American Express-card hebben.quote:Op dinsdag 31 januari 2012 16:29 schreef Joe-Momma het volgende:
Ik en m'n vriendin gaan weer dit jaar.
Maar even een vraag. Hoe word je een vip zodat je eerder kan reserveren?
We zitten iedere keer wel bij goede restaurants die voor een ster gaan. Maar de sterren restaurants zijn meestal al vol geboekt.
Dus hoe worden wij vip??
Weet iemand dat?
Of hopen dat een fokker die heeft en hier de code post.quote:
Je moet dus een AMEX-card hebben om die VIP code vooraf te krijgen en dan nog zitten de betere sterrenrestaurants binnenn1 uur vol.quote:Op dinsdag 31 januari 2012 17:06 schreef Joe-Momma het volgende:
Want?? Leg eens uit.
Ik heb wel een visacard.
Of zelf de code raden en dan merken dat hij zegt dat het morgen pas om 9.00 open gaatquote:Op dinsdag 31 januari 2012 17:31 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Of hopen dat een fokker die heeft en hier de code post.
Goed zo, en anders enkel op pm.quote:Op dinsdag 31 januari 2012 19:10 schreef kahlie het volgende:
Oh, btw, ik heb hem dus niet gepost, omdat ik niet zeker weet of hij gaat werken morgen. Als hij morgen werkt dan post ik hem.
Optie voor Avant Garde geboektquote:Op woensdag 1 februari 2012 10:21 schreef kahlie het volgende:
Ok, hij doet het!
Inloggen via: http://www.restaurantweek.nl/vip
code: vip2012
Veel suc6 met reserveren!
Fijnquote:
Kan ook dat er later nog tijden bijkomen als iedereen mag reserveren.quote:Op woensdag 1 februari 2012 11:08 schreef Helly het volgende:
[..]
Alleen op woensdag diner zie ik?
Of zou de rest voor vaste klanten ofzo zijn?
Dus weer.quote:Op dinsdag 31 januari 2012 17:40 schreef golfer het volgende:
Je moet dus een AMEX-card hebben om die VIP code vooraf te krijgen en dan nog zitten de betere sterrenrestaurants binnen1 uur vol.
Je kan ook gewoon het topic in de gaten houden. Er is altijd wel iemand die code wil delen. Ik had hem deze keer niet officieel en wilde degene die hem altijd krijgt bij ons in de famillie liever niet storen. Gewoon goed geraden en dat had je, van de vorige keren, ook wel kunnen weten.quote:
Asjequote:Op woensdag 1 februari 2012 12:28 schreef DrParanoid het volgende:
Diner bij De Leest in Vaassen, tx kahlie
Daar gaat het mij niet om. Als je met VIP-code om 9:00 uur inlogt is een groot deel van de Michelinsterrenrestaurants al volgeboekt. Ra,ra...quote:Op woensdag 1 februari 2012 12:32 schreef kahlie het volgende:
[..]
Je kan ook gewoon het topic in de gaten houden. Er is altijd wel iemand die code wil delen. Ik had hem deze keer niet officieel en wilde degene die hem altijd krijgt bij ons in de famillie liever niet storen. Gewoon goed geraden en dat had je, van de vorige keren, ook wel kunnen weten.
Bovendien is de kans groot dat er volgende week, als de rest van reserveren weer extra plaatsen bijkomen. Je kans is dus nog helemaal niet verkeken.
Huh? Ik kon om 9.00 niet eens inloggen. Dus heb ik gewacht. Om 10.11 ofzo kwam ik er opeens wel in. Dit is de VIP van de sponsors. Als je daar op let, heb je altijd alle tijd het eerste uur en plek!quote:Op woensdag 1 februari 2012 12:36 schreef golfer het volgende:
[..]
Daar gaat het mij niet om. Als je met VIP-code om 9:00 uur inlogt is een groot deel van de Michelinsterrenrestaurants al volgeboekt. Ra,ra...
Vervolgens komen er een paar weken later altijd (...) weer opeens plekken vrij bij die tenten.
Ze hebben blijkbaar gewoon een aparte afspraak met Diningcity daarover.
En nog steeds geen bevestiging binnenquote:Op woensdag 1 februari 2012 15:56 schreef Inu het volgende:
Four Seasons in Rotterdam geboekt op de dag dat mijn lief 30 wordt
Je kan straks als het goed is via je mailadres bekijken welke reserveringen erop staan. Daar zou ik even op wachten. Dan krijg je een mail met je reserveringen en kan je hem annuleren.quote:Op woensdag 1 februari 2012 20:55 schreef Inu het volgende:
Ik heb nog steeds niks binnen en m'n vriend wil ook liever naar een restaurant dat niet meedoet. Zal ik er nog achteraan mailen?....
Indien het geen restaurant is met Michelin-ster (toeslag), dan krijg je idd 3 gangen voor ¤27,50. Meestal is er een vastgesteld menu. excl. drank iddquote:Op donderdag 2 februari 2012 10:46 schreef Niveath het volgende:
Dus als ik ergens reserveer krijg ik voor 27,50 pp een diner? Simpel as that?
Exclusief drank neem ik aan.
Is het een beetje waard om voor een sterren restaurant te gaan trouwens? Of iemand anders die hier ervaring mee heeft?quote:Op donderdag 2 februari 2012 11:08 schreef kahlie het volgende:
[..]
Indien het geen restaurant is met Michelin-ster (toeslag), dan krijg je idd 3 gangen voor ¤27,50. Meestal is er een vastgesteld menu. excl. drank idd
Ik heb een paar keer bij een sterrenrestaurant gegeten tijdens de restaurant week en ik merkte geen verschil.quote:Op donderdag 2 februari 2012 12:12 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
Is het een beetje waard om voor een sterren restaurant te gaan trouwens? Of iemand anders die hier ervaring mee heeft?
47.50 namelijk voor een 2 sterren restaurant diner, voor 45 kun je een normale lunch doen, voor 100 een uitgebreid diner.
Word er voor de restaurantweek gewoon wat op tafel gezet of is de kwaliteit zoals normaal (bediening / eten / etc)
Me 2!! Zondag 18:00 met 5 personen.quote:Op woensdag 1 februari 2012 15:42 schreef Joe-Momma het volgende:
Wooohooo. Het is gelukt. Het word de moerbei in warmond!!
Ik heb in de restaurantweek goede ervaringen (Parkheuvel, Fred, Niven, Paul van Waarden) en slechte ervaringen (Zwethheul en Latour). Bij dining with the stars heb ik enkel goede ervaringen gehad (Amarone, Zwethheul, Parkheuvel) gehad.quote:Op donderdag 2 februari 2012 12:12 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
Is het een beetje waard om voor een sterren restaurant te gaan trouwens? Of iemand anders die hier ervaring mee heeft?
47.50 namelijk voor een 2 sterren restaurant diner, voor 45 kun je een normale lunch doen, voor 100 een uitgebreid diner.
Word er voor de restaurantweek gewoon wat op tafel gezet of is de kwaliteit zoals normaal (bediening / eten / etc)
Geen dankquote:Op donderdag 2 februari 2012 13:02 schreef DrukVout het volgende:
[..]
Me 2!! Zondag 18:00 met 5 personen.
Thanx Kahlie
quote:Op zaterdag 4 februari 2012 00:05 schreef SV-tje het volgende:
Met 2 vriendinnen op vrijdagavond naar Zuyd in Breda. Wolfslaar was inderdaad al vol, komende dagen nog kijken of er plekken vrij komen, dan ga ik nog omboeken.
En nog met m'n vriend op dinsdag naar de Molen in Kaatsheuvel
Beste tijden om voor nieuwe plekken te gaan kijken is a.s. dinsdag, wanneer de nieuwsbrief VIP's mogen inloggen. Vaak zijn er dan extra plekken bij sterrenzaken. Succes beide! Daarna is last minute meestal de beste kans.quote:Op zaterdag 4 februari 2012 19:09 schreef LordLynx het volgende:
La Vilette en Allure geboekt ditmaal, helaas nergens mogelijkheid om te gaan lunchen dus alle sterrenzaken zaten vol
Ik heb ze een poosje geleden teruggegeven aan het systeem. Dan kunnen andere mensen lekker gaan eten.quote:Op woensdag 8 februari 2012 19:18 schreef Cat22 het volgende:
Heeft er iemand hier belangstelling voor een diner bij Bretelli (Weert) voor 4 personen op woensdag?
Of voor een diner bij Avant Garde (Eindhoven) op vrijdag voor 2 personen?
De mensen die de vorige keer stikjaloers op me waren en gilden dat ze zoooo graag wilden gaan blijken allemaal niet te kunnen.
Het was helemaal goed vanavond. Super lekker eten en goede maar niet te opgedirkte bedieningquote:Op zaterdag 4 februari 2012 00:05 schreef SV-tje het volgende:
Met 2 vriendinnen op vrijdagavond naar Zuyd in Breda. Wolfslaar was inderdaad al vol, komende dagen nog kijken of er plekken vrij komen, dan ga ik nog omboeken.
En nog met m'n vriend op dinsdag naar de Molen in Kaatsheuvel
Ben 2x geweest afgelopen week, maar te druk gehad om een review te schrijven over Fred en Calla's. Was wel van plan om nog wat van me te laten horen. Anyways, veel plezier vanavond!quote:Op zaterdag 10 maart 2012 18:26 schreef Sanne het volgende:
Vanavond weer!
(zal wel leeg zijn aan dit topic te zien)
jahoor.. pm maar ffquote:Op woensdag 2 mei 2012 08:22 schreef pumpkin_Ruby het volgende:
Iemand toevallig al het wachtwoord voor dining with the stars ?
Natuurlijk is de kreditcrisis toegeslagenquote:Op maandag 23 juli 2012 17:15 schreef Griebus het volgende:
Je kan alweer reserveren voor de restaurantweek van 27 augustus t/m 4 september 2012!
Ik ga weer terug naar het Kalkoentje, was me zeer goed bevallen de vorige keer dat ik er was.
Gaan er nog Fok!kers eten tijdens de restaurantweek of heeft de kredietcrisis te hard toegeslagen?![]()
ik vond eerlijk gezegt Parkheuvel erg tegenvallen.Iig geen 2 sterren waard.quote:Op maandag 23 juli 2012 17:42 schreef kahlie het volgende:
[..]
Natuurlijk is de kreditcrisis toegeslagenEn erger nog: er zijn geen diner-plaatsen voor Parkheuvel. Net nadat mijn moeder natuurlijk had besloten dat ze daar heel graag wilde gaan eten.
Wij kunnen kiezen uit Calla's of Fred. Ik laat ze het wel uitvechten. Alletwee kan ik niet betalen.
Ik ben altijd degene die het regelt, dus daarom maar 2 andere restaurants uitgezocht en gereserveerd.
Ik heb daar meerdere keren gegeten. Laatste keer viel juist Zwethheul tegen. Verder geen 2* restaurants gehad, dus dat weet ik verder niet.quote:Op dinsdag 24 juli 2012 12:34 schreef DancePlaza het volgende:
[..]
ik vond eerlijk gezegt Parkheuvel erg tegenvallen.Iig geen 2 sterren waard.
Ik ben net afgelopen zaterdag met de heerlijk 10 daagse uit eten geweest in Seinpost.quote:Op maandag 5 november 2012 18:06 schreef pumpkin_Ruby het volgende:
Het komt er weer aan ! Iemand nog een Amex code ?![]()
(ik wilde nog steeds een review schrijven van vorige keer)
Als je de code hebt mag je 'm best delenquote:Op maandag 5 november 2012 18:06 schreef pumpkin_Ruby het volgende:
Het komt er weer aan ! Iemand nog een Amex code ?![]()
(ik wilde nog steeds een review schrijven van vorige keer)
Kromme Dissel doet niet mee deze keer. Helaas.quote:Op maandag 5 november 2012 21:33 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Als je de code hebt mag je 'm best delenDe Kromme Dissel zit altijd vol als ik om 't hoekje kom kijken!
Ik ga niet deze keer, maar deze zin geeft duidelijk aan dat ze dus wel annuleringskosten willen berekenen als je dus te laat annuleert. Verder op staat ook deze:quote:Op woensdag 7 november 2012 12:07 schreef DrParanoid het volgende:
How can I cancel my reservation?
You can only cancel a reservation via www.diningwiththestars.nl. A cancellation via telephone, e-mail or via the restaurant itself is not possible. Click on the link ‘cancel reservation’. Here you fill in your reservationcode and your e-mailaddresss. The cancellation will automatically be send to the restaurant and the couverts that you reserved will automatically be available for others. Cancellations can not be revoked. On all the reservations are the general hospitality conditions applied. By cancelling a reservation in less then 72 hours before the reservation takes place we will charge you a certain amount.
Vorige keren kon je tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. De regels zijn dus wel strenger geworden. Ik ga niet, dus ik weet niet precies hoe ze er mee om gaan, maar zet het er wel even bij voor mensen die wel reserveren. Het is immers veranderd en ik zie wel vaker in het topic dat mensen achteraf toch niet kunnen.quote:Op woensdag 7 november 2012 12:11 schreef DrParanoid het volgende:
Ah ok, ik schrok namelijk al, het is gewoon kosteloos annuleren en er worden kosten in rekening gebracht bij 72- uur van te voren (wat heel normaal is, en volgens mij vorige keren ook)
True, tx voor de reminder dan, een gewaarschuwd mens telt voor 2!quote:Op woensdag 7 november 2012 12:12 schreef kahlie het volgende:
[..]
Vorige keren kon je tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. De regels zijn dus wel strenger geworden. Ik ga niet, dus ik weet niet precies hoe ze er mee om gaan, maar zet het er wel even bij voor mensen die wel reserveren. Het is immers veranderd en ik zie wel vaker in het topic dat mensen achteraf toch niet kunnen.
Mag ik ook een dm please?quote:Op dinsdag 29 januari 2013 15:36 schreef kahlie het volgende:
Heb al geboekt. 1x romantisch dineren met m'n partner in Savelberg (1 Michelin * ) en terug naar Seinpost (1 Michelin * ) , maar deze keer met familie.
Ik dm je ff.
Dank!quote:Op dinsdag 29 januari 2013 15:38 schreef kahlie het volgende:
Ja, ik denk ik DM de een en daarna zet ik het hier, maar goed, het gaat ook altijd vrij snel op fok. Steven184 dus ook een dm gestuurd. Nu voor de rest:
Link: http://www.restaurantweek.nl/lang/en/acc/nespresso
Password: nespresso
Geen probleem. Ik dacht dat er geen animo was deze keer en had het gisteren druk, dus vergeten te posten.quote:
quote:"wij verdelen de beschikbare plekken altijd eerlijk over de verschillende groepen die starten met reserveren. Dit betekent dat je morgenochtend, maandagochtend en woensdagochtend nog 3x kans hebt om een van de populairdere plekken te bemachtigen. Als je op woensdagochtend om 10.00u klaar zit en je bent nergens lid van is het dus toch zeker mogelijk om in een sterrenrestaurant te kunnen dineren. Succes en alvast eet smakelijk!"
Ben ik ff verrast en is mijn vertrouwen weer terug wantquote:
Op deze manier zullen ze snel weer gaan stoppen met dit soort acties.quote:Op dinsdag 29 januari 2013 15:53 schreef kahlie het volgende:
[..]
Geen probleem. Ik dacht dat er geen animo was deze keer en had het gisteren druk, dus vergeten te posten.Sorry mensen. Je kon gisteren vanaf 10.00 al boeken.
Ik reserveer al jaren via de weken die Dining City regelt. Zowel Restaurantweek als Dining with the Stars. De eerste jaren was het systeem zo lek als een mandje: juiste link, en je zat er zo in. De jaren daarna was het wachtwoord vaak ultiem makkelijk te raden. 1 jaar met AMEX hebben ze het redelijk goed beveiligt (laatste 4 cijfers). Er is nooit opgetreden tegen mensen die niet de juiste hoofdsponsor dingen hadden (Geen Nepresso Club-Member, geen AMEX-kaart).quote:Op woensdag 30 januari 2013 10:46 schreef Godtje het volgende:
[..]
Op deze manier zullen ze snel weer gaan stoppen met dit soort acties.
Stond al eerder in het topic al. De laatste jaren gaat het reserveren gefaseerd, dus dat is veel eerlijker. Vroeger had je echt 0,0 kans tenzij je bij de hoofdsponsor zat. Ben blij dat je hebt kunnen reserveren wanneer je wildequote:Op woensdag 30 januari 2013 10:27 schreef PeRi het volgende:
[..]
Ben ik ff verrast en is mijn vertrouwen weer terug want
BAM! &Samhoud én Calla's voor mij.
Ik heb het donkerbruine vermoeden dat dit marketing-technisch gezien heel goed is uitgedacht hoor.quote:Op woensdag 30 januari 2013 10:46 schreef Godtje het volgende:
[..]
Op deze manier zullen ze snel weer gaan stoppen met dit soort acties.
Ja lunch, viel tegen. Smaakloos en ging met honger weg.quote:Op woensdag 30 januari 2013 13:56 schreef minilot het volgende:
Ik overweeg een reservering bij Niven..
Iemand van jullie die er al eens heeft gegeten?
Ja, maar bij jou kunnen er altijd nog wel cheeseburgers en gebakjes bij.quote:Op woensdag 30 januari 2013 14:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja lunch, viel tegen. Smaakloos en ging met honger weg.
3x.quote:Op woensdag 30 januari 2013 13:56 schreef minilot het volgende:
Ik overweeg een reservering bij Niven..
Iemand van jullie die er al eens heeft gegeten?
http://paulentrudiesresta(...)t-niven-rijswijk.phpquote:Op woensdag 30 januari 2013 13:56 schreef minilot het volgende:
Ik overweeg een reservering bij Niven..
Iemand van jullie die er al eens heeft gegeten?
Bij Moshik?quote:Op dinsdag 5 maart 2013 00:32 schreef Sanne het volgende:
Wij waren vrijdag bij Samhoud
ik moet er nog van bijkomen.
Foto's op mijn facebook.
Ik ben niet zo'n CUL typje, dat weet je toch?quote:Op dinsdag 5 maart 2013 00:55 schreef golfer het volgende:
[..]
Bij Moshik?
Kan je ze niet met een verslagje plaatsen in CUL / Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #9
Het is dat er geen 1 april staatquote:Op maandag 25 maart 2013 14:00 schreef kahlie het volgende:
Ze hebben weer wat nieuws, ook via diningcity, want het gaat slecht in de horeca.
Info hier: CUL / Restaurant Festival - All-in Eten bij 100 restaurants
Hihi. Tja, ach, op zich is het niet zo'n nieuw concept, andere sterrenzaken zijn er ook al mee bezig geweest. Niven is op Groupon geweest en zelfs op Vakantieveilingen. Dus ik vind het zeker qua prijs, wel voordelig, maar niet ongeloofwaardig.quote:
Waaaaar? Weer Samhout? En waarom geen review.quote:Op dinsdag 2 april 2013 23:59 schreef Sanne het volgende:
Vrijdag herkansing.
Mini Fok! reünie geloof ik.
Beide keren dat ik via de Heerlijk10Daagse heb gereserveerd moest de reserving verzet worden. Dat was wel erg irritant. Hun systeem werkt niet echt lekker. Prijs daarintegen is goed. Maar goed, we zijn alles in een straal van Delft al geweest (luxe probleem!!) en willen niet per se weer terug. In Juni willen we chef's table gaan doen, dus daar moet ook voor gespaard worden.quote:Op zaterdag 6 april 2013 16:42 schreef golfer het volgende:
Binnenkort is er weer de Heerlijk10daagse voor VISA-cardhouders.
3 gangen diner voor 25 pp. per ster 10 euro toeslag.
We hebben dus voor half mei gereserveerd bij De Bokkedoorns hier in ons dorp.
Zijn daar al vaker geweest, maar nu Lucas Rive er na 25 jaar weg is gegaan willen we ons wel eens door de nieuwe chefkok Menno Post laten verrassen.
Heeft 2 sterren, dus 45 pp.
Waar willen jullie de chefs table gaan doen?quote:Op zondag 7 april 2013 16:16 schreef kahlie het volgende:
Beide keren dat ik via de Heerlijk10Daagse heb gereserveerd moest de reserving verzet worden. Dat was wel erg irritant. Hun systeem werkt niet echt lekker. Prijs daarintegen is goed. Maar goed, we zijn alles in een straal van Delft al geweest (luxe probleem!!) en willen niet per se weer terug. In Juni willen we chef's table gaan doen, dus daar moet ook voor gespaard worden.
Calla's. Mooie gebalanceerde gerechten, rustig restaurant en super om gegaan met mijn moeders waslijst aan allergieen.quote:Op zondag 7 april 2013 20:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Waar willen jullie de chefs table gaan doen?
Ja, ik heb vorige week al gereserveerd bij De Bokkedoorns.quote:Op woensdag 10 april 2013 17:22 schreef PeRi het volgende:
Zijn er al codes voor Heerlijk10daagse? Ik zie op twitter mensen blij doen met hun reservering :![]()
En je wil me niet helpen dusquote:Op woensdag 10 april 2013 17:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, ik heb vorige week al gereserveerd bij De Bokkedoorns.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Wat is het geworden?quote:
Dank u dank uquote:Op woensdag 29 januari 2014 11:07 schreef PeRi het volgende:
http://www.restaurantweek.nl/lang/nl/acc/nespresso1
klopt, je betaalt ook pas in het restaurant.quote:Op woensdag 29 januari 2014 12:24 schreef Perenijsje het volgende:
Ik heb zojuist een reservering geplaatst, maar ik zag nergens een mogelijkheid om vooruit te betalen per iDEAL of CC. Klopt dit?
Eerste keer dus. Dat het je moge smaken.Probeer ook eens het naast gelegen in de Keuken van Floris.quote:Op woensdag 29 januari 2014 12:01 schreef Griebus het volgende:
Super! Dankjewel, ik heb nu eindelijk een keer kunnen reserveren bij Fred!
Da's inderdaad wel raar ja, vroeger was dat alleen als er een michelinster was maar nu ook bij gewone restaurants....quote:Op woensdag 29 januari 2014 15:32 schreef Sarabi het volgende:
Jammer dat er nu voor veel restaurants extra betaald moet worden.
Dankjewel voor de tipquote:Op woensdag 29 januari 2014 15:17 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Eerste keer dus. Dat het je moge smaken.Probeer ook eens het naast gelegen in de Keuken van Floris.
Heel anders maar als je van gedurfde smaken houdt,dan is that the place to be in Kralingen.
Straks krijg je dat de restaurants die overblijven sowieso 3-gangenmenu's hebben voor rond die prijs.quote:Op woensdag 29 januari 2014 17:14 schreef LordLynx het volgende:
[..]
Da's inderdaad wel raar ja, vroeger was dat alleen als er een michelinster was maar nu ook bij gewone restaurants....
Nee, Ouderkerk a.d. Amstel.quote:Op donderdag 30 januari 2014 12:12 schreef Iwanius het volgende:
En dat is? Zeker ook weer gelegen in Haarlem...![]()
Hoe vaak ga je dat nog melden?quote:Op donderdag 30 januari 2014 12:12 schreef Iwanius het volgende:
Tis trouwens vanaf morgen Chinees nieuwjaar en dus een culinair feest! Mooie afwisseling van de Thai i.i.g.
Op de site van de restaurantweek staat bij elk restaurant de uiteindelijke prijs voor puur het eten (3 gangen).quote:Op zondag 2 februari 2014 18:01 schreef Lot_1 het volgende:
Het lijkt me tof om ook een keer in een goed restaurant te eten, maar hoe kom je erachter wat de uiteindelijke prijs is? Is dat, zoals in de OP staat, ¤27,50 pp?
Ik gok dat ze naar Jaimie van Heije gaanquote:Op zondag 2 februari 2014 17:53 schreef PeRi het volgende:
[..]
Waarom kunnen jullie niet gewoon zeggen waar je heen gaat?
quote:Op zondag 2 februari 2014 22:44 schreef nijenhuisjeroen het volgende:
Ik gok dat ze naar Jaimie van Heije gaan
En dat is een echte topper! Hadden we je dan gewoon al eerder kunnen vertellen. Veel plezier!quote:
Ja, meermaals. Een van mn favo's tegenwoordig en wordt door de media ook de hemel in geprezen, geen onbekende dus. Hoef je ook niet geheimzinnig over te doen.quote:Op maandag 3 februari 2014 16:04 schreef Iwanius het volgende:
Jij hebt er al gegeten getuige je reactie?
Klopt. Je moet ook proberen de krenten uit de pap te pikken.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 12:02 schreef HansvanOchten het volgende:
Toch vraag ik me af wat er het bijzondere aan is.
Ik zie lokale "restuarants" er tussen staat wat in de praktijk een eetcafe is, waar je al a la carte kan eten voor een lagere prijs dan de geadverteerde restaurantweek prijs...
't SchultenHues in Zutphen staat erg goed bekend.quote:
Nee, dat begrijp ik. Heb je zelf nog over dit restaurant een review gegeven om aan te tonen wat jouw toenmalige bevindingen waren?quote:Op dinsdag 4 februari 2014 10:05 schreef PeRi het volgende:
Ja, meermaals. Een van mn favo's tegenwoordig en wordt door de media ook de hemel in geprezen, geen onbekende dus. Hoef je ook niet geheimzinnig over te doen.
Zo heet het gewoon. Restaurant van Francois Geurds, heette voorheen Ivy, maar dat mocht niet meer.quote:Op donderdag 6 maart 2014 20:55 schreef Blik het volgende:
FG?
Al die geheimzinnigheid over restaurants hier...
Owquote:Op donderdag 6 maart 2014 22:02 schreef Ansu het volgende:
[..]
Zo heet het gewoon. Restaurant van Francois Geurds, heette voorheen Ivy, maar dat mocht niet meer.
Da's de naam van het restaurant, duidelijker ga ik het echt niet kunnen makenquote:Op donderdag 6 maart 2014 20:55 schreef Blik het volgende:
FG?
Al die geheimzinnigheid over restaurants hier...
Ze hebben volgens mij een klandizie probleem, want er staat een heel groot reclamebord langs de snelweg. Met een foto, de naam, en de website geloof ik. Ik heb geen adres gezien, maar keek daar ook niet naar. Ik zei tegen mijn partner dat ik dat maar een rare manier van reclame maken vindt, want wie kiest er nu een restaurant uit op basis van een billboard. Zeker een restaurant in die prijscategorie...quote:Op vrijdag 7 maart 2014 10:18 schreef LordLynx het volgende:
[..]
Da's de naam van het restaurant, duidelijker ga ik het echt niet kunnen maken
Is inderdaad het vroegere Ivy, maar toen deden ze volgens mij ook al niet mee, stond er nu ineens tussen dus ik ben erg benieuwd.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |