Kastanjes branden in een gietijzeren of plaatstalen koekenpan?quote:Op woensdag 17 oktober 2012 13:10 schreef Amthezia het volgende:
Goedemiddag Piet! Ik ga vanavond risotto maken met salie en mascarpone. En daarnaast geroosterde pompoen en kastanjes. Ik zou zo graag mijn kastanjes een beetje krokant krijgen, en dat is me tot nu toe nog nooit gelukt heb jij een goed idee??
Pfff, ik kan in de winter erg genieten van zuurkool met worst, of boerenkoolstampot met spekkies en zelfgemaakte grove appelmoes.quote:Op woensdag 17 oktober 2012 14:26 schreef misterfdude het volgende:
Piet wat is jouw ultieme winter recept?
Ze fiks aanbakken bedoel je? Ze zijn al gepeld... Zal ik dit dan in olie doen?quote:Op woensdag 17 oktober 2012 14:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kastanjes branden in een gietijzeren of plaatstalen koekenpan?
Er liep enige tijd geleden een suddervlees topic volgens mij.quote:Op woensdag 17 oktober 2012 14:39 schreef Stansfield het volgende:
Ik zat laatst een beetje te denken over 1 pans gerechten. Nu wok ik regelmatig. Natuurlijk niet van het hele speciale. Maar gewoon wat kip, beetje groente, pakje noodles saus en klaar. Dat kun je natuurlijk oneindig varieren, met rund of varkensvlees, soorten groeten, noodles, rijst enz. En diverse soorten saus. Dat is allemaal vrij eenvoudig en de volgorde is ook gewoon duidelijk.
Maar nu heb ik dus ook een grote gietijzeren pan en bedacht ik me is er ook niet gewoon zoiets daarin te maken waarbij je oneindig kan varieren. Een beetje een stoofgerecht zeg maar. Heb je wat tips hiervoor Piet?
Bedankt ga ik die eens doorlezen.quote:Op woensdag 17 oktober 2012 14:52 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Er liep enige tijd geleden een suddervlees topic volgens mij.
Draadjesvlees
Het Grote Stoofpotten Topic
Het Grote Stoofpotten Topic Deel 2!
Het Grote Stoofpotten Topic Deel 3
Het grote Stoofpottentopic #4
Niet pellen voor het branden, maar als ze al gepeld zijn, zou ik ze behandelen als aardappels die wilt bakkenquote:Op woensdag 17 oktober 2012 14:50 schreef Amthezia het volgende:
[..]
Ze fiks aanbakken bedoel je? Ze zijn al gepeld... Zal ik dit dan in olie doen?
met gecrushte pecannoten erin. Goddelijk.quote:Op woensdag 17 oktober 2012 16:36 schreef floris_b het volgende:
Ik wil vanavond boterkoek gaan bakken, weet jij misschien nog een lekkere variatie hierop?
Hoe kan je zoiets lekkers nog verbeteren? Je zou normandische boter kunnen gebruiken.quote:Op woensdag 17 oktober 2012 16:36 schreef floris_b het volgende:
Ik wil vanavond boterkoek gaan bakken, weet jij misschien nog een lekkere variatie hierop?
Lucky_Strike, ga jij je schamen!quote:
Arachide olie mag ik hopen?quote:Op donderdag 18 oktober 2012 09:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik bak eigenlijk altijd in olie. Geen idee meer waar dat pakje BB voor diende. Er stond alweer echte boter op mijn boodschappenlijst dus ontspan mensen
Thx! Het was heerlijk!quote:Op woensdag 17 oktober 2012 16:38 schreef Mirjam het volgende:
[..]
met gecrushte pecannoten erin. Goddelijk.
Kan ik beter in arachideolie bakken dan in zonnebloemolie?quote:Op donderdag 18 oktober 2012 10:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Arachide olie mag ik hopen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |