quote:Op zaterdag 25 februari 2012 20:34 schreef Mirjam het volgende:
wentelteefjes zijn niet moeilijk te maken, er zijn wel veel variaties.
wat ik doe:
melk in een diep bord, eitje erbij en goed kloppen, wat suiker en kaneel erbij, ff kloppen.
in een hete koekenpan wat boter smelten, brood in het mengsel dopen, tel of 3, omdraaien, en dan in de pan bakken tot mooi bruin gekleurd
heb je mijn post wel gelezen?quote:Op zaterdag 25 februari 2012 20:44 schreef Gorgrealis het volgende:
[..], dat lukt zelfs mij nog wel , maar hoeveel eieren moet je doen en hoelang moet het brood erin , en wordt dat brood niet heel week als je het erin gooit , nouja gewoon maar es proberen
quote:Op zondag 26 februari 2012 23:27 schreef robber57 het volgende:
Wentelteefjes quick-and-dirty style: besmeer wat bammetjes behoorlijk dik met tafelmargarine/halvarine en dan bakken in de koekenpan.
De marga/halvarine bevat melkbestandsdelen waardoor het kwa smaak aardig in de buurt komt.
Gat-ver-damme.quote:Op zondag 26 februari 2012 23:27 schreef robber57 het volgende:
Wentelteefjes quick-and-dirty style: besmeer wat bammetjes behoorlijk dik met tafelmargarine/halvarine en dan bakken in de koekenpan.
De marga/halvarine bevat melkbestandsdelen waardoor het kwa smaak aardig in de buurt komt.
Dat is een tosti zonder kaasquote:Op zondag 26 februari 2012 23:27 schreef robber57 het volgende:
Wentelteefjes quick-and-dirty style: besmeer wat bammetjes behoorlijk dik met tafelmargarine/halvarine en dan bakken in de koekenpan.
De marga/halvarine bevat melkbestandsdelen waardoor het kwa smaak aardig in de buurt komt.
Ik weet het niet hoor, maar mijn tosti's maak ik toch echt niet door margarine aan te bakken.quote:Op maandag 27 februari 2012 11:21 schreef Karina het volgende:
[..]
Dat is een tosti zonder kaas
OT: ik krijg meteen trek in wentelteefjes![]()
Ik heb geen tostiapparaat, dus als ik een tosti maak doe ik dat in de koekepan met een beetje boter zodat het niet aanbrandtquote:Op maandag 27 februari 2012 11:23 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ik weet het niet hoor, maar mijn tosti's maak ik toch echt niet door margarine aan te bakken.
nog steviger??quote:Op maandag 27 februari 2012 11:17 schreef lemonlime het volgende:
Doe een lepel custardpoeder door je melk-ei mengsel, dan krijg je een iets steviger teefje
Nou ja, het is nogal vet natuurlijk. Dus niet iets dat je dagelijks moet eten. Maar idd, niet ongezond per se.quote:Op maandag 27 februari 2012 11:39 schreef Isegrim het volgende:
Wat is er nou weer 'ongezond' aan een boterham met boter en ham en kaas?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |