Volgende keer met je ogen open lezen en verder kijken dan alleen het eerste forum-deel.quote:Op dinsdag 11 september 2012 18:40 schreef PiRANiA het volgende:
[..]
Meer dan 5 topics op het forum heb ik niet gezien. Vandaar.
Ik heb weinig zin en tijd om daar van alles te lezen. Ik volg het nieuws, dat vind ik genoeg.quote:Op woensdag 12 september 2012 09:42 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Volgende keer met je ogen open lezen en verder kijken dan alleen het eerste forum-deel.
Als je op FoK! alleen in Onz blijft hangen dan zie je ook niet veel economie-gerelateerde topics nee
Goeiequote:@bitpay verhaal: Ik heb geprobeerd om een paar non-bitcoin gerelateerde bedrijven te vinden die het gebruikte (dus niet bitcoin magazine en BFL), maar erg ver kwam ik niet. Ik heb dan ook zo mijn twijfels over de echtheid van die "1000 merchants". Waarom publiceren ze niet gewoon een lijst met al die merchants?
De grootste is: https://mtgox.com/quote:Op woensdag 12 september 2012 17:06 schreef DuTank het volgende:
Waar kun je eigenlijk zien hoeveel dollar je moet neerleggen voor een Bitcoin?
En waar doe je dit sowieso, want heb even zitten zoeken, maar kom er niet uit...
thanksquote:Op woensdag 12 september 2012 17:10 schreef PiRANiA het volgende:
[..]
De grootste is: https://mtgox.com/
Kosten: $11.36 of ¤8.89
bitstamp.net is naar mijn ervaring een hele snelle en laag in kosten.quote:
Lag er vandaag alleen wel een hele tijd uitquote:Op donderdag 13 september 2012 02:03 schreef KwukDuck het volgende:
[..]
bitstamp.net is naar mijn ervaring een hele snelle en laag in kosten.
de huidige waarde kan je live volgen op mtgoxlive.com
Blijkbaar stroomuitval.quote:Op donderdag 13 september 2012 13:37 schreef Whuzz het volgende:
Lag er vandaag alleen wel een hele tijd uit
Dat verschilt een beetje per exchange, en er zijn uiteraard ook Euro⇔Bitcoin exchanges.quote:Op woensdag 12 september 2012 17:06 schreef DuTank het volgende:
Waar kun je eigenlijk zien hoeveel dollar je moet neerleggen voor een Bitcoin?
Zie onder andere deze lijst.quote:En waar doe je dit sowieso, want heb even zitten zoeken, maar kom er niet uit...
De prijzen van producten veranderen gewoon mee met de koers dus moet niet echt uitmaken toch?quote:
Da's zo'n beetje het slechtste idee dat ik in het afgelopen jaar voorbij heb zien komen.quote:Op vrijdag 28 september 2012 21:51 schreef PiRANiA het volgende:
Several months in the making, the Bitcoin Foundation launches this week to accelerate the global growth of bitcoin through standardization, protection, and promotion of the open source protocol. As a nonprofit corporation and neutral forum for collaboration, the Bitcoin Foundation follows the successful model of open source bodies like the Linux Foundation and the Tor Project.
https://bitcoinfoundation.org/
Misschien... maar ik zie niet zo heel goed waarom dit nou zo'n bijzonder slecht idee is.quote:Op zondag 30 september 2012 17:36 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Da's zo'n beetje het slechtste idee dat ik in het afgelopen jaar voorbij heb zien komen.
Zie (vanaf) hier waarom. (is maar zo'n 45 pagina's)
Hint1: lees het topic even door, het wordt daar uitvoerig door meerdere personen uitgelegd.quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 12:46 schreef KwukDuck het volgende:
[..]
Misschien... maar ik zie niet zo heel goed waarom dit nou zo'n bijzonder slecht idee is.
Ik zie nog altijd geen groot probleem.quote:
Dat mag.quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 20:39 schreef KwukDuck het volgende:
[..]
Ik zie nog altijd geen groot probleem.
Nee ik ben geen member, ik zie de noodzaak van deze foundation niet echt in.quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 22:55 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Dat mag.
Naiviteit is niets tegen te beginnen.
ben je al member?
Als je uit die posts het potentiele gevaar (en natuurlijk is dat potentieel en niet concreet, die foundation bestaat pas een week een heeft naast geld ontvangen nog niets gedaan) niet kunt halen dan kan ik het niet beter uitleggen hoor.quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 23:21 schreef KwukDuck het volgende:
[..]
Nee ik ben geen member, ik zie de noodzaak van deze foundation niet echt in.
Maar wees eens concreet dan, want in die posts is alleen maar geschreeuw van centralisatie hier en daar evil dit en dat, grote doem scenario's spoken rond in de hoofden van die mensen lijkt het.
Wie garandeert dat dan? Degene die de client ontwikkeld wordt vanaf nu betaald door de foundation. De complete rest van de board van die foundation bestaat uit personen die via hun bedrijf een direct financieel belang hebben in bitcoin, en dus in de client die dat netwerk in stand houd.quote:Feit blijft dat het protocol en de client op zichzelf staan
Yup, en dan schrijf jij je eigen client. Vervolgens maakt Gavin een update in de client die jij erg slecht vind, maar waar MtGox "toevallig" baat bij heeft. 99% van de bitcoin gebruikers download die client gewoon, want TBF says so.quote:Op donderdag 4 oktober 2012 15:07 schreef raptorix het volgende:
Je kunt gewoon je eigen client schrijven hoor, of iemand inhuren.
Als je niet weet waar je over praat, hou dan alsjeblieft je mond, ooit gehoord van een Fork?quote:Op donderdag 4 oktober 2012 17:02 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Yup, en dan schrijf jij je eigen client. Vervolgens maakt Gavin een update in de client die jij erg slecht vind, maar waar MtGox "toevallig" baat bij heeft. 99% van de bitcoin gebruikers download die client gewoon, want TBF says so.
En dan? Ga je dan in je eentje de blockchain forken? Waarmee jouw bitcoins dus waardeloos zijn geworden, tenzij je de rest van de users kunt overtuigen om met jou mee te doen.
We zijn nu hier de hele discussie op bitcointalk aan het herhalen overigens, alles is al uitgelegd in de posts die ik aanhaalde en de posts daarna.
De blockchain (of specifieker, het genesis block) stelt de fundamentele regels vast van deze chain. Hierop kan verder gebouwd worden, bijvoorbeeld multisig en dergelijke. Bij het veranderen van fundamentele regels ontstaat er gewoon een hele nieuwe chain (fork), ook als gavin dit doet, dan maakt hij dus gewoon een Bitcoin 2.0 zeg maar. De eerste chain blijft gewoon doorlopen voor de mensen die niet op 2.0 over willen (om overduidelijke redenen).quote:Op donderdag 4 oktober 2012 14:59 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Als je uit die posts het potentiele gevaar (en natuurlijk is dat potentieel en niet concreet, die foundation bestaat pas een week een heeft naast geld ontvangen nog niets gedaan) niet kunt halen dan kan ik het niet beter uitleggen hoor.
[..]
Wie garandeert dat dan? Degene die de client ontwikkeld wordt vanaf nu betaald door de foundation. De complete rest van de board van die foundation bestaat uit personen die via hun bedrijf een direct financieel belang hebben in bitcoin, en dus in de client die dat netwerk in stand houd.
Hoe valt dat voor jou onder "op zichzelf staan"?
Als je niet kunt lezen, hou dan alsjeblieft je mondquote:Op donderdag 4 oktober 2012 17:56 schreef raptorix het volgende:
[..]
Als je niet weet waar je over praat, hou dan alsjeblieft je mond, ooit gehoord van een Fork?
En daar is precies het probleem met de foundation: Omdat het "DE" foundation is met "DE" lead developer zal het overgrote deel van de users (even er van uit gaande dat bitcoin ooit echt groot wordt) gewoon klakkeloos doen wat zij zeggen.quote:Op donderdag 4 oktober 2012 19:14 schreef KwukDuck het volgende:
[..]
De blockchain (of specifieker, het genesis block) stelt de fundamentele regels vast van deze chain. Hierop kan verder gebouwd worden, bijvoorbeeld multisig en dergelijke. Bij het veranderen van fundamentele regels ontstaat er gewoon een hele nieuwe chain (fork), ook als gavin dit doet, dan maakt hij dus gewoon een Bitcoin 2.0 zeg maar. De eerste chain blijft gewoon doorlopen voor de mensen die niet op 2.0 over willen (om overduidelijke redenen).
Precies. En een risico bestaat altijd uit twee factoren. Impact en kans.quote:Het enige 'gevaar' wat ik zie in deze foundation is dat mensen deze organisatie als leidend orgaan voor bitcoin gaan zien, en niet meer de blockchain en source. Blind vertrouwen dus, wat ik niet snel zie gebeuren in deze community, mensen zitten er gelijk bovenop zoals je al ziet aan dat topic op bitcointalk.
Kennelijk weet je niet wat een Fork is, maar goed, laat maar.quote:Op zaterdag 6 oktober 2012 13:47 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Als je niet kunt lezen, hou dan alsjeblieft je mond
Welk deel van "Ga je dan in je eentje de blockchain forken?" was niet geschreven in een taal die jij kunt lezen?
Leg het maar eens even goed uit dan, daar hebben alle users in dit topic toch wat aan? En vervolgens kun je mij dan uitleggen waarom uit mijn posts dan blijkt dat ik niet heb begrepen wat een fork is.quote:Op zondag 7 oktober 2012 10:08 schreef raptorix het volgende:
[..]
Kennelijk weet je niet wat een Fork is, maar goed, laat maar.
Dat zal ik doen, een fork is een begrip uit de opensource wereld, hoewel dat op zich niet relevant is voor bitcoin, omdat je ook zonder broncode je eigen client kunt schrijven, is de huidige "officieele" variant volledig beschikbaar onder een open licentie. Dat wil zeggen dat je de huidige broncode zo mag gebruiken, aanpassen en herdistribueren, dit een enorm krachtig instrument, omdat de maintainer van de orginele code op die manier het vertrouwen kan geven. Immers wanneer hij er een rommeltje van zou maken, dan staat het iedereen vrij om een "fork" te maken, en het doorontwikkelen zoals hij wil. Zelf ben ik software engineer, dus ik kan wel relevante zaken roepen over de software, het belangrijkste feit is dat er nog maar weinig te optimaliseren valt aan de huidige client, de manier waarop er gemined word is feitelijk niet meer te optimaliseren omdat het berekenen gewoon via standaard algoritmes gaat, je kan niet even iets "slims" verzinnen waardoor je client 20% sneller is. Ik ken niet de details, maar wanneer de code sloppy was geweest, dan was er vast wel een slimme gast die voor een tonnetje een nieuwe client wilt maken.quote:Op zondag 7 oktober 2012 18:39 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Leg het maar eens even goed uit dan, daar hebben alle users in dit topic toch wat aan? En vervolgens kun je mij dan uitleggen waarom uit mijn posts dan blijkt dat ik niet heb begrepen wat een fork is.
In other news: https://bitcointalk.org/index.php?topic=117009.0
Het lijkt er op dat de jacht op grotere bitcoinspelers door de authoriteiten is geopend. Waar het op neer komt: als iemand zijn coins terug wil nadat de online service waarvan hij gebruik maakt te grazen is genoemen moet hij zich identificeren.
Ik heb al meerdere keren gezegd: laat geen coins ergens online staan, tenzij je privacy je niet boeit.
Ok. Dan hoeven we er hier ook niet over te praten.quote:Op maandag 8 oktober 2012 08:50 schreef raptorix het volgende:
[..]
Dat zal ik doen, een fork is een begrip uit de opensource wereld, hoewel dat op zich niet relevant is voor bitcoin
Het is in die zin niet relevant omdat het algoritme openbaar is, kortom ook zonder de broncode kun je je eigen client schrijven. Daarnaast lees je zelf niet goed, want in mijn oorspronkelijke post had ik het heel duidelijk over het forken van de software, dat jij continue verkeerde aannames doet is je eigen probleem.quote:Op maandag 8 oktober 2012 10:02 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Ok. Dan hoeven we er hier ook niet over te praten.
Voor de rest van het verhaal: je verwart het forken van broncode met het forken van een bitcoin blockchain. Hoewel die twee verband met elkaar houden hadden we het hier over het tweede, niet over het eerste. Alvorens je volgende keer dus je grote mond open trekt, zorg dat je weet waar het over gaat
Jouw originele post was echter een reactie op mijn post. Dat jij in je orginele post dus al over iets irrelevants begint kan ik niets aan doen.quote:Op maandag 8 oktober 2012 10:13 schreef raptorix het volgende:
[..]
Het is in die zin niet relevant omdat het algoritme openbaar is, kortom ook zonder de broncode kun je je eigen client schrijven. Daarnaast lees je zelf niet goed, want in mijn oorspronkelijke post had ik het heel duidelijk over het forken van de software, dat jij continue verkeerde aannames doet is je eigen probleem.
Pot, ketel en huilie.quote:Daarnaast heb je een hele arrogante manier van redeneren, erg vervelend en storend omdat je continue je mening als feitelijke waarheden poneert, je komt er niet alleen vervelend mee over, maar bovendien erg dom.
Als je het over "DE" grote spelers hebt, dan snap je dus het hele concept van Bitcoin niet, maar goed als jij vertrouwen in euro's hebt, zou ik die maar heel snel aanschaffen, krijg je ook nog eens een mooie rente op als je ze aan Griekenland uitleent.quote:Op maandag 8 oktober 2012 10:20 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Jouw originele post was echter een reactie op mijn post. Dat jij in je orginele post dus al over iets irrelevants begint kan ik niets aan doen.
Je kunt de originele software forken (een alternatieve client dus), zonder de blockchain te forken. Je kunt hem echter ook zo forken dat het ook de blockchain forkt. Dat laatste heeft een compleet andere impact en dáár ging het over. Dat is ook in mijn reactie op jouw post te lezen.
Ja, je kunt je eigen client schrijven maar dat heeft óf weinig effect als je dat doet zonder de blockchain te forken, óf een effect wat heel risicovol is als je de blockchain wél forkt. Oftewel je bent min of meer gegijzeld door "DE" dev, die op zijn beurt gegijzeld is door grote financiele spelers via "DE" foundation.
[..]
Pot, ketel en huilie.
Leg maar weer eens uit dan, als jij het zoveel beter snapt. Graag in je uitleg meenemen waarom jij vind dat MtGox en Bitinstant geen grote speler zijn en/of geen invloed uitoeffenen.quote:Op maandag 8 oktober 2012 10:27 schreef raptorix het volgende:
[..]
Als je het over "DE" grote spelers hebt, dan snap je dus het hele concept van Bitcoin niet,
Ik krijg ze elke maand op mijn rekening gestort, handig he?quote:maar goed als jij vertrouwen in euro's hebt, zou ik die maar heel snel aanschaffen,
Niet. De vraag is alleen op welke manier dat gebeurt. De manier waarop dat bij bitcoin gebeurt is een (in mijn ogen) extreem foute die door zijn opzet haast wel moet leiden tot verkeerde invloeden.quote:Op woensdag 10 oktober 2012 18:26 schreef KwukDuck het volgende:
@ Whuzz
Hoe wil je tegen gaan dat mensen of groepen mensen zich gaan organiseren en claimen DE authoriteit mbt tot bitcoin (of welk ander open/vrij systeem dan ook) te zijn?
Het verzilveren is geen enkel probleem, via bijvoorbeeld MtGox.quote:Op zaterdag 13 oktober 2012 20:57 schreef solo020 het volgende:
Heb me inmiddels al een beetje verdiept in bitcoins. Ik huur namelijk een kamer waarbij de stroom in de huurprijs zit, dus hoef niks extra's te betalen voor de stroom. Via het zoeken naar een manier om geld te verdienen aan stroom kwam ik dus bij bitcoins uit. Heb alleen geen pc met een nieuwe videokaart, heb nog wel een oude pc uit 2003 met een kapotte videokaart. Zou het lonen om in die pc een goede videokaart te bouwen met het doel om geld te verdienen aan bitcoins? Doordeweeks ben ik wel in de kamer om daar te studeren en te slapen, dus veel lawaai van een fan die de videokaart moet koelen lijkt mij niet handig. Het systeem hoeft niet muisstil te zijn ofzo, ben het wel gewent om te werken met het geluid van een fan, maar het moet dus geen pokkeherrie maken.
Denk dat de verhuurder niet blij zal zijn als er nog hele dagen een extra pc aan gaat staan, eerst moest ik zelfs router aan/uit zetten als ik geen gebruik van internet maakte om stroom te besparen.Hoeveel ongeveer zal het de verhuurder per maand extra gaan kosten aan stroomverbruik? Denk als hij de stroomrekening te zien krijgt dat hij misschien gelijk het huurcontract ontbindt, of als het heel veel geld is hij de borg van (¤275) niet terug betaald ofzo.
Vraag me eerlijk gezegd wel af of ik wel helemaal goed bij mijn hoofd ben als ik het echt ga doen. Het klinkt toch te gek voor woorden om wat hardware te kopen, aan de stroom te hangen en zo rijk te worden? Bedoel wat is mijn toegevoegde waarde nou. Is het ook gewoon simpel om je bitcoins om te zetten in echte valuta als euro's of blijft het meer bij van dat het zo'n bedrag waarborgt maar dat je het eigenlijk nooit kan verzilveren?
Ik wil gewoon geld verdienen aan de stroom die ik "krijg" van de verhuurder. Over welke videokaart ik zou aanschaffen heb ik nog niet gedacht, het gaat er vooral om dat die goed kan minen en dat die betaalbaar is. Geen idee of de pc een PCI-X kaart heeft of wat voor voeding er in zit. De pc is zoals gezegd uit 2003, voor die tijd was het best wel een goede pc. Als er nog een nieuwe voeding en PCI-X kaart in moet zal de benodigde investering denk wel richting de ¤300,- gaan of niet? Met de huidige koers van ¤1,19 zou ik dus 1,19*365=¤434,35 verdienen.quote:Op zaterdag 13 oktober 2012 21:00 schreef MaGNeT het volgende:
[..]
Het verzilveren is geen enkel probleem, via bijvoorbeeld MtGox.
Dat heb ik regelmatig gedaan, tegenwoordig gebruik ik MtGox (maar ook andere exchanges) om ze aan te kopen.
Je moet alleen wel bedenken wat je wil bereiken met het minen.
Wat voor videokaart wil je aanschaffen? Heeft je PC wel PCI-X? Wat voor voeding zit er in?
Reken verder dat iedere Watt aan stroom die je PC verbruikt op jaarbasis 2 Euro aan stroom kost.
Een PC die 280 Watt slurpt, kost dus op jaarbasis 560 Euro aan stroom.
De difficulty van Bitcoin is momenteel 3.054.628
Een PC die 280 Watt slurpt zal zo'n 400Mhash/s presteren bij optimaal tweaken, uitgaande van een HD5870 videokaart. Een PC neemt gemiddel zo'n 80 Watt, de videokaart 200 Watt. Been there, done that.
Hoeveelheid geheugen en snelheid van de processor is totaal niet van belang, als je maar een PCI-X videokaart kan plaatsen.
Daarmee oogst je per dag zo'n 0,13 BTC.
Tegen de huidige koers is dat 1,19 Euro per dag aan inkomsten.
Daarvoor laat je je huisbaas echter 1,53 Euro aan stroomkosten per dag voor maken.
Daarnaast moet je nog investeren in een videokaart en vermoedelijk ook een betere voeding.
Ook zal je een goede videokaart moeten hebben, het liefst een reference kaart met een goede koeler. Die zal altijd rond de 60-70% moeten draaien om de boel stabiel te houden.
Als je in Bitcoins gelooft, kan je beter af en toe wat losse BTC kopen als ze laag staan.
Voor minen ben je 1,5 jaar te laat, zeker met de stroomprijzen in NL.
Als je je verhuurder vriendelijk vraagt of je aub 45 euro per maand van hem mag hebben, of dat hij de huur even met 45 euro per maand omlaag doet, wat denk je dan dat hij zegt?quote:Op zaterdag 13 oktober 2012 21:38 schreef solo020 het volgende:
[..]
Ik wil gewoon geld stelen van de verhuurder.
Dan loop ik vlgs mij nog steeds veel risico. De terugverdientijd is ongeveer 8 maanden, stel de koers stort na 3 maanden in en wordt nooit meer de oude, dan maak ik gewoon dik verlies.quote:Op zondag 14 oktober 2012 15:20 schreef KwukDuck het volgende:
@solo020
Als je gewoon direct je verdiende bitcoins verkoopt, elke week ofzo, dan loop je ook niet zo veel 'risico' met die instortende koers. Ik zie zelf dat instorten eigenlijk niet zo gebeuren, eerder sky-rocketting...
Als je het echt als investering wil gebruiken moet je misschien een andere aanpak overwegen.
Moreel gezien is het stelen, juridisch gezien niet. Het is gewoon slim gebruik maken van de overeenkomst die je met de verhuurder bent overeengekomen. Het is wel heel vies ja om het te doen.quote:Op dinsdag 16 oktober 2012 11:13 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Als je je verhuurder vriendelijk vraagt of je aub 45 euro per maand van hem mag hebben, of dat hij de huur even met 45 euro per maand omlaag doet, wat denk je dan dat hij zegt?
Goed nieuws. Weer een stapje richting globale acceptatie van Bitcoinquote:Op vrijdag 16 november 2012 07:18 schreef µ het volgende:
http://en.blog.wordpress.com/2012/11/15/pay-another-way-bitcoin/
Want?quote:Op zondag 2 december 2012 22:31 schreef µ het volgende:
Misschien nog wat euros omzetten naar Bitcoin
Want de voortekenen voor Bitcoin zien er aanzienlijk gunstiger uit dan voor de Euro (en de Dollar idem dito).quote:
Zag het net op nuzakelijk.nl staan, vond ik al het noemen waard op zichquote:
Ik heb er van gehoord, maar nooit wat mee gedaan. Echter kan je geen brood kopen met een bitcoin bij de Appie en dus is voorlopig een pinpas nodig.. (helaas).quote:
Vraag vs aanbod. Als niemand Bitcoins heeft, zal AH het nooit gebruiken. Ik zie Bitcoin ook niet als een vervanger, maar als een alternatief.quote:Op zondag 16 december 2012 14:02 schreef slacker_nl het volgende:
[..]
Ik heb er van gehoord, maar nooit wat mee gedaan. Echter kan je geen brood kopen met een bitcoin bij de Appie en dus is voorlopig een pinpas nodig.. (helaas).
Dat snap ik, maar het ging in dit geval over banken en toen kwam deze reactie. Heb net een boeiend stuk gelezen van de ECB over o.a. bitcoin.quote:Op zondag 16 december 2012 14:12 schreef FastFox91 het volgende:
Vraag vs aanbod. Als niemand Bitcoins heeft, zal AH het nooit gebruiken. Ik zie Bitcoin ook niet als een vervanger, maar als een alternatief.
Interessant. Zit nu te kijken naar offline savings-walletsquote:https://www.bitaddress.org
Now Bitcoin addresses and their corresponding private key can be conveniently
generated in a web browser.
The bitaddress.org project provides an all-in-one HTML document with embedded
JavaScript/Css/Images. The JavaScript is readable not minified and contains no
XMLHttpRequest's (no AJAX). The benefit of this technique is you can load the
JavaScript locally and trust that the JavaScript did not change after being
loaded.
Here is a link to the BitcoinTalk.org forum topic discussing this project:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=43496.0
Link?quote:Op zondag 16 december 2012 14:23 schreef slacker_nl het volgende:
[..]
Dat snap ik, maar het ging in dit geval over banken en toen kwam deze reactie. Heb net een boeiend stuk gelezen van de ECB over o.a. bitcoin.
http://www.ecb.europa.eu/(...)yschemes201210en.pdfquote:
quote:Op donderdag 1 november 2012 03:57 schreef KwukDuck het volgende:
ECB paper on Bitcoin and virtual currencies
https://bitcointalk.org/index.php?topic=121271.0
Interessant pdfje, jammer van de paar kleine maar toch significante fouten.
Op tweakers is er ook een nieuws artikel over.
Thanks. Interessant. Ze hebben er serieus onderzoek naar gedaanquote:Op dinsdag 18 december 2012 13:46 schreef slacker_nl het volgende:
[..]
http://www.ecb.europa.eu/(...)yschemes201210en.pdf
Maar ook hier stond er een verwijzing naar (ik kwam erop via Wikipedia):
[..]
quote:From the preliminary analysis in this report it can be concluded that, in the current situation, virtual
currency schemes:
–– do not pose a risk to price stability, provided that money creation continues to stay at a low
level;
–– tend to be inherently unstable, but cannot jeopardise [sic] financial stability owing to their
limited connection with the real economy, their low volume traded and a lack of wide user
acceptance;
–– are currently not regulated and are not closely supervised or overseen by any public authority,
even though participation in these schemes exposes users to credit, liquidity, operational and
legal risks;
–– could represent a challenge for public authorities, given the legal uncertainty surrounding these
schemes, as they can be used by criminals, fraudsters and money launderers to perform their
illegal activities;
–– could have a negative impact on the reputation of central banks, assuming the use of such systems
grows considerably and in the event that an incident attracts press coverage, since the public may
perceive the incident as being caused, in part, by a central bank not doing its job properly;
–– do indeed fall within central banks’ responsibility as a result of characteristics shared with
payment systems, which give rise to the need for at least an examination of developments and
the provision of an initial assessment.
Wie? Wat ? Hoe?quote:Op woensdag 19 december 2012 19:56 schreef Quotidien het volgende:
Al mijn BTC kwijtgeraakt.![]()
![]()
Ik denk erover om nu te gaan kopen, wat denken de topeconomen in dit topic ervan? Veel lager dan dit zal het sowieso niet worden.
quote:Freicoin is a decentralized, distributed, peer-to-peer electronic currency designed to address the grievances of the working class and re-align financial interests of the wealthy elite with the stability and well-being of the economy as a whole. Whereas inflationary currencies like the U.S. Dollar or Euro are controlled by central bankers under rules that intentionally or not benefit the establishment, Freicoin is completely decentralized and self-regulating, with a demurrage fee that ensures its circulation and bearers of the currency pay this fee automatically to those community members who contribute work to secure the currency.
http://freico.in/about/
quote:Op woensdag 19 december 2012 20:28 schreef µ het volgende:
[..]
Zijn je bitcoins gejat? Heb je ze vergokt? Vertel.
Clean install van Windows 8. Had ze vantevoren gebackupped op een usb maar die had ik dus ook geformatteerd om er een bootable stick van te maken en heb er verder niet meer aan gedacht. Terug W7 erop gezet en ja hoor, alles weg (natuurlijk). Het was niet veel, maar toch een paar maanden constant minen. Balen, want ik wou deze vakantie juist wat geld verdienen.quote:Op donderdag 20 december 2012 11:22 schreef KwukDuck het volgende:
@Quotidien
What happened...?? Verkocht toen hij de 12 USD aanraakte? :p
Volgende keer je wallet printen.quote:Op zaterdag 29 december 2012 00:37 schreef Quotidien het volgende:
[..]
[..]
Clean install van Windows 8. Had ze vantevoren gebackupped op een usb maar die had ik dus ook geformatteerd om er een bootable stick van te maken en heb er verder niet meer aan gedacht. Terug W7 erop gezet en ja hoor, alles weg (natuurlijk). Het was niet veel, maar toch een paar maanden constant minen. Balen, want ik wou deze vakantie juist wat geld verdienen.
Al gezocht met GetDataBack of je je wallet.dat kan recoveren?quote:Op zaterdag 29 december 2012 00:37 schreef Quotidien het volgende:
[..]
[..]
Clean install van Windows 8. Had ze vantevoren gebackupped op een usb maar die had ik dus ook geformatteerd om er een bootable stick van te maken en heb er verder niet meer aan gedacht. Terug W7 erop gezet en ja hoor, alles weg (natuurlijk). Het was niet veel, maar toch een paar maanden constant minen. Balen, want ik wou deze vakantie juist wat geld verdienen.
Ach.. ben er nu toch mee gestopt. Heeft weinig zin om opnieuw te beginnen, zeker nu het zo slecht gaat.quote:
nee, ken dat programma niet.quote:Op zaterdag 29 december 2012 00:39 schreef MaGNeT het volgende:
[..]
Al gezocht met GetDataBack of je je wallet.dat kan recoveren?
Als je de data nog niet hebt overschreven kun je het misschien terug halen. Probeer ook recuvaquote:
Minen bedoel je?quote:Op zaterdag 29 december 2012 00:39 schreef Quotidien het volgende:
[..]
Ach.. ben er nu toch mee gestopt. Heeft weinig zin om opnieuw te beginnen, zeker nu het zo slecht gaat.
Ook na 2 clean installs van Windows?quote:Op zaterdag 29 december 2012 00:41 schreef MaGNeT het volgende:
[..]
Redelijke kans dat het lukt om je wallet.dat terug te krijgen, proberen kost niets.
Ja. En kopen heeft ook niet zoveel denk ik, voor de korte termijn dan.quote:
Zolang de sectoren waar het bestand stond niet zijn overschreven, wel.quote:Op zaterdag 29 december 2012 00:46 schreef Quotidien het volgende:
[..]
Ook na 2 clean installs van Windows?
[..]
Lijkt me verstandig.quote:
Op hoop van zegen dan maarquote:Op zaterdag 29 december 2012 00:59 schreef Quotidien het volgende:
Ben juist sinds een week aan het gamen geslagen.
De waarde is toch wel iets hoger dan een bananenschil mag ik hopen?quote:Op zaterdag 29 december 2012 01:05 schreef Quotidien het volgende:
Als je de prullenbak 2 keer leegt dan ga je daarna ook niet meer zoeken naar een bananenschil van 2 weken geleden lijkt me.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |