Dit topic is speciaal gemaakt voor mensen die net begonnen zijn met hardlopen, of die zich nog thuis voelen hier . Het maakt niet uit of je nou met Evy loopt, je eigen schema volgt of C25K: Iedereen is hier welkom! Je kan in dit topic praten over je voortgang, welke kleding je wil dragen, hoe zwaar/makkelijk het allemaal gaat..Je kan het zo gek niet verzinnen. Stel ook gerust vragen, we zijn hier om elkaar te helpen . ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Er zijn 3 verschillende hardlooptopics gaande: [LIF] Topicreeks: Hardlopen voor beginners : Specifiek bedoeld voor mensen die hardlopen gebruiken om bijv af te vallen, over de kleding te praten etc. Tevens zijn we allemaal recent begonnen met hardlopen [SPT] Topicreeks: Hardlopen voor beginners : Voor de hardlopers die hardlopen werkelijk als een sport zien maar die wel net begonnen zijn. [SPT] Topicreeks: Centraal topic voor amateurhardlopers : Dit topic is voor de hardlopers die geen beginners meer zijn, al aardig wat wedstrijden lopen, flink op de tijden letten maar toch nog amateurs zijn.
Kijk en post gezellig mee in het topic wat voor jou van toepassing is ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tevens zijn we een Fok! Endomondo team begonnen! Dus gebruik je Endomondo om je voortgang bij te houden? Meld je dan aan bij het Fok! Endomondo team en laat zien dat Fok!kers ook buiten komen
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Schema's
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Diverse links
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Apps voor op telefoons
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Wie loopt er waar en wanneer?
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: 2012 Challenge
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: DOE MEE MET EEN FOK!TEAM
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Heb je interesse, stuur MaleDuck dan een pm met daarin je voorkeur qua afstand en of je daarna zou willen eten. Dan zal ik ergens eind juni een inventarisatie maken of we als Fok! een team (of meerdere teams) kunnen afvaardigen.
Beter dan gewone pasta. Goed op je voeding letten kan ook veel blessures voorkomen en je prestaties veel verbeteren. Het is niet voor niks dat bodybuilders zeggen dat de helft van de training in de keuken gebeurt.
[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 20-06-2012 18:48:30 ]
Beter dan gewone pasta. Goed op je voeding letten kan ook veel blessures voorkomen en je prestaties veel verbeteren. Het is niet voor niks dat bodybuilders zeggen dat de helft van de training in de keuken gebeurt.
Goed gedaan Moblo! Dat doen niet veel mensen je na! Staat zeker goed op je cv als je wilt doctoreren! Beterschap Lielie! Zorg goed voor jezelf! @Jumparound: had je de zombies nog uitgeprobeerd? Zo ja, hoe was het?
Op woensdag 20 juni 2012 18:49 schreef Wiehoe het volgende: Ik twijfel nog steeds wat voor tempo ik aankomende zaterdag moet gaan lopen. 13,3 KM en eerste wedstrijd.. iemand een idee wat realistisch is?
Raviolli met kaasvulling Pesto met pijnboompitten (goudbruin geroosterd in de pan) Plakjes zongedroogde tomaat door de pesto Klein lepeltje knoflook Stukjes paprika, ui En als topping over het geheel: parmenzaanse kaas
Raviolli met kaasvulling Pesto met pijnboompitten (goudbruin geroosterd in de pan) Plakjes zongedroogde tomaat door de pesto Klein lepeltje knoflook Stukjes paprika, ui En als topping over het geheel: parmenzaanse kaas
Raviolli met kaasvulling Pesto met pijnboompitten (goudbruin geroosterd in de pan) Plakjes zongedroogde tomaat door de pesto Klein lepeltje knoflook Stukjes paprika, ui En als topping over het geheel: parmenzaanse kaas
- komkommer (kleine stukjes gesneden) - rode paprika (kleine stukjes gesneden) - maïs - cherrytomaat - volkoren penne - gebakken kipreepjes (evt met wat mager spek of ham in de pan) --> in 1 bak doen
- eetlepel magere kwark of yoghurt - halve eetlepel zure mayonaise (light variant) - peper en wat zout of aromat - eventueel een drupje water om het wat vloeibaarder te maken --> mixen en door de bak met bovenstaande ingredienten mengen
Opdienen op een bedje van rucola of sla. Aftoppen met wat parmezaanse kaas.
[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 20-06-2012 18:56:17 ]