Wát een bazenrecept, heerlijk!quote:Op woensdag 11 april 2012 11:07 schreef MaximusTG het volgende:
@motorbloempje; Dat heb ik nog nooit gemaakt; Maar dit leek me wel een goede:
http://www.thefreshloaf.com/node/4317/ramadan-pide
Leuk! Ga ik em ook eens maken! Was wel nat deeg begreep ik he? Maar juist daarom zo lekker waarschijnlijk!quote:Op zaterdag 14 april 2012 12:28 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Wát een bazenrecept, heerlijk!
Ligt nu nog één zo'n brood in de vriezer![]()
Fijn! Dan ga ik wel weerquote:Op zondag 15 april 2012 14:25 schreef motorbloempje het volgende:
Het heet brood bakken IN DE OVEN
Broodbakmachine deel 7
Hier gaan de broodbakmachinebaksels!
Nesquick is geen cacaopoeder maar een laf chocoladedrank-mixje, ik zou om te beginnen echte cacaopoeder kopen zonder toevoegingen.quote:Op zondag 15 april 2012 23:56 schreef LTCY18 het volgende:
beste bakkers,
ik heb eerder van die pineapple bun geprobeerd een chocolade versie van te maken, door nesquick cacaopoeder door mn deeg te mengen. Deze rook wel enigzins naar chocolade, maar smaakte totaal niet naar chocolade.
Kunnen jullie mij uitleggen hoe ik chocolade brood moet maken, welke ingredienten ik moet toevoegen en waar ik deze kan kopen?
BVD.
Je hebt ook vaatwassers zo groot als een combimagnetronquote:Op donderdag 12 april 2012 09:53 schreef Goudvis87 het volgende:
Plek was het grootste probleem nu jaen ik denk dat m'n vent liever een afwasmachine wilt dan een echt fornuis hahahaha
Ach, vorige deed het echt naar wens, dus ik hoop deze ook. Vanavond hartige taart maken om te testen, morgen brood.
Volgens mij bedoelde hij de bovenste...quote:Op vrijdag 13 april 2012 18:02 schreef heaven7 het volgende:
Pietverdriet! Vraagje over dat broodmessengedoe, welke nou beter is.. Heb in de winkel 3 soorten gezien, wil je ff uitleggen welke je nou bedoelt en wat het beste is en waarom?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 16 april 2012 11:20 schreef Gwywen het volgende:
Brood te lang laten rijzen in de vorm...![]()
Ik dacht, dat kan wel terwijl ik boodschappen doe.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
(sorry voor de lamme kwaliteit van de foto's , ik heb ze met mijn foon gemaakt)
Klinkt er naar dat je gist dood is.quote:Op maandag 16 april 2012 14:42 schreef Goudvis87 het volgende:
ook geen bellen, meel op bodem gezakt, waterlaagje bovenin. 100 gr meel op 100 gr water is normaal toch? Probeerde ik vanochtend met het maismix maar dat wordt zo'n droge kledder...
ik wil zeg maar beetje result krijgen zoals bij chocolade cake.quote:Op maandag 16 april 2012 09:40 schreef MaximusTG het volgende:
Volgens mij wordt het ook niet zo vaak gedaan, daadwerkelijk brood met chocoladesmaak. Je ziet veel vaker zoete witte broodjes met chocoladestukjes erin..
oh dat ziet er leuk uit!quote:Op maandag 16 april 2012 16:12 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik heb van het weekend deze gemaakt:
[ afbeelding ]
Zie hier het recept. Lekker, met chocolade smaak. En fijn deeg om mee te werken!
Ziet er zeker lekker uit iddquote:Op maandag 16 april 2012 16:12 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik heb van het weekend deze gemaakt:
[ afbeelding ]
Zie hier het recept. Lekker, met chocolade smaak. En fijn deeg om mee te werken!
oh, niet mijn foto! Van de blog waar hij vandaan komt. En ze waren inderdaad erg lekker!quote:Op maandag 16 april 2012 18:08 schreef Doodloper het volgende:
[..]
Ziet er zeker lekker uit iddmooie foto ook!
Was al jaloers op je vorkjesquote:oh, niet mijn foto! Van de blog waar hij vandaan komt. En ze waren inderdaad erg lekker!
Dus ff cacaopoeder kopen bij appiequote:Op maandag 16 april 2012 16:11 schreef MaximusTG het volgende:
Probeer deze eens, lijkt me een winnaar:
http://www.davidlebovitz.com/2010/04/chocolate-bread-recipe/
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |