer dan de helft van de broodjes zo veel bacteriën zaten dat de voedselveiligheid voor zwakke groepen zoals 65-plussers en zwangere vrouwen in gevaar is. Op vijf broodjes werd de zogenoemde 'poepbacterie' gevonden.
Jilpaq Holding en Helal Food willen samenwerken met de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit voor het opstellen van de regels.
quote:"We kunnen het er niet bij laten zitten dat er een paar rotte appels zijn, die het voor de rest verpesten.
Als de meerderheid niet hygienisch is, kun je moeilijk meer spreken van "een paar rotte appels", maar leuk geprobeerd hier een positieve PR-draai aan te geven.quote:Van de 49 geteste broodjes bleek een meerderheid onder de bacteriën te zitten. Op vijf broodjes werd zelfs de zogenoemde 'poepbacterie' gevonden.
Lijkt me dat dit ook geldt voor shoarma zaken.quote:
Met handschoentjes werken is één ding, weten hoe ze te gebruiken is een anderquote:Op vrijdag 26 oktober 2012 08:30 schreef Seksgod_beta_v1 het volgende:
[..]
Klopt.
Maar dat is niet alleen in de kebabzaak een probleem.
Sowieso hoor je met handschoentjes te werken. Op z'n minst.
haha die luikjes die altijd angstvallig dichtgehouden wordenquote:Op donderdag 1 november 2012 12:58 schreef J0kkebr0k het volgende:
[..]
Lijkt me dat dit ook geldt voor shoarma zaken.
De Chinese restaurants mogen ook weleens aan een onderzoekje worden onderworpen. Die keukens en het personeel in de keuken zijn volgens mij ranzig...
Ik ken mensen van een Chinees restaurant en ik kom daar wel eens in de keuken. Bij hun is het wel gewoon schoon. Maar ik geloof inderdaad niet dat die restaurants allemaal zo hygiënisch zijn.quote:Op donderdag 1 november 2012 12:58 schreef J0kkebr0k het volgende:
[..]
Lijkt me dat dit ook geldt voor shoarma zaken.
De Chinese restaurants mogen ook weleens aan een onderzoekje worden onderworpen. Die keukens en het personeel in de keuken zijn volgens mij ranzig...
Ja, als je je handschoenen aanhoudt als je gaat zitten schijten, dan heeft het weinig zin. Die Ali's krabben ook gewoon hun reet als ze aan het werk zijn.quote:Op donderdag 1 november 2012 13:03 schreef Brentmeister het volgende:
[..]
Met handschoentjes werken is één ding, weten hoe ze te gebruiken is een anderIk zag laatst iemand met handschoentjes aan tomaten snijden. Vervolgens ging hij een klant helpen, en hield z'n handschoentjes aan... tikken op de kassa, bestelling maken, geld aannemen, geld in de kassa, en dan weer verder werken... juist...
Ja. Luikje gaat altijd turbo open, voedsel schuift men in razend tempo door het luikje waarna het weer angstvallig wordt dicht getrokken.quote:Op donderdag 1 november 2012 13:04 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
haha die luikjes die altijd angstvallig dichtgehouden worden
quote:Op donderdag 1 november 2012 13:10 schreef J0kkebr0k het volgende:
Bij mij in de buurt missen er regelmatig katten. Zal me niets verbazen als ze door de nasi worden verwerkt.
Ali's zijn niet de enigequote:Op donderdag 1 november 2012 13:08 schreef J0kkebr0k het volgende:
[..]
Die Ali's krabben ook gewoon hun reet als ze aan het werk zijn.
Je weet het maar nooit.quote:Op donderdag 1 november 2012 13:10 schreef J0kkebr0k het volgende:
[..]
Bij mij in de buurt missen er regelmatig katten. Zal me niets verbazen als ze door de nasi worden verwerkt.
Er stond een zijdeur open bij een Chinees restaurant waar ik op de parkeerplaats prachtig uitzicht had op een kok die daar op de grond in de gang op z'n reet zat te roken. Dat ziet er al niet uit, maar het totaalplaatje, voor zover dat te zien was: Rommelig en ranzig. En dat is dan alleen nog een stukje gang.quote:Op donderdag 1 november 2012 12:58 schreef J0kkebr0k het volgende:
[..]
Lijkt me dat dit ook geldt voor shoarma zaken.
De Chinese restaurants mogen ook weleens aan een onderzoekje worden onderworpen. Die keukens en het personeel in de keuken zijn volgens mij ranzig...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |