abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_112223499
Weet iemand of ik cake pops kan maken op sate stokjes?
#TeamMiley
pi_112226764
quote:
17s.gif Op woensdag 30 mei 2012 16:56 schreef arachide. het volgende:
Weet iemand of ik cake pops kan maken op sate stokjes?
ik denk het niet.. zijn ze veel te slap voor en ik denk dat je cakepop zo naar beneden over het stokje glijd :P
pi_112227203
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2012 23:44 schreef Estolan het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Yup, 2 stuks, 1 met aardbeien en 1 met vijgen ( voordat het de oven in ging :) )

[ afbeelding ]
Heb je de pistachepasta zelf gemaakt of ergens gekocht?
pi_112228472
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2012 18:20 schreef Soulagement het volgende:

[..]

Heb je de pistachepasta zelf gemaakt of ergens gekocht?
Zelf gemaakt
pi_112245116
quote:
1s.gif Op woensdag 30 mei 2012 18:51 schreef Estolan het volgende:

[..]

Zelf gemaakt
Met een foodprocessor? Zou het ook met een blender kunnen?
pi_112251381
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2012 23:25 schreef Soulagement het volgende:

[..]

Met een foodprocessor? Zou het ook met een blender kunnen?
Met foodprocessor gedaan. Zou denk ik wel met blender kunnen. Beste is een compacte stickblender ( hogere toeren en kleine mesjes ).

Duurde gewoon wat langer

Oja, pistachenootjes eerst laten weken om velletje eraf te halen
pi_112260886
Ik kan gaan koken/bakken :)













pi_112261166
quote:
0s.gif Op donderdag 31 mei 2012 13:24 schreef Estolan het volgende:
Ik kan gaan koken/bakken :)

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Super gaaf!
pi_112261318
quote:
0s.gif Op donderdag 31 mei 2012 13:29 schreef Dragonberry het volgende:

[..]

Super gaaf!
Moest even :)

Vandaag de Stand Mixer binnen gekregen, wat een machine!
pi_112262664
quote:
0s.gif Op donderdag 31 mei 2012 13:32 schreef Estolan het volgende:

[..]

Moest even :)

Vandaag de Stand Mixer binnen gekregen, wat een machine!
^O^
pi_112262812
quote:
14s.gif Op donderdag 31 mei 2012 13:59 schreef sjanette het volgende:

[..]

^O^
Van het weekend maar de nieuwe Stand Mixer gebruiken, model 2012 met de 1.3Pk motor :)
  donderdag 31 mei 2012 @ 14:38:46 #262
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_112264378
quote:
0s.gif Op donderdag 31 mei 2012 13:24 schreef Estolan het volgende:
Ik kan gaan koken/bakken :)

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Ooh wow ik ben jaloers!
pi_112264434
quote:
0s.gif Op donderdag 31 mei 2012 14:38 schreef Danielle83 het volgende:

[..]

Ooh wow ik ben jaloers!
Even de keuken voorraad voor 2012 uitbreiden :)
  donderdag 31 mei 2012 @ 14:41:18 #264
260253 Sandous
*+*+*+*+*+
pi_112264476
Wauw. Ik wil nu nu aardbeien }:| :'(
pi_112264507
quote:
0s.gif Op donderdag 31 mei 2012 14:41 schreef Sandous het volgende:
Wauw. Ik wil nu nu aardbeien }:| :'(
Waren laatst bij de Makro in de aanbieding. Doe daar altijd de boodschappen
pi_112282066
tsjeehminee estolan, jaloers!
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_112307460
even vraagje wie wat allemaal gebruikt als het om suiker gaat

Van engels naar NL bekeken

Vaak hebben ze het in gerechten over caster sugar, dus fijne kristalsuiker. Alleen de ene keer ( als je het in programma's ziet ) is het idd gewoon onze "normale" kristalsuiker, en de andere keer meer als poeder vorm

Wij gebruiken vaak dan suikerbakkerspoeder ( banketbakkerspoeder )
Voor icing sugar gewoon de poedersuiker, en voor sugar de normale kristalsuiker

Wat gebruiken jullie dan?
  Licht Ontvlambaar vrijdag 1 juni 2012 @ 14:33:26 #268
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_112307528
ik gebruik deze als er caster sugar in een recept staat:
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_112307671
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2012 14:33 schreef Sjeen het volgende:
ik gebruik deze als er caster sugar in een recept staat:
[ afbeelding ]
Ik de ene keer wel. Vaak als je het oplossen

Met die fig tart juist niet. Vind dat altijd wat te zoet en je moet dan het super goed door de boter mengen dat alles oplost. Dan is die suikerbakkerspoeder ook handig
  vrijdag 1 juni 2012 @ 14:37:35 #270
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_112307680
ik ga zondag een chocoladecake maken met vulling ertussen en een chocoladeglazuur er om heen.

Nu twijfel ik welke chocoladecake ik zal maken. Een standaard chocoladecake of een 'Devils food cake'.

De laatste is met zure room in het recept. Ervaringen hier over de smaak van de laatste?
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  vrijdag 1 juni 2012 @ 16:42:38 #271
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_112312623
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2012 14:37 schreef The_Hives het volgende:
ik ga zondag een chocoladecake maken met vulling ertussen en een chocoladeglazuur er om heen.

Nu twijfel ik welke chocoladecake ik zal maken. Een standaard chocoladecake of een 'Devils food cake'.

De laatste is met zure room in het recept. Ervaringen hier over de smaak van de laatste?
Ik had laatst muffins (gemaakt door schoonzusje) waar zure room doorheen moest. we hadden te weinig meegenomen bleek, dus het was half zure room en half melk, maar ik vond dat je er niets van proefde.

ik blief absoluut geen zure room/yoghurt/creme fraiche/mascarpone/cream cheese, dus ik was er wat nerveus over, maar t ware lekkere smeuiige cakejes, en je proefde niks zurigs...

(de enige zuivel die ik eet is geklopte slagroom en ijs :@, en melk als het door een baksel zit)
Kwak
  vrijdag 1 juni 2012 @ 17:29:30 #272
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_112314391
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2012 16:42 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

Ik had laatst muffins (gemaakt door schoonzusje) waar zure room doorheen moest. we hadden te weinig meegenomen bleek, dus het was half zure room en half melk, maar ik vond dat je er niets van proefde.

ik blief absoluut geen zure room/yoghurt/creme fraiche/mascarpone/cream cheese, dus ik was er wat nerveus over, maar t ware lekkere smeuiige cakejes, en je proefde niks zurigs...

(de enige zuivel die ik eet is geklopte slagroom en ijs :@, en melk als het door een baksel zit)
thnx :) volgens mij is het ook om de smeuiigheid, maar als je dat ziet staan dat er 230 gram zure room door heen gaat, dan ga je toch twijfelen :)

Het zure zal ook nodig zijn voor de zuiveringszout...
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_112315354
Poeder gebruik ik bijna nooit, eigenlijk altijd fijne kristalsuiker, nooit de grove.

En wat betreft de zure room, dat maakt het lekker smeuig, ik zou voor de devils food cake gaan!

Dit weekend ga ik ook weer flink bakken, heb een verjaardag. Het wordt een lemon cheesecake, een chocolade pavlova met rood fruit ennnn nog iets waar ik nog niet helemaal uit ben. Zal dit keer wel foto's maken!
pi_112328284
devilsfooood!

en ik ook fijne suiker.
soms heb ik alleen normale kristalsuiker en dan maal ik het even kort wat fijner.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_112373731
quote:
17s.gif Op woensdag 30 mei 2012 16:56 schreef arachide. het volgende:
Weet iemand of ik cake pops kan maken op sate stokjes?
Het kan wel, ze blijven ook wel zitten, maar alleen als je onderin een soort 'dijkje' druppelt van chocolade, was mijn ervaring. Maar plaats het puntje naar beneden en dan nog zou ik aanraden andere stokjes te gebruiken :P
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')