http://wonderbakpan.biedmeer.nl/Wonderpanquote:Op zaterdag 18 augustus 2012 23:44 schreef lady-wrb het volgende:
nu moet ik nog erger een wonder pan
da's niet de echtequote:Op zaterdag 18 augustus 2012 23:48 schreef Lienekien het volgende:
[..]
http://wonderbakpan.biedmeer.nl/Wonderpan
deze is voor zover ik weet de echte, echte ouderwetse.quote:Op zaterdag 18 augustus 2012 23:53 schreef Lienekien het volgende:
http://members.home.nl/de-klomp/wonderpan.html
Dit wel?
Ik maak er gelijk 2quote:Op zaterdag 18 augustus 2012 22:54 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
allemachtig hoe groot is jouw vorm ?
en mijn bod is verwijderd.quote:
ja, gebruik anders deze; tinypic.comquote:
Custard maak je toch niet met slagroom?quote:Op maandag 20 augustus 2012 16:43 schreef Fiorellino het volgende:
http://www.raspberricupcakes.com/2012/07/apple-crumble-loaf.html
Dit is het recept, wel zo handig denk ik . Slagroom zou hierbij werken?
Ja, je moet het deeg ook kneden, maar de mate van glutenontwikkeling is van minder belang dan bij brood, omdat het toch om een relatief dunne laag gaat.quote:Op maandag 20 augustus 2012 22:01 schreef franky_sl het volgende:
Moet ik voor een vlaaideeg(dus met gist) het deeg ook een tijdje kneden voor de glutenvorming? Zoals bij brood ook moet?
Ik heb nog nooit curstard gemaakt .quote:Op maandag 20 augustus 2012 22:57 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Custard maak je toch niet met slagroom?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |