Hi hi, jij eet vast vaak pizzaquote:Op zondag 20 mei 2012 16:26 schreef pizzaliesje het volgende:
@Ja het oventje wordt flink heet. 450 graden volgens het boekje. Ik geloof dat niet helemaal, maar wel warmer dan een gewone oven. Ik gebruik het zo vaak, dat het oventje zelden in een kast verdwijnt;-)
Het was heel lekker!! Heb de saus als saus op de pizza gebruikt en verder belegd met mais, rode ui, puntpaprika en kaas.quote:Op woensdag 16 mei 2012 02:34 schreef Spartagek het volgende:
Kipfilet in de lengte doorsnijden, zodat je ongeveer 1cm dikke plakken hebt
( wel de adertjes en 'rotzooi' erafhalen, maar dat is persoonlijk )
Op de snijplank kruiden met peper, zout en evt paprika en knoflookpoeder en dan in de koekenpan bakken.
niet te hoog, middelvuur en in het geval van olie, niet teveel laten bewegen.
dan is het met 5 a 10 minuten wel gaar hoor.
dan even in een bbqsausje laten rusten
4 el water
3 el ketchup ( heinz smoked bbq is ook lekker als basis )
3 el bruine suiker
2 el azijn
1 el citroensap
2 el Worcestershire
1 tl zout
1 tl mosterdpoeder
1 tl chili poeder
Daarna meebakken op de pizza ... smullen hoor
Hoi, de pizza's uit de oventjes zijn zeker lekker maar wil je het echt goed doen dan zijn er nog al wat aanpassingen te doen... een hele belangrijke is de weerstand in de deksel. die loopt een stukje naar binnen bij de ferarri oven en nieuwere bestrons enz. en is meer geschikt voor diepvries pizza. Daarom heb ik het oudere type gezocht. Dat ontwerp is nog gebasseerd op het originele italiaanse oventje.quote:Op woensdag 23 mei 2012 16:09 schreef pizzaliesje het volgende:
Ik heb een Ferrari G3. Volgens gebruiksaanwijzing verwarm ik hem voor op stand 2,5 (van 3). Voordat de pizza erin gaat, gaat de klep een minuut of 2 open. De steen koelt dan iets en het verwarmingselement bovenin wordt weer roodgloeiend. Ik heb eigenlijk nog geen klachten gehad over de manier waarop dat gaat.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |