dat is toch beter dan dat het er geweldig uitziet en vervolgens niet te eten is?quote:Op zondag 28 oktober 2012 16:55 schreef ChildoftheStars het volgende:
Wat zien jullie baksels er allemaal mooi uit
Mijn vrienden beweren van de mijne dat het lekker doch lelijk is
ik doe ze gewoon in de vaatwasser en dat gaat prima.quote:Op zondag 30 september 2012 19:04 schreef Skaai het volgende:
Ik denk dat ik mijn siliconen bakvormen ook maar een keer ga vervangen voor metalen, ik vind het makkelijker schoonmaken
doe het ding dan in zijn geheel in de oven, of haal je eerst de pitten en dradenzooi eruit?quote:Op zondag 28 oktober 2012 12:40 schreef Isegrim het volgende:
IK heb laatst deze pompoentaart gemaakt, was heerlijk! http://mikes-table.themul(...)mpkin-pie-perfected/
Wel veel werk, maar iedereen vond 'm erg lekker.
Zonde trouwens om de pompoen te koken. Gewoon met schil en al drie kwartier in de oven op 175 graden en dan het vlees eruit halen. Veel smaakvoller.
Pitten en draden eruit.quote:Op maandag 29 oktober 2012 08:51 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
doe het ding dan in zijn geheel in de oven, of haal je eerst de pitten en dradenzooi eruit?
Dat klopt helemaal. Een combinatie zou helemaal leuk zijnquote:Op maandag 29 oktober 2012 08:45 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
dat is toch beter dan dat het er geweldig uitziet en vervolgens niet te eten is?
ik vind een boterkoekvorm echt fucking ideaal, aangezien er een soort dinges inzit waarmee je hem n een keer lossnijdt vande vorm!quote:Op vrijdag 2 november 2012 22:42 schreef Erasmo het volgende:
Bakkertjes! Is een boterkoekvorm echt noodzakelijk als je boterkoek bakt of krijg je het baksel ook prima uit een normale bakvorm/springvorm gemanoeuvreerd?
Nóg een bakvorm krijg ik er namelijk echt niet doorheen bij de keukencommissie hier
Een soort dingesquote:Op vrijdag 2 november 2012 22:57 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ik vind een boterkoekvorm echt fucking ideaal, aangezien er een soort dinges inzit waarmee je hem n een keer lossnijdt vande vorm!
Leuk en lekker!quote:Op maandag 29 oktober 2012 11:47 schreef Muck het volgende:
Afgelopen weekend heb ik cupcakes gebakken:
[ afbeelding ]
Paars: chocolade
Roze: met walnoten (uit eigen tuin )
Oranje: gevulde speculaascakejes (met amandelspijs in het midden)
Groen: appel/kaneel/rozijn
koekkruimels kunnen echt wel bederven lijkt mij en poeders verliezen idd smaak maar vaak ook bindingskracht. Een maandje kan naar mijn mening nog wel, maar dit gaat mij te ver.. Ik zou hem weggooien.quote:Op zaterdag 3 november 2012 22:18 schreef Inu het volgende:
Niet echt bakken, maar misschien weten jullie het ook? Ik heb een hele tijd terug zo'n poedermixtaart gekocht waarbij je boter bij koekkruimels doet en melk bij de vulling en hem in de koelkast op laat stijven, maar de houdbaarheidsdatum is in januari verstreken.
Het zijn alleen zakjes met poeder die gewoon in de doos in de kast hebben gestaan, dat kan ik toch nog best maken? Zoiets valt toch in de categorie 'kan wat smaak verliezen, maar ziek word je er niet van'-houdbaarheidsdatum?
Boterkoekvorm Maar ik doe het wel zonder want zodra je hier een keukenkastje open maakt krijg je een tsunami van bakblikkenquote:Op zaterdag 3 november 2012 16:41 schreef Taurus het volgende:
[..]
Ik had al zo'n vermoeden ja! Daar zal inderdaad wel geen woord voor bestaan.
Het is zo'n zelfde soort mix als bij kwarktaart, dus er zit echt nergens vocht bij in die zakjes, dan gebeurt er toch ook niks?quote:Op zaterdag 3 november 2012 22:21 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
koekkruimels kunnen echt wel bederven lijkt mij en poeders verliezen idd smaak maar vaak ook bindingskracht. Een maandje kan naar mijn mening nog wel, maar dit gaat mij te ver.. Ik zou hem weggooien.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |