Alleen door de saus toch?quote:Op zaterdag 12 mei 2012 19:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Mountain meatballs een keer gemaakt en daar ging hete koffie door maar proefde dat gelukkig niet terug. Gerecht zelf was heerlijk overigens.
Logisch tochquote:
Misschien was je de enige die het lekker vondquote:Op zaterdag 12 mei 2012 21:11 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben bij ons favoriete restaurantje (inmiddels ter ziele) wel een keer lamsstoof in een koffiesaus gehad. Dat was erg lekker.
Het is niet heel raar, er zijn ook gewoon recepten voor te vinden op internet. Maar in gehakt lijkt me smerig.quote:Op zaterdag 12 mei 2012 21:21 schreef Morera het volgende:
[..]
Misschien was je de enige die het lekker vond![]()
Grapje, zie een paar posts hierboven, ik vind dat TS het moet uitproberen
Oke wat is een las wijn? Ik gok op een typo (glas) maar het is een serieuze vraagquote:Op zaterdag 12 mei 2012 21:27 schreef Sjeen het volgende:
Ik vind het op zich niet zo'n raar idee, zou de koffiemelk wel weglaten. Ken genoeg gehaktbalrecepten waar een las wijn doorheen gaat, dus waarom geen espresso
Goed idee ik neem het mee in de ontwikkelingquote:Op zaterdag 12 mei 2012 23:28 schreef Morera het volgende:
Marineren met koffie zoals ik al zei, een dag van tevoren en in de koelkast zetten
Dat.quote:Op zaterdag 12 mei 2012 18:43 schreef RobinOok het volgende:
De koffiemelk lijkt me viezer dan de koffie.
Maar waarom?quote:Op zaterdag 12 mei 2012 23:47 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat.
Koffie erdoor: ok. Koffiemelk?! Nee, absoluut niet.
typoquote:Op zaterdag 12 mei 2012 23:28 schreef Morera het volgende:
[..]
Oke wat is een las wijn? Ik gok op een typo (glas) maar het is een serieuze vraag
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |