Geen brood??quote:Op woensdag 18 april 2012 11:20 schreef hugsy33 het volgende:
Ham,kaas,ketchup,paprikapoeder,basilicum,oregano en chili/cayennepoeder
quote:Op woensdag 18 april 2012 11:24 schreef HostiMeister het volgende:
Simpele tosti: Witbrood, jonge kaas, ham, jonge kaas, ham, witbrood (evt nog een laagje sambal)
Boss tosti: Witbrood, pesto (die van de AH) mozzarella, tomaat, pesto, witbrood
Boss-ass tosti: Witbrood, kruidenboter, hele fijn gesneden rode ui, chorizo, kaas, kruidenboter, witbrood
Allen dienen geserveerd te worden met Heinz Ketchuptm
quote:Wie kent hem niet, de grote rode fles Curry kruidenketchup? Dit is al jaren een absolute topper in de keuken en dat is niet voor niets. Hela Curry kruidenketchup wordt namelijk gemaakt van puur natuurlijke ingrediėnten, zoals zongerijpte tomaten en zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen.
Kende Gij niet lezen, jungske?quote:
quote:Op woensdag 18 april 2012 11:10 schreef admiraal_anaal het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is het hoogste culinaire standje in de wereld van tosti's
quote:Op woensdag 18 april 2012 11:28 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Kende Gij niet lezen, jungske?
Uit de pan heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd. Hoe doe je dat? Beetje boter en om en om bakken op laag vuur?quote:Op woensdag 18 april 2012 11:24 schreef craftyvirus het volgende:
Wit brood, Sambal er op. Oude kaas en salami.
Tosti ijzer, of uit de pan...
Er is een zeer groot aanbod van brood.quote:Op woensdag 18 april 2012 11:37 schreef hugsy33 het volgende:
[..]dat leek me te voor de hand liggend om te moeten vermelden
Ja! het liefst met een deksel op de koekenpan zodat de kaas goed smelt.quote:Op woensdag 18 april 2012 11:43 schreef dimmak het volgende:
[..]
Uit de pan heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd. Hoe doe je dat? Beetje boter en om en om bakken op laag vuur?
Top! Ga ik proberen!quote:Op woensdag 18 april 2012 11:59 schreef craftyvirus het volgende:
[..]
Ja! het liefst met een deksel op de koekenpan zodat de kaas goed smelt.
Boter op beide kanten van het brood, laag vuur, vaak draaien...
HEERLIJK
Hela.quote:
hier thuis niet, gewoon t goedkoopste bruine brood.quote:Op woensdag 18 april 2012 11:44 schreef Netsplitter het volgende:
[..]
Er is een zeer groot aanbod van brood.
Wheheh.quote:Op woensdag 18 april 2012 12:08 schreef Skv het volgende:
Beste tosti die ik ooit heb gehad (in volgorde van laag op laag)
Maļsbrood
Brie
Ham
Kaas
Maļsbrood
Oregano
Kaas
Salami
Sambal
Maļsbrood
En dan keihard klemmen in het ijzer.
Da's heel geen tosti.quote:Op woensdag 18 april 2012 13:15 schreef Bakkerd het volgende:
Donker brood met tapenade, kip/kalkoenfilet en mozzarella. En ketchup uiteraard.
Hamburgers, bief en kip bak ik ook in het tosti apparaat.quote:Op woensdag 18 april 2012 13:27 schreef Bakkerd het volgende:
[..]
Uhh, jawel. Gaat in tosti apparaat.
Geweldig om te weten. Maar ik noem 2 boterhammen met beleg klaargemaakt in een tosti-ijzer een tosti.quote:Op woensdag 18 april 2012 13:27 schreef dimmak het volgende:
[..]
Hamburgers, bief en kip bak ik ook in het tosti apparaat.
Ik vergat te zeggen dat die kruiden alleen gebruikt worden in combinatie van de champignons en dat ik dan de sambal achterwege laat.. Maar als het maar lekker is toch?quote:Op woensdag 18 april 2012 14:38 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Brood, kaas, sjalot, sambal brandal. Brood dun besmeren met boter, 14 minuten ene kant, 7 minuten andere kant met deksel op de koekenpan.
Vroeger was kaas, schijfjes (cherry) tomaat en gedroogde tijm mijn favoriet.
Vind dat TS wel errug veel smaken en kruiden door elkaar mietert. Kun je in 't dagelijks leven ook zo slecht kiezen?
Ja, maar dat laatste betwijfel ik dus als je alles er tegelijk op zou mieteren. ;-)quote:Op woensdag 18 april 2012 15:27 schreef dimmak het volgende:
[..]
Ik vergat te zeggen dat die kruiden alleen gebruikt worden in combinatie van de champignons en dat ik dan de sambal achterwege laat.. Maar als het maar lekker is toch?
Ik ken iemand die altijd brood met kaas en appelstroop at. Dus blijkbaar zijn er meer mensen. Hoewel ik er zelf van moetquote:Op woensdag 18 april 2012 15:58 schreef Skv het volgende:
Vroeger maakte ik ook wel eens gewone tosti's met kaas (bruin brood met jonge kaas). En dan ipv curry er stroop op. Is dat raar?
Deze afbeelding is er de oorzaak van dat ik net 2 boterhammen met peperkaas (yam!) in de pan gedonderd heb en opgegeten heb met mayonaise.quote:Op woensdag 18 april 2012 14:38 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Brood, kaas, sjalot, sambal brandal. Brood dun besmeren met boter, 14 minuten ene kant, 7 minuten andere kant met deksel op de koekenpan.
Vroeger was kaas, schijfjes (cherry) tomaat en gedroogde tijm mijn favoriet.
Vind dat TS wel errug veel smaken en kruiden door elkaar mietert. Kun je in 't dagelijks leven ook zo slecht kiezen?
Ben je toevallig een limburger? De enige mensen die ik ken die dat doen komen uit het zuiden van het land.quote:Op woensdag 18 april 2012 15:58 schreef Skv het volgende:
Vroeger maakte ik ook wel eens gewone tosti's met kaas (bruin brood met jonge kaas). En dan ipv curry er stroop op. Is dat raar?
Nee, ik kom uit het oosten.quote:Op woensdag 18 april 2012 16:03 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Ben je toevallig een limburger? De enige mensen die ik ken die dat doen komen uit het zuiden van het land.
quote:Op woensdag 18 april 2012 16:01 schreef Lonaa het volgende:
Deze afbeelding is er de oorzaak van dat ik net 2 boterhammen met peperkaas (yam!) in de pan gedonderd heb en opgegeten heb met mayonaise.
waar te koop?? groothandel wss?quote:Op woensdag 18 april 2012 11:10 schreef admiraal_anaal het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is het hoogste culinaire standje in de wereld van tosti's
quote:Op woensdag 18 april 2012 18:18 schreef KwadeAfdronk het volgende:
Ik zit nu aan een tosti dankzij dit topic![]()
Gewoon heel simpel witbrood met kaas en ham uit de pan (met een beetje ketchup)
Goede bijdrage johquote:Op donderdag 19 april 2012 11:51 schreef Ole het volgende:
Gelukkig is dit niet het eerste tosti topic
Hater!quote:Op donderdag 19 april 2012 11:51 schreef Ole het volgende:
Gelukkig is dit niet het eerste tosti topic
Het probleem met bacon is dat als ik een hap neem meestal te hele reep eruit trek per ongeluk.quote:Op donderdag 19 april 2012 11:53 schreef drumstickNL het volgende:
Bruin brood, boten, kaas en bacon... veel bacon.
Daar hebben ze dus bestek voor uitgevonden. Tssssss.quote:Op donderdag 19 april 2012 12:02 schreef dimmak het volgende:
Het probleem met bacon is dat als ik een hap neem meestal te hele reep eruit trek per ongeluk.
Tosti's met bestek etenquote:Op donderdag 19 april 2012 12:05 schreef RobinOok het volgende:
Daar hebben ze dus bestek voor uitgevonden. Tssssss.
Je tosti-apparaatquote:Op donderdag 19 april 2012 12:02 schreef Estolan het volgende:
ULTRA COMBO, cheese/turkey/cheese/turkey/cheese/turkey/cheese sandwich!!!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Beter dan tosti met bestek eten. Ik heb dat nog niemand zien doen..quote:Op donderdag 19 april 2012 12:07 schreef RobinOok het volgende:
Nee, hete bacon in een keer uit je tosti trekken.
Duhuh!
Langer bakken.quote:Op donderdag 19 april 2012 12:02 schreef dimmak het volgende:
[..]
Hater!
[..]
Het probleem met bacon is dat als ik een hap neem meestal te hele reep eruit trek per ongeluk.
Nostalgiquote:
Ah.. geeft niet dat ie oud is maar hij is zo smerig! Daar zou ik geen tosti meer in willen leggen..quote:Op donderdag 19 april 2012 13:06 schreef Estolan het volgende:
[..]
Nostalgi
Oude Tefal grill uit
Jaja
1986
Barbaren.quote:Op donderdag 19 april 2012 13:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Beter dan tosti met bestek eten. Ik heb dat nog niemand zien doen..
Aanstellen is ook een kunstquote:Op donderdag 19 april 2012 13:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ah.. geeft niet dat ie oud is maar hij is zo smerig! Daar zou ik geen tosti meer in willen leggen..
Ja, in ieder geval met een mes ja.quote:Op donderdag 19 april 2012 13:39 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Eet jij brood altijd met bestek?
Smerig?? Bedoel je dat aan de zijkant? Dat is gewoon zware slijtage. En ooit is ingebrande olie.quote:Op donderdag 19 april 2012 13:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ah.. geeft niet dat ie oud is maar hij is zo smerig! Daar zou ik geen tosti meer in willen leggen..
Die ouwetjes werken meestal het bestequote:Op donderdag 19 april 2012 14:18 schreef Estolan het volgende:
[..]
Smerig?? Bedoel je dat aan de zijkant? Dat is gewoon zware slijtage. En ooit is ingebrande olie.
Grillplaten gaan na elk gebruik de vaatwasser in
Ja alleen de oorsponkelijke witte coating is nu geel, en laat overal los. Maar gaat nog steeds als een Jekkoquote:Op donderdag 19 april 2012 14:24 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Die ouwetjes werken meestal het beste
Inderdaad, maar vooral het Turks brood doet het fantastisch onder verhitting.quote:
och turks brood & tostiapparaatquote:Op donderdag 19 april 2012 18:32 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Inderdaad, maar vooral het Turks brood doet het fantastisch onder verhitting.
Jaquote:Op vrijdag 20 april 2012 23:53 schreef Cat22 het volgende:
Dus ik kom hier in dit topic vragen of de hard core tosti lovers misschien een gouden recept hebben voor een tosti zonder kaas.![]()
Of pleeg ik nu heiligschennis?![]()
quote:Op zaterdag 21 april 2012 00:38 schreef FutureFairytale het volgende:
KAAS
Overal en altijd kaas
Geen dag zonder kaas
Leve de vooruitgang.quote:Op zaterdag 28 april 2012 02:25 schreef NiTiN het volgende:
dit topicnu heb ik zin in een tosti...
btw een contactgrill is een mooie vervanger voor een pan voor de mensen die lui zijn en niet hun tosti willen keren.
Niets mis met een contactgril, maakt minstens zulke lekkere tosti's als uit de pan.quote:Op donderdag 3 mei 2012 09:15 schreef Selyn het volgende:
Witbrood, kaas, tomaat, ui, klein beetje Italiaanse kruiden.
Roomboter in pan laten smelten en een kant van de tosti erdoor wrijven zodat de hele boterham zich met het boter vol zuigt, tosti uit de pan, opnieuw boter in de pan, zelfde doen maar dan met andere kant.
Vuur net niet helemaal laag zetten en aan beide kanten opbakken.
M'n vriend zweerde bij een tosti ijzer totdat hij van mij een tosti's kreeg.
Nee hoor, ik wrijf de boterham zeg maar door de pan zodat die alle boter opzuigt.quote:Op donderdag 3 mei 2012 15:41 schreef RobinOok het volgende:
Maar waarom jij nou zo ingewikkeld doet met die boter snap ik ook niet. Bovendien zit er dan ook boter in de pan op de plek waar geen brood zit en dat kan alleen maar verbranden. Dus ik denk dat de tosti gewoon besmeren met boter beter is hoor.
quote:Op donderdag 3 mei 2012 20:01 schreef ieniemieniee het volgende:
Mooie tosticombinatie zonder kaas: witbrood (evt. aan de buitenkant met boter besmeerd), chocoladepasta en schijfjes banaan. Jummm
Nee!! het smaakt echt anders!quote:Op vrijdag 4 mei 2012 17:12 schreef RobinOok het volgende:
Ja, omslachtiger.
Als je 'm erop smeert krijg je hetzelfde effect met een schonere pan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |