Gemalen Oreo-koekjes voor de bodemquote:Op donderdag 16 augustus 2012 15:15 schreef Roomsnoes het volgende:
Heeft iemand toevallig een recept voor een lekkere cheesecake? Vooral voor de bodem. Ik kan weinig lekkers vinden...
Chocolate chip cookies malen en met beetje jam aan elkaar plakken. Is hier favorietquote:Op donderdag 16 augustus 2012 15:15 schreef Roomsnoes het volgende:
Heeft iemand toevallig een recept voor een lekkere cheesecake? Vooral voor de bodem. Ik kan weinig lekkers vinden...
Huhum, als je het erin kiept, gaam alle kleine luchtbelletjes weer kapot. Als je het aan de rand toevoegt, blijven ze heel en wordt het nog stijver omdat suiker fijn plakkerig isquote:Op zaterdag 21 juli 2012 14:06 schreef Sts het volgende:
[..]
Aha!Dat deed ik dus (o.a.) fout. Ik strooide alles er een beetje mooi verdeeld overheen. Maar jij hebt het denk ik meer over een siroopje dat je er in giet?
Smaakt de buitenkant ook naar mint?quote:Op vrijdag 17 augustus 2012 17:52 schreef MissHobje het volgende:
Macarons met chocolade ganache
[ afbeelding ]
en zomerfruit muffins
[ afbeelding ]
neequote:Op vrijdag 17 augustus 2012 18:50 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Smaakt de buitenkant ook naar mint?
Jammer dat de macarons niet zo mooi glad zijn. Denk meer/beter het amandelmeel zeven.quote:Op vrijdag 17 augustus 2012 17:52 schreef MissHobje het volgende:
Macarons met chocolade ganache
[ afbeelding ]
en zomerfruit muffins
[ afbeelding ]
Jups wel jammer maar niet erg, met malen schoot de bende in de smeltstandquote:Op zaterdag 18 augustus 2012 05:01 schreef franky_sl het volgende:
[..]
Jammer dat de macarons niet zo mooi glad zijn. Denk meer/beter het amandelmeel zeven.
allemachtig hoe groot is jouw vorm ?quote:Op woensdag 15 augustus 2012 09:47 schreef robuust89 het volgende:
Ik trap aardig kont wat betreft het maken van cake (Pound-cake), maar toch smaakt 'ie niet zoals bij de bakker in het dorp![]()
Hoe ik 'm maak:
500 gr suiker
500 gr boter
500 gr eieren
500 gr zelfrijzend bakmeel
merg van 2 vanillestokjes
2 eetlepels citroensap
snufje zout
Koude methode, en dan bakken in de oven op 160 graden voor een uur (hetelucht)
Hoe maken jullie cake?
quote:
ik was er ook jaren naar opzoek, uiteindelijk die van mijn moeder gekregenquote:Op zaterdag 18 augustus 2012 23:06 schreef lady-wrb het volgende:
[..]![]()
ik ben al heel lang op zoek naar een wonderpan, maar ze zijn zo achterlijk duur of niet compleet
bofferd! werkt het echt zo goed als ze zeggen?quote:Op zaterdag 18 augustus 2012 23:27 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ik was er ook jaren naar opzoek, uiteindelijk die van mijn moeder gekregen
Slagroom is een slecht plan met dit weer en zo ook niet stevig genoeg om tussen een wat zwaarder baksel te smeren. Heb je niets in huis om glazuur van te maken? Anders pas op het allerlaatste moment de slagroom erop, en dan zou ik voor bovenop gaan.quote:Op zaterdag 18 augustus 2012 17:41 schreef Sandous het volgende:
Ik wil een worteltaart maken voor morgen, met iets ertussen. Dit wordt m:
http://www.joyofbaking.com/CarrotCake.html
Gewoon een dunne laag slagroom, is dat handig met dit weer (de kans is er dat die niet in de koelkast kan morgen)
En ik heb alleen een bakje slagroom, moet er nog wat anders bij zodat deze stevig wordt en blijft?
yup, cakes lukken áltijdquote:Op zaterdag 18 augustus 2012 23:29 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
bofferd! werkt het echt zo goed als ze zeggen?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |