abonnement Unibet Coolblue
pi_118381550


quote:
Ajax en Aalborg akkoord over Andersen

Ajax heeft overeenstemming bereikt met het Deense Aalborg BK over de overgang van Lucas Andersen.

De multifunctionele aanvaller werd geboren op 13 september 1994 in Aalborg. De 17-jarige jeugdinternational speelde reeds 41 wedstrijden in het eerste elftal van Aalborg, waar hij op zijn 16e zijn officiële debuut maakte.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is verheugd dat het jonge talent voor Ajax kiest: ,,Dat Lucas op deze jonge leeftijd al zoveel wedstrijden in de Deense Eredivisie heeft gespeeld, geeft al aan dat hij een groot talent is. Hij sluit na de interlandperiode aan bij de A-selectie. Ik verwacht dat hij zich daar verder gaat ontwikkelen. Voor ons is het een zeer interessante speler, aangezien hij voorin op veel posities uit de voeten kan, zelfs op ‘tien’ kan hij spelen. Dus we zijn blij dat hij voor Ajax heeft gekozen, want ook voor hem was veel interesse, onder andere van twee Engelse topclubs. Wij hebben het geluk dat Ajax een goede naam heeft in Scandinavië, daar weten ze dat talentvolle spelers hier een kans krijgen. Dat is ons voordeel en daar moeten we van profiteren.”
quote:
Andersen over Ajax: "Droom die uitkomt"

Lucas Andersen tekende vrijdag een contract bij Ajax. De Deense middenvelder kwam over van Aalborg BK uit zijn vaderland.

De 17-jarige Andersen werd door Ajax-trainer Frank de Boer al rondgeleid op De Toekomst, waar Andersen in eerste instantie in de jeugdopleiding zal aansluiten. "Ik weet dat Ajax de jeugd veel kans geeft. Mede daarom wilde ik naar Ajax. Mijn eerste indruk van vandaag is dat Ajax een zeer grote club is, met een prachtig stadion en een heel groot trainingscomplex", aldus de Deen op de officiële website van Ajax.

In Amsterdam komt de Deen een paar bekenden tegen, waaronder Viktor Fischer, die dit seizoen geregeld zijn opwachting in het eerste maakte. "k ken Viktor al heel lang. We speelden altijd samen in de onder 16, onder 19 en nu in onder 21. Dat hij bij Ajax zit en nog zoveel andere Denen maakt het voor mij een stuk makkelijker om hier te wennen."

"Ik ben technisch sterk, zie het spel goed, en heb veel snelheid met de bal. Ik ben een aanvallende speler. Dat zal ik hier op de trainingen en in wedstrijden laten zien. Dat ik hier nu ben, is weer droom die uitkomt. Mijn debuut (bij Aalborg BK, red.) was voor mij de eerste droom die uitkwam. Ik speelde opeens met voetballers tegen wie ik altijd had opgekeken."
  woensdag 24 oktober 2012 @ 18:18:48 #2
271192 Lindgren.
En dat merk je.
pi_118381597
Ik ben fan.
hallo dus dit noemen ze nou twitter
pi_118381662
Deed het bij mij goed in FM. Scoorde altijd hoger dan een 7,5 om na 4 seizoen voor véél geld naar Liverpool te verhuizen.
pi_118382155
Ik denk dat hij gaat doorbreken op het middenveld bij Ajax, spits heeft hij nog nooit gespeeld en een echte buitenspeler is het niet.

Heeft bij Aalborg op 17 jarige leeftijd al 41 keer meegedaan met het eerste elftal, traint nu ook regelmatig mee met Ajax 1. Verwacht hem binnenkort toch wel bij de selectie, als beloning zoals de Boer dat noemt.

Zit net zoals Fischer ook al bij Denemarken U21, beide als 18 jarigen.
pi_118466817
quote:
While Viktor Fischer poised for the first team, Lucas Andersen suffered by him in the queue. A recent switch from Aalborg to Ajax means that he has to go through a small period of adaptation, and while he has been set back because of an injury.

He has played little left edge, where he previously was an imminent attack in Aalborg. So he must get used to. And while he must also adjust to a new and bigger club than AaB. But it goes well, and then you have to just remember that words can not walk from Aalborg to Ajax's first team from one day to the next, says Kenneth Perez.

A minus by Lucas Andersen is his physique. But immediately the improved and he also gets regular playing time at both U/19-holdet and Jong Ajax, the club U/23-mandskab, the possibilities are great for aalborgenseren, is the message from Kenneth Perez.

Now he has been part of our U/19-hold, and I must say that he is a great player to work with. He has qualities, especially when he comes up to speed with the ball, says Kenneth Perez, who believe that both Danes are among the best in U/19-holdet, which also include 7:00 to 8:00 Dutch U-internationals.

If both Lucas Andersen and Viktor Fischer have taken hold on the club's first team in the near future, they come to share a dressing room with four other Danes: Christian Poulsen, Lasse Schoene, Christian Eriksen and Nicolai Boilesen.
pi_118746277
quote:
Andersen debuteert in wedstrijdselectie Ajax

Lucas Andersen maakt tegen Vitesse mogelijk zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. De pas 18-jarige Deense aanvaller, die in september naar Amsterdam kwam, maakt voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie. Dat gaat ten koste van Miralem Sulejmani, wiens contract bij Ajax komende zomer afloopt.

Ajax-trainer Frank de Boer geeft toe dat de keuze om Sulejmani te passeren, te maken heeft met zijn contractsituatie. "Je moet keuzes maken. Z'n contract loopt af en de tijd is rijp Andersen er bij te halen", laat hij de via de officiële kanalen weten.
quote:
Na de A1 en Jong Ajax zit Andersen nu bij het eerste

Hij is pas net twee maanden in Nederland en maakt al deel uit van drie verschillende elftallen. Lucas Andersen is door Frank de Boer opgeroepen voor de wedstrijd tegen Vitesse. De Deense linksbuiten kwam maandag nog met Jong Ajax in actie.

Andersen ging met Ajax A1 mee naar Molde voor een wedstrijd in de NextGen Series, die met 0-5 werd gewonnen. Sindsdien is hij actief bij Jong Ajax, maar namens Aalborg BK speelde de achttienjarige al vijftig duels in de Deense competitie.

Juist omdat Andersen nog linksbuiten speelde bij Jong Ajax - dat met 2-1 won van Jong NEC - is de verrassing groot dat hij er nu alsnog bij zit. Verschillende Jong Ajacieden kregen namelijk rust omdat ze met het eerste mee mochten naar Sneek voor de bekerwedstrijd tegen ONS.
quote:
Over Andersen zei De Boer verder: ,,Hij is een heel talentvolle speler. Anders hadden we hem ook niet als jeugdspeler uit het buitenland gehaald. Hij is creatief en heeft bovendien een heel mooie en elegante stijl van spelen.”
Is meer een middenvelder, zou het logischer vinden als Fischer doorbreekt op linksbuiten en hij op linkshalf maar goed we zullen zien hoe ze dat gaan oplossen.
pi_118746304
Matige speler
I just had to get that stress off my chest like breast reduction.
pi_118746437
quote:
7s.gif Op vrijdag 2 november 2012 16:37 schreef Seam het volgende:
Matige speler
Goed onderbouwd ook.
pi_118746534
quote:
6s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 18:20 schreef karton2 het volgende:
Deed het bij mij goed in FM. Scoorde altijd hoger dan een 7,5 om na 4 seizoen voor véél geld naar Liverpool te verhuizen.
Oh dan oO< oO<
If you're absent during my struggle, don't expect to be present during my succes. - Will Smith
pi_118746565
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2012 16:41 schreef Tyron het volgende:

[..]

Goed onderbouwd ook.
Grapje jongen :*
I just had to get that stress off my chest like breast reduction.
pi_119431338
quote:
Schöne: ‘De reden dat Ajax hem haalde is dat hij fucking goed is’

Lasse Schöne snapt waarom Ajax in augustus moeite deed Lucas Andersen weg te halen bij Aalborg BK. Schöne kende het talent van zijn jonge landgenoot niet, maar nadat hij begon te trainen met Andersen begreep hij dat Ajax er geen gras over had laten groeien. In gesprek met het Deense Sporten legt Schöne uit dat Andersen over bijzonder veel potentie beschikt.

Andersen voegde zich eind augustus bij Ajax, dat een onbekend bedrag voor hem betaalde aan AB uit Denemarken. De middenvelder doorliep alle elftallen van de Deense bond en wordt een grote toekomst voorspeld door de kenners. Schöne sluit zich nu aan bij de experts. “Ik kende hem nog niet, had Lucas nog nooit zien spelen”, vertelt de ex-NEC’er dinsdag in een interview met TV2.

“Maar er is een reden dat Ajax hem gehaald heeft. Hij is fucking goed. Hij traint geregeld mee met het eerste elftal en nu heb ook ik kunnen zien hoe goed hij is. Hij houdt van aanvallend voetbal en dan ben je hier op je plek”, weet Schöne. “Nu moet hij alleen de speelwijze goed aanleren en zich aanpassen. Dan krijgt hij op zeker moment vast wel speeltijd”, voorspelt de landgenoot van Andersen.

Schöne geeft ook hoog op van een andere recent aanwinst, Viktor Fischer. “Van hem hebben we het laatste nog niet gezien, daarvan ben ik overtuigd. Op de vraag hoe ver hij het kan schoppen, kan ik alleen maar zeggen: dat ligt helemaal aan hem zelf. Hij doet goed zijn best tijdens de trainingen en wil graag bewijzen wat hij kan. Hij gaat waarschijnlijk nog geen veertig duels per seizoen spelen, maar er zullen genoeg kansen komen.”
pi_120041438
quote:
De Boer haalt Andersen opnieuw bij de selectie

Lucas Andersen is door Frank de Boer bij de selectie gehaald voor de wedstrijd tegen FC Groningen. Het is de tweede keer dat de Deen bij de achttien namen hoort. Hij vervangt de geblesseerde Christian Poulsen.

Niet verklappen

Andersen zat op de bank tijdens de verliesbeurt tegen Vitesse en krijgt nu wellicht een nieuwe kans zijn eerste speelminuten te maken, want hij wacht nog op zijn debuut. Het is best opvallend dat Andersen de vervanger is van Poulsen; hij is immers een buitenspeler.

De grote vraag is dan ook: wie vervangt Poulsen op het middenveld, Lasse Schøne of Eyong Enoh? "De spelers weten de opstelling nog niet, dus ik ga het niet verklappen," reageert De Boer tijdens het persmoment op die vraag. "Maar als je me een beetje kent, dan weet je het wel."

Andere vraagstukken voor Ajax - Groningen: krijgt Viktor Fischer opnieuw een basisplaats en staat Danny Hoesen wederom in de spits? De antwoorden volgen op de wedstrijddag.
pi_120090326
Eerste minuutjes binnen, jammer van die bal op de paal ;(
pi_120091149




Helaas. :{

[ Bericht 19% gewijzigd door j0rdiiii op 08-12-2012 23:43:18 ]
  zaterdag 8 december 2012 @ 23:10:47 #15
334746 The_Groove
And cricket is the winner
pi_120091551
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2012 23:01 schreef j0rdiiii het volgende:
[ afbeelding ]

Helaas. :{
Het sprookje van Andersen mocht niet zijn.

Kut grap van Evert :P
So confused when you're lost in the groove
pi_120091688


Interview met Ajax TV komt eraan. :)
pi_120091722
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2012 23:13 schreef j0rdiiii het volgende:
[ afbeelding ]

Interview met Ajax TV komt eraan. :)
^O^
pi_120096595
De jeugdopleiding van Ajax draait overuren. De ene na de andere geweldenaar komt van de lopende band rollen _O_ .
pi_120097666
Ajax TV - Andersen: 'Overweldigend'

Reactie van Andersen is op het eind, eerst de Boer en Schone.
pi_120098257
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 01:27 schreef Devv het volgende:
De jeugdopleiding van Ajax draait overuren. De ene na de andere geweldenaar komt van de lopende band rollen _O_ .
Allemaal jeugd uit Scandinavie halen en dat dan de jeugdopleiding noemen. :') Zorg eerst maar eens voor een 100% NL-team met talenten.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_120098775
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 02:45 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Allemaal jeugd uit Scandinavie halen en dat dan de jeugdopleiding noemen. :') Zorg eerst maar eens voor een 100% NL-team met talenten.
Dit is jeugdopleiding 2.0 _O_ . Spelers van eigen bodem aanvullen met de beste jeugdspelers die je in het buitenland weg kunt kapen, is gewoon visie.
pi_120098965
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 01:27 schreef Devv het volgende:
De jeugdopleiding van Ajax draait overuren. De ene na de andere geweldenaar komt van de lopende band rollen _O_ .
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 02:45 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Allemaal jeugd uit Scandinavie halen en dat dan de jeugdopleiding noemen. :') Zorg eerst maar eens voor een 100% NL-team met talenten.
quote:
7s.gif Op zondag 9 december 2012 03:22 schreef Devv het volgende:

[..]

Dit is jeugdopleiding 2.0 _O_ .
Dit vat het wel goed samen.
pi_120099280
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 02:45 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]
Zorg eerst maar eens voor een 100% NL-team met talenten.
Jij leeft nog in 1960?
pi_120099663
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 04:42 schreef Class het volgende:

[..]

Jij leeft nog in 1960?
Nee, maar het opleiden van Nederlandse jeugdtalenten zou toch het doel van een Nederlandse jeugdopleiding moeten zijn. Uiteindelijk moeten we er ook als land voor zorgen dat we een goed Nederlands elftal kunnen blijven opstellen. Het is geen wonder dat het Nederlands Elftal langzaamaan een Feyenoord-gezicht begint te krijgen, aangezien Feyenoord, zij het noodgedwongen, als eerste de nadruk heeft moeten leggen op het ontwikkelen van de jeugd.

Dus, mensen kunnen wel hosanna roepen over de Amsterdamse jeugdopleiding maar vooralsnog praten we dan over twee Belgen, een paar Denen, een Zuid-Afrikaan enzovoorts. Als we het dan toch over een lopende band hebben, kijk dan naar Rotterdam. Daar komt het volgende Nederlands elftal gewoon van de lopende band rollen. De Vrij, Martins Indi, Clasie, Vilhena, Boetius, Janmaat, enz. Kijk voor de grap naar Nederland-Duitsland. 2 Ajacieden, 6 Feyenoorders.

Al met al snap ik die adoratie van op hun 17e/18e gestolen buitenlandse talenten niet. Zeker met deze Andersen, die voor meer dan een miljoen gekocht is. Dat noem je toch geen jeugdopleiding meer?
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  Moderator zondag 9 december 2012 @ 08:52:11 #25
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_120099860
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 08:12 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Nee, maar het opleiden van Nederlandse jeugdtalenten zou toch het doel van een Nederlandse jeugdopleiding moeten zijn. Uiteindelijk moeten we er ook als land voor zorgen dat we een goed Nederlands elftal kunnen blijven opstellen. Het is geen wonder dat het Nederlands Elftal langzaamaan een Feyenoord-gezicht begint te krijgen, aangezien Feyenoord, zij het noodgedwongen, als eerste de nadruk heeft moeten leggen op het ontwikkelen van de jeugd.

Dus, mensen kunnen wel hosanna roepen over de Amsterdamse jeugdopleiding maar vooralsnog praten we dan over twee Belgen, een paar Denen, een Zuid-Afrikaan enzovoorts. Als we het dan toch over een lopende band hebben, kijk dan naar Rotterdam. Daar komt het volgende Nederlands elftal gewoon van de lopende band rollen. De Vrij, Martins Indi, Clasie, Vilhena, Boetius, Janmaat, enz. Kijk voor de grap naar Nederland-Duitsland. 2 Ajacieden, 6 Feyenoorders.

Al met al snap ik die adoratie van op hun 17e/18e gestolen buitenlandse talenten niet. Zeker met deze Andersen, die voor meer dan een miljoen gekocht is. Dat noem je toch geen jeugdopleiding meer?
Waarheid. _O_
pi_120101509
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 08:12 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Nee, maar het opleiden van Nederlandse jeugdtalenten zou toch het doel van een Nederlandse jeugdopleiding moeten zijn.
Wie zegt dat dit nu niet meer zal gebeuren? Ajax heeft gewoon ingezien dat het opleiden van jeugdspelers van eigen bodem alleen niet meer genoeg is om aan te kunnen haken bij de Europese subtop. Mensen die dat niet zien, zitten gewoon vastgeroest in een tijd waar je nog zonder het grote geld naam en faam kon maken. Helaas heeft Nederland niet de financiële middelen om te kunnen concurreren met de opkomende Oost-Europese grootmachten, dus heeft Ajax gekozen om veel geld in de jeugd te stoppen. Dit kan op de langere termijn juist positief voor de Nederlandse talenten uitpakken, omdat ze de Ajax opleiding als geheel naar een hoger plan tillen. De lopende band van Ajax is aangepast voor het leveren van kwaliteit in plaats van kwantiteit.

En je kunt wel zeggen dat het bij Ajax alleen nog maar over twee Belgen, een paar Denen en een Zuid-Afrikaan gaat, maar je weet gewoon dat dit onzin is.
pi_120101848
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 08:12 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Nee, maar het opleiden van Nederlandse jeugdtalenten zou toch het doel van een Nederlandse jeugdopleiding moeten zijn. Uiteindelijk moeten we er ook als land voor zorgen dat we een goed Nederlands elftal kunnen blijven opstellen. Het is geen wonder dat het Nederlands Elftal langzaamaan een Feyenoord-gezicht begint te krijgen, aangezien Feyenoord, zij het noodgedwongen, als eerste de nadruk heeft moeten leggen op het ontwikkelen van de jeugd.

Dus, mensen kunnen wel hosanna roepen over de Amsterdamse jeugdopleiding maar vooralsnog praten we dan over twee Belgen, een paar Denen, een Zuid-Afrikaan enzovoorts. Als we het dan toch over een lopende band hebben, kijk dan naar Rotterdam. Daar komt het volgende Nederlands elftal gewoon van de lopende band rollen. De Vrij, Martins Indi, Clasie, Vilhena, Boetius, Janmaat, enz. Kijk voor de grap naar Nederland-Duitsland. 2 Ajacieden, 6 Feyenoorders.

Al met al snap ik die adoratie van op hun 17e/18e gestolen buitenlandse talenten niet. Zeker met deze Andersen, die voor meer dan een miljoen gekocht is. Dat noem je toch geen jeugdopleiding meer?
Het is natuurlijk wel pure armoe dat die spelers die jij net opnoemt voor het grootste gedeelte het NL elftal halen of hebben gehaald. Zelfde verhaal bij bijvoorbeeld een Pieters van PSV. Heeft puur te maken met gebrek aan beter.
pi_120104102
quote:
1s.gif Op zondag 9 december 2012 11:43 schreef Fargo het volgende:
Het is natuurlijk wel pure armoe dat die spelers die jij net opnoemt voor het grootste gedeelte het NL elftal halen of hebben gehaald. Zelfde verhaal bij bijvoorbeeld een Pieters van PSV. Heeft puur te maken met gebrek aan beter.
Mag je pure armoede vinden. Feit blijft dat Ajax zelfs geen pure armoede meer weet te produceren. En dat is misschien nog wel het meest schokkende. Ik mag toch hopen dat Cruyff's idee over de Ajax-opleiding iets verder reikt dan elk jaar voor een paar miljoen Deense jongens naar Amsterdam halen.

Overigens is 'pure armoede' ook maar relatief. Het zijn allemaal jongens van begin 20 bij Feyenoord, die zeer talentvol zijn en bij de aankomende WK's wel degelijk een rol gaan spelen. Tegen die tijd zijn ze, zo gelaten moeten we dan weer zijn in Nederland, waarschijnlijk al verkocht aan een club in Engeland of Duitsland. Dat laatste, daar moet je als Nederlandse club in berusten. Maar opeens doen alsof je geen Nederlandse jongens kunt opleiden, te absurd voor woorden. Vooralsnog haalt Feyenoord met die jeugd betere resultaten tegen bijvoorbeeld Ajax dan voorheen met oudere spelers.

Laten we ook niet doen alsof Ajax in 1995 opeens een vloedgolf aan supertalenten op een presenteerblaadje kreeg. Nee, dat is gewoon een proces waarbij je daadwerkelijk iets doet met eigen jeugd. Er lopen nog steeds begenadigde talenten rond, alleen die worden niet meer goed opgeleid en ingepast in het eerste elftal. Want nee, het is zo lekker makkelijk om even een miljoen af te tikken voor weer zo'n Deens supertalent, waar ze hun scouting blijkbaar wel op orde hebben.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  zondag 9 december 2012 @ 13:13:44 #29
356891 Abed
hooggeleid
pi_120104283
quote:
1s.gif Op zondag 9 december 2012 08:52 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Waarheid. _O_
Zit je weer bij elkaar in de reet ja?
'Als de vis gaat stinken moet je bij de kop beginnen' - Aad300
  Forum Admin zondag 9 december 2012 @ 13:16:16 #30
35723 crew  GGMM
pi_120104370
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 08:12 schreef SuperHarregarre het volgende:
Nee, maar het opleiden van Nederlandse jeugdtalenten zou toch het doel van een Nederlandse jeugdopleiding moeten zijn. Uiteindelijk moeten we er ook als land voor zorgen dat we een goed Nederlands elftal kunnen blijven opstellen.
Daar zijn we ook mee bezig. Dit is, zoals al vaker is gezegd, een overbruggingsperiode. De jeugdopleiding staat er niet morgen, daar gaat tijd in zitten.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_120105598
quote:
7s.gif Op zondag 9 december 2012 03:22 schreef Devv het volgende:

[..]

Dit is jeugdopleiding 2.0 _O_ . Spelers van eigen bodem aanvullen met de beste jeugdspelers die je in het buitenland weg kunt kapen, is gewoon visie.
^O^
pi_120106205
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 13:09 schreef SuperHarregarre het volgende:
Mag je pure armoede vinden. Feit blijft dat Ajax zelfs geen pure armoede meer weet te produceren. En dat is misschien nog wel het meest schokkende. Ik mag toch hopen dat Cruyff's idee over de Ajax-opleiding iets verder reikt dan elk jaar voor een paar miljoen Deense jongens naar Amsterdam halen.

Onzin, ik noem een Vermeer, Ebecilio, Blind, Dijks, Denswil, Veltman, Lukoki, van der Hart, Klaassen, van Rhijn, Koppers, Babel, Ligeon, Sporkslede en de Sa.

Bonevacia, Sneijder, Castillion, Özbiliz, van der Wiel, Anita, van der Heijden, Schilder, Stekelenburg, Donald en Jozefzoon die inmiddels zijn verkocht of verhuurd.

Nou staan hier genoeg namen tussen die ik geen pure armoede vind maar goed.

quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 13:09 schreef SuperHarregarre het volgende:
Er lopen nog steeds begenadigde talenten rond, alleen die worden niet meer goed opgeleid en ingepast in het eerste elftal. Want nee, het is zo lekker makkelijk om even een miljoen af te tikken voor weer zo'n Deens supertalent, waar ze hun scouting blijkbaar wel op orde hebben.
Noem eens wat namen dan? Ebecilio bedoel je?

De opleiding onder Jan Olde Riekerink was bagger, kwamen alleen maar spelers uit die fysiek sterk waren en technisch zwaar onder de maat. Jeugdopleiding is onder Cruijff helemaal omgegooid en zoals GGMM al zegt heb je daar niet binnen 1 jaar de vruchten van.

Ajax haalt deze spelers omdat ze beduidend beter zijn dan de spelers die ze al hebben. Ik kan geen speler uit de Ajax opleiding noemen die in potentie beter is dan Fischer, Eriksen, Andersen of Boilesen.

[ Bericht 0% gewijzigd door j0rdiiii op 09-12-2012 14:17:52 ]
pi_120106895
quote:
Blind: “Fischer geniaal, Andersen fantastisch”

Daley Blind speelt sinds enige tijd met Viktor Fischer voor zich als linksbuiten en die samenwerking bevalt de back. Hij ziet ook een nieuw “fantastisch” talent: Lucas Andersen.

Zaterdagavond tegen FC Groningen speelde Fischer geen hoofdrol bij Ajax, maar in de voorgaande vier Eredivisiewedstrijden maakte hij indruk met onder meer drie goals en drie assists. “We spelen nu een paar wedstrijden samen en dat gaat goed”, aldus Blind tegen Goal.com. “Hij heeft veel vertrouwen en is onberekenbaar voor de tegenstander. Wij weten wat hij kan en wat zijn kwaliteiten zijn. Vandaag heeft hij met zijn acties ook weer bewezen dat hij heel goed kan voetballen.”

De acties van Fischer resulteerden tegen Groningen ook meerdere keren in balverlies, maar dat neemt Blind op de koop toe. “We moeten niet vergeten dat hij nog maar achttien is. Hij heeft tijd nodig om te groeien en die tijd geeft Ajax hem. Toch zie je op bepaalde momenten dat hij geniaal is. Daar genieten we van.”

Een van die “geniale” momenten toonde Fischer zaterdag in de slotfase toen hij de achttienjarige Deen Lucas Andersen bediende. Zijn debuterende landgenoot raakte daarop de paal, maar liet evenals Fischer zien over veel talent te beschikken. “Andersen is ook een fantastische speler,” weet Blind. “Hij komt er net bij en traint al regelmatig met het eerste. Je ziet dat hij op dit niveau al rust aan de bal heeft. Jammer dat hij die goal niet maakt.”
quote:
Andersen: 'Droom die uitkomt'

Lucas Andersen heeft zaterdagavond tegen FC Groningen zijn debuut gemaakt voor Ajax. In minuut 79 kwam de jonge Deen het veld in voor Danny Hoesen. 'Het was een perfecte avond, een droom die uitkomt', aldus Andersen.

Alleen een doelpunt had de avond nog mooier kunnen maken, maar de inzet van Andersen belandde op de paal. Toch overheerst bij Andersen vooral een gevoel van blijdschap na zijn debuut in het eerste van Ajax: 'Het was heel leuk om mijn eerste minuten in de ArenA te maken.'

Het Deense talent oogt net als zijn landgenoten rustig en koel, maar schijn bedriegt. 'Mijn hart ging tekeer. Het was zo groots om het veld in te gaan, met zoveel publiek. Dus ja, ik was heel erg nerveus, vooral de eerste vijf minuten.'

Andersen kon na afloop nog maar nauwelijks bevatten dat hij zijn debuut had gemaakt: 'Maar misschien, als ik straks in bed lig, komt het besef wat meer.', sluit de Deen lachend af.
pi_120107649
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 14:10 schreef j0rdiiii het volgende:

Onzin, ik noem een Vermeer, Ebecilio, Blind, Dijks, Denswil, Veltman, Lukoki, van der Hart, Klaassen, van Rhijn, Koppers, Babel, Ligeon, Sporkslede en de Sa.

Bonevacia, Sneijder, Castillion, Özbiliz, van der Wiel, Anita, van der Heijden, Schilder, Stekelenburg, Donald en Jozefzoon die inmiddels zijn verkocht of verhuurd.

Nou staan hier genoeg namen tussen die ik geen pure armoede vind maar goed.

[..]

Noem eens wat namen dan? Ebecilio bedoel je?

De opleiding onder Jan Olde Riekerink was bagger, kwamen alleen maar spelers uit die fysiek sterk waren en technisch zwaar onder de maat. Jeugdopleiding is onder Cruijff helemaal omgegooid en zoals GGMM al zegt heb je daar niet binnen 1 jaar de vruchten van.

Ajax haalt deze spelers omdat ze beduidend beter zijn dan de spelers die ze al hebben. Ik kan geen speler uit de Ajax opleiding noemen die in potentie beter is dan Fischer, Eriksen, Andersen of Boilesen.
Ik denk dat je met het noemen van de namen al genoeg hebt aangegeven. Geen enkele speler van de jonge generatie speelt in Oranje. De reden is ook simpel genoeg, ze krijgen de kans niet in Ajax 1. Dat kan natuurlijk als je op die posities al betere gevestigde namen hebt, vooral vanuit je vorige jeugdlichting. Dan kun je nu wel zeggen dat Ajax met die Denen betere spelers haalt maar je zult het niet echt weten, want je geeft je eigen jeugd niet eens de kans om te spelen.

Overigens hoeft dat nog steeds geen probleem te zijn. Clubs als PSV hebben zelden eigen jeugd. Maar dan moet je niet gaan schermen met eigen jeugd als het gaat over een gekochte speler die meteen naar het eerste gaat. :')
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_120108785
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 14:50 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Ik denk dat je met het noemen van de namen al genoeg hebt aangegeven. Geen enkele speler van de jonge generatie speelt in Oranje. De reden is ook simpel genoeg, ze krijgen de kans niet in Ajax 1.
Ze krijgen de kans niet. _O- Ajax heeft dit seizoen al 34 spelers in Ajax 1 gebruikt, hoe zit dat bij Feyenoord? :)

Ebecilio en Ozbiliz hebben samen 62 wedstrijden in Ajax 1 gespeeld. Kansen hebben ze genoeg gekregen, zaten ook gewoon de hele voorbereiding bij de A selectie alleen Fischer is met zijn 18 jaar gewoon al beter, Andersen ook.

Een redelijk groot gedeelte van dat eerste lijstje wat ik noemde komt net uit de A1 en gaan nog genoeg kansen krijgen.

Jij overdrijft het zwaar, moet jij weten. :)

quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 14:50 schreef SuperHarregarre het volgende:
Dan kun je nu wel zeggen dat Ajax met die Denen betere spelers haalt maar je zult het niet echt weten, want je geeft je eigen jeugd niet eens de kans om te spelen.
Ik vergelijk ze gewoon 1 op 1 hoor, jeugdwedstrijden tellen niet mee? Ik zie een 17 jarige Nick de Bondt en een 17 jarige Viktor Fischer spelen in de A1. Heel erg duidelijk te zien dat Fischer in alles beter is, niet zo gek dus dat hij een kans krijgt. In de voorbereiding en later in Jong Ajax heb ik hem steeds met Ebecilio gezien, ook veel beter.

quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2012 14:50 schreef SuperHarregarre het volgende:
Overigens hoeft dat nog steeds geen probleem te zijn. Clubs als PSV hebben zelden eigen jeugd. Maar dan moet je niet gaan schermen met eigen jeugd als het gaat over een gekochte speler die meteen naar het eerste gaat.
Tja, dat zijn Devv en Syntix. Ik heb nergens gezegd dat Andersen een jeugdspeler van Ajax is.

Hartstikke leuk verder dat je trots bent op je Feyenoord spelers die in Oranje spelen, mooi man. :)
pi_120110593
quote:
Andersen had dit niet durven dromen

'Ik had niet durven dromen dat ik voor kerstmis mijn debuut zou maken', aldus Lucas Andersen na zijn debuut tegen FC Groningen.

'Natuurlijk droomde ik er wel van. maar dat die droom vandaag uit zou komen, dat had ik niet verwacht', zegt de 18-jarige Deen. Helaas wist hij niet te scoren bij zijn debuut, een grote kans eindigde op de paal. 'Dat heeft vandaag helaas niet zo mogen zijn.'

Na afloop ging hij het niet vieren. 'Ik ga thuis wat eten maken en een film kijken, ik ben alleen thuis', zegt Andersen. Derk Boerrigter staat mee te luisteren en vraagt 'geen vriendje?'. Andersen: 'Nee, nee.. Ik ben niet zoals jij!'
AT5 - Andersen had dit niet durven dromen

Bazeninterview, dit gaat ook weer een baasje worden. Lijkt mij wel een rustigere jongen. Meer een Eriksen dan een Fischer. _O_
pi_120121639
Alles wat via de A1 in het eerste komt, is gewoon eigen jeugd. Haten is verlaten.
pi_120121685
quote:
6s.gif Op zondag 9 december 2012 20:36 schreef Devv het volgende:
Alles wat via de A1 in het eerste komt, is gewoon eigen jeugd. Haten is verlaten.
Andersen heeft 2 keer met de A1 meegedaan. :')
pi_120121748
Dat is voor mij al genoeg.
pi_120156470
quote:
'Sprookje van Andersen'



‘Ajax op automatische piloot langs FC Groningen’, staat als chapeau boven het artikel in het Noordhollands Dagblad , onderdeel van het GPD-concern waartoe onder meer ook Het Parool behoort. ‘Vier Denen op rij’, is de kop. ,,Het zijn er vier op een rij. Alle Denen die zaterdagavond voor Ajax speelden, stonden na de wedstrijd in slagorde te praten met Deense verslaggevers.” De krant somt vervolgens een aantal voordelen op van de Deens-Amsterdamse connectie. ,,De Deense jeugdspelers aarden snel in Nederland en de jonge talenten weten dat Ajax een geschikte springplank is voor het Europese voetbal. Dat ook de broertjes Laudrup (‘Michael Laudrup is de Messi van Denemarken,' aldus Fischer) in Amsterdam hebben gevoetbald, bevestigt voor de Denen de grandeur van Ajax.’ Vervolgens laat de journalist de nieuwste Deen in Ajax 1, Lucas Andersen, aan het woord. ‘Ik heb stage gelopen bij Liverpool en er waren ook clubs uit Duitsland die me wilden hebben, maar vanaf mijn dertiende wil ik al naar Ajax’, stelt Andersen.”

Ook de voorpagina van Telesport , het sportkatern van De Telegraaf is gevuld met een foto uit het PSV-stadion waar bezoekers de poster ‘zonder respect geen voetbal’ omhoog hielden bij de minuut stilte. ‘Bezinning’, luidt de kop. De krant kiest boven het wedstrijdverslag ook voor de achttienjarige Deense debutant: ‘Sprookje van Andersen’. ,,Het grote verschil met zijn vermaarde Deense landgenoot Hans Christian Andersen is, dat Lucas Qvistorff Andersen (18) geen sprookje schreef, maar daar zaterdag een rol in speelde. ,,Dit is een grote droom die uitkomt”, zei de Ajax-invaller die tegen Groningen (2-0) zijn debuut nčt niet wist op te luisteren met een treffer.”

Ook het AD staat op de voorpagina van de krant stil bij de indrukwekkende gebeurtenissen tijdens het ‘weekend van bezinning’. Op de cover van het sportkatern Sportwereld krijgen de sportieve aspecten de voorkeur. ‘PSV slaat hard terug’ prijkt op het voorblad van het sportkatern. Het 'verslag' van Ajax - FC Groningen staat op pagina 5. ‘Het frivole komt uit Denemarken’ kopt de krant. De wedstrijd tegen FC Groningen komt nauwelijks ter sprake. Wie daar iets van wil weten, moet het doen met een paar regels waarin de wedstrijd in een paar zinnen wordt getypeerd en de statistieken onder de foto van Andersen die de bal langs doelman Luciano op de paal mikt. ‘Frank de Boer had hem laten warmlopen, twee minuten nadat landgenoot Schöne 2-0 had gemaakt tegen FC Groningen. Van de noordelingen was niets te vrezen geweest. Zij waren al met een witte vlag het veld opgestapt, zoveel ontzag toonden ze voor de regerend landskampioen. En dus mocht Andersen zijn debuut maken. Wéér een Deen. De zesde in de selectie van De Boer. En opnieuw stonden er vier in één team, net als een maand geleden.’

En ook de Volkskrant legt het accent op de Denen. ‘Ajax fans sluiten volgende Deense tiener in de armen’, luidt de kop boven het verslag. ‘Na 79 minuten viel hij in voor Danny Hoesen. Tien minuten later had hij de pech dat de paal een doelpunt voorkwam tijdens zijn eerste minuten in de Arena. Het aardige van dat moment was dat Andersen bijna scoorde op aangeven van zijn Deense leeftijdsgenoot Viktor Fischer, de watervlugge flankspeler over wie Amsterdam vorige week maar niet uitgepraat raakte na de topper tegen PSV (3-1). Om hen heen stonden Lasse Schöne (26) en Christian Eriksen (20). En dan was Christian Poulsen (32) nog geblesseerd. In de wetenschap dat Nicolai Boilesen (20) op de weg terug is van een blessure, vraag je je af wanneer de eerste Deense volkszanger een levenslied ten gehore zal brengen in de rust van een wedstrijd in de Arena.’
pi_120195039
quote:
Fischer: 'Nooit verloren van Andersen'

Viktor Fischer vindt het leuk om mensen te traineren. Zo zong hij toen hij langs Christian Eriksen in de catamcomben liep al 'Christian Eriksen tralalala' en in Het Parool geeft hij nu 'een linker' aan ploeggenoot Lucas Andersen.

'In de Deense jeugdcompetities heb ik jaren tegen hem gespeeld. Ik heb nooit van hem verloren, dat wil ik graag even benadrukken', zegt Fischer met een grijns.

Andersen vertelt in dezelfde krant dat hij vaak wordt vergeleken met Jesper Gronkjaer. 'Mensen maken vaak een vergelijking met Jesper Gronkjaer als ze het over mij hebben. Net als ik heeft hij bij Aalborg gespeeld. Ik heb stage gelopen bij Liverpool en er waren ook clubs uit Duitsland die me wilden hebben, maar vanaf mijn dertiende wilde ik al naar Ajax.'
quote:
Andersen met Ajax A1 naar Londen

Groenendijk, die zelf de nodige versterkingen meeneemt naar Londen. ,,We hebben in Lucas Andersen en doelman Mickey van der Hart twee jongens die al aan het eerste hebben geroken, maar die nog wel speelgerechtigd zijn in de A1. Maar wij hebben ook drie dispensatie-spelers mee: Xandro Schenk, Fabian Sporkslede en Lesley de Sa. Mede daardoor verwacht ik wel wat. Dat zij meegaan, geeft ook wel aan dat we vanuit de technische staf de wedstrijden in de NextGen Series belangrijk vinden. We willen goed voor de dag komen.”
Ajax.nl - Andersen met Ajax A1 naar Londen
pi_120256516
quote:
Andersen: Amsterdam for better or worse

Lucas Andersen changed from Aalborg to Ajax in a dream contract. But life in the Dutch big club is far from a bed of roses.

On the day when he was 18 years back in september to Lucas Andersen officially call himself Ajax player. Thus he became one of the now long line of Danish players at the club now counts six with a Danish passport.

But the change also meant that the dribbling strong offensive player went from a life as a profile in the Super League for marginal player in the Netherlands. And it has taken time to adjust to.

- Of course it's hard to maybe 1 or 2 standing in front of you in the queue over time. But that's how it is in a great club, and I chose Ajax because the club again and again shows that it gives young players a chance, so it's just about to turn to when it comes, says Lucas Andersen as TV2/Nord meet him Amsterdam.

But it is not only the change of status on the field has changed. Also meeting with a new country and a new culture has turned upside down Lucas Andersen's life.

- Having to do without friends and family have been clearly hardest by moving down here, I wish I could take them with me. The right to call a friend and see a movie together, that I miss very much at Aalborg, says honestly from Lucas Andersen.

So far, only been to a few minutes on the first team in Ajax, but still believes the man who brought Lucas Andersen to Amsterdam still, he was a good man to get to Holland.

- He has qualities no one else has, speed, technique and also the ability to score goals, that's why we bought him. But it is normal he did not strike right away, there are many things in his life that is changing now. The club helps him these things, so I would think that he in a few months will come back even stronger than we have seen before him, and there is certainly room for him on the first team, says Ajax coach Frank de Boer to TV2 / North.

Beelden van hem op de training, Frank de Boer die nog wat over hem zegt en een Nederlands woord wat hij al kent.

Heeft gisteren 90 minuten met de A1 meegedaan tegen Chelsea U19, benieuwd of hij er dit weekend weer bij is.

Hopelijk wel. :)
pi_120257396
Probleem zit er volgens mij ook in, dat veel Nederlandse talenten direct naar England gaan (en daar de vergetelheid induiken en nooit doorbreken.)
pi_120292647
quote:
Ajax scout: Lucas is an upcoming major player

Ajax Amsterdam is known for the club's amazing youth, and several of the club's young star is supporting players in coach Frank De Boers, starting formation.

Saturday was the Lucas Andersen, who made his debut as Ajax won 2-0 at home against Groningen. The tech savvy Dane got the last 10 minutes on the pitch, where he reached to hit the post.

"I know that Frank De Boer is very excited about Lucas. Ajax acquires him only if they believe in him. Therefore, I am sure that he will be a future great player" said John Steen Olsen, who is Ajax talent scout in Scandinavia, to sporten.tv2.dk.

The young Dane successor a sea of ​​Danes, where specially Viktor Fischer has recently been on everyone's lips. Fischer has a very short time experienced going from reserve team football for the national team, and now it seems that Lucas Andersen could make him feat.

"He is really good technically, he's quick, good at reading the game and incredibly serious. He does some things that are completely out of the ordinary."

"De Boer believes in the young players. When he was coach of Ajax, so there were a lot of young players into the first team. It did Christian Eriksen, and such a chance to Lucas Andersen also'' said John Steen Olsen.

The scout has high expectations for the Danish talent, and it's a pressure of expectations he himself has created.

"I remember a match between Aalborg and HB Køge, which sat 20 scouts and looked at Lucas, but unfortunately he played a bad game. Still, remember we are all a particular detail, where Lucas down in one corner dribbled three or four men. He can just!" said John Steen Olsen.

For the match against Groningen came Lucas Andersen in the squad because another Dane, Christian Poulsen, had to opt out because of an injury. But the role of a marginal player can quickly be replaced with a more permanent role.

"Now he has been in and sniff, and he is not far from the first team squad. It can take anywhere from one to six months before that he is a regular first team player, but I will of course also depends on the injury situation" says John Steen Olsen.

With this weekend's victory played Ajax up in fourth place in the Eredivisie.
quote:
Quality drips from Lucas A.

Kenneth Perez has big words for Lucas Andersen, who Wednesday was to play Ajax forward in youth CL.

This weekend debuted Lucas Andersen for Ajax, and Wednesday night he played a key role as the club's youth teams played 0-0 away against Chelsea and qualified for 1/8-finalerne in youth Champions League NextGenSeries.

It is just the beginning of a promising career for the former Boston Red Sox player who glimpses shows his great talent, says assistant coach of Ajax 'A1 team is the best youth teams at the club and participating in NextGenSeries.

- Ajax gives him all the time it takes. He must get used to a new language and, like so many other young people, he should be a little more physical, but you can see that the quality drips from him in some of his actions, and he has a great run with the ball and a super talented footballer says Kenneth Perez.

- He is right between youth team and first team. He trains most of the first team, but is with us when we play some important matches. It is entirely up to him to show when he is good enough to take the step up, but he is approaching, now has his debut and is probably also in the squad for the weekend, says Kenneth Perez.

Lucas Andersen came to Ajax before this season and has so far played a single match for the club's first team.


[ Bericht 23% gewijzigd door j0rdiiii op 14-12-2012 15:48:55 ]
pi_121135676
Is nu officieel onderdeel van de A selectie, Ajax.nl zet hem onder de middenvelders;



quote:
Ajax reminder Lucas A. up to the first team

Apprenticeship in Ajax is over for Lucas Andersen. He has moved up into the first team and go with the squad at training camp in Brazil

Lucas Andersen is among the 24 players, as Ajax coach Frank de Boer takes on a week-long training camp in Rio de Janeiro in Brazil, where they meet Vasco da Gama in a friendly game.

At the same time publish the Amsterdam club that they have moved Lucas Andersen up in the first team squad after just six months on the second team Jong Ajax.

The 18-year-old former AaBer thrones as also already among the club's stars on the list of first team players at Ajax's website.

Lucas Andersen made his debut for Ajax's first team on 8 December in the 2-0 victory over FC Groningen, where he came off the bench with 12 minutes left. Here he was close to also score his first Honorary Division's goals, but he had to see his shot bounce off the post.

The next task in the Eredivisie stay home match 20th January against arch-rivals Feyenoord.

There are also five Danes in the squad to travel to Brazil. In addition to Lucas Andersen is the Christian Eriksen, Christian Poulsen, Lasse Schöne and Viktor Fischer.

Nicolai Boilesen must stay home and continue his rehabilitation towards his long-awaited comeback.
pi_121316166
quote:

Balen in Rio van die ene gemiste kans

Lucas Andersen behoort tot de aanstormende talenten in de selectie van Frank de Boer. De 18-jarige Deen is wellicht, exact een maand na zijn debuut in Ajax 1, dé verrassing in de spelersgroep die zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft. Andersen is gretig en scherp, al suddert onvrede over een gemiste kans ook in Rio na.
Rio de Janeiro, Barra Beach. Als een uitzinnig groepje Ajacieden verkoeling zoekt in de oceaan na de ochtendtraining mengt ook Andersen zich in de golven. Ook de Deen is toe aan een verfrissend oceaanbad na een zonovergoten trainingssessie.,,Dit maakt het voetballen easier’’, vertelt jeugdinternational Andersen lachend als hij wijst naar de zon boven Rio. ,,Alles gaat waarschijnlijker bij iedereen makkelijker als het lekker weer is.’’ Een ‘verse’ bidon sportdrank gaat richting mond. De dorst wordt met grote teugen gelest.

Andersen traint sinds september regelmatig mee met de A-selectie. De Deen werd op de slotdag van de transferwindow (31 augustus) door Ajax overgenomen van Aalborg BK. Andersen is sindsdien de nieuwste Deense verrijking van de Ajax-selectie. Relatief kort na zijn debuutwedstrijd op 8 december 2012 tegen FC Groningen voelt de uitverkiezing voor de trip naar Brazilië als een geschenk. Het is een beloning voor hard werken, maar vooral een blijk van vertrouwen in zijn kwaliteiten. Andersen komt op het hoogste niveau nog maar net kijken, maar weet wat wordt gevraagd. ,,Deze week wil ik werken aan mijn vorm’’, verwoordt hij op Barra Beach een voornaam doel voor de trainingsweek in Rio. De tiener klinkt als een routinier. ,,Ik wil klaar zijn, in topvorm zijn, en me goed voelen als het seizoen wordt hervat. Daarbij wil ik deze week ook mijn medespelers beter leren kennen.’’

Voelt hij druk van het moeten presteren? In Rio de Janeiro ligt een uitgelezen kans om zijn kunsten te laten zien in de hoofdmacht. Zondag volgt het oefenduel tegen en bij Vasco da Gama. Elk duel biedt kansen op succes, maar ook op mislukking. ,,Pressure is good, ik houd wel van een bepaalde druk’’, vervolgt de tot nu toe laatste Ajax-debutant in de ploeg van De Boer. ,,Het is goed om het te moéten laten zien. Dit is wat je wilt. Deze week kan ik weer wat dichter bij het team zijn.’’

Als Andersen terugdenkt aan zijn eerste optreden in de hoofdmacht verschijnt een nieuwe glimlach. ,,Crazy game’’, kenschetst de toenmalige debutant zijn debuutwedstrijd zelf. Het was een knotsgekke avond in de herinnering van de tiener Andersen. ,,Om in de ArenA voor meer dan 45.000 toeschouwers te mogen voetballen is fantastisch. Een droom.’’ Waarna de glimlach even plaats maakt voor gesip. Het was ook knotsgek om een andere reden. Een bal op de paal om precies te zijn. ,,Maar ik ben nog steeds teleurgesteld over de kans die ik miste. Ik had moéten scoren na de steekpass van Fischer. Helaas lukte het in de slotfase nét niet. Spelen én scoren zijn twee mooie doelen voor 2013.’’ Waarna de lach op slag terug is op het jongensgezicht van Lucas Andersen.
pi_121326511
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2013 16:44 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ben benieuwd hoe vaak hij er bij zit nu Sightorsson en Babel terug zijn. Hopelijk vaak.
pi_121338451
quote:
0s.gif Op donderdag 13 december 2012 08:33 schreef NikeyAjax het volgende:
Probleem zit er volgens mij ook in, dat veel Nederlandse talenten direct naar England gaan (en daar de vergetelheid induiken en nooit doorbreken.)
Dat is bij Ajax bijna niet het geval. (uitzonderingen daargelaten)
Gino ♥
pi_121341004
De Ajax jeugdopleiding _O_ .
  Moderator woensdag 9 januari 2013 @ 07:55:19 #50
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_121341404
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2013 06:41 schreef Devv het volgende:
De Ajax jeugdopleiding _O_ .
Dat slaat in dit geval als kut op dirk.
pi_121892299
quote:
Lucas Andersen will conquer Eriksen's space

Christian Eriksen may well be past in Ajax this summer, and so is compatriot Lucas Andersen ready to take his place.

Lucas Andersen has just been moved permanently into Ajax's first team squad, but he dreams anyway already large. It has been going strong for the past AaB'er who came to the summer and started on the bench Jong Ajax. In December, he debut in the Eredivisie, and from next season's dream to play onto the first team, where Christian Eriksen probably leave the club and leaves a space on the offensive midfield that fit 18-year-old Andersen perfect.

- It will be the ultimate dream to play onto the seat next season, so I go as course and think about. It is up to me to develop myself in the speed necessary for me to have fulfilled the dream. I have not put me to great goals too fast, and I need to be patient, but I'm sure it will come if I work hard enough to get better, says Lucas Andersen tipsbladet.dk.

Now Andersen has only just half a season in which he will play himself into the squad at the 18 that come with the fighting. He was not selected for Sunday's match against Feyenoord, but it goes the right way, and the goal for the spring is crystal clear.

- I need to move my game to a higher level, develop myself and put on my development. I do, come play time too. I've already added to my experience as a first team player in Aalborg, and I have come a long way the first half. It gives a taste that I have received debut and tasted a little of it, so I'm hoping for playing time and getting more in around the team, said the Dane, who has settled in well in Amsterdam.

- It has been hard being away from Denmark, but it has actually been much easier and nicer to live in another country than I had expected. And then Amsterdam is probably not the worst city to get to, when you get as a young man from Denmark. The culture and mentality are quite similar at home, and then I have my Danish teammates that I can lean up of. But it is not that we are a clique on the team, I think we are really good at finding a balance in it. So I am also integrated with the others on the team, and it starts fortunately also go better with the language.

In early January, he and his teammates on the workout to Brazil, where the weather was good, and the conditions for training was optimal. Here came Andersen even closer to the first team players, he had learned so well to know yet.

- It was a good chance for me to get a little more into the lives of some of the players, I have not talked so much with yet. So it was really cool to be with. Cool to come down and show off in some really good, hard and intensive trainings. There was not much winter training session over it. We were driven hard, because we had to be ready for the first match of the weekend here.

Lucas Andersen's contract with Ajax runs until the summer of the 2016. He has had one match in the Eredivisie after switching from Aalborg in the summer.
quote:
Boilesen: It runs for Lucas Andersen

18-year-old Lucas Andersen is now first team player in Ajax. His Danish teammate Nicolai Boilesen praise him to the skies.

After six months in Ajax's Lucas Andersen now officially in the club's first team squad after the 18-year-old boy from Aalborg already in autumn debuted in the Eredivisie. Most recently he was with all the stars at training camp in Brazil, where he also got playing time in training the fight against big club Vasco da Gama.

Andersen's Danish teammate Nicolai Boilesen has only roses left over for the latest Danish shot in Ajax's first team squad.

- Lucas has been very well into the club. He has fallen and is well underway. When you speak to people, you hear only positive things about him and the rest of us can look at the training ground that he is good and that it runs for him. It may well be that he only now such official has come in first team squad, but he has always had a place in the locker room and on the first team, he has trained with regularly. He just has not been so much among the 18 who play the games. Until he made his debut here recently, says Boilesen to tipsbladet.dk.

In addition to Lucas Andersen and Nicolai Boilesen has also Ajax Christian Eriksen, Viktor Fischer, Lasse Schöne and Christian Poulsen in the squad, and Dane colony're comfortable with each other and with the Dutch teammates.

- We'll be a great Dane colony in the club, and we fit naturally together and help each other with different things. It's Lucas settled well into, but it's not as if there is a Danish clique in Ajax. We integrate ourselves with the other and is part of the larger community, but sometimes we are six when just talking a little Danish and turns some things. I think it is quite natural, says Boilesen.

Lucas Andersen made his debut in the Eredivisie against Groningen on 8 December, when he came on the pitch with 12 minutes left.
http://www.tipsbladet.dk/(...)robre-eriksens-plads
http://www.tipsbladet.dk/(...)oerer-lucas-andersen
pi_122187238
quote:
Lucas Andersen: First U/21, then A-national team

Ajax midfielder Lucas Andersen will play U/21-lansdholdet for the European Championship in the Czech Republic in 2015, but the ultimate drømmemål course A-national team.

18-year-old Lucas Andersen debuted a year ago at the league national team, and in the autumn gave Morten Wieghorst as Ajax player two indhop in qualifying matches for the U/21 Championship against Serbia and Northern Ireland.

Now, Andersen moved up in Ajax's first team squad with plenty of goals for 2013, and the former AaB'er dream as also on the national team. Initially, it is about the U/21-landshold, who will play for the European Championship in the Czech Republic in 2015.

- I've already been on U/21, and it is definitely one of my goals to come up with in qualifying for the European Championship and bite me fast so we can qualify for the finals. It requires me to perform in Ajax and I am sure that they will keep an eye on me, says Lucas Andersen tipsbladet.dk and stresses so that the dream of A-national team also rummaging in him.

- I know I have to be realistic about it, but I also aim for the highest possible. The ultimate dream is ofcourse the A-national team, but right now I focus on U/21-landsholdet.

Lucas Andersen's two league matches fell to the Kings Cup in Thailand, where he came in on a cancellation from one injured Søren Rieks. During the trip was U/21-coach Morten Wieghorst with which he was also at the European Championships in Poland and Ukraine in the summer, and he is also the current league national team trip to Arizona.



De enige gol fraai gemaakt tegen Jong PSV. Was de eerste helft onzichtbaar, tweede helft redelijk goed.

[ Bericht 7% gewijzigd door j0rdiiii op 28-01-2013 21:55:49 ]
pi_123526034
quote:
Lucas A: Must be able to keep working a whole match

Lucas Andersen have experienced that as a young player can fall completely out of trainings in Ajax. Therefore, he is working hard to build more physics.

The North Jutland offensive player Lucas Andersen is preparing for its first season in Ajax, where he in autumn made its debut in the first team. This should eventually become more matches, and therefore Andersen works hard to build himself up physically.

- Right now I focus a lot on building my strength up. I need a better physique, I need to work on my speed, so I have a better base when I for example go into melee attacks says Andersen to bold.dk.

- But it's also about being able to keep working a whole match, and could give myself fully to each workout. When you get as a young player, you can still fall completely out of any workouts, so it's something I need to learn. 18-year-old Andersen signed a three-year contract in September with the Dutch giants.

Verwacht hem volgend seizoen vaak in Ajax 1, dan moet hij en Ajax toch wel klaar zijn voor een doorbraak, nu heeft hij nog genoeg mensen voor zich.
  zaterdag 2 maart 2013 @ 01:24:00 #54
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_123526070
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2013 01:22 schreef j0rdiiii het volgende:

[..]


Verwacht hem volgend seizoen vaak in Ajax 1, dan moet hij en Ajax toch wel klaar zijn voor een doorbraak, nu heeft hij nog genoeg mensen voor zich.
Jij verwacht een basisplek op het middenveld of op linksbuiten? Hij kan toch overal op het middenveld en in de aanval spelen?
Oh.
pi_123526336
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2013 01:24 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jij verwacht een basisplek op het middenveld of op linksbuiten? Hij kan toch overal op het middenveld en in de aanval spelen?
In principe wel ja, al lijkt mij verdedigende middenvelder, spits en rechtsbuiten uitgesloten. Hij is qua positie hetzelfde als Fischer, hangende buitenspeler of middenvelder.

Fischer is al doorgebroken, hangt er dus vanaf waar hij gaat spelen volgend seizoen. Denk niet echt dat het uitmaakt, die laatste 10 minuten tegen Groningen namen ze steeds elkaars positie over.
  zaterdag 2 maart 2013 @ 01:37:55 #56
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_123526385
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2013 01:35 schreef j0rdiiii het volgende:

[..]

In principe wel ja, al lijkt mij verdedigende middenvelder, spits en rechtsbuiten uitgesloten. Hij is qua positie hetzelfde als Fischer, hangende buitenspeler of middenvelder.

Fischer is al doorgebroken, hangt er dus vanaf waar hij gaat spelen volgend seizoen. Denk niet echt dat het uitmaakt, die laatste 10 minuten tegen Groningen namen ze steeds elkaars positie over.
Ik hoorde dat hij soms ook al spits speelde bij Aalborg. En als rechtsbuiten moet ook wel kunnen toch, als hij ook links kan. Maar hij is links waarschijnlijk wel beter. Wat een heerlijke linkerkant word dat dan met Boilesen-Andersen-Fischer _O_
Oh.
pi_123526476


Is dit een verdedigende middenvelder?
standaarddrinker
pi_123526534
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2013 01:41 schreef DrDentz het volgende:
[ afbeelding ]

Is dit een verdedigende middenvelder?
Dat zeg ik net toch, nee.
  zaterdag 2 maart 2013 @ 02:00:52 #59
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_123526879
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2013 01:41 schreef DrDentz het volgende:
[ afbeelding ]

Is dit een verdedigende middenvelder?
Hij mag wel eens naar de haararchitect.
Oh.
pi_123527043
Ik zou zeggen weg met dat rare kapsel en gewoon back to the sixties.
standaarddrinker
pi_124121284
quote:
Lucas A: Learning from Bergkamp and Overmars

Lucas Andersen is in distinguished company on training courses, and he draws to himself when the old bigwigs play with.

Lucas Andersen changed in the summer teenage life in Aalborg out with the full time professional life in Amsterdam at one of history's greatest clubs, Ajax Amsterdam. It was in many ways a big culture shock for the young Dane, but he learns a day of training with some of Europe's best, including the old Ajax boys director Marc Overmars, coach Dennis Bergkamp and head coach Frank de Boer, who sometimes participates in training.

- It's great to train with them when they sometimes participate in the training. Although they are older, they are still so crazy good, and you can still learn so much from them on the pitch, says Lucas Andersen to DBU Web TV.

Also the Danish unity in the squad has made a big impression on the squad's youngest with a Danish passport. But even when the task is cooking, athletes compete for the honor as the best.

- I live close to Eriksen, so some may well be that I'm up at him, and we will see some television together or eat some food together. I think I'm one of those who are best to cook. Poulsen goes too much into it. Boilesen is somewhat healthy, but I have been praised by the other for my cooking skills. I have not seen Viktor cook. He seems to have mastered it, but I do not think at all that he can cook, says the smiling great talent.

Interest football terms, the young North Jutland is happy with his start at the club, and especially the debut was a very special experience.

- I have received much praise by the coach, also in the press. All teams in the league would like to play, whether it's the bottom team, when meeting Ajax. So you do not have those games against teams who just park the bus down front as objective. I think that is one of the coolest things. When I got on the field against Groningen in front of 45,000, and I had a chance against the post that I could feel it the thrill that went through the fans, says Andersen.
quote:
Lucas A: Teammates offer new angles

Lucas Andersen teaches not only from the coaches of Ajax. The young offensive player makes much too out of studying how teammates play.

In august Ajax brought the North Jutland offensive player Lucas Andersen to the club. Here's the 18-year-old player now starting his football education, and it's not just the coaches who work as teachers.

Also the many strong teammates helps Andersen, who is keen to study stellar behavior.

- It's great to sit and study a lot of different players. Look at what it is where they are good at. It was actually a piece of advice I got in Aalborg, that I should try to look at what other players make them good, says Andersen to bold.dk.

- Maybe you can get something into your own game by watching how other players are doing and what their core competencies are. Therefore, it is also great to play at Ajax, where there are so many good players to study.

- For example, when we play range game, one is often outside. So it's about looking at how the other players do. It can provide inspiration for what you can improve. In this way, you can get multiple angles into his own game.

In december Andersen got his debut in the Eredivisie. It has so far only been one game, but shortly after his debut, he moved permanently into the A-squad.
pi_124335088
quote:
Andersen: 'Zit dicht bij eerste achttien'

Lucas Andersen heeft het gevoel dat hij dicht bij meer speelminuten in het eerste elftal van Ajax zit. Dat liet de Deen dinsdag weten aan Sporten. 'Ik ben heel dicht bij de eerste achttien van Ajax, ik sta op de rand', aldus Andersen. 'Ik heb het gevoel dat ik het goed doe bij Jong Ajax en hard train.'

'Misschien kom ik fysiek nog wat tekort, maar qua techniek en algemeen begrip van het voetbal hier zit ik goed. Ik denk dat ik van waarde kan worden', legt de achttienjarige speler uit. 'De vermoeidheid begint toe te nemen bij sommige spelers in het eerste elftal, dus misschien krijg ik nog een kans.'

'Misschien niet als basisspeler, maar vanaf de bank. En misschien is het dan volgend seizoen al zover dat ik er vast bij kom en een paar basisplaatsen mee kan pakken', aldus Andersen.
quote:
Deense 'kunstenaar' ondergaat leerproces in Jong Ajax

Lucas Andersen speelde al veertig wedstrijden voor Aalborg BK in de Deense eredivisie, toch heeft hij het in zijn eerste jaar bij Ajax niet makkelijk. De jongeling speelt zijn wedstrijden vooral in Jong Ajax. Jong Ajax-trainer Gery Vink ziet het talent zoeken naar zijn positie binnen het team.

"Lucas speelt een beetje tegen zichzelf. Dat is wel even goed, daar moet een speler soms doorheen", aldus Vink in Ajax Life. "We kijken welke positie hem het beste past, vleugelaanvaller of aanvallende middenvelder."

Ondanks het leerproces dat Andersen ondergaat, spreekt Vink wel lovend over de pas achttienjarige Deen. "Je ziet aan alles dat hij een goede voetballer is. Geef hem de tijd om te acclimatiseren, alles is nieuw. We omschrijven Lucas vaak als een kunstenaar. Zijn balbehandeling is als een artistieke vorm."

Andersen zelf, die dit seizoen zijn debuut in het eerste team maakte thuis tegen FC Groningen (2-0), richt zich vooral op volgend seizoen. "Ik hoef me geen zorgen te maken, zeggen de trainers. Het zou mooi zijn als ik dit seizoen een kans krijg, maar na de zomer wil ik er echt staan."
pi_127838395
quote:
'Vertrek Eriksen zou geweldige kans zijn'

Lucas Andersen kende niet het succesvolle jaar dat zijn Deense leeftijdsgenoot en goede vriend Viktor Fischer wel beleefde bij Ajax. Waar Fischer veel speelminuten maakte en beslissend kon zijn, speelde Andersen slechts 12 minuten mee dit seizoen en zijn 'hoogtepunt' was een bal op de paal. 'Voor mijn ontwikkeling is het belangrijk dat ik volgend seizoen in het eerste speel', zegt Andersen in een publieke chat op TV2.

'Ik wil zoveel mogelijk bereiken in mijn carričre, uiteindelijk in een grote competitie. Op dit moment is het echter belangrijk dat ik mijn niveau laat zien bij Ajax. Dan word je uiteindelijk ook interessant voor het nationale team', geeft Andersen zijn ambities aan. 'Na AaB was het mijn droom om voor Ajax te spelen, deze club biedt jonge spelers veel mogelijkheden voor speeltijd. Mijn ultieme droom is spelen voor Real Madrid.'

Het hedendaagse voorbeeld van Andersen speelt momenteel bij Real Madrid, Mesut Özil. 'Hij is een elegante speler, heeft goed oog voor het spel en oog voor zijn medespelers. In die zin is hij een voorbeeld voor mij. Vroeger was ik altijd fan van Laudrup.'

De grootste concurrent van Andersen bij Ajax is volgens hem zijn goede vriend Fischer. 'Mijn grootste concurrent is waarschijnlijk Viktor Fischer. Het zou echter ook gaaf zijn samen met Viktor in één team te spelen. Wellicht komen er door een aantal transfers deze zomer plekken vrij in het eerste. Een transfer van bijvoorbeeld Christian Eriksen zou een geweldige kans voor mij zijn. Persoonlijk zou ik het erg jammer vinden, ik kan het goed vinden met Eriksen en we wonen zelfs naast elkaar.'

Andersen geeft aan zich bij Ajax al wel ontwikkeld te hebben. 'Mijn snelheid is verbeterd. Ook mijn eerste aanname is beter geworden. Dat zijn aspecten waar we bij Ajax veel tijd aan besteden. Het is fijn om op te merken dat iemand mijn ontwikkeling ziet', gaat Andersen in op een vraag van een bezoeker van de publieke chat. 'Ik voel dat ik er klaar voor ben om volgend seizoen meer te spelen in het eerste, ik ontwikkel mijzelf positief', sluit Andersen af.
quote:
"Andersen moet bewijzen dat hij goed genoeg is"

Lucas Andersen beleefde geen succesvol debuutseizoen bij Ajax. Kenneth Pérez vindt dat zijn jonge landgenoot over genoeg kwaliteiten beschikt, maar het zelf moet laten zien.

De middenvelder stapte van de Deense competitie over naar de Nederlandse beloftencompetitie. "Misschien is het moeilijk om je terug te vechten als je gewend bent om veel te spelen in de Superligaen", vraagt Pérez zich hardop af in gesprek met TV2.

Viktor Fischer brak al wel door in de Eredivisie, waar Andersen die stap niet wist te maken. Toch zijn ze in Amsterdam wel overtuigd van de kwaliteiten van de jongeling. "Frank de Boer ziet zijn kwaliteiten, maar het is aan hem. Of je nu te maken hebt met concurrentie of niet: je moet bewijzen dat je goed genoeg bent."

Wellicht dat Andersen volgend seizoen gaat vlammen in de A-selectie. "De laatste keer dat ik Lucas sprak, vertelde hij dat hij zich meer thuis voelt. Hij zei dat hij klaar is om zijn potentieel te tonen", aldus Pérez.
pi_130130251
quote:
Andersen: 'Was een relatieve nobody'

Lucas Andersen rammelt aan de poorten van de eerste selectie. De Deen maakte in de Johan Cruijff Schaal tegen een AZ een prima indruk en zit ook zondag tegen Feyenoord weer bij de selectie. 1900 sprak met hem over zijn onzekerheid en de geruststelling van zijn landgenoten.

Andersen groeide op in Aalborg en voetbalde daar al als klein jongetje dagelijks met mensen uit de buurt. Sommigen tien jaar ouder, Andersen raakte eraan gewend. Het was niet verwonderlijk dat hij bij Aalborg BK terecht kwam. Bij de Deense club ontwikkelde hij zich en debuteerde hij als 16-jarige in de hoofdmacht. Volgens hemzelf een gevolg van talent en economische crisis in het land. 'Er is simpelweg geen geld meer om dure spelers aan te trekken. De laatste jaren wordt daarom heel veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van jonge talenten.'

Aalborg leeft van het verkopen van die talenten, zo ook bij Andersen. Andersen had plezier bij Aalborg, maar wisselde goede en slechte wedstrijden met elkaar af. Toch kwam Ajax langs. Op de laatste dag van de transfermarkt ging de Deen in op een aanbieding, een stap die hijzelf vrij logisch vond. Op zijn dertiende repte hij tijdens een internationaal toernooi al over Ajax. 'Toen dat vijf jaar later echt aan de orde was, voelde het als een logische, vloeiende stap. Bijna alsof het voorbestemd was. Deze club heft door de jaren heen - en zeker ook de laatste jaren - een heel goede naam opgebouwd in Denemarken. Wij Denen aarden hier goed en blijken ook nog eens heel succesvol te zijn.'

Andersen geeft, zoals hij al in eerdere interviews zei, aan dat hij het moeilijk had om Denemarken te verlaten. Hij voelde zich vaak alleen en trok vooral op met zijn maatje Viktor Fischer. In de winterstop zocht hij zijn familie op en verhuisde zijn vriendin naar Amsterdam. Hét omslagpunt voor Andersen. 'Daarna heb ik voor mijn gevoel een nieuwe start gemaakt. We vonden al heel snel een leuk appartement, we kochten een autootje, noem maar op. Ik kreeg ook eindelijk oog voor al het moois dat Amsterdam te bieden heeft.'

De laatste stap is speeltijd en een basisplaats bij Ajax 1. 'Het was voor mij even wennen om tamelijk anoniem mijn wedstrijdjes te spelen. Bij Aalborg was ik in vrij korte tijd uitgegroeid tot een beeldbepalende speler. Als je hier dan plotseling terug gaat naar de status van relatieve nobody, dan kun je daar best onzeker van worden.' Uiteindelijk gaven zijn landgenoten bij Ajax advies en geruststelling dat dat gevoel normaal is. 'Dat was een opluchting: ik besefte dat het niet aan mij lag, dat ik geduld moet hebben en dat het dan wel goed gaat komen.'
  maandag 10 februari 2014 @ 20:53:22 #65
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_136565121
Er is hier al 178 dagen niet gepost. Hoe gaat het met dit wonderkind? Behoort hij tot de toppers van de Jupiler League?
pi_136565498
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2014 20:53 schreef Sunri5e het volgende:
Er is hier al 178 dagen niet gepost. Hoe gaat het met dit wonderkind? Behoort hij tot de toppers van de Jupiler League?
Zeker weten Dirk-Kuijt, al speelde hij er voor de winterstop zelden. Goeie speler.
pi_136567125
AndersenGod _O_
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_136568187
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2014 20:53 schreef Sunri5e het volgende:
Er is hier al 178 dagen niet gepost. Hoe gaat het met dit wonderkind? Behoort hij tot de toppers van de Jupiler League?
Je hebt het er maar druk mee :D
pi_136951286
quote:
5s.gif Op maandag 10 februari 2014 21:57 schreef Class het volgende:

[..]

Je hebt het er maar druk mee :D
Dat valt wel mee. Hij heeft 178 dagen gewacht met posten.
pi_136962329
Alleen nog maar gefaald
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 08:41:55 #71
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_143078724
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 18:34 schreef j0rdiiii het volgende:

Zit net zoals Fischer ook al bij Denemarken U21, beide als 18 jarigen.
Zegt genoeg over het niveau van Denemarken onder 21 dat die twee faalhazen erbij zitten.
pi_143081205
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 08:41 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Zegt genoeg over het niveau van Denemarken onder 21 dat die twee faalhazen erbij zitten.
schattig hoe jij geobsedeerd bent met bepaalde ajax spelers

hoe speelde veltman trouwens afgelopen zondag?
pi_143088748
-

[ Bericht 50% gewijzigd door GGMM op 05-08-2014 15:16:37 (opbokken.) ]
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 16:22:05 #74
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_143091423
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 11:00 schreef Tyron het volgende:

[..]

schattig hoe jij geobsedeerd bent met bepaalde ajax spelers

hoe speelde veltman trouwens afgelopen zondag?
Stukken beter dan de Vrij.
pi_143095538
Angod _O_
pi_143322130




pi_143323292
:9~ :9~ :9~ :9~ :9~
pi_143323680
GOD
pi_143325950
quote:
0s.gif Op maandag 11 augustus 2014 23:15 schreef Tyron het volgende:
:9~ :9~ :9~ :9~ :9~
Nieuwe Eriksen
Oh.
pi_143328247
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 00:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Nieuwe Eriksen
:{
pi_143328274
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 01:42 schreef Tyron het volgende:

[..]

:{
Of beter? We zullen het zien :)
Oh.
pi_143328484
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 01:43 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Of beter? We zullen het zien :)
Ik zal even dimmen als ik jou was.
pi_143328489
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 01:56 schreef Tyron het volgende:

[..]

Ik zal even dimmen als ik jou was.
Ben je niet Andersenseksueel dan?
Oh.
pi_143328504
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 01:57 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ben je niet Andersenseksueel dan?
Natuurlijk niet.

Eriksen en niemand anders.
pi_143328515
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 01:57 schreef Tyron het volgende:

[..]

Natuurlijk niet.

Eriksen en niemand anders.
Nina Dobrev vindt dit niet leuk.
Oh.
pi_143328538
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 01:58 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Nina Dobrev vindt dit niet leuk.
Had het over jongens. ;)
  Forum Admin zondag 24 augustus 2014 @ 18:42:04 #87
35723 crew  GGMM
pi_143782196


Kan er niks van.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_143784109
boh boh wat was hij weer geil vandaag _O_
pi_146676282
Opgeroepen voor Denemarken, kan zijn debuut maken tegen Roemenië.
  zaterdag 15 november 2014 @ 12:50:44 #90
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_146676960
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 november 2014 12:31 schreef j0rdiiii het volgende:
Opgeroepen voor Denemarken, kan zijn debuut maken tegen Roemenië.
Vanaf nu gaan de Deense internationals met geknepen billen douchen na de wedstrijd.
pi_146677635
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 november 2014 12:50 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Vanaf nu gaan de Deense internationals met geknepen billen douchen na de wedstrijd.
Ah, hier spreekt een ervaringsdeskundige die weleens een nare ervaring heeft gehad. Deed het pijn?

[ Bericht 0% gewijzigd door Tyron op 15-11-2014 13:15:13 ]
  zaterdag 15 november 2014 @ 14:33:43 #92
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_146680207
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 november 2014 13:08 schreef Tyron het volgende:

[..]

Ah, hier spreekt een ervaringsdeskundige die weleens een nare ervaring heeft gehad. Deed het pijn?
Pas maar op dat jullie binnenkort jullie 3 sterretjes niet kwijt zijn omdat Lucas er rondjes van heeft gemaakt.
pi_146680416
Lucas Andersen zijn techniek :9~
Oh.
pi_146765291
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 18:42 schreef GGMM het volgende:
[ afbeelding ]

Kan er niks van.
Je hebt er kijk op ^O^

:')
  dinsdag 18 november 2014 @ 08:30:16 #95
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_146765435
pi_146765582
Toch wel een van de betere Ajax-jeugdspelers. :)
pi_146766927
quote:
al die jongetjes gaan over twee maanden gewoon weer winnen van jullie. En dan kunnen losers zoals Kazim of Tim Immers weer stoer gaan doen, maar voetballen kunnen ze toch niet.
pi_146768104
quote:
Tweevoudig kampioen van Nederland.
pi_146774264
In de basis bij het Deens elftal vanavond _O_
Hier schreef Roypsv het volgende:
beter 10 euro naar unibet dan die vieze moeder van je nog een keer volduwen
Hier schreef Maver24 het volgende:
En weet je wat het waren. Tyfes negers.
  dinsdag 18 november 2014 @ 14:49:35 #100
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_146774821
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 november 2014 11:00 schreef j0rdiiii het volgende:

[..]

Tweevoudig kampioen van Nederland.
Kampioen paalzitten?
pi_146775139
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 november 2014 14:49 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Kampioen paalzitten?
Gefrustreerd dat Andersen vaker de Eredivisie heeft gewonnen met Ajax dan jouw cluppie in jouw hele leven?
pi_146777036
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 november 2014 14:49 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Kampioen paalzitten?
Jezus wat ben jij toch bezig met de geaardheid van die jongen :D en ook nog eens je Veltman-obsessie. Kom uit de kast joh, anno 2014 kan dat gewoon in Nederland hoor ^O^
  Forum Admin dinsdag 18 november 2014 @ 16:13:05 #103
35723 crew  GGMM
pi_146777565
quote:
13s.gif Op dinsdag 18 november 2014 08:18 schreef S15 het volgende:

[..]

Je hebt er kijk op ^O^

:')
:D
Ach, hier vind ik het niet zo erg om er naast te zitten.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_146799583
Ik weet het niet, tegen Cambuur was het ook niet best. Die jongen mist 'het' gewoon om het te maken in de top. Vraag me zelfs af of hij bij Ajax gaat slagen. Ik ben nog geen fan in elk geval. Te vaak slordig balverlies, te vaak betrokken bij misverstanden en te vaak te simpel van de bal gelopen.
pi_146799643
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 08:59 schreef Fargo het volgende:
Ik weet het niet, tegen Cambuur was het ook niet best. Die jongen mist 'het' gewoon om het te maken in de top. Vraag me zelfs af of hij bij Ajax gaat slagen. Ik ben nog geen fan in elk geval. Te vaak slordig balverlies, te vaak betrokken bij misverstanden en te vaak te simpel van de bal gelopen.
Ik vind hem een geweldige voetballer. Ik kan me ook niet voorstellen dat hij niet gaat slagen bij Ajax. Laat hem de rest van het seizoen maar lekker op het middenveld staan, komt helemaal goed *O*
pi_146799688
Zoals Morten Olsen al zei, hij heeft het loopje van Brian Laudrup. En hij passeert zo makkelijk. Als hij constanter wordt in vooral z'n passing dan hebben we goud in handen.
'Wish I was old and a little sentimental'
Porcupine Tee - Normal
pi_146801918
Ik hoop dat ik het helemaal mis heb met deze jongen, maar ik kan me nauwelijks briljante momenten herinneren van hem. Volgens mij echt te licht voor de top.
pi_146806111
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 08:59 schreef Fargo het volgende:
Ik weet het niet, tegen Cambuur was het ook niet best. Die jongen mist 'het' gewoon om het te maken in de top. Vraag me zelfs af of hij bij Ajax gaat slagen. Ik ben nog geen fan in elk geval. Te vaak slordig balverlies, te vaak betrokken bij misverstanden en te vaak te simpel van de bal gelopen.
wauw :)
pi_146806121
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 10:57 schreef Fargo het volgende:
Ik hoop dat ik het helemaal mis heb met deze jongen, maar ik kan me nauwelijks briljante momenten herinneren van hem. Volgens mij echt te licht voor de top.
Nog meer wauw :)
pi_146807143
Overigens heeft Lucas Andersen gewoon een vriendin, dus Sunri5e zal wel in een hoekje zitten huilen nu. Maar kop op Sunri5e, op elk potje past een dekseltje. Jij zal vast nog wel een leuke jongen vinden. Kan het dan nu weer over voetbal gaan hier?

quote:
Ajax begroet Andersen met twee losse tanden en een beugel

Het debuut van Lucas Andersen voor Denemarken duurde dinsdag 27 minuten. De jonge Ajacied kreeg tijdens het oefenduel met Roemenië een elleboog in het gezicht en moest zich laten vervangen met twee losse tanden.

Waar het er aanvankelijk op leek dat er zelfs een paar tanden helemaal uit zijn mond geslagen waren, lijkt dat mee te vallen. 'Hij kreeg een flinke knal tegen zijn tanden, dus besloten we hem te vervangen', aldus de Deense bondsarts Søren Kaalund. 'Als het nog een keer zou gebeuren, loop je het risico dat de tanden er helemaal uit geslagen worden.'

De twintigjarige Andersen werd na het incident direct naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd vervolgens een speciale beugel aangemeten. Vanuit Boekarest vloog Andersen direct door naar Amsterdam, waar hij verder onderzocht zal worden. Kaalund liet kort na de wedstrijd al weten dat de Ajacied terug in het hotel was en dat het goed met hem ging.

Schöne
De pech voor Andersen betekende ook voor Ajax een tweede Deense tegenvaller. Eerder keerde Lasse Schöne al eerder dan verwacht terug van de nationale ploeg. Hij liep tijdens de competitiewedstrijd tegen SC Cambuur een ogenschijnlijk lichte knieblessure op, maar moest de twee interlands (EK-kwalificatieduel met Servie en het oefenduel in Roemenië) laten schieten. Of beide Denen zaterdag in actie kunnen komen tegen SC Heerenveen moet nog blijken.
pi_146807579
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 08:59 schreef Fargo het volgende:
Ik weet het niet, tegen Cambuur was het ook niet best. Die jongen mist 'het' gewoon om het te maken in de top. Vraag me zelfs af of hij bij Ajax gaat slagen. Ik ben nog geen fan in elk geval. Te vaak slordig balverlies, te vaak betrokken bij misverstanden en te vaak te simpel van de bal gelopen.
Hij heeft 'het' net wel. Hij is de enige nu in de Eredivisie met echt snelle en goede voetbewegingen. Klaassen en Depay zijn in rendement verder, maar missen de absolute finesse die ik wel bij Andersen zie. Dat hij nog niet constant is, heeft met zijn leeftijd te maken. Het talent spat er wel van af. Hij moet nu fysiek en mentaal de stap maken.
  woensdag 19 november 2014 @ 17:05:35 #112
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_146813637
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 13:57 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Hij heeft 'het' net wel. Hij is de enige nu in de Eredivisie met echt snelle en goede voetbewegingen. Klaassen en Depay zijn in rendement verder, maar missen de absolute finesse die ik wel bij Andersen zie. Dat hij nog niet constant is, heeft met zijn leeftijd te maken. Het talent spat er wel van af.
Klopt. Hij heeft wat weg van zowel Messi als Ronaldo.
  woensdag 19 november 2014 @ 17:06:19 #113
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_146813660
Tering kom op man. Klaassen en vooral Depay zijn echt 10 klasse beter.
  Forum Admin woensdag 19 november 2014 @ 17:06:50 #114
35723 crew  GGMM
pi_146813678
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 17:05 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Klopt. Hij heeft wat weg van zowel Messi als Ronaldo.
Ronaldo komt ook wat verwijfd over soms inderdaad.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_146824686
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 17:06 schreef Sunri5e het volgende:
Tering kom op man. Klaassen en vooral Depay zijn echt 10 klasse beter.
Nu wel ja, waarschijnlijk zal dat ook wel een tijdje blijven omdat hun mentaliteit en fysiek ook gewoon goed zijn. Maar Andersen heeft een stijl van lopen en balbehandeling die je niet bij veel spelers ziet. Echt een geweldig talent
  woensdag 19 november 2014 @ 22:21:53 #116
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_146825423
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 22:05 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Nu wel ja, waarschijnlijk zal dat ook wel een tijdje blijven omdat hun mentaliteit en fysiek ook gewoon goed zijn. Maar Andersen heeft een stijl van lopen en balbehandeling die je niet bij veel spelers ziet. Echt een geweldig talent
Ja, waarschijnlijk de opvolger van Messi.
pi_146826537
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 17:06 schreef Sunri5e het volgende:
Tering kom op man. Klaassen en vooral Depay zijn echt 10 klasse beter.
Niet de potentie van Andersen zien :')
  woensdag 19 november 2014 @ 22:56:07 #118
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_146826967
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 22:46 schreef Syntix het volgende:

[..]

Niet de potentie van Andersen zien :')
Ik zie het niet nee.
pi_146827998
quote:
1s.gif Op woensdag 19 november 2014 22:56 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Ik zie het niet nee.
Het enige wat jij ziet is zijn kontje.

Ouwe viespeuk.
pi_146835997
quote:
1s.gif Op woensdag 19 november 2014 22:56 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Ik zie het niet nee.
Jij hebt dan ook stront in je ogen en geen verstand van voetbal.
pi_146839992
quote:
1s.gif Op woensdag 19 november 2014 22:56 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Ik zie het niet nee.
Daarom ben je ook voor Feyenoord.

Lekker Kazim Kazim aanmoedigen.
Oh.
pi_146840892
Kazim Kazim :')
'Wish I was old and a little sentimental'
Porcupine Tee - Normal
pi_146855825
pi_146855992
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 november 2014 15:57 schreef Tyron het volgende:
Jezus wat ben jij toch bezig met de geaardheid van die jongen
Is het echt een homo dan?
pi_146857684
quote:
0s.gif Op donderdag 20 november 2014 22:38 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Is het echt een homo dan?
Tegenwoordig weet je het maar nooit, maar hij heeft een vriendin. Dan is biseksualiteit ook nog een optie natuurlijk. :)
pi_146857726
quote:
0s.gif Op donderdag 20 november 2014 23:25 schreef Tyron het volgende:

[..]

Tegenwoordig weet je het maar nooit, maar hij heeft een vriendin. Dan is biseksualiteit ook nog een optie natuurlijk. :)
Ah. Nee, omdat je het over z'n geaardheid had alsof het bekend was o.i.d. Maar dat wist ik niet. :P
pi_146858004
pi_146858169
quote:
Sunri5e baalt wanneer hij deze foto ziet.
  Forum Admin donderdag 20 november 2014 @ 23:45:12 #129
35723 crew  GGMM
pi_146858312
quote:
0s.gif Op donderdag 20 november 2014 23:41 schreef Tyron het volgende:

[..]

Sunri5e baalt wanneer hij deze foto ziet.
Spannend.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_146864169
quote:
Leuk zusje
  dinsdag 25 november 2014 @ 15:44:00 #131
225540 Pugg
Friends forever
pi_146991770
quote:
0s.gif Op donderdag 20 november 2014 23:41 schreef Tyron het volgende:

[..]

Sunri5e baalt wanneer hij deze foto ziet.
Wat ben jij een oud wijf zeg. :r
  dinsdag 25 november 2014 @ 15:46:07 #132
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_146991844
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 15:44 schreef Pugg het volgende:

[..]

Wat ben jij een oud wijf zeg. :r
Laat zolderkamer bewoner lekker joh. Hij kan niets beters verzinnen.
  Forum Admin woensdag 26 november 2014 @ 00:52:01 #133
35723 crew  GGMM
pi_147011055
Oke, ik zat mis.

Wat een baas.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  woensdag 26 november 2014 @ 07:39:12 #134
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_147012402
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 00:52 schreef GGMM het volgende:
Oke, ik zat mis.

Wat een baas.
Bijna iedereen zat mis, kan die jongen dribbelen, Jezus :D
pi_147012425
Andersen O+

#nohomo
pi_147012430
Mist godverdomme teveel fysiek :r.

/Smoofie
pi_147012469
Wordt een wereldspeler _O_

Nu alleen nog belangrijker worden, maar dat komt vanzelf. Ik denk echt dat we goud in handen hebben met hem _O_
pi_147012490
Hij doet alleen zelden iets beslissends en daardoor is het rendement veel te laag. Toch iets om aan te werken, lijkt me.
  woensdag 26 november 2014 @ 07:55:22 #139
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_147012494
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 07:51 schreef S15 het volgende:
Wordt een wereldspeler _O_

Nu alleen nog belangrijker worden, maar dat komt vanzelf. Ik denk echt dat we goud in handen hebben met hem _O_
Ja man _O_
Nieuwe "Golden shower boy"
pi_147012502
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 07:55 schreef tompsv18 het volgende:
Hij doet alleen zelden iets beslissends en daardoor is het rendement veel te laag. Toch iets om aan te werken, lijkt me.
Dat zei ik ook :)
Hij moet nog beslissender worden, maar dat hij kan voetballen lijkt me duidelijk. Begint gelukkig nu echt stappen te maken.
pi_147012507
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 07:55 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Ja man _O_
Nieuwe "Golden shower boy"
Ga jij nou maar fappen op Kongolo en Van Beek die de intelligentie van een IS-strijder hebben.
  Forum Admin woensdag 26 november 2014 @ 16:42:47 #142
35723 crew  GGMM
pi_147025998
verkeerde topic.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_147027649
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 07:55 schreef tompsv18 het volgende:
Hij doet alleen zelden iets beslissends en daardoor is het rendement veel te laag. Toch iets om aan te werken, lijkt me.
Soort van verbeterde Maher bedoel je?
I just had to get that stress off my chest like breast reduction.
pi_147029535
quote:
7s.gif Op woensdag 26 november 2014 17:28 schreef Seam het volgende:

[..]

Soort van verbeterde Maher bedoel je?
Mwah, Maher staat dit seizoen in de Eredivisie al op 6 goals. Niet echt een handige vergelijking.
pi_147032183
Rendement komt vanzelf wel bij veel speeltijd.
Oh.
pi_147128099


Helemaal ready. Ook voor morgen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 21:42:05 #147
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_147130154
Waarom heeft hij een strak rokje met panties aan? #durftevragen
  zondag 30 november 2014 @ 06:48:55 #148
225540 Pugg
Friends forever
pi_147140188
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 21:42 schreef Sunri5e het volgende:
Waarom heeft hij een strak rokje met panties aan? #durftevragen
_O- _O- _O-
pi_147343881
OptaJohan twitterde op zaterdag 06-12-2014 om 21:35:35 100/3 - Lucas Andersen completed 100% of his passes in the first half vs Willem II, assisting 3 of the 4 goals. Roll. http://t.co/eQl6gjOE5L reageer retweet
_O_
  zaterdag 6 december 2014 @ 22:57:30 #150
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_147346978
Wereldtalent
Oh.
pi_147349563
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 07:55 schreef tompsv18 het volgende:
Hij doet alleen zelden iets beslissends en daardoor is het rendement veel te laag. Toch iets om aan te werken, lijkt me.
ok
  zondag 7 december 2014 @ 06:48:02 #152
225540 Pugg
Friends forever
pi_147353205
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 07:55 schreef tompsv18 het volgende:
Hij doet alleen zelden iets beslissends en daardoor is het rendement veel te laag. Toch iets om aan te werken, lijkt me.
Niet mee eens, komt er wel.
pi_147368014
pi_147378579
pi_147378758
Ik zag 2 jaar lang niks in hem, maar hij ontwikkeld zich ineens razendsnel is hard op weg om een dragende speler te worden.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_147378782
fysiek

fysiek bijv.naamw.Uitspraak: [fiˈzik] lichamelijk Voorbeelden: `fysiek geweld`, `in een goede fysieke conditie zijn`
  zondag 7 december 2014 @ 23:50:24 #157
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_147379288
quote:
0s.gif Op zondag 7 december 2014 23:31 schreef j0rdiiii het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is echt een balletje van wereldklasse.

Ben benieuwd of ze dit ook opmerken bij VI, of dat ze hem daar nog steeds beoordelen op zijn fysieke gesteldheid.
Oh.
pi_147379554
quote:
0s.gif Op zondag 7 december 2014 23:50 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dit is echt een balletje van wereldklasse.

Ben benieuwd of ze dit ook opmerken bij VI, of dat ze hem daar nog steeds beoordelen op zijn fysieke gesteldheid.
Dat soort balletjes zie je inderdaad vooral bij clubs als Real en Barcelona. Geniaal.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  maandag 8 december 2014 @ 00:01:36 #159
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_147379639
quote:
0s.gif Op zondag 7 december 2014 23:59 schreef FireFox1 het volgende:

[..]

Dat soort balletjes zie je inderdaad vooral bij clubs als Real en Barcelona. Geniaal.
Het ziet er ook zo makkelijk uit, maar als een Lex Immers dit probeert breekt hij zijn been op drie plaatsen tegelijk.
Oh.
pi_147379859
quote:
0s.gif Op maandag 8 december 2014 00:01 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Het ziet er ook zo makkelijk uit, maar als een Lex Immers dit probeert breekt hij zijn been op drie plaatsen tegelijk.
Lex lobt hem over de Kuip. Ook een kunst zullen we maar zeggen.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  maandag 8 december 2014 @ 00:40:21 #161
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_147380814
quote:
14s.gif Op zondag 7 december 2014 23:36 schreef FireFox1 het volgende:
Ik zag 2 jaar lang niks in hem, maar hij ontwikkeld zich ineens razendsnel is hard op weg om een dragende speler te worden.
Zag wel talent, maar geen ontwikkeling. Hoe hij nu speelt is gewoon pure porno, kun je je voorstellen wat er gebeurt als hij zich nog verder ontwikkelt en meer wedstrijden heeft gespeeld
pi_147381273
quote:
0s.gif Op zondag 7 december 2014 23:50 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dit is echt een balletje van wereldklasse.

Ben benieuwd of ze dit ook opmerken bij VI, of dat ze hem daar nog steeds beoordelen op zijn fysieke gesteldheid.
doet messi dit dan fappen ze er iig een half uur op
  maandag 8 december 2014 @ 01:29:51 #163
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_147381730
quote:
0s.gif Op maandag 8 december 2014 01:02 schreef Tyron het volgende:

[..]

doet messi dit dan fappen ze er iig een half uur op
Ik denk dat ze het er niet eens over gaan hebben :')
Oh.
pi_147382002
quote:
0s.gif Op maandag 8 december 2014 01:29 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik denk dat ze het er niet eens over gaan hebben :')
Messi is van een ander kaliber. Daar kan je niemand mee vergelijken.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  maandag 8 december 2014 @ 01:49:16 #165
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_147382013
quote:
0s.gif Op maandag 8 december 2014 01:48 schreef FireFox1 het volgende:

[..]

Messi is van een ander kaliber. Daar kan je niemand mee vergelijken.
Dan kan je het nog wel hebben over mooie dingen die andere spelers laten zien.

Het is niet alleen maar de Messi en Ronaldo show
Oh.
pi_147382113
quote:
0s.gif Op maandag 8 december 2014 01:49 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dan kan je het nog wel hebben over mooie dingen die andere spelers laten zien.

Het is niet alleen maar de Messi en Ronaldo show
Gelukkig niet zeg. O+

Wat zal voetbal dan saai zijn. :{
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  maandag 8 december 2014 @ 01:57:18 #167
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_147382130
quote:
0s.gif Op maandag 8 december 2014 01:56 schreef FireFox1 het volgende:

[..]

Gelukkig niet zeg. O+

Wat zal voetbal dan saai zijn. :{
Precies.

Het is al redelijk voorspelbaar met alle toppers bij dezelfde clubs maar anders zou het niks zijn nee.
Oh.
pi_147386928
quote:
Andersen wacht op Ajax

Lucas Andersen loopt vooruit op zijn toekomstplannen. "Ik heb nog niks van Ajax gehoord”, liet de kersverse international van Denemarken, die in Amsterdam nog een contract heeft tot medio 2016, weten.

"Dat laat ik ook over aan mijn zaakwaarnemer. Al zou het wel logisch zijn als ik in navolging van jongens als Davy Klaassen, Joël Veltman, Ricardo van Rhijn en Jasper Cillessen mijn contract verleng.”

Overigens bereidt Marc Overmars in zijn kantoor een contractaanbod voor om de Deen langer aan Ajax te binden. Indien twee landgenoten van Andersen – Viktor Fischer en Nicolai Boilesen – terugkeren van hun blessures zou het zomaar kunnen gebeuren dat Ajax dit seizoen nog met een geheel Deense linkerkant aan de aftrap verschijnt. "Dat zou ik heel mooi en bijzonder vinden. De andere jongens moeten dan maar Deens gaan leren”, grijnsde Andersen, die met Schöne en Niki Zimling nog twee landgenoten in de Ajax-selectie heeft.

Andersen beleefde afgelopen zaterdag een prima avond tegen Willem II (5-0). "Ik voel me goed in het team en wil meer bepalend zijn, dus het is mooi als dat dan lukt”, aldus de 20-jarige voormalig speler van Aalborg BK, die in zijn vaderland geregeld wordt vergeleken met Jesper Grönkjaer en Michael Laudrup. "Dan liever Laudrup”, toonde de excellerende middenvelder eindelijk tekenen van bravoure. "Al hoop ik mijn eigen stijl als speler te ontwikkelen, zodat mensen het later, als ik oud ben, kunnen hebben over een type Andersen.”

Andersen keek na het treffen in de ArenA hoopvol uit naar de laatste groepswedstrijd in de Champions League, die woensdag in eigen huis plaatsheeft tegen Apoel Nicosia. „Dat we tegen Willem II vijf doelpunten hebben gemaakt geeft veel vertrouwen, zeker voor een aanvallend ingestelde speler als ik is dat het belangrijkste. Bovendien hebben we woensdag genoeg aan een gelijkspel om te overwinteren in de Europa League. Dat ik eerder in de uitwedstrijd bij Apoel scoorde, zal ik nooit vergeten. Het zou mooi zijn als ik woensdag mijn tweede treffer maak.”
_O_
pi_147387008
^O^ *O*
pi_147387073
Ik was al fan, maar gelukkig maakt ie het steeds meer waar O+
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_147392304
quote:
0s.gif Op maandag 8 december 2014 00:01 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Het ziet er ook zo makkelijk uit, maar als een Lex Immers dit probeert breekt hij zijn been op drie plaatsen tegelijk.
_O-
Children of the night. What music they make.
pi_147402758
Beetje body nog en deze gozer Is the next best thing.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_147422288
quote:
0s.gif Op maandag 8 december 2014 00:01 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Het ziet er ook zo makkelijk uit, maar als een Lex Immers dit probeert breekt hij zijn been op drie plaatsen tegelijk.
Het balletje zelf is ook niet extreem geweldig, de handelingssnelheid in het aannemen, de bal terughalen en vervolgens lobben is wel fenomenaal.
  dinsdag 9 december 2014 @ 16:05:44 #174
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_147424521
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 december 2014 14:53 schreef Principia het volgende:

[..]

Het balletje zelf is ook niet extreem geweldig, de handelingssnelheid in het aannemen, de bal terughalen en vervolgens lobben is wel fenomenaal.
Hij ziet al ver van tevoren wat hij met die bal kan doen en het kost hem ook geen enkele moeite om die bal te controleren.
Oh.
pi_147424863
Ah, Weer een wereldtalent van Ajax.

Top opleiding hebben jullie.
  dinsdag 9 december 2014 @ 16:24:48 #176
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_147425070
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 december 2014 16:18 schreef koosfransoos het volgende:
Ah, Weer een wereldtalent van Ajax.

Top opleiding hebben jullie.
Klopt :)
Oh.
  Forum Admin dinsdag 9 december 2014 @ 16:33:20 #177
35723 crew  GGMM
pi_147425373
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 december 2014 16:18 schreef koosfransoos het volgende:
Ah, Weer een wereldtalent van Ajax.

Top opleiding hebben jullie.
Je slaat de spijker op z'n kop. :)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_147488398
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 december 2014 16:18 schreef koosfransoos het volgende:
Ah, Weer een wereldtalent van Ajax.

Top opleiding hebben jullie.
De beste.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_147488971
quote:
0s.gif Op donderdag 11 december 2014 18:02 schreef Sunri5e het volgende:
Was gister weer onzichtbaar.
Hij was op. 3 prima wedstrijden in korte tijd achter de rug. Dit mag.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  Forum Admin maandag 16 maart 2015 @ 08:49:03 #180
35723 crew  GGMM
pi_150687581
ajax1nl twitterde op maandag 16-03-2015 om 08:46:31 Lucas Andersen staat op het punt zijn contract bij #Ajax te verlengen. De Deen bereikte mondeling overeenstemming tot medio 2018. reageer retweet
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_150688569
Goed nieuws.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_150688684
De heer Andersen heeft Real Madrid in de wachtkamer gezet begrijp ik hieruit.
Op vrijdag 14 april 2023 07:00 schreef Lokale_Notabele het volgende:
"Orkun Kokcu is een dynamischere verbeterde versie van Andrea Pirlo".
  Forum Admin maandag 16 maart 2015 @ 11:19:59 #183
35723 crew  GGMM
pi_150690803
En balen dat ze doen daar.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_150690847
:D Scherp... (Bale O-) ) Balen...(met een "n"erachter..)

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 16-03-2015 11:22:49 ]
  Forum Admin maandag 16 maart 2015 @ 11:24:30 #185
35723 crew  GGMM
pi_150690911
quote:
10s.gif Op maandag 16 maart 2015 11:21 schreef Iwanius het volgende:
:D Scherp... (Bale O-) ) Balen...( met een "n"erachter..)
Zou je alsjeblieft niet willen insinueren dat ik zulke slechte grappen maak?
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_154362074
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 00:08 schreef JR-Style-93 het volgende:
Nieuwe Eriksen
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 01:43 schreef JR-Style-93 het volgende:
Of beter? We zullen het zien :)
Mwha
  woensdag 15 juli 2015 @ 16:38:01 #187
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_154362993
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juli 2015 16:04 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]

[..]

Mwha
Voetballend gezien nog steeds ongelooflijk veel talent :)
Oh.
  woensdag 15 juli 2015 @ 16:49:55 #188
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_154363286
jammer dat 't zo'n dromer is.

Doet me denken aan de F-jes, waar je er altijd wel 1 of 2 bij hebt zitten die grassprietjes aan het plukken zijn of vogels aan het kijken ipv achter de bal aan te rennen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_154363324
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juli 2015 16:04 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]

[..]

Mwha
Lijstje met de 50 grootste talenten is uit en hij heeft het net niet gehaald. 51 zeggen welingelichte bronnen.
pi_154363342
quote:
14s.gif Op woensdag 15 juli 2015 16:49 schreef fathank het volgende:
jammer dat 't zo'n dromer is.

Doet me denken aan de F-jes, waar je er altijd wel 1 of 2 bij hebt zitten die grassprietjes aan het plukken zijn of vogels aan het kijken ipv achter de bal aan te rennen.
Die kunnen vaak uiteindelijk wel heel goed zwemmen.
  woensdag 15 juli 2015 @ 16:52:13 #191
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_154363367
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juli 2015 16:51 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Die kunnen vaak uiteindelijk wel heel goed zwemmen.
Niet gek met zo'n waterhoofd :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_154363375
Dit topic verdient een slotje
pi_154366028
Nieuwe Laudrup.
  dinsdag 18 augustus 2015 @ 19:09:21 #194
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_155331900
Hoe is het met hem? Het topic begon zo mooi met dat het volgens velen wederom een parel uit de jeugdopleiding van Ajax was....
  dinsdag 18 augustus 2015 @ 19:15:24 #195
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_155332084
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 19:09 schreef Sunri5e het volgende:
Hoe is het met hem? Het topic begon zo mooi met dat het volgens velen wederom een parel uit de jeugdopleiding van Ajax was....
Barst nog steeds van het talent maar met zijn bijna 21 jaar mag je er veel meer van verwachten. Schijnt dat Willem 2 hem wil hebben, lijkt me niet verkeerd voor hem
  Forum Admin dinsdag 18 augustus 2015 @ 19:16:10 #196
35723 crew  GGMM
pi_155332114
Ik zie hem graag bij Willem II. Belangrijk om 25+ wedstrijden in de Eredivisie te maken.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_155332193
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 19:09 schreef Sunri5e het volgende:
Hoe is het met hem? Het topic begon zo mooi met dat het volgens velen wederom een parel uit de jeugdopleiding van Ajax was....
Voetballend gezien talent zat, fysiek niet. Concurrentie is moordend dus zal wel afvallen en over een paar jaar bij Feyenoord opduiken. Die houden nl. wel van talenten die het bij Ajax niet gered hebben.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 5 juli 2016 @ 19:54:56 #198
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163541618
wonderkind met toptransfer
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_163541687
Grote club voor de nieuwe Messi

Dat probeerde j0rdiii ons wijs te maken. Of was dat Fischer?
  Forum Admin dinsdag 5 juli 2016 @ 20:02:39 #200
35723 crew  GGMM
pi_163541786
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 19:58 schreef Dj_Day-V het volgende:
Grote club voor de nieuwe Messi

Dat probeerde j0rdiii ons wijs te maken. Of was dat Fischer?
Fischer probeerde ons dat wijs te maken idd.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  dinsdag 5 juli 2016 @ 21:27:06 #201
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_163543537
Hele grote speler!
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_163544472
Typisch weer.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:10:27 #203
225540 Pugg
Friends forever
pi_163645745
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 21:27 schreef satecl het volgende:
Hele grote speler!
Mag weg toch?
  zondag 10 juli 2016 @ 17:47:37 #204
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_163646858
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:10 schreef Pugg het volgende:

[..]

Mag weg toch?
Ajax laat de nieuwe Messi voor een appel en een ei gaan.
Gelukkig staat Nouri al te trappelen om zijn stokje over te nemen. Waarschijnlijk zal Nouri nog beter worden als Messi.
  zondag 10 juli 2016 @ 18:02:03 #205
366734 dimmak
bitcoin
pi_163647187
quote:
1s.gif Op maandag 8 december 2014 20:26 schreef dimmak het volgende:
Beetje body nog en deze gozer Is the next best thing.
En hier hebben we dus heel lang op moeten wachten. Jammer, deze jongen had ondertussen al zoveel verder/beter kunnen zijn.
Uitvinder van de biersmiley.
  zondag 10 juli 2016 @ 22:10:34 #206
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_163654101
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:47 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Ajax laat de nieuwe Messi voor een appel en een ei gaan.
Gelukkig staat Nouri al te trappelen om zijn stokje over te nemen. Waarschijnlijk zal Nouri nog beter worden als Messi.
dan*
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  Forum Admin zondag 10 juli 2016 @ 22:12:25 #207
35723 crew  GGMM
pi_163654170
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 22:10 schreef satecl het volgende:

[..]

dan*
Hij is niet in Nederland geboren.

Dus dan mag het.

Oh en niet zeggen dat hij moet oprotten naar z'n eigen land aub, daar kan hij niet zo goed tegen. :)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_163659493
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:47 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Ajax laat de nieuwe Messi voor een appel en een ei gaan.
Gelukkig staat Nouri al te trappelen om zijn stokje over te nemen. Waarschijnlijk zal Nouri nog beter worden als Messi.
Nouri kan er geen reet van.
Gino ♥
  maandag 11 juli 2016 @ 07:23:39 #209
225540 Pugg
Friends forever
pi_163660024
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:02 schreef dimmak het volgende:

[..]

En hier hebben we dus heel lang op moeten wachten. Jammer, deze jongen had ondertussen al zoveel verder/beter kunnen zijn.
Ben het met je eens hoor....... :Y
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')