mijn koekjes waren met fondant met wilton kleurpasta wel echt gewoon roodquote:Op woensdag 14 november 2012 23:20 schreef keetje74 het volgende:
Om mooi fel rood (of zwart of andere donkere kleuren) te maken heb je een beetje meer geduld nodig. De meeste kleuren worden feller/ donkerder naarmate de tijd verstrijkt.
Wil je bijvoorbeeld zwarte icing maken? Dat lukt je niet à la minute. Het wordt dan eerst echt alleen grijs.
Wanneer je het bakje rode of zwarte icing met een plastic folietje rechtstreeks op de icing en dan nog een deksel erop afgedekt een nachtje laat staan zul je zien dat het een stuk beter in de richting komt. Wanneer de icing op de koekjes droogt wordt het nog wat donkerder.
Mocht je na een nachtje toch nog niet tevreden zijn kun je er altijd nog wat kleurstof door mengen.
Wat een leuke! Goede tipquote:Op maandag 19 november 2012 16:12 schreef ChipsZak. het volgende:
Misschien is het bij jullie al bekend, maar vond het zo grappig.
Glow in the dark cupcakes!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hier het recept.
Jammer dat Halloween net geweest is,quote:
en binnen!quote:Op vrijdag 16 november 2012 19:57 schreef lady-wrb het volgende:
mijn sneeuwvlokkoekjesuitsteeksetmetmatjes is onderweg
twee weken na betaling, het werd eens tijd![]()
Dankjequote:Op woensdag 21 november 2012 19:11 schreef Spuuglokje het volgende:
Citroen-limoen, dat klinkt heerlijk Selestha! Ze zien er ook lekker uit!
dan krijg je wel een dikke laag marsepein bovenop, of zie ik dat verkeerd?quote:Op vrijdag 23 november 2012 17:43 schreef Spuuglokje het volgende:
Leuk LovelyLady!
tipwaarjeniksmeehoeftalsjeernietopzittewachten: Wat ik zelf had gedaan als ik zo'n taart zou maken, is eerst de bovenkant met een zwarte fondant/marsepeincirkel bedekken, daarover de lap blauw waar je de mond uitsnijdt.
Dat zwarte kun je heel dun uitrollen, het is puur om het effect dat de mondopening lager ligt dan het blauwe vachtje.quote:Op vrijdag 23 november 2012 18:22 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
dan krijg je wel een dikke laag marsepein bovenop, of zie ik dat verkeerd?
Hartstikke leuk! Heb je er ook een foto van gemaakt?quote:Op vrijdag 23 november 2012 18:24 schreef lady-wrb het volgende:
o en ik heb de sneeuwvlokkoekjes gemaakt. en ik heb er vreselijk de blits mee gemaakt bij mijn vrienden en kennissen
o joh, ik dacht dat het een snor wasquote:Op vrijdag 23 november 2012 18:37 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
Dat zwarte kun je heel dun uitrollen, het is puur om het effect dat de mondopening lager ligt dan het blauwe vachtje.
mais oui! (op facebookquote:Op vrijdag 23 november 2012 18:38 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
Hartstikke leuk! Heb je er ook een foto van gemaakt?
quote:Op vrijdag 23 november 2012 17:43 schreef Spuuglokje het volgende:
Leuk LovelyLady!
tipwaarjeniksmeehoeftalsjeernietopzittewachten: Wat ik zelf had gedaan als ik zo'n taart zou maken, is eerst de bovenkant met een zwarte fondant/marsepeincirkel bedekken, daarover de lap blauw waar je de mond uitsnijdt.
quote:Op vrijdag 23 november 2012 18:38 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
Hartstikke leuk! Heb je er ook een foto van gemaakt?
moooi hoorquote:Op vrijdag 23 november 2012 20:01 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
zo dan!
niet zo mooi als die van jou, maar ik heb mijn best gedaan!
het was zo erg dat mijn huisgenoten er zo bijstonden
terwijl ik ze nog moest beschilderen en wilde fotograferen
geen idee, ik eet het zelf niet (in ieder geval geen koekjes met iets erop)quote:Op vrijdag 23 november 2012 20:31 schreef het-is-mij het volgende:
@ Ladywrb, knap hoor! Ziet er profi uit!
Wat ik me afvraag bij die koekjes, is t erg zoet?
Ik heb weer ff geoefend met cakepops......had ff niet zo netjes de cakepopmaker gevuld wat je nu dus, vooral met deze lichte chocolade, wel ziet maar goed mooi leermomentje......
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |