abonnement Unibet Coolblue
pi_108625067
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 maart 2012 14:09 schreef DevilsAndDust het volgende:
Een gewoon chocoladebiscuit, gevuld met jam (aardbei of framboos, dat weet ik niet meer) en slagroom of botercrème. Rondom afgesmeerd met botercrème, chocoladestokjes rondom geplakt, lintje erom, bovenkant volstorten met M&M's (of Smarties, wat je wil).

Tot mijn grote verbazing vooral een enorme hit bij de mannen. :D.
Mannen houden stiekem toch ook wel heeeel erg van chocolade :9
Ik wil dit trouwens ook nog wel een keer gaan maken!
  vrijdag 2 maart 2012 @ 14:59:26 #152
260253 Sandous
*+*+*+*+*+
pi_108625421
harajuka! wauw, is dat nou zo een pannenkoekentaart (maw met heel veel laagjes)

heeft iemand een simpel basisrecept voor muffins of cupcakes?

geen zin naar buiten te gaan en krijg over drie uur wat vrienden op bezoek. heb patentbloem, suiker melk boter en 3 eiren thuis (en aardbeien chocola voor vulling)
  vrijdag 2 maart 2012 @ 15:10:40 #153
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_108625803
http://www.cupcakerecepten.nl/cupcakesmaken daar moet het wel mee lukken.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 2 maart 2012 @ 15:59:45 #154
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_108627834
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 19:06 schreef FutureFairytale het volgende:
Verjaardag Muck? Superlekkere taarten hoor :9
Ja, mijn vriend viert zijn verjaardag dit weekend :)
De appeltaart staat inmiddels in de oven en mijn huis ruikt heerlijk :9
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_108639322
quote:
1s.gif Op zondag 19 februari 2012 21:39 schreef Inu het volgende:

[..]

Hallon Dröm (Zweedse taart)

Ingrediënten:

100 gr. Boter in blokjes
75 gr. Suiker
3 eieren
125 ml slagroom (of crème fraîche)
225 gr. Meel
15 gr. Bakpoeder
250 gr. frambozen
Bak -(of spring-)vorm van 24 doorsnede.

Bereiding:

Verwarm oven op 170° C.
Meng boter met suiker. Doe eieren en meel erbij. Dan slagroom en bakpoeder erbij. In vorm doen.
Verdeel 250 gr. frambozen over het beslag.
Bak de taart 35 minuten.

Klop intussen 3 eiwitten stijf en voeg langzaam 200 gr. (basterd)suiker toe. Smeer over de cake en bak nog ongeveer 10 minuten (tot eiwit lichtbruin is).

Ik gebruik altijd zo'n doosje diepvriesframbozen, gaat prima :)
Hhmmzz ietwat mislukt denk ik,hij is nog warm.
Hij is vrij zompig en de frambozen zijn naar beneden gezakt.had diepvries en beetje uit een potje,dat is denk ik te nat geweest.

Wel makkelijk recept
  † In Memoriam † zaterdag 3 maart 2012 @ 00:37:27 #156
341203 3-voud
50 shades of fuck you todo
pi_108650785
Sjezus... ben helemaal into bakery de laatste tijd. Die Rudolph met zijn Patisserie programma heeft me flink gek gemaakt. Brood, hartige hapjes, koekjes, deserts anything. Vermaak me kostelijk.

Maar alles met de hand. Zelfs dat deeg. Wordt dus tijd voor een goede mixer. Iemand een mening hierover? Zit zelf over deze te denken:

http://www.kenwoodworld.c(...)kMix-keukenmachine1/
Op vrijdag 6 januari 2012 23:32 schreef remlof het volgende:
7 mei ga ik op Pim Fortuyn z'n graf pissen *G*
  zaterdag 3 maart 2012 @ 00:57:09 #157
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_108651589
Als je het geld hebt, altijd voor een kitchenaid gaan.
pi_108656436
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 maart 2012 00:57 schreef RobinOok het volgende:
Als je het geld hebt, altijd voor een kitchenaid gaan.
Volledig mee eens. Is voor sommige een flinke kostenpost, maar echt een genot om mee te werken. En uit te breiden met leuke "extensies":D
  zaterdag 3 maart 2012 @ 10:15:05 #159
260253 Sandous
*+*+*+*+*+
pi_108657155
3-voud ik heb die kmix, en goed tevreden hoor! Heb m al bijna 2 jaar. Gooi er van alles in brood, cakes toppings etc. Prima ding, maakt niet al teveel herrie vergeleken met cheapo's. En hijs gewoon mooi!


Oja, gister 12 mislukte miffins/cupcakes uit de oven gehaald -O- ergens n recept gevist, maar waren zo gewoon, niet ergens naar smaken
  † In Memoriam † zaterdag 3 maart 2012 @ 11:24:05 #160
341203 3-voud
50 shades of fuck you todo
pi_108658388
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 maart 2012 00:57 schreef RobinOok het volgende:
Als je het geld hebt, altijd voor een kitchenaid gaan.
Dat dacht ik ook. Tot ik wat meer zocht.
Die dingen kosten in de USA zelf net boven de 150 euro. Krijg het idee dat ze hier zo duur zijn om de naam en imago.
Schijnen ook nogal vaak motorisch en/of aandrijving problemen te krijgen.

Daarbij heeft die Kitchenaid maar een 300W motor. Bij deeg van 2 broden tegelijk staat ie al zowat stil. Kan die amper trekken.
Let wel, ik ga af op de reviews uiteraard. Heb er zelf geen ervaring mee. Maar die Rudolph heeft met zijn TV programma ook zon Kitchenaid. Met een bak vol eiwit (6 eitjes en suiker) hoor je dat ding al 50% in toeren zakken.
Op vrijdag 6 januari 2012 23:32 schreef remlof het volgende:
7 mei ga ik op Pim Fortuyn z'n graf pissen *G*
pi_108661374
wat is hét verschil tussen kitchenaid en kenwood?

voor mijn gevoel is kenwood voor het serieuze werk en kitchenaid gewoon voor de minder fanatiek bakker en het staat leuk in de keuken.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  zaterdag 3 maart 2012 @ 13:20:36 #162
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_108661437
De Kitchenaid kun je uitbreiden met allerlei hulpstukken, dat kan bij de Kenwood niet.
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 3 maart 2012 @ 13:28:04 #163
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_108661634
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 maart 2012 10:15 schreef Sandous het volgende:
3-voud ik heb die kmix, en goed tevreden hoor! Heb m al bijna 2 jaar. Gooi er van alles in brood, cakes toppings etc. Prima ding, maakt niet al teveel herrie vergeleken met cheapo's. En hijs gewoon mooi!

Oja, gister 12 mislukte miffins/cupcakes uit de oven gehaald -O- ergens n recept gevist, maar waren zo gewoon, niet ergens naar smaken
Toch niet van mijn link?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † zaterdag 3 maart 2012 @ 14:02:06 #164
341203 3-voud
50 shades of fuck you todo
pi_108662747
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 maart 2012 13:20 schreef Lienekien het volgende:
De Kitchenaid kun je uitbreiden met allerlei hulpstukken, dat kan bij de Kenwood niet.
Dan ben je niet op de hoogte.
http://www.kenwoodworld.com/nl-nl/Producten/kMix/Accessoires/
Op vrijdag 6 januari 2012 23:32 schreef remlof het volgende:
7 mei ga ik op Pim Fortuyn z'n graf pissen *G*
  zaterdag 3 maart 2012 @ 14:28:23 #165
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_108663518
quote:
Oh, die passen niet op mijn Kenwood.
The love you take is equal to the love you make.
pi_108663556
Heb jij ook een Patissier, Lienekien? Daar kunnen inderdaad geen hulpstukken op. Moet ook zeggen dat ik dat helemaal niet mis.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  zaterdag 3 maart 2012 @ 14:31:08 #167
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_108663598
Ja, die. :)

Ik mis ze ook niet echt, maar de optie kan een pluspunt zijn.
The love you take is equal to the love you make.
  † In Memoriam † zaterdag 3 maart 2012 @ 14:46:04 #168
341203 3-voud
50 shades of fuck you todo
pi_108664041
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 maart 2012 14:31 schreef Lienekien het volgende:
Ja, die. :)

Ik mis ze ook niet echt, maar de optie kan een pluspunt zijn.
Voor mij hetzelfde. Het is me niet te doen om die hulpstukken.
Op vrijdag 6 januari 2012 23:32 schreef remlof het volgende:
7 mei ga ik op Pim Fortuyn z'n graf pissen *G*
pi_108665376
Ik heb de kitchenaid artisan en gebruik hem regelmatig, ook heb ik er een magimix bij gekocht omdat ik toch het hakken van kruiden en brood e.d mis.
Beide worden regelmatig en ook gelijkertijd gebruikt :) kitchenaid is makkelijker schoon temaken wat ik persoonlijk een groot pluspunt vind.
Beslag, deeg, slagroom en eiwit kloppen gaat beter met de kitchenaid.

[ Bericht 45% gewijzigd door Sorella op 03-03-2012 19:22:18 ]
pi_108731613
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 maart 2012 11:24 schreef 3-voud het volgende:

[..]

Dat dacht ik ook. Tot ik wat meer zocht.
Die dingen kosten in de USA zelf net boven de 150 euro. Krijg het idee dat ze hier zo duur zijn om de naam en imago.
Schijnen ook nogal vaak motorisch en/of aandrijving problemen te krijgen.

Daarbij heeft die Kitchenaid maar een 300W motor. Bij deeg van 2 broden tegelijk staat ie al zowat stil. Kan die amper trekken.
Let wel, ik ga af op de reviews uiteraard. Heb er zelf geen ervaring mee. Maar die Rudolph heeft met zijn TV programma ook zon Kitchenaid. Met een bak vol eiwit (6 eitjes en suiker) hoor je dat ding al 50% in toeren zakken.
Hmm, toen ik dit weekend m'n eiwit geklopt heb (4 eieren) ging hij echt niet in toeren naar beneden... En het viel me op dat Rudolph z'n mixer ook wel eens zachter zet. En ze spelen ook met het geluid (richt microfoons).

We hebben onszelf die Kitchenaid cadeau gegeven afgelopen kerst. De blender had ik al sinds de vorige kerst. Heb er absoluut nog steeds geen spijt van. En de adviesprijs in Amerika is ook ongeveer $350....
  maandag 5 maart 2012 @ 09:38:00 #171
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_108732626
ik heb gisteren voor t eerst zelf ijs gedraaid in m'n nieuwe cuisinart ijsmachine O+

superlekker vanille ijs (custardbasis) met verkruimelde chocoladekoekjes (nep oreo's) erdoor

Kwak
  Licht Ontvlambaar maandag 5 maart 2012 @ 09:40:18 #172
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_108732687
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 maart 2012 00:57 schreef RobinOok het volgende:
Als je het geld hebt, altijd voor een kitchenaid gaan.
Niet mee eens, als je geld hebt dan de Kenwood chef :)
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_108732715
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2012 09:38 schreef kwakz0r het volgende:
ik heb gisteren voor t eerst zelf ijs gedraaid in m'n nieuwe cuisinart ijsmachine O+

superlekker vanille ijs (custardbasis) met verkruimelde chocoladekoekjes (nep oreo's) erdoor

[ afbeelding ]
Oh nom!
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
  maandag 5 maart 2012 @ 10:21:45 #174
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_108733552
ik ben overigens heel tevreden over mijn moulinex masterchef 8000 O+
Kwak
pi_108735768
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 maart 2012 20:34 schreef het-is-mij het volgende:

[..]

Hhmmzz ietwat mislukt denk ik,hij is nog warm.
Hij is vrij zompig en de frambozen zijn naar beneden gezakt.had diepvries en beetje uit een potje,dat is denk ik te nat geweest.

Wel makkelijk recept
ja, maar je haalt hem ook nog niet helemaal gaar uit de oven de eerste keer, omdat ie nog terugmoet met het eiwit erop :)

maar ik gooi die diepvriesdingen vaak wel op een keukenpapiertje als ik begin, uit een potje heb ik nog nooit gebruikt..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')