Geen brood??quote:Op woensdag 18 april 2012 11:20 schreef hugsy33 het volgende:
Ham,kaas,ketchup,paprikapoeder,basilicum,oregano en chili/cayennepoeder
quote:Op woensdag 18 april 2012 11:24 schreef HostiMeister het volgende:
Simpele tosti: Witbrood, jonge kaas, ham, jonge kaas, ham, witbrood (evt nog een laagje sambal)
Boss tosti: Witbrood, pesto (die van de AH) mozzarella, tomaat, pesto, witbrood
Boss-ass tosti: Witbrood, kruidenboter, hele fijn gesneden rode ui, chorizo, kaas, kruidenboter, witbrood
Allen dienen geserveerd te worden met Heinz Ketchuptm
quote:Wie kent hem niet, de grote rode fles Curry kruidenketchup? Dit is al jaren een absolute topper in de keuken en dat is niet voor niets. Hela Curry kruidenketchup wordt namelijk gemaakt van puur natuurlijke ingrediėnten, zoals zongerijpte tomaten en zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen.
Toch wel Hela hoop ik?quote:
Kende Gij niet lezen, jungske?quote:
quote:Op woensdag 18 april 2012 11:10 schreef admiraal_anaal het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is het hoogste culinaire standje in de wereld van tosti's
quote:Op woensdag 18 april 2012 11:28 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Kende Gij niet lezen, jungske?
Uit de pan heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd. Hoe doe je dat? Beetje boter en om en om bakken op laag vuur?quote:Op woensdag 18 april 2012 11:24 schreef craftyvirus het volgende:
Wit brood, Sambal er op. Oude kaas en salami.
Tosti ijzer, of uit de pan...
Er is een zeer groot aanbod van brood.quote:Op woensdag 18 april 2012 11:37 schreef hugsy33 het volgende:
[..]
dat leek me te voor de hand liggend om te moeten vermelden
Ja! het liefst met een deksel op de koekenpan zodat de kaas goed smelt.quote:Op woensdag 18 april 2012 11:43 schreef dimmak het volgende:
[..]
Uit de pan heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd. Hoe doe je dat? Beetje boter en om en om bakken op laag vuur?
Top! Ga ik proberen!quote:Op woensdag 18 april 2012 11:59 schreef craftyvirus het volgende:
[..]
Ja! het liefst met een deksel op de koekenpan zodat de kaas goed smelt.
Boter op beide kanten van het brood, laag vuur, vaak draaien...
HEERLIJK
Hela.quote:
hier thuis niet, gewoon t goedkoopste bruine brood.quote:Op woensdag 18 april 2012 11:44 schreef Netsplitter het volgende:
[..]
Er is een zeer groot aanbod van brood.
Wheheh. Dan moet je stevig drukken!quote:Op woensdag 18 april 2012 12:08 schreef Skv het volgende:
Beste tosti die ik ooit heb gehad (in volgorde van laag op laag)
Maļsbrood
Brie
Ham
Kaas
Maļsbrood
Oregano
Kaas
Salami
Sambal
Maļsbrood
En dan keihard klemmen in het ijzer.
Da's heel geen tosti.quote:Op woensdag 18 april 2012 13:15 schreef Bakkerd het volgende:
Donker brood met tapenade, kip/kalkoenfilet en mozzarella. En ketchup uiteraard.
Hamburgers, bief en kip bak ik ook in het tosti apparaat.quote:Op woensdag 18 april 2012 13:27 schreef Bakkerd het volgende:
[..]
Uhh, jawel. Gaat in tosti apparaat.
Geweldig om te weten. Maar ik noem 2 boterhammen met beleg klaargemaakt in een tosti-ijzer een tosti.quote:Op woensdag 18 april 2012 13:27 schreef dimmak het volgende:
[..]
Hamburgers, bief en kip bak ik ook in het tosti apparaat.
Ik vergat te zeggen dat die kruiden alleen gebruikt worden in combinatie van de champignons en dat ik dan de sambal achterwege laat.. Maar als het maar lekker is toch?quote:Op woensdag 18 april 2012 14:38 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Brood, kaas, sjalot, sambal brandal. Brood dun besmeren met boter, 14 minuten ene kant, 7 minuten andere kant met deksel op de koekenpan.
Vroeger was kaas, schijfjes (cherry) tomaat en gedroogde tijm mijn favoriet.
Vind dat TS wel errug veel smaken en kruiden door elkaar mietert. Kun je in 't dagelijks leven ook zo slecht kiezen?
Ja, maar dat laatste betwijfel ik dus als je alles er tegelijk op zou mieteren. ;-)quote:Op woensdag 18 april 2012 15:27 schreef dimmak het volgende:
[..]
Ik vergat te zeggen dat die kruiden alleen gebruikt worden in combinatie van de champignons en dat ik dan de sambal achterwege laat.. Maar als het maar lekker is toch?
Ik ken iemand die altijd brood met kaas en appelstroop at. Dus blijkbaar zijn er meer mensen. Hoewel ik er zelf van moetquote:Op woensdag 18 april 2012 15:58 schreef Skv het volgende:
Vroeger maakte ik ook wel eens gewone tosti's met kaas (bruin brood met jonge kaas). En dan ipv curry er stroop op. Is dat raar?
Deze afbeelding is er de oorzaak van dat ik net 2 boterhammen met peperkaas (yam!) in de pan gedonderd heb en opgegeten heb met mayonaise.quote:Op woensdag 18 april 2012 14:38 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Brood, kaas, sjalot, sambal brandal. Brood dun besmeren met boter, 14 minuten ene kant, 7 minuten andere kant met deksel op de koekenpan.
Vroeger was kaas, schijfjes (cherry) tomaat en gedroogde tijm mijn favoriet.
Vind dat TS wel errug veel smaken en kruiden door elkaar mietert. Kun je in 't dagelijks leven ook zo slecht kiezen?
Ben je toevallig een limburger? De enige mensen die ik ken die dat doen komen uit het zuiden van het land.quote:Op woensdag 18 april 2012 15:58 schreef Skv het volgende:
Vroeger maakte ik ook wel eens gewone tosti's met kaas (bruin brood met jonge kaas). En dan ipv curry er stroop op. Is dat raar?
Nee, ik kom uit het oosten.quote:Op woensdag 18 april 2012 16:03 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Ben je toevallig een limburger? De enige mensen die ik ken die dat doen komen uit het zuiden van het land.
quote:Op woensdag 18 april 2012 16:01 schreef Lonaa het volgende:
Deze afbeelding is er de oorzaak van dat ik net 2 boterhammen met peperkaas (yam!) in de pan gedonderd heb en opgegeten heb met mayonaise.
waar te koop?? groothandel wss?quote:Op woensdag 18 april 2012 11:10 schreef admiraal_anaal het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is het hoogste culinaire standje in de wereld van tosti's
quote:Op woensdag 18 april 2012 18:18 schreef KwadeAfdronk het volgende:
Ik zit nu aan een tosti dankzij dit topic
Gewoon heel simpel witbrood met kaas en ham uit de pan (met een beetje ketchup)
Goede bijdrage johquote:Op donderdag 19 april 2012 11:51 schreef Ole het volgende:
Gelukkig is dit niet het eerste tosti topic
Hater!quote:Op donderdag 19 april 2012 11:51 schreef Ole het volgende:
Gelukkig is dit niet het eerste tosti topic
Het probleem met bacon is dat als ik een hap neem meestal te hele reep eruit trek per ongeluk.quote:Op donderdag 19 april 2012 11:53 schreef drumstickNL het volgende:
Bruin brood, boten, kaas en bacon... veel bacon.
Daar hebben ze dus bestek voor uitgevonden. Tssssss.quote:Op donderdag 19 april 2012 12:02 schreef dimmak het volgende:
Het probleem met bacon is dat als ik een hap neem meestal te hele reep eruit trek per ongeluk.
Tosti's met bestek etenquote:Op donderdag 19 april 2012 12:05 schreef RobinOok het volgende:
Daar hebben ze dus bestek voor uitgevonden. Tssssss.
Je tosti-apparaatquote:Op donderdag 19 april 2012 12:02 schreef Estolan het volgende:
ULTRA COMBO, cheese/turkey/cheese/turkey/cheese/turkey/cheese sandwich!!!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Beter dan tosti met bestek eten. Ik heb dat nog niemand zien doen..quote:Op donderdag 19 april 2012 12:07 schreef RobinOok het volgende:
Nee, hete bacon in een keer uit je tosti trekken.
Duhuh!
Langer bakken.quote:Op donderdag 19 april 2012 12:02 schreef dimmak het volgende:
[..]
Hater!
[..]
Het probleem met bacon is dat als ik een hap neem meestal te hele reep eruit trek per ongeluk.
Nostalgiquote:
Ah.. geeft niet dat ie oud is maar hij is zo smerig! Daar zou ik geen tosti meer in willen leggen..quote:Op donderdag 19 april 2012 13:06 schreef Estolan het volgende:
[..]
Nostalgi
Oude Tefal grill uit
Jaja
1986
Barbaren.quote:Op donderdag 19 april 2012 13:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Beter dan tosti met bestek eten. Ik heb dat nog niemand zien doen..
Aanstellen is ook een kunstquote:Op donderdag 19 april 2012 13:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ah.. geeft niet dat ie oud is maar hij is zo smerig! Daar zou ik geen tosti meer in willen leggen..
Ja, in ieder geval met een mes ja.quote:Op donderdag 19 april 2012 13:39 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Eet jij brood altijd met bestek?
Smerig?? Bedoel je dat aan de zijkant? Dat is gewoon zware slijtage. En ooit is ingebrande olie.quote:Op donderdag 19 april 2012 13:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ah.. geeft niet dat ie oud is maar hij is zo smerig! Daar zou ik geen tosti meer in willen leggen..
Die ouwetjes werken meestal het bestequote:Op donderdag 19 april 2012 14:18 schreef Estolan het volgende:
[..]
Smerig?? Bedoel je dat aan de zijkant? Dat is gewoon zware slijtage. En ooit is ingebrande olie.
Grillplaten gaan na elk gebruik de vaatwasser in
Ja alleen de oorsponkelijke witte coating is nu geel, en laat overal los. Maar gaat nog steeds als een Jekkoquote:Op donderdag 19 april 2012 14:24 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Die ouwetjes werken meestal het beste
Inderdaad, maar vooral het Turks brood doet het fantastisch onder verhitting.quote:
och turks brood & tostiapparaatquote:Op donderdag 19 april 2012 18:32 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Inderdaad, maar vooral het Turks brood doet het fantastisch onder verhitting.
Jaquote:Op vrijdag 20 april 2012 23:53 schreef Cat22 het volgende:
Dus ik kom hier in dit topic vragen of de hard core tosti lovers misschien een gouden recept hebben voor een tosti zonder kaas.
Of pleeg ik nu heiligschennis?
quote:Op zaterdag 21 april 2012 00:38 schreef FutureFairytale het volgende:
KAAS
Overal en altijd kaas
Geen dag zonder kaas
Leve de vooruitgang.quote:Op zaterdag 28 april 2012 02:25 schreef NiTiN het volgende:
dit topic nu heb ik zin in een tosti...
btw een contactgrill is een mooie vervanger voor een pan voor de mensen die lui zijn en niet hun tosti willen keren.
Niets mis met een contactgril, maakt minstens zulke lekkere tosti's als uit de pan.quote:Op donderdag 3 mei 2012 09:15 schreef Selyn het volgende:
Witbrood, kaas, tomaat, ui, klein beetje Italiaanse kruiden.
Roomboter in pan laten smelten en een kant van de tosti erdoor wrijven zodat de hele boterham zich met het boter vol zuigt, tosti uit de pan, opnieuw boter in de pan, zelfde doen maar dan met andere kant.
Vuur net niet helemaal laag zetten en aan beide kanten opbakken.
M'n vriend zweerde bij een tosti ijzer totdat hij van mij een tosti's kreeg.
Nee hoor, ik wrijf de boterham zeg maar door de pan zodat die alle boter opzuigt.quote:Op donderdag 3 mei 2012 15:41 schreef RobinOok het volgende:
Maar waarom jij nou zo ingewikkeld doet met die boter snap ik ook niet. Bovendien zit er dan ook boter in de pan op de plek waar geen brood zit en dat kan alleen maar verbranden. Dus ik denk dat de tosti gewoon besmeren met boter beter is hoor.
quote:Op donderdag 3 mei 2012 20:01 schreef ieniemieniee het volgende:
Mooie tosticombinatie zonder kaas: witbrood (evt. aan de buitenkant met boter besmeerd), chocoladepasta en schijfjes banaan. Jummm
Nee!! het smaakt echt anders!quote:Op vrijdag 4 mei 2012 17:12 schreef RobinOok het volgende:
Ja, omslachtiger.
Als je 'm erop smeert krijg je hetzelfde effect met een schonere pan.
Goeie kickquote:Op maandag 20 oktober 2014 11:49 schreef Moass het volgende:
Aluminiumfolie + strijkijzer.
DE sleutelwoorden voor de perfecte tosti.
Deze shit heb ik ook weer gevonden in de schappen. Het is weer volop combineren met verschillende soorten kaas, kruidenboter, heksenkaas, sambal, ham, kip, paprika's en uien. Damn wat hou ik van tosti's.quote:Op donderdag 19 april 2012 19:13 schreef dimmak het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is trouwens ook geweldig in combinatie met tarvo, spekjes en kaas.
het klinkt imo niet echt lekker. Het klinkt meer als een boterham met saus als iets anders... Maar goed ieder z'n ding.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 17:20 schreef JR-Style-93 het volgende:
Mijn standaard tosti is vaak met twee sneetjes witbrood. Dan smeer ik de beide kanten in met sambal badjak (voorkeur de extra heet variant). Daarna op één kant satésaus en op de andere kant boursin en mosterd. Dan leg ik plakjes bacon en plakjes jonge Beemsterkaas erop. Waarna ik er nog uitjes (bij voorkeur rode uitjes) opgooi en daarna nog wat provencaalse kruiden en peper en zout erbij.
Daarna in het tostiapparaat waarna ik het consumeer met een dot Zaanse mayo en een dot Heinz Ketchup.
Dit is hemels voer echt waar.
Het is echt heel erg lekker.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 18:32 schreef Prego het volgende:
[..]
het klinkt imo niet echt lekker. Het klinkt meer als een boterham met saus als iets anders... Maar goed ieder z'n ding.
?quote:Op dinsdag 7 juli 2015 18:25 schreef RobinOok het volgende:
Echt niet waar. Echt, gewoon niet.
Smeerkees.
Wat is er smerig aan precies?quote:Op dinsdag 7 juli 2015 19:04 schreef RobinOok het volgende:
Dat je tosti gewoon echt NIET lekker kan zijn. Gewoon niet. Het klinkt echt te smerig voor woorden zelfs. Dus niet een kwestie vän smaken verschillen, nee, een kwestie van "je lult uit je nek, ik geloof niet dat je zoiets eet, laat staan lekker vindt".
Ik las smeerkaas. Ik zat al te zoeken welke sukkel een tosti met smeerkaas maakt.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 18:25 schreef RobinOok het volgende:
Echt niet waar. Echt, gewoon niet.
Smeerkees.
Ik.. omdat ik twee soorten kaas wou.. maar niets anders dan smeerkaas had..quote:Op dinsdag 7 juli 2015 22:09 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik las smeerkaas. Ik zat al te zoeken welke sukkel een tosti met smeerkaas maakt.
Ooh het smaakt anders gewoon heerlijk.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 22:05 schreef RobinOok het volgende:
Alles behalve misschien de kaas en sambal.
De combinaties laan gewoon echt helemaal nergens op.
Je hebt het nooit geproefdquote:Op dinsdag 7 juli 2015 22:43 schreef RobinOok het volgende:
Ja, leuk, maar niet die smerige tosti van jou.
quote:Op dinsdag 7 juli 2015 22:57 schreef RobinOok het volgende:
Onzin. Je hoeft niet alles eerst fysiek te proeven om te wEten of iets gaat smaken.
En zoals gezegd, ik geloof niet dat jij het ooit zo gegeten hebt.
Ik denk dat je zit te trollen.
Wie ben jij om te bepalen wat een ander lekker kan vindenquote:Op dinsdag 7 juli 2015 19:04 schreef RobinOok het volgende:
Dat je tosti gewoon echt NIET lekker kan zijn. Gewoon niet. Het klinkt echt te smerig voor woorden zelfs. Dus niet een kwestie vän smaken verschillen, nee, een kwestie van "je lult uit je nek, ik geloof niet dat je zoiets eet, laat staan lekker vindt".
Ik kan dus prima buiten mijn patronen denken. Let je wel op?quote:Op dinsdag 7 juli 2015 22:59 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Jij lijdt volgens mij aan de meest ernstige vorm van autisme ooit. Hoezo niet buiten je patronen kunnen denken
Je hebt een vooroordeel dus. Doe niet zo interessant en laat mensen zelf bepalen of ze iets lusten of nietquote:Op dinsdag 7 juli 2015 23:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik kan dus prima buiten mijn patronen denken. Let je wel op?
Ik kan dat juist gewoon zo bedenken zonder te hoeven proeven!
Even reageren omdat jij vindt dat je gelijk hebt. (Ik zei niet voor niets "ieder z'n ding")quote:
Nee, een oordeel. Gebaseerd op ervaring, kennis van smaken en combinaties.quote:
Het klinkt wel enorm smerig.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 23:07 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Je hebt een vooroordeel dus. Doe niet zo interessant en laat mensen zelf bepalen of ze iets lusten of niet
Warme mayo?quote:Op dinsdag 7 juli 2015 23:09 schreef Prego het volgende:
[..]
Even reageren omdat jij vindt dat je gelijk hebt. (Ik zei niet voor niets "ieder z'n ding")
Brood met satésaus, ketchup, mosterd, warme mayonnaise, en warme Boursin? (de bacon en ui doen er niet eens meer toe) En dan ook nog zout en peper toevoegen Joost mag weten waarom? En ook nog verbaast zijn dat een ander onpasselijk kan worden bij het idee?
Je neus laat je dan erg in de steek dit keer . Want als ik het erg lekker vind, dan mag ik dat vinden .quote:Op dinsdag 7 juli 2015 23:12 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, een oordeel. Gebaseerd op ervaring, kennis van smaken en combinaties.
Met daarbij een neus voor trollen.
Het klinkt hartstikke lekker en dat is het ook.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 23:13 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Het klinkt wel enorm smerig.
Dusdanig smerig dat ik het niet eens uit zou proberen.
Dat klinkt al lekkerder dan tosti met 'elke saus die hij kon vinden'quote:Op dinsdag 7 juli 2015 22:09 schreef Myraela het volgende:
Ik las smeerkaas. Ik zat al te zoeken welke sukkel een tosti met smeerkaas maakt.
Ik heb het ook wel eens met bolletjes of puntjes geprobeerd maar ik vind ze dan echt niet meer te eten, word er altijd een beetje misselijk vanquote:Op woensdag 8 juli 2015 12:14 schreef emmyemmy het volgende:
Ik maak vaak tostis met witte bolletjes, 2 plakjes kaas en 2 plakjes ontbijtspek
quote:Op maandag 27 juli 2015 19:07 schreef JR-Style-93 het volgende:
Van de week had ik op mijn overheerlijke tosti ook eens shoarma gegooid. Dat was ook echt puur genot
Shoarma op een tosti lijkt me nog best oké maar dan wel met andere combinatie erbij.quote:Op maandag 27 juli 2015 19:07 schreef JR-Style-93 het volgende:
Van de week had ik op mijn overheerlijke tosti ook eens shoarma gegooid. Dat was ook echt puur genot
Nee mijn combinatie is goddelijk.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 01:33 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Shoarma op een tosti lijkt me nog best oké maar dan wel met andere combinatie erbij.
Dit klinkt echt te ranzig voor woorden, echt waar. Zelfs mijn hond zou dit niet opeten. Die draait gelijk 360 graden en loopt weg bij dit aanzicht. Gad-ver-damme.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 17:20 schreef JR-Style-93 het volgende:
Mijn standaard tosti is vaak met twee sneetjes witbrood. Dan smeer ik de beide kanten in met sambal badjak (voorkeur de extra heet variant). Daarna op één kant satésaus en op de andere kant boursin en mosterd. Dan leg ik plakjes bacon en plakjes jonge Beemsterkaas erop. Waarna ik er nog uitjes (bij voorkeur rode uitjes) opgooi en daarna nog wat provencaalse kruiden en peper en zout erbij.
Daarna in het tostiapparaat waarna ik het consumeer met een dot Zaanse mayo en een dot Heinz Ketchup.
Dit is hemels voer echt waar.
Joh?quote:Op dinsdag 28 juli 2015 09:52 schreef Accursius het volgende:
[..]
Dit klinkt echt te ranzig voor woorden, echt waar. Zelfs mijn hond zou dit niet opeten. Die draait gelijk 360 graden en loopt weg bij dit aanzicht. Gad-ver-damme.
Honden hebben dan ook geen smaak. Net als jullie blijkbaarquote:Op dinsdag 28 juli 2015 09:52 schreef Accursius het volgende:
[..]
Dit klinkt echt te ranzig voor woorden, echt waar. Zelfs mijn hond zou dit niet opeten. Die draait gelijk 360 graden en loopt weg bij dit aanzicht. Gad-ver-damme.
Kun je nagaan, dat zelfs een hond zonder smaak dit links laat liggen!quote:Op dinsdag 28 juli 2015 12:59 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Honden hebben dan ook geen smaak. Net als jullie blijkbaar
Tja als hij smaak had gehad, had hij het meteen opgepeuzeld natuurlijk.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 13:47 schreef Accursius het volgende:
[..]
Kun je nagaan, dat zelfs een hond zonder smaak dit links laat liggen!
ga weg met je vieze shit manquote:Op dinsdag 28 juli 2015 13:56 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Tja als hij smaak had gehad, had hij het meteen opgepeuzeld natuurlijk.
je het over een hondquote:Op dinsdag 28 juli 2015 13:56 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Tja als hij smaak had gehad, had hij het meteen opgepeuzeld natuurlijk.
Ziet er lekker uit doe je dan olie of boter in de pan?quote:Op woensdag 18 april 2012 14:38 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Brood, kaas, sjalot, sambal brandal. Brood dun besmeren met boter, 14 minuten ene kant, 7 minuten andere kant met deksel op de koekenpan.
Vroeger was kaas, schijfjes (cherry) tomaat en gedroogde tijm mijn favoriet.
Vind dat TS wel errug veel smaken en kruiden door elkaar mietert. Kun je in 't dagelijks leven ook zo slecht kiezen?
Mijn zelfgemaakte tosti's zijn heerlijkquote:
quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 00:04 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Mijn zelfgemaakte tosti's zijn heerlijk
Zolang niemand het geprobeerd heeft neem ik diens mening niet serieusquote:
K dude.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 00:34 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Zolang niemand het geprobeerd heeft neem ik diens mening niet serieus
Neem mij dan maar niet serieus. Overdaad en onsmakelijke combi van ingrediėnten.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 00:34 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Zolang niemand het geprobeerd heeft neem ik diens mening niet serieus
Zolang je die combinatie nooit hebt geprobeerd weet je niet of het bij elkaar pastquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:07 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Neem mij dan maar niet serieus. Overdaad en onsmakelijke combi van ingrediėnten.
Wat bazel je nou over massa? Ik lees toch wat je op dat ding pleurt en die combi is het echt niet.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:08 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Zolang je die combinatie nooit hebt geprobeerd weet je niet of het bij elkaar past
Wel makkelijk om je lekker bij de massa te voegen, maar probeer je eigen mening te vormen.
Satésaus, bacon, kaas, boursin, uien en kruiden is gewoon een vrij goede combinatiequote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:12 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Wat bazel je nou over massa? Ik lees toch wat je op dat ding pleurt en die combi is het echt niet.
En ik heb niet eens een hond die het waarschijnlijk ook niet zou vreten.
Klinkt niet echt lekker, maar als jij het prima vindt respecteer ik datquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:15 schreef Rucola het volgende:
Maļsbrood, mozerella, pesto, cherrytomaatjes!
quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:14 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Satésaus, bacon, kaas, boursin, uien en kruiden is gewoon een vrij goede combinatie
quote:Daarna op één kant satésaus en op de andere kant boursin en mosterd.
Wat lul je nou? Mozerella, pesto en tomaat is een klassieke combi en daar is niks mis mee.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:17 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Klinkt niet echt lekker, maar als jij het prima vindt respecteer ik dat
Dat is echt gewoon heel erg smerig op een tosti.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:19 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Wat lul je nou? Mozerella, pesto en tomaat is een klassieke combi en daar is niks mis mee.
Dat is dus een kwestie van smaak.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:19 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Dat is echt gewoon heel erg smerig op een tosti.
Sowieso pesto is heel erg vies spul.
Nou 100x liever mijn tosti etenquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:21 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dat is dus een kwestie van smaak.
Ik vind het superlekker! En het is best bekend volgens mij in Nederland dan!quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:17 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Klinkt niet echt lekker, maar als jij het prima vindt respecteer ik dat
En dat is... 😋quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:22 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Nou 100x liever mijn tosti eten
Hoezo bekend? Iedereen maakt toch wel gewoon zijn eigen tosticombinaties mag ik hopen?quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:24 schreef Rucola het volgende:
[..]
Ik vind het superlekker! En het is best bekend volgens mij in Nederland dan!
Ik ben een uiterst serieuze man.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:30 schreef Rucola het volgende:
Dat het standaard is bedoel ik dus. Jeetje, wat een mierenneuker ben jij trouwens. Je reageert overal heel serieus op.
Jongen, zolang jij hem lekker vindt is dat ook prima.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:22 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Nou 100x liever mijn tosti eten
Geen satésaus en mosterd erop?quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:43 schreef Piet_Piraat het volgende:
Ben een ouderwetse boerenlul en mijn tosti moet met extra belegen kaas, op witbrood en ham, al die andere overbodige meuk moet ik niets van hebben.
Nee overbodig, soms een likje cocktailsaus.quote:
Ik heb een vraagje: heb je die geniale smaakcombi's van ene Hans gekregen? En wie is dat?quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:27 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Hoezo bekend? Iedereen maakt toch wel gewoon zijn eigen tosticombinaties mag ik hopen?
Aangezien je zoveel kan combineren
Ik ben zelf gewoon geniaal en heb een geweldige smaakquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:49 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Ik heb een vraagje: heb je die geniale smaakcombi's van ene Hans gekregen? En wie is dat?
Dan moet jij dus wel haast Hans zelf zijn.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:50 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Ik ben zelf gewoon geniaal en heb een geweldige smaak
Kan allebei, zolang je de boter op het brood smeert (buitenkant) en niet in de pan.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:52 schreef Piet_Piraat het volgende:
Vraag me meer af op welke manier te bereiden in tosti elektrisch ding of koekenpan?
"In iedereen schuilt een Hans" - Hans Bezembinderquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:51 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dan moet jij dus wel haast Hans zelf zijn.
Altijd in een tostiapparaat gedaan. Zou niet eens weten hoe ik het moet maken in een koekenpan. En wordt heel vet volgens mij met boter dan.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:52 schreef Piet_Piraat het volgende:
Vraag me meer af op welke manier te bereiden in tosti elektrisch ding of koekenpan?
Daarom moet je dus ook alleen maar een beetje boter aan de buitenkant van het brood smeren en niks in de pan doen.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:53 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
"In iedereen schuilt een Hans" - Hans Bezembinder
[..]
Altijd in een tostiapparaat gedaan. Zou niet eens weten hoe ik het moet maken in een koekenpan. En wordt heel vet volgens mij met boter dan.
Tostiapparaat werkt prima vind ikquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:57 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Daarom moet je dus ook alleen maar een beetje boter aan de buitenkant van het brood smeren en niks in de pan doen.
Dat vind ik ook, maar ik gaf antwoord op de vraag van Piet_Piraat.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 02:59 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Tostiapparaat werkt prima vind ik
Piet moet maar gewoon een goed tostiapparaat kopen, is een investering die zich dubbel en dwars uitbetaaldquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:00 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dat vind ik ook, maar ik gaf antwoord op de vraag van Piet_Piraat.
Misschien moet ik wat kijker dan de goedkope instap modellen.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:02 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Piet moet maar gewoon een goed tostiapparaat kopen, is een investering die zich dubbel en dwars uitbetaald
Ik zou niet met je blote voeten in een heet tosti-ijzer stappen, Piet.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:03 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Misschien moet ik wat kijker dan de goedkope instap modellen.
Als je cursus van Emile Ratelband hebt doorlopen kan dat best.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:08 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Ik zou niet met je blote voeten in een heet tosti-ijzer stappen, Piet.
Die van Rob Muntz vond ik beter.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:11 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Als je cursus van Emile Ratelband hebt doorlopen kan dat best.
Deed die ook hete kolen?quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:15 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Die van Rob Muntz vond ik beter.
Tjakkaa!quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:15 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Die van Rob Muntz vond ik beter.
Vroeger had je ook van die ijzers die je dicht kon klappen en op het fornuis kon zetten, geen idee of die dingen nog nieuw te koop zijn.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:25 schreef Piet_Piraat het volgende:
Persoonlijk ga ik voor tosti uit de pan met deksel erop.
Het past nooit lekker is mijn ervaring.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:29 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Vroeger had je ook van die ijzers die je dicht kon klappen en op het fornuis kon zetten, geen idee of die dingen nog nieuw te koop zijn.
Klopt, de sneetjes brood waren meestal groter dan het ijzer.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:30 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Het past nooit lekker is mijn ervaring.
Dan gaat de kaas er overheen hangenquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:32 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Klopt, de sneetjes brood waren meestal groter dan het ijzer.
Als je dreft gebruikt in plaats van olie of boter dan kan je eten niet aanbranden. Die tip kreeg ik ooit eens van een chef uit Polen en ik gebruik nu alleen nog maar dreft om mee te bakken.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:39 schreef Piet_Piraat het volgende:
Van die verbrande randen krijg je dan.
Gouden tip, die Polen zijn zo dom nog niet.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:42 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Als je dreft gebruikt in plaats van olie of boter dan kan je eten niet aanbranden. Die tip kreeg ik ooit eens van een chef uit Polen en ik gebruik nu alleen nog maar dreft om mee te bakken.
Is ook gelijk je pan of tosti-ijzer schoon na het bakken. Ideaal.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:44 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Gouden tip, die Polen zijn zo dom nog niet.
Heb je verder nog tips?quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 03:47 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Is ook gelijk je pan of tosti-ijzer schoon na het bakken. Ideaal.
Echt geniaal dit topic, ga het allemaal uitproberen.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 05:02 schreef Ole het volgende:
Zeezout op je grill doen voor je gaat grillen. Scheelt ook schoonmaken!
Die truc kende ik wel, maar zeezout is nieuw voor me.quote:
Je blijft dingen leren hier.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 05:12 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Die truc kende ik wel, maar zeezout is nieuw voor me.
Ah... boter op het brood dus, oke, thanks! ga ik proberen....quote:Op maandag 3 augustus 2015 23:56 schreef RobinOok het volgende:
Nee, alleen op het brood. Dat is de truc. Boter naast het brood (in de pan) heeft geen nut en kan alleen maar verbranden. Met een biefstukje moet je wel, maar met zo'n tosti kun je dus precies alleen boter gebruiken waar het moet.
Boter op brood of op je hoofd.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 09:28 schreef FANN het volgende:
[..]
Ah... boter op het brood dus, oke, thanks! ga ik proberen....
dan liever op mijn broodquote:
Van wie? Ik hoor straks wel of je tosti gelukt is.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 12:02 schreef FANN het volgende:
[..]
dan liever op mijn brood
maar ga hier niet zitten SCén anders krijg ik weer op mijn lazer
gegrilde courgette/gegrilde auberginequote:Op dinsdag 4 augustus 2015 14:49 schreef Adames het volgende:
Afgelopen dagen weer op een tosti dieet geleefd.
Gehakt, gouda, ui en een pittige saus is wel top, alleen jammer dat het ietwat zompig wordt.
Fetakaas, rode ui, olijven, zongedroogde tomaat, kappertjes (en witte peper) gemengd in kleine blokjes en op je brood vond ik dan wel weer fijn. Ik zie hem vaker in combinatie met tomaat, maar dan lijkt me het vocht uit de tomaat trekt waardoor je nat brood krijgt.
Kaas met gerookte paprika is geweldig, al is het opnieuw belangrijk om de paprika goed droog erop te leggen.
Tonijnsalade ook geprobeerd met een laagje kaas, maar die vind ik lekkerder als het koud is. Misschien gewoon brood roosteren en dan de tonijnsalade eten.
Verder doe ik de standaard ham/kaas tosti altijd met een dun laagje roomkaas ipv boter. Maakt het iets smeuļger.
Ik zit nu te denken aan meer groentevarianten, al kom ik er niet zo snel op. Bij veel heb je opnieuw het probleem van te nat zijn. Boerenkool kan een leuke zijn, eventueel met dunne lange plakjes rookworst.
heb nog proberen terug te zoeken maar niet gezien, wat is die manier? ben ook wel benieuwd hahaquote:Op donderdag 6 augustus 2015 15:04 schreef PaarsBeestje het volgende:
Zojuist tosti gemaakt met kaas en scherpe chilisaus op de Robinook manier... Ik geloof niet dat ik tosti's ooit nog op een andere manier klaargemaakt ga eten
Yes! Zie je wel. :-)quote:Op donderdag 6 augustus 2015 15:04 schreef PaarsBeestje het volgende:
Zojuist tosti gemaakt met kaas en scherpe chilisaus op de Robinook manier... Ik geloof niet dat ik tosti's ooit nog op een andere manier klaargemaakt ga eten
Zo:quote:Op donderdag 6 augustus 2015 17:28 schreef boik het volgende:
[..]
heb nog proberen terug te zoeken maar niet gezien, wat is die manier? ben ook wel benieuwd haha
(wel een klein kiertje houden tussen pan en deksel)quote:Op woensdag 18 april 2012 14:38 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Brood, kaas, sjalot, sambal brandal. Brood dun besmeren met boter, 14 minuten ene kant, 7 minuten andere kant met deksel op de koekenpan.
Oh die ziet er goed uit gek! Die ga ik onthouden voor na de vakantie haha dan meld ik me wel hoe die was :pquote:Op donderdag 6 augustus 2015 18:24 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zo:
[..]
(wel een klein kiertje houden tussen pan en deksel)
Voor:
[ link | afbeelding ]
Na:
[ link | afbeelding ]
Ik heb het nog niet gemaakt, maar ben het wel van plan, ik moet nog dat soort sambal in huisquote:Op donderdag 6 augustus 2015 20:29 schreef RobinOok het volgende:
Ik ben benieuwd.
Belangrijkste is dus geduld.
En veel kaas natuurlijk.
koningsvogel uit de supermarkt is goed te doenquote:Op donderdag 6 augustus 2015 23:23 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik heb het nog niet gemaakt, maar ben het wel van plan, ik moet nog dat soort sambal in huis
huis maken, maar als ik naar die foto kijk denk ik steeds, zit er ook geen tomaat tussen?Want als ik googel naar Sambal brandal zie ik gewoon potjes conimex, ja sorry, ik gebruik altijd
alleen Sambal oelek maar misschien heb jij een ander soort sambal, verse? of zelfgemaakte?
Oké, dank je wel zal ik onthouden!quote:Op donderdag 6 augustus 2015 23:24 schreef Adames het volgende:
[..]
koningsvogel uit de supermarkt is goed te doen
Tomaat kan, maar op de foto hierboven is het toevallig chorizo. De ingredienten doen er niet zo heel erg toe, gewoon kaas, besmeerde boterhammen, een pan met deksel en geduld.quote:Op donderdag 6 augustus 2015 23:23 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik heb het nog niet gemaakt, maar ben het wel van plan, ik moet nog dat soort sambal in huis
huis maken, maar als ik naar die foto kijk denk ik steeds, zit er ook geen tomaat tussen?Want als ik googel naar Sambal brandal zie ik gewoon potjes conimex, ja sorry, ik gebruik altijd
alleen Sambal oelek maar misschien heb jij een ander soort sambal, verse? of zelfgemaakte?
Ah... oké weer iets geleerd, nee ik ga de Koningsvogel wel eens proberenquote:Op donderdag 6 augustus 2015 23:34 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Tomaat kan, maar op de foto hierboven is het toevallig chorizo. De ingredienten doen er niet zo heel erg toe, gewoon kaas, besmeerde boterhammen, een pan met deksel en geduld.
En mijn sambal maak ik niet zelf, die van Koningsvogel vind ik lekker genoeg!
Sambal oelek is vaak de minst lekkere, want rauw en dus vol conserveringsmiddelen en scherp/hard van smaak. Sambal brandal of badjak is "gebakken" en in mijn beleving daarom al zachter/aardser/ronder van smaak. Maar als jij oelek lekker vindt moet je vooral oelek gebruiken hoor.
Hoogste tijd om dat eens te gaan proberen dus, ik zit een beetje vastgeroest aan die conimex merk ikquote:Op donderdag 6 augustus 2015 23:43 schreef PaarsBeestje het volgende:
En de Sambal Manis van Koningsvogel is ook heerlijk
Ega heeft boodschappen gedaan, kon niet mee door omstandigheden, maar kruisvogel haddenquote:Op donderdag 6 augustus 2015 23:24 schreef Adames het volgende:
[..]
koningsvogel uit de supermarkt is goed te doen
Vind ze zelf niet zo lekker. Liever eentje uit dit:quote:Op donderdag 13 augustus 2015 14:38 schreef RobinOok het volgende:
Hahaha, cooool! Ik roep het al jaren, maar niet iedereen wil eraan.
The proof is in the eating. ;-)
Ik vind van wel. Ik hou ook niet van dat vettige brood.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 20:13 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb geen tosti-ijzer, maar kan me ook niet voorstellen dat tostiijzertosties beter worden dan die uit een pan.
Ik wel, alleen al dat bruine streepjespatroon ziet er al goddelijk uitquote:Op donderdag 13 augustus 2015 20:13 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb geen tosti-ijzer, maar kan me ook niet voorstellen dat tostiijzertosties beter worden dan die uit een pan. En met een pan denk ik dat ik de temperatuur beter kan beheersen, gewoon omdat ik elke dag wel pannen gebruik. En nooit tosti ijzers.
hahaquote:Op donderdag 13 augustus 2015 20:40 schreef RobinOok het volgende:
Ja, tuurlijk. Ik smeer er niet meer op dan een ander op een gewone boterham smeert. Maar als iemand bang is voor een beetje boter, dan houdt het snelop. Gelukkig is de kaas helemaal niet vet, haha.
het is niet per se beter, het is anders.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 20:13 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb geen tosti-ijzer, maar kan me ook niet voorstellen dat tostiijzertosties beter worden dan die uit een pan. En met een pan denk ik dat ik de temperatuur beter kan beheersen, gewoon omdat ik elke dag wel pannen gebruik. En nooit tosti ijzers.
Oh, die harde randjes vind ik juist 't lekkerst aan tosti's uit een tosti-apparaat.. Voor tosti's zonder zo'n randje gebruik ik ook liever een pan.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 20:30 schreef Myraela het volgende:
Zolang je maar niet van die tosti's uit zo'n tosti apparaat hebt die van die harde gepletjes randjes maakt. En de ergste maken ook een diagonale streep door het midden.
Gewoon uit de grill vind ik wel prima.
Ja, dat is inderdaad anders.quote:Op vrijdag 14 augustus 2015 09:49 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Met name dat platgeduwde, half-verbrande korstje brood met kaas.
Ja die geplette randjes zijn niet lekkerquote:Op donderdag 13 augustus 2015 20:30 schreef Myraela het volgende:
Zolang je maar niet van die tosti's uit zo'n tosti apparaat hebt die van die harde gepletjes randjes maakt. En de ergste maken ook een diagonale streep door het midden.
Gewoon uit de grill vind ik wel prima.
Ik hou het bij simpel.quote:Op donderdag 5 juli 2018 14:12 schreef onlogisch het volgende:
[..]
Deze is beter
OT : Iemand nog een interessante variant?
Je benoemt zojuist hoe de basic tosti gemaakt wordt.quote:Op donderdag 5 juli 2018 14:35 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
Ik hou het bij simpel.
Snee Casino wit, kaas, ham, kaas, ham, snee casino wit
Of ik haalde bij de Sligro vlamtosti
basic is 1 plak kaas en 1 plak ham.quote:Op donderdag 5 juli 2018 14:37 schreef onlogisch het volgende:
[..]
Je benoemt zojuist hoe de basic tosti gemaakt wordt.
Bedankt voor je bijdrage.
Niks mis mee.quote:Op donderdag 5 juli 2018 14:41 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
basic is 1 plak kaas en 1 plak ham.
Ik gebruik overigens wel slagersachterham in nl.
Hier in Tenerife neem ik jamon braserado
Ik vind die geplette op hun eigen manier minstens net zo goddelijk.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 20:30 schreef Myraela het volgende:
Zolang je maar niet van die tosti's uit zo'n tosti apparaat hebt die van die harde gepletjes randjes maakt. En de ergste maken ook een diagonale streep door het midden.
Gewoon uit de grill vind ik wel prima.
Ingrediėntenquote:Op donderdag 5 juli 2018 17:22 schreef admiraal_anaal het volgende:
Iemand misschien een eigen recept om vlamtosti te maken?
Zou er nog een beetje tomatenpasta, knoflook- en uipoeder en cayennepeper bij doen. Maar dat ben ik.quote:Op donderdag 12 juli 2018 08:15 schreef dimmak het volgende:
[..]
Ingrediėnten
- 50 gram half om half gehakt
- 1 theel sambal oelek
- peper/zout
- 2 plakjes kaas
- 2 sneetjes brood
- margarine
Bereiden
Rul het gehakt in de pan in een beetje margarine. Voeg peper, zout en sambal toe. Beleg een sneetje brood met het gehakt mengsel en leg de kaas erop. Dek dit af met het andere sneetje brood. Bak bruin in een tosti ijzer.
1 theelepel... Nederlanders en hun definitie van scherp eten. .quote:Op donderdag 12 juli 2018 08:15 schreef dimmak het volgende:
[..]
Ingrediėnten
- 50 gram half om half gehakt
- 1 theel sambal oelek
- peper/zout
- 2 plakjes kaas
- 2 sneetjes brood
- margarine
Bereiden
Rul het gehakt in de pan in een beetje margarine. Voeg peper, zout en sambal toe. Beleg een sneetje brood met het gehakt mengsel en leg de kaas erop. Dek dit af met het andere sneetje brood. Bak bruin in een tosti ijzer.
quote:Op donderdag 12 juli 2018 08:24 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Zou er nog een beetje tomatenpasta, knoflook- en uipoeder en cayennepeper bij doen. Maar dat ben ik.
Heb het zelf nog niet geprobeerd, maar zou er idd ook nog iets aan toevoegen om het scherper te maken.quote:Op donderdag 12 juli 2018 08:29 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
1 theelepel... Nederlanders en hun definitie van scherp eten. .
inderdaad.quote:
Huuu, dat als mayo heet wordt gaat de hele emulsie naar de klote toch? Krijg je van die brokken. Lijkt me helemaal niets.quote:Op donderdag 12 juli 2018 12:18 schreef Axia het volgende:
[..]
inderdaad.
Heeft iemand het ooit geprobeerd om in plaats van boter om mayonaise te gebruiken aan de buitenkant? Ik lees dit wel vaker, maar geen idee of het echt goed/lekker is.
Als de kaas niet tussen de boterhammen uitsmelt zit er niet genoeg kaas op de tostiquote:Op vrijdag 13 juli 2018 00:45 schreef Skeletor. het volgende:
Een dag zonder tosti is een dag niet geleefd! Ik vind tosti ham-kaas of salami-kaas het lekkerste. Ik beleg altijd wel zo dat de kaas is omgeven door de vleeswaren. Dus twee tot drie plakjes ham, afhankelijk van de grootte van de plakjes en de salami, tja, daar dan meer van. Zo smelt de kaas niet tussen de boterhammen uit. Het resultaat vind ik heerlijk!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |