abonnement Unibet Coolblue
  zondag 15 april 2012 @ 07:55:32 #276
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_110340863
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 16:38 schreef freako het volgende:

[..]

En inderdaad: Ook Arie-Wim Boer wordt geen lid van de Statenfractie van de PVV in Noord-Holland. Hij sluit zich overigens ook niet aan bij Brinkman, maar begint voor zichzelf. :').

PVV verliest opnieuw zetel in Noord-Holland
:D
Gelukkig heeft Wilders de LPF-toestanden wel weten te voorkomen.
Géén kloon van tvlxd!
  zondag 15 april 2012 @ 10:18:53 #277
262 Re
Kiss & Swallow
pi_110342262
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2012 07:55 schreef Montov het volgende:

[..]

:D
Gelukkig heeft Wilders de LPF-toestanden wel weten te voorkomen.
hopen op een slow motion suicide O+

04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_110342719
quote:
De PVV-fractie in Provinciale Staten van Flevoland heeft aan het dagelijks bestuur vragen gesteld over een bezoek van een groep moslims aan Urk.
Tijdens het bezoek zouden de jongeren meerdere malen 'Takbir' hebben geroepen, volgens de PVV een oproep tot geweld
http://www.powned.tv/nieu(...)ver_moslims_urk.html

quote:
The Takbīr or Tekbir (تَكْبِير) is the Arabic term for the phrase Allāhu Akbar (الله أكبر). It is usually translated "God is [the] Greatest," or "God is Great". It is a common Islamic Arabic expression. It is used in various contexts by Muslims: in formal prayer, as an informal expression of faith, in times of distress, to express celebration or victory, and to express resolute determination or defiance (especially in politically-charged contexts).
http://en.wikipedia.org/wiki/Takbir
pi_110376020
quote:
http://www.ontdekislam.nl(...)=2&t=73153&p=1148376

Takbir is dus een uiting van vreugde.

Hieruit blijkt dat de islam in feite nauw verwant is aan het hedonisme.

Want vanuit de hedonistische leer is het niet ongebruikelijk om tijdens gelegenheden van vreugde en jolijt de term "Bak Bier!" of "Pak Bier!" te roepen.

Zo zie je maar weer welk een interessante paralellen er kunnen worden gelegd tussen ogenschijnlijk sterk verschillende geloofsrichtingen.
;)
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
  maandag 16 april 2012 @ 06:13:28 #280
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_110383699
quote:
Geert Wilders vindt dat de Turkse president Gül thuis moet blijven omdat hij een Christen-pester en Koerden-mepper zou zijn. De pot verwijt de ketel, vindt Ferdows Kazemi. 'Gül pest Christenen en mept Koerden. Wilders pest moslims en MOE-landers.'

De Turkse president Gül vindt, in een interview in de Volkskrant, de opmars van islamofobie gevaarlijk. En Wilders vindt, in een tweet, die uitspraak 'Turkse humor'.

Ongeloofwaardig
Beide heren hebben gelijk en beide heren komen ongelooflijk ongeloofwaardig over. Uit de mond van de Turkse president woorden te horen die op mensenrechten betrekking hebben klinkt hilarisch. Die mag je uiteraard humor noemen. En woorden met soortgelijke inhoud klinken net zo hilarisch uit de mond van Wilders. Gelukkig hebben beide heren humor.

Meneer Gül, zolang u de Armeense genocide niet erkend hebt, zolang u niet toegeeft dat u en uw voorgangers de primaire rechten van Koerden decennia lang geschonden hebben en daarmee niet stopt, zolang de andersdenkenden in uw land achter de tralies belanden, ben ik bang dat ook de aanhangers van het vrije woord u niet serieus kunnen nemen, en niet alleen Wilders. Misschien doen regeringen dat wel, maar gelukkig bestaat de wereld ook uit vrije volkeren zonder politieke belangen.

U wilt graag dat uw land zich bij de EU mag aansluiten, u voelt zich Europeaan. Eerlijk gezegd zie ik het niet zo, althans niet om de argumenten die u aandraagt. Maar ik gun het u dat lidmaatschap, wegens de argumenten die u tegen Europa aandraagt: 'Ik zie een opmars van islamofobie in Europa en ik vind dat gevaarlijk. Vijandigheid tegen een bepaald ras of een bepaalde religie en xenofobie zijn ziekten die tot zeer slechte gevolgen kunnen leiden. Kijk naar wat er in Europa is gebeurd in de Tweede Wereldoorlog.'

Slaapliedjes
Wat verwoordt u toch dat mooi. Maar mijn moeder zou zeggen 'jij die zoveel slaapliedjes kent, waarom kan je zelf niet in slaap vallen?'. Ik zie geen enkel verschil tussen de vijandigheid tegen moslims en die tegen Armeniërs of Koerden.

De ziekten die volgens u in Europa geresulteerd hebben in de Tweede Wereldoorlog, hebben in Turkije geresulteerd in genocide onder Armeniërs en onderdrukking van Koerden. Uw uitspraken doen me denken aan de jaarlijks retorische speeches van Ahmadinejad bij de Verenigde Naties. Hij heeft het bloed van duizenden andersdenkende Iraniërs aan zijn handen, toch blijft hij zich de verdediger van mensenrechten noemen. Niemand neemt die man natuurlijk serieus. Hij wordt ook terecht niet uitgenodigd voor Europese staatsbezoeken.

U heeft echter wat meer geluk dan hij. U bent immers een NAVO-bondgenoot. Het vuile werk mag u wel opknappen, maar bij Europa mag u niet horen. Dat het een beetje krom is, weten we allemaal. Maar er gebeuren wel meer kromme dingen in de wereld.

Koerden-mepper
Kijk bijvoorbeeld naar onze parlementariër Wilders. Hij vindt dat u thuis moet blijven omdat u Christen-pester en Koerden-mepper bent. De pot verwijt de ketel. U pest Christenen en mept Koerden. Wilders pest moslims en MOE-landers. Helaas kan ik net zo min om uw humor lachen als om die van meneer Wilders.

Wilders kan u bevelen om thuis te blijven. Ik wou dat we het ook van hem konden verlangen. Maar hij is al thuis. Toch ben ik blij dat wij hem in Nederland hebben en niet in een land zonder een deugdelijk rechtssysteem. Wat u en uw voorgangers nooit in Turkije verboden heeft kunnen worden, kunnen onze rechters Wilders hier wel verbieden. Hij mag moslims pesten door ze een kopvoddentax op te willen leggen en MOE-landers belachelijk maken door een meldpunt te openen. Maar meppen mag hij niet, daar wordt een stokje voor gestoken door onze rechters.

Rechtssysteem
Nu u toch naar Nederland komt, neemt u alstublieft de moeite en informeert u hoe ons rechtssysteem hier in elkaar zit. Nu de geografische ligging en de geschiedenis van uw land niet geleid heeft tot het lidmaatschap van volgens u deze christelijke club, zou een dergelijk rechtssysteem dat wellicht wel kunnen.

En trekt u zich niets van Wilders aan, hij is een lieve jongen in late puberteit!

Ferdows Kazemi is publiciste en columnist voor vk.nl.
http://www.volkskrant.nl/(...)de-niet-erkent.dhtml
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
  dinsdag 17 april 2012 @ 22:00:21 #281
325019 jennie-pen
het is wat het is.....
pi_110461781
Alles wat die man uitkraamt is toch te walgelijk voor woorden.... Vind dat rutte als premier hier afstand van hoort te doen... We leven in een democratie dus als nou 90% van nederland over dacht vind ik dat je dat als premier mag tolereren maar gelukkig is dat niet het geval. ,.... Oja voor ik commentaar krijg: ik ben ook niet voor vvd of cda ;)
pi_110462013
Ach, hij had van de week hetzelfde over Wilders gezegd. En in het verleden weigerde de Turkse regering Wilders te ontvangen.

Dan kan hij nu wel de vermoorde onschuld spelen, maar dat is gewoon onzin.
pi_110462454
"Racist en fascist" Wilders niet welkom in Turkije: http://www.gva.be/nieuws/(...)lkom-in-turkije.aspx
Kamerdelegatie niet naar Turkije: http://nos.nl/artikel/100(...)et-naar-turkije.html
President Turkije haalt uit naar Wilders: http://www.nu.nl/politiek(...)e-haalt-wilders.html

Tja, dan kan je een reactie verwachten.
  dinsdag 17 april 2012 @ 22:26:24 #284
325019 jennie-pen
het is wat het is.....
pi_110463437
Ja die man roept al een rijdje dit soort onzinnigheden
  dinsdag 17 april 2012 @ 23:44:40 #285
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_110467817
Heel fijn dat vuilbekken naar elkaar. Maakt ons land weer een prima indruk mee.
pi_110470143
quote:
'Enorme PVV-rel in Limburg over bezoek Turkse president'

Binnen Gedeputeerde Staten van Limburg is vandaag 'grote onenigheid' ontstaan over de ontvangst van de Turkse president Abdullah Gül die samen met koningin Beatrix donderdag Limburg bezoekt.

Dat schrijft De Limburger. De twee PVV gedeputeerden meldden zich gisteren en vandaag af voor het bezoek, naar verluidt onder druk van PVV-leider Geert Wilders. Maar inmiddels hebben de twee aangegeven toch bij het bezoek aanwezig te zullen zijn.

Gedeputeerde Theo Krebber: 'Ik dacht dat alleen mijnheer Gül zou komen. Nu ik hoor dat ons staatshoofd er ook bij is, heb ik mijn afspraken verzet.' Ook gedeputeerde Antoine Janssen liet vanavond weten dat hij toch bij de ontvangst aanwezig zal zijn.

Stassen
PVV-fractievoorzitter Laurence Stassen maakt zich daar via een persbericht kwaad over. De volledige PVV-fractie neemt afstand van de aanwezigheid van de twee fractieleden, schrijft zij. 'Na alles wat de heer Gül heeft gezegd over de PVV en Geert Wilders, is de aanwezigheid van onze Gedeputeerden onbegrijpelijk. Na zulke uitspraken over onze partij is deelname aan een gezamenlijke lunch wat de PVV fractie betreft uitgesloten. We hopen dat ze voor donderdag tot inkeer komen en dit bezoek niet bijwonen.'

Maar binnen de Gedeputeerde Staten wordt het eventuele afhaken van de PVV'ers gezien als een belediging voor de koningin en voor de Turkse president, schrijft De Limburger. Ook zou gouverneur Theo Bovens erdoor 'in zijn hemd' worden gezet, omdat Gedeputeerde Staten de officiële gastheer is.
http://www.volkskrant.nl/(...)rkse-president.dhtml

De triestheid neemt nieuwe vormen aan.
  woensdag 18 april 2012 @ 01:12:00 #287
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_110470240
Stem PVV, daar help je Nederland mee! *O* *O* *O* *O*
pi_110471424
Nederland staat er weer mooi op met dank aan de beste premier die ons land ooit gekend heeft. :+
  woensdag 18 april 2012 @ 07:11:33 #289
225540 Pugg
Friends forever
pi_110471446
quote:
Nederland staat er weer mooi op met dank aan de beste premier die ons land ooit gekend heeft.
Door wat precies?
Arrogante kwal is het .

Weg met dat zooitje en snel.
Daar zorgt de polder wel voor.
Lachen,
Alles loopt onder!!!

[ Bericht 19% gewijzigd door Voorschrift op 18-04-2012 12:44:30 ]
pi_110471512
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2012 07:11 schreef Pugg het volgende:

Arrogante kwal is het .

En een egotrippertje. Omdat hij er zo sneu uitziet denk ik wel eens dat hij vroeger gepest is en daarom nu zo doet. :@
pi_110472914


[ Bericht 57% gewijzigd door Voorschrift op 18-04-2012 12:42:42 (Je hebt gelijk, wordt verwijderd) ]
  woensdag 18 april 2012 @ 09:18:12 #292
225540 Pugg
Friends forever
pi_110473045
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2012 07:23 schreef yyyentle het volgende:

[..]

En een egotrippertje. Omdat hij er zo sneu uitziet denk ik wel eens dat hij vroeger gepest is en daarom nu zo doet. :@
_O- _O- _O-
  woensdag 18 april 2012 @ 09:22:03 #293
104871 remlof
Europees federalist
pi_110473135
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2012 01:12 schreef betyar het volgende:
Stem PVV, daar help je Nederland mee! *O* *O* *O* *O*
Stem PVV, daar help je Nederland naar de klote mee!

Bedoel je.
  woensdag 18 april 2012 @ 10:32:22 #294
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_110475219
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2012 07:11 schreef Pugg het volgende:

Wat een een domme onderbuik post

Ik denk dat betyar dit sarcastisch bedoelde. :)
  woensdag 18 april 2012 @ 10:43:54 #295
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_110475606
Heerlijk dit

http://www.volkskrant.nl/(...)rg-Of-toch-wel.dhtml

quote:
De Turkse president Gül bezoekt Limburg morgen, maar bij de lunch met koningin Beatrix en leden van Gedeputeerde Staten zouden de twee PVV-gedeputeerden niet aanwezig zijn. Zouden, want nu gaan ze toch. Tot ongenoegen van de PVV-Statenfractie.

Gedeputeerde Theo Krebber van de PVV reageerde vanmorgen in het Radio 1 Journaal. Volgens Krebber was het een 'agendakwestie', Krebber en zijn collega Antoine Janssen hebben drukke agenda's, zei hij, en dachten dat de overige gedeputeerden wel voor hen konden waarnemen.

Maar toen bleek dat koningin Beatrix bij de bijeenkomst aanwezig zou zijn, veranderden Krebber en Janssen van mening. 'Als Hare Majesteit met een gast naar ons toekomt, is het ook onze gast en zijn wij daarbij.' Berichten dat Krebber en Janssen niet zouden gaan omdat PVV-leider Geert Wilders (geen voorstander van het bezoek van de Turkse president aan Nederland) druk op ze zou hebben uitgeoefend om niet te gaan, kloppen volgens Krebber niet. 'Geen sprake van.'

Wel is de PVV-fractie in de Provinciale Staten, aangevoerd door Laurence Stassen, niet blij met het besluit van Krebber en Janssen om alsnog te gaan. Stassen noemde dat 'onbegrijpelijk'. Maar, zegt Krebber, 'wat de fractie vindt, is des fracties'. Dus die lunch met koningin Beatrix, de Turkse president Gül èn de PVV, die komt er.

_O-
  woensdag 18 april 2012 @ 12:45:57 #296
322645 Voorschrift
See if I care
pi_110479711
Even opgeschoond, en nu niet meer op de persoon graag.
POL-lintjes: Stef Bloktrofee - Meest arrogante user 2011, Hans Wiegeltrofee - Meest rechtse user 2012, 2013 & 2014
Ek vir jou, Suid-Afrika.
pi_110482950
En wééééér stapt er een PVV-statenlid op. Deze keer in Drenthe.
http://www.nrc.nl/nieuws/(...)-uitspraken-wilders/

En ja, ik weet wat er nu van mij wordt verwacht.... maar sorry, ik heb er de kracht niet meer voor.

-O-

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2012 14:01:00 ]
pi_110483564
Mooi dat ze allemaal opstappen, maar wat hadden ze dan in eerste instantie verwacht? Dat het allemaal wel meevalt met Wilders of zo? 8)7
pi_110483581
Dit is wel een aparte trouwens want hij heeft blijkbaar al een keer zijn zetel geweigerd aangezien die Sylvia Gerrits (die hij een maandje geleden heeft opgevolgd als Statenlid) een aantal plekken onder hem op de lijst stond.
  woensdag 18 april 2012 @ 14:30:45 #300
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_110484473
quote:
11s.gif Op woensdag 18 april 2012 14:13 schreef 99.999 het volgende:
Dit is wel een aparte trouwens want hij heeft blijkbaar al een keer zijn zetel geweigerd aangezien die Sylvia Gerrits (die hij een maandje geleden heeft opgevolgd als Statenlid) een aantal plekken onder hem op de lijst stond.
Gerrits was met voorkeursstemmen in de Staten gekomen, waardoor Van Rhee buiten de boot viel.

Van Rhee kwam vorig jaar ook al even in opspraak:
quote:
Frans van Rhee, de Drentse PVV-kandidaat voor de Provinciale Staten, heeft in 2002 een tik uitgedeeld aan een 'Marokkaans schoffie'. Nadat hij enkele uren in de cel doorbracht, kwam hij een schikking van honderd euro overeen met de politie.

Van Rhee was destijds drogist in Groningen en een dief probeerde iets uit zijn winkel te stelen. Toen de jongen al in de politiewagen zat, kwam Van Rhee verhaal halen. "Toen heb ik het Marokkaanse schoffie een klein tikje gegeven", vertelt hij nu tegen RTV Drenthe. "Hij heeft het waarschijnlijk niet eens gevoeld."

"Ik heb geen spijt, maar ik had het niet moeten doen. De PVV vond het geen probleem, ik heb geen strafblad. Het is mij overkomen."
Check de CV's van PVVers deel 3
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')