abonnement bol.com Unibet Coolblue
  † In Memoriam † donderdag 23 augustus 2012 @ 14:40:12 #101
91830 MaximusTG
pi_115907556
Ach sooo, geen aparte keuken dus? Maar tis nu toch wel weer vrij fris buiten? Deurtje of raam open zetten? Voor pizza moet je wat over hebben toch :P?
pi_115907985
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2012 14:40 schreef MaximusTG het volgende:
Ach sooo, geen aparte keuken dus? Maar tis nu toch wel weer vrij fris buiten? Deurtje of raam open zetten? Voor pizza moet je wat over hebben toch :P?
Helemaal waar! :Y Aankomend weekend gaat het weer gebeuren, mede eetster net uitgenodigd morgen avond deeg maken voor zondag. :9~
pi_115915335
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2012 14:28 schreef Terpentin07 het volgende:

[..]

Ik heb ook van die afgesloten bakjes en doe er olie in. Misschien moet ik maar minder deeg op voorraad maken en gewoon een dag van tevoren.
Invriezen doe ik on the fly, dwz. geen olie, bloem, griesmeel of wat dan ook. Gewoon diepvrieszakje in, ongeacht hoe plakkerig. Eens bevroren is de plakkerigheid toch weg. Ontdooien het liefst de avond van tevoren in de koelkast. De bevroren bolletjes doe ik in een bakje met voldoende bloem/griesmeel. Beetje schudden. Verdubbelen ze ook vaak wederom in omvang. Uitdroging ken ik alleen van een te lange (koude) rijs of ontdooien in (in)direct zonlicht. Ik heb mijn blunders wel gehad, maar pizzadeeg laat zich goed invriezen.
pi_116022692
Mooie recepten in dit topic, maar staat er niet een foutje in de tabel Receptformule 2 in Pizzarecept_huidig.pdf? In het eerste tabelletje staat bij instant gist 1 teaspoon = 3 gram. In de tabel Receptformule 2 staat 2.75 teaspoon = 3 gram, dat zou dan 8,25 gram moeten zijn volgens mij? Ook omdat er al is aangegeven dat er meer gist gebruikt wordt dan in de andere recepten. Maar misschien zit ik er ook wel helemaal naast...
  † In Memoriam † zondag 26 augustus 2012 @ 19:41:34 #105
91830 MaximusTG
pi_116035540
Hey pjotr! Goed gezien, daar heb ik idd een conversiefoutje gemaakt bij het schalen van het recept. Gebruik zelf altijd tea- en tablespoons, je kan zulke kleine hoeveelheden grammen niet goed op een normale weegschaal afwegen. Daarom waarschijnlijk niet gemerkt. Plus dat ik meestal alleen recept 1 maak.
pi_116036035
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 09:09 schreef Gripper het volgende:
met dank aan het filmpje uit de OP van die kook-oma, eindelijk eens goed stevig samenhangend deeg kunnen maken, en gisteravond mn beste pizza tot nu toe!

Ze waren altijd al wel smakelijk, maar soms scheurde mn bodem tijdens het vormen, of tijdens bakken (te dun)

Nu dat trucje met een aantal keer in laagjes vouwen eens geprobeerd, en daardoor wordt het een steviger deeg, zonder scheuren. En een prima luchtige korst!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Wat voor kaas heb je gebruikt?
pi_116046849
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2012 19:54 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Wat voor kaas heb je gebruikt?
Gewone mozzarella van galbani. Wel altijd vooraf in plakken snijden en goed uitlekken, er komt zoveel water uit dat je anders een hele natte pizza krijgt.
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Frysln hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  woensdag 29 augustus 2012 @ 16:22:25 #108
238882 Spartagek
meestal gewoon gek
pi_116152899
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:25 schreef MaximusTG het volgende:
Je linkje pizzaschep maken is kapoet ....

Nu is het niet zo moeilijk :)
vandaag 2 stuks gemaakt, een brede 30x40cm voor plaatpizza's, en een 34cm diameter voor de bestron.

kwartiertje werk. aftekenen, zagen en schuren



Ik zag ergens de term "food grade mineral oil"
Wat zou er in Nederland te vinden zijn om ze "te beschermen"

gewoon lak of vernis lijkt me niet zo'n fijn smeerseltje ... :+
  † In Memoriam † woensdag 29 augustus 2012 @ 16:26:37 #109
91830 MaximusTG
pi_116153053
Nee hoor, hij doet het gewoon? Zal misschien storing bij Dropbox zijn geweest, waar ie op publieke ruimte staat.
pi_116153805
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:22 schreef Spartagek het volgende:

[..]

Je linkje pizzaschep maken is kapoet ....

Nu is het niet zo moeilijk :)
vandaag 2 stuks gemaakt, een brede 30x40cm voor plaatpizza's, en een 34cm diameter voor de bestron.

kwartiertje werk. aftekenen, zagen en schuren

[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]

Ik zag ergens de term "food grade mineral oil"
Wat zou er in Nederland te vinden zijn om ze "te beschermen"

gewoon lak of vernis lijkt me niet zo'n fijn smeerseltje ... :+
Food grade mineral oil is in Nederland niet te krijgen aangezien minerale olie niet goedgekeurd is voor gebruik in en bij voedselbereiding.

Kan je hem niet beter zonder olie houden en gewoon bebloemen voor gebruik? Of anders druivenpitolie (of een dunne andere niet-plakkende olie)?
  woensdag 29 augustus 2012 @ 16:47:30 #111
238882 Spartagek
meestal gewoon gek
pi_116153807
Krijg nog steeds "niet gevonden" foutpagina


quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:47 schreef Deshain het volgende:

[..]

Food grade mineral oil is in Nederland niet te krijgen aangezien minerale olie niet goedgekeurd is voor gebruik in en bij voedselbereiding.

Kan je hem niet beter zonder olie houden en gewoon bebloemen voor gebruik? Of anders druivenpitolie (of een dunne andere niet-plakkende olie)?
ok dan

Het ging me meer om het na-gebruik. zodat het evt in de vaatwasser zou kunnen.
De plankjes van de bestron zijn ook onbewerkt, en nu beginnen ze te slijten ( na 2,5 jaar )

Dus dat zijn de kosten niet, 4 euro plaatmateriaal en wat handwerk.
We maken volgend jaar wel weer nieuwe :+ en gaan au-naturel
pi_116153994
Hout hoort niet in de vaatwasser.

Ook al is triplex geen hout ;)
  woensdag 29 augustus 2012 @ 16:53:21 #113
238882 Spartagek
meestal gewoon gek
pi_116154051
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:51 schreef Deshain het volgende:
Hout hoort niet in de vaatwasser.
Heb je gelijk in, maar sommige dingen wil je toch weleens wat schoon krijgen.

* hout hoort in mijn rookoven !
  woensdag 29 augustus 2012 @ 18:08:51 #114
238882 Spartagek
meestal gewoon gek
pi_116156706
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:26 schreef MaximusTG het volgende:
Nee hoor, hij doet het gewoon? Zal misschien storing bij Dropbox zijn geweest, waar ie op publieke ruimte staat.
opgelost

Geweldig, zo'n hostfile die van alles toevoegt ...
  † In Memoriam † woensdag 29 augustus 2012 @ 18:26:34 #115
91830 MaximusTG
pi_116157130
Haha, ja, dan wordt het lastig.
wbt de schieters; ik maak ze af en toe gewoon met een sponsje en wat warm water schoon. Rechtop laten drogen. Zijn nog prima recht..
  donderdag 30 augustus 2012 @ 23:42:35 #116
238882 Spartagek
meestal gewoon gek
pi_116213531
Nieuw speeltje :

BBQ Pizza steen van Emile Henry.



Steen als kado gekregen, en ben er blij mee, 30cm doorsnee. even groot als de bestron, alleen zitten de handvat(t)en in de weg, om het deksel te sluiten ...

Volgens de handleiding kan hij tot 500C graden verhit worden, iets wat straks op de ( te komen ) Weber Premium wel gebruikt gaat worden. Dus vooralsnog in de oven
Helaas de komende dagen nog avonddiensten, dus geen mogelijkheid om echt te testen :(

Maandag wordt het "zijn" dag !!
pi_116227179
Gisteravond deeg gemaakt, vanavond weer pizzafeest :9
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Frysln hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_116238268
Morgen ook hier pizza's, vriend is jarig en eiste pizza's.
pi_116254020
Nieuw op 24Kitchen

quote:
Peppe's Pizza
Una pizza margherita, per favore! Pizza is en blijft naast pasta het uithangbord van de Italiaanse keuken. Peppe Giacomazza bakte al op zijn 9e zijn eigen pizza’s in de zaak van zijn vader. Ondertussen is hij uitgegroeid tot een echte pizzaiolo – een pizzabakker. In Peppe’s Pizza toont hij zijn kunsten, geeft handige tips & tricks voor een geslaagde bodem en inspiratie om deze origineel te beleggen. De lekkerste pizza’s worden gebakken in een houtoven en dat is wat Peppe ook doet. Lekker puur en artisanaal, terwijl de vrienden en vriendinnen vol ongeduld aan tafel wachten
.
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 23:27:18 #120
238882 Spartagek
meestal gewoon gek
pi_116255482
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 22:56 schreef Trusten het volgende:
Nieuw op 24Kitchen

[..]

.
Peppe's Pizza

Ook een Njam.tv kok

Heeft wel leuke tips ja, iig beter dan die BBQ Michael


( Pizza Ruotola is hier wel geliefd, met verschillende samenstellingen )
pi_116279847
Een pizza bianca met buffelmozzarella, parmaham, rucola en Parmezaanse kaas, heerlijk!
pi_116279973
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 20:03 schreef pizzaaddict het volgende:
Een pizza bianca met buffelmozzarella, parmaham, rucola en Parmezaanse kaas, heerlijk!
[ afbeelding ]
Ziet er erg lekker uit!!
pi_116413976
Ik wil ook eens met een desem gaan werken, waar moet ik mee beginnen en waar op letten ?

Alvast bedankt !
  † In Memoriam † donderdag 6 september 2012 @ 09:10:43 #124
91830 MaximusTG
pi_116449827
Nou, je moet beginnen met het maken van een desem natuurlijk! Je kan er misschien eentje overnemen van iemand die je kent? Maar anders zal je zelf aan de slag moeten.
Uiteindelijk hou je dan een bakje oid over met je desemcultuur. Belangrijk is dat je weet wat de verhouding tussen bloem en water is in je desem. Afhankelijk daarvan moet je namelijk soms de hoeveelheid desem aanpassen als de verhouding van jouw desem anders is. Stel bijvoorbeeld;

Recept vraagt om

450 gram bloem
300 gram water
100 gram desem (50/50, 50% bloem, 50% water)
1 tl zout

Uiteindelijke watergehalte is dus 70% van de totale hoeveelheid bloem.

Alleen stel nou dat je jouw desem niet op 50/50 hebt, maar bv op 4:3. Dus in 175 gram desem zit 100 gram bloem en 75 gram water.
Wat ik vaak doe om om te rekenen is zorgen dat de hoeveelheid bloem gelijk blijft, en je de andere hoeveelheden aanpast om op hetzelfde te uit te komen.
In dit geval zit er dus desem in met 50 gram bloem. 50 gram * (3/4) = 37,5 gram water. Als ik mijn desem dus gebruik met verhouding 4:3 komt de totale hoeveelheid desem uit op 87,5 gram. De hoeveelheid water die er nog los bij gaat moet worden verhoogd met 50-37,5 = 12,5 gram.

Recept wordt dan dus:

450 gram bloem
312,5 gram water
87,5 gram desem
1 tl zout

Zo moet je dat dus omrekenen.

Verder is het zo dat de ene desem de andere niet is. Waar je bij gewone gist veel meer kan vasthouden aan de tijden in een recept, ben je bij een desemdeeg meer op je ervaring aangewezen, en moet je het deeg beter in de gaten houden. Rijzen duurt ook veel langer bij een desem.

In mijn pdf in mn signature staat een recept met desem. Daar gaat ook een hele kleine hoeveelheid gist bij. Dat kan je weglaten als je het puur wil houden, door het wel toe te voegen krijg je een veel voorspelbaardere rijs.

Verdere verwerking van het deeg is hetzelfde.
pi_116450224
Thanks Maximus,

Ik ga er eens mee aan de slag !
pi_116492796
Ik heb even een vraagje. Gisteren mijn pizzasteen gehad. en natuurlijk gelijk een pizza ervan gegeten. en dat verschil merkte je wel qua krokantheid van de korst enz.

Maar er zaten natuurlijk wat pizzaresten op de steen. Dus die ging ik wat schoonmaken met water en zeep. Totdat ik de gebruiksaanwijzing las dat dat dus niet echt handig is. Ik heb hem nu al een dag te drogen gelegd. Wat kan ik nog meer doen om hem weer in originele staat te krijgen?
  † In Memoriam † vrijdag 7 september 2012 @ 11:22:57 #127
91830 MaximusTG
pi_116493329
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2012 11:22 schreef MaximusTG het volgende:
wat voor steen heb jij?
Ik heb die jamie oliver steen gekocht.
http://www.fonq.nl/product/jamie-oliver-pizzasteen/34772/
  † In Memoriam † vrijdag 7 september 2012 @ 11:41:39 #129
91830 MaximusTG
pi_116493410
Is dat poreuze steen? Zo ja, dan zou ik de steen nog eens goed met alleen water wassen, goed vocht laten opnemen, en dan in een koude oven stoppen en lekker lang erin laten zitten terwijl je de oven opwarmt. Dan kan al het water verdampen, en hopelijk eventuele zeepresten ook.
Water kan over het algemeen niet veel kwaad bij zo'n steen, maar zeep.. Dat kan erin trekken, en dan smaakt alles naar zeep voortaan.
Verder is het helemaal niet erg als er vlekken op komen, dat is normaal. Kan je ook niet veel aan doen verder..
pi_116493436
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2012 11:41 schreef MaximusTG het volgende:
Is dat poreuze steen? Zo ja, dan zou ik de steen nog eens goed met alleen water wassen, goed vocht laten opnemen, en dan in een koude oven stoppen en lekker lang erin laten zitten terwijl je de oven opwarmt. Dan kan al het water verdampen, en hopelijk eventuele zeepresten ook.
Water kan over het algemeen niet veel kwaad bij zo'n steen, maar zeep.. Dat kan erin trekken, en dan smaakt alles naar zeep voortaan.
Verder is het helemaal niet erg als er vlekken op komen, dat is normaal. Kan je ook niet veel aan doen verder..
Er staat in de gebruiksaanwijzing wel dat het een poreuze steen is. Dus dan gaan we dat maar even doen. Bedankt voor de tip.
pi_116540259
Hmm, ik wil dit ook gaan proberen. :D Is zo'n Bestron pizza oven z'n geld dubbel en dwars waard? Mijn oven komt maar tot 250 graden, bij lange na niet zo heet als de Bestron dus..
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
pi_116635744
@Lintuxcx

je kunt ook een pizzasteen kopen, werkt perfect in een oven tot 250 graden. En kost je een tientje. Gewoon een tegel van de intratuin of bouwmarkt, bijv blauw hardsteen, travertin
  † In Memoriam † dinsdag 11 september 2012 @ 17:45:48 #133
91830 MaximusTG
pi_116650439
Heb eens een wat meer Amerikaanse stijl pizza gemaakt;





Bodem ietsjes dikker gehouden, heel klein beetje tomatensaus, lekker wat kaas. Daarop salami, paprika en wat rode peper.

[ Bericht 27% gewijzigd door MaximusTG op 11-09-2012 18:38:39 ]
pi_116669756
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 10:18 schreef pizzaaddict het volgende:
@Lintuxcx

je kunt ook een pizzasteen kopen, werkt perfect in een oven tot 250 graden. En kost je een tientje. Gewoon een tegel van de intratuin of bouwmarkt, bijv blauw hardsteen, travertin
Ohja, wat ik dus ook bedoelde is of zo'n volledige pizzaoven echt heeeel veel beter is dan een steen. Steen had ik inmiddels besteld, heb nog wat andere fora doorzocht en kon maar weinig mensen vinden die een pizzaoven echt zooo veel beter vonden.

Beter is het vast nog steeds wel, maar sowieso heb ik een vrij bescheiden keuken dus dan is alleen een steentje erbij makkelijker. Heb maar een "echte" pizzasteen gekocht, zo duur was dat ook niet.
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
pi_116676205
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 17:45 schreef MaximusTG het volgende:
Heb eens een wat meer Amerikaanse stijl pizza gemaakt;

[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]

Bodem ietsjes dikker gehouden, heel klein beetje tomatensaus, lekker wat kaas. Daarop salami, paprika en wat rode peper.
Die ziet er goed uit :9~
pi_116676432
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 17:45 schreef MaximusTG het volgende:
Heb eens een wat meer Amerikaanse stijl pizza gemaakt;

[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]

Bodem ietsjes dikker gehouden, heel klein beetje tomatensaus, lekker wat kaas. Daarop salami, paprika en wat rode peper.
Dat ziet er weer erg lekker uit.

Binnenkort ga ik eens aan de gang met een zuurdesem deeg.
  † In Memoriam † woensdag 12 september 2012 @ 13:11:41 #137
91830 MaximusTG
pi_116683890
Thanks! Hij smaakte erg goed! Heb je al een zuurdesemcultuur?
pi_116813426
Vorige week ben ik geinspireerd geraakt door Peppe's pizza op 24 kitchen. Hierbij het resultaat :)

Pizza met mozarella, gorgonzola, peer en walnoot. :9~
Dit keer weer een keer op jamie's pizzasteen

pi_116843404
Aangezien ik twee porties pizzadeeg had vandaag tweede pizza gemaakt. Dit keer met tomatensaus, mozarella, klein restje gorgonzola en salami.

pi_116844070
Mooie pizza's Peertie! :9
  † In Memoriam † zondag 16 september 2012 @ 13:04:32 #141
91830 MaximusTG
pi_116844105
Zeker :). Die eerste combinatie lijkt me ook erg lekker ;).
pi_116849893
ik zit telkens weer te kwijlen bij alle lekkere foto's.

ik zag ik net het “No knead” pizza deeg met mixer en zonder kneden. werkt zoiets ook goed?
hier bak ik geen eigen pizza's ivm problemen met mn handen. vooral het kneden is een ramp dus als ik het handwerk kan overslaan kunnen de pizza's hier ook weer op het menu

[ Bericht 3% gewijzigd door loecje op 16-09-2012 15:45:39 ]
pi_116853974
Dank Selestha en Maximus! Ik ben best trots als ik deze creaties vergelijk met de eerste foto's die ik hier ooit poste =D Hahha deze dus: http://www.freebits.nl/images/231pizza_tonno.jpg

@ Loecje: De twee pizza's die ik heb geplaatst zijn gemaakt met het no knead recept van Maximus.
Ik vind het erg goed werken, moest er de eerste keren wel aan wennen omdat het wat plakkeriger is dan de meeste andere recepten. Het filmje uit de openingspost: ''filmje over no-knead pizzadeeg, inclusief het vormen van het deeg'' is echt een uitkomst, succes!
pi_116854460
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 17:45 schreef MaximusTG het volgende:
Heb eens een wat meer Amerikaanse stijl pizza gemaakt;

[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]

Bodem ietsjes dikker gehouden, heel klein beetje tomatensaus, lekker wat kaas. Daarop salami, paprika en wat rode peper.
Oh man, die ziet er super lekker uit :o
No amount of money ever bought a second of time.
  † In Memoriam † zondag 16 september 2012 @ 21:31:41 #145
91830 MaximusTG
pi_116867936
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 17:06 schreef peerte het volgende:
Dank Selestha en Maximus! Ik ben best trots als ik deze creaties vergelijk met de eerste foto's die ik hier ooit poste =D Hahha deze dus: http://www.freebits.nl/images/231pizza_tonno.jpg

@ Loecje: De twee pizza's die ik heb geplaatst zijn gemaakt met het no knead recept van Maximus.
Ik vind het erg goed werken, moest er de eerste keren wel aan wennen omdat het wat plakkeriger is dan de meeste andere recepten. Het filmje uit de openingspost: ''filmje over no-knead pizzadeeg, inclusief het vormen van het deeg'' is echt een uitkomst, succes!
Daar zit zeker vooruitgang in ja ;). Heb je het ooit met het recept in mijn PDF geprobeerd? Dat lijkt heel erg op dat no-knead recept (behalve dat er dan natuurlijk wel gekneed wordt, al dan niet met een (hand)mixer). Voordeel is dat je dan na het kneden en verdelen niks meer met het deeg hoeft te doen, behalve uit de koelkast halen en vormen. Met het no-knead deeg heb je het verdelen achteraf.
Maar tis idd een mooi filmpje, daarom had ik em er ook bij gestopt. Veel filmpjes zijn vaak zo onduidelijk over de punten die juist het belangrijkst zijn.

quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 17:19 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Oh man, die ziet er super lekker uit :o
Thanks! Hij was ook heerlijk :D
pi_116868179
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 13:11 schreef MaximusTG het volgende:
Thanks! Hij smaakte erg goed! Heb je al een zuurdesemcultuur?
Nee, nog niet. Daar ga ik morgen mee starten. Had ik allang moeten doen.
  † In Memoriam † zondag 16 september 2012 @ 22:36:32 #147
91830 MaximusTG
pi_116872413
Ok, nou succes! Ik kan de versie met roggemeel en ananassap om te starten aanraden!
  dinsdag 25 september 2012 @ 13:23:45 #148
374892 bobbee
Bob's House
pi_117230438
Zo, het is een tijdje geleden dat ik op het forum ben geweest maar jullie hebben niet stil gezeten! Ziet er echt super lekker uit allemaal.
Ik heb ook niet stil gezeten, en in de buurt hebben ze er ook lucht van gekregen dat ik vers brood bak en pizza, nu wordt ik verplicht om een workshop te organiseren haha...ga ik binnenkort dus doen! Heb er superveel zin in, zou je ook kunnen doen maximus, ik weet zeker dat het loopt!
Hier nog een paar kiekjes:



"When the moon hits your eye like a big pizza pie - that's amore"
“My idea of feng shui is to have them arrange the pepperoni in a circle on my pizza”
pi_117240352
Ik heb nu een jaar een pizzasteen, inmiddels al best veel pizza's gebakken maar ben nog steeds niet 100% tevreden over de korst. Ik heb het gevoel dat mijn oven niet heet genoeg kan.

Zou een Bestron pizza oven misschien een aanrader zijn?
  dinsdag 25 september 2012 @ 21:27:08 #150
374892 bobbee
Bob's House
pi_117251013
Gewoon kopen! Ik vind de bestron echt geweldig makkelijk, en snel warm! Zeker voor het geld! (heb net weer 1 nieuwe voor reserve gekocht via marktplaats voor 16,75 met versturen) Je mist uiteraard de massa van een houtoven maar hebt wel de hoge temperatuur + steen!
Maar maximus bakt zijn meeste pizza's in de oven dus misschien heeft hij nog tips ?
"When the moon hits your eye like a big pizza pie - that's amore"
“My idea of feng shui is to have them arrange the pepperoni in a circle on my pizza”
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')