abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_106798701
Voor wie is de FoK!Dieetclub bedoeld? De FoK!Dieetclubtopics zijn bedoeld voor mannen en vrouwen met overgewicht die een BMI (body mass index, ook wel bekend als Quetelet Index) hebben van 27 of hoger. Bij een BMI van onder de 25 ben je van harte welkom in het zustertopic Slank de zomer in. Dit kun je vinden in het LIF-forum op FoK!. Met een BMI tussen de 25 en 27 mag je zelf beslissen waar je je aanmeldt. Hoe je je het beste kunt aanmelden kun je lezen onder het kopje Ik wil ook!.

Linkjes Vroeger hadden we een hele lijst met linkjes; deze linkjes en vele andere (incl. alle oude dieetclublinkjes) zijn hier te vinden: Dieetclub Linksite. Weet je nog een leuke link die er niet tussen staat, geef hem even door in het topic!

Goede en lekkere tips voor verantwoord ontbijt/lunch: Gezonde ontbijt/lunch keuzes

Ik wil ook! Dat kan ;) Maak een dieetticker aan op www.lilyslim.com, vergeet je naam niet in de ticker te zetten!! Meld in dit topic duidelijk dat je ook in de OP wilt en geef het linkje van je ticker. De topicstarter óf één van de modjes zet je er dan bij. Als je een account aanmaakt krijgt je ticker hier automatisch ook een update als je iets aanpast. Als je geen account wilt zul je ieder weegmoment een nieuwe ticker aan moeten maken en de url duidelijk in het topic zetten met het verzoek om aanpassing van je ticker.

Deelnemers De volgende lijst is een lijst met deelnemers aan deze reeks:

































Riann












BrandX






Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
pi_106798713
Verder met de hamburgers. :+
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
pi_106798730
Lamsburgers met een gorgonzolavulling O+ *;

*noteert, voor als Mr.Mo volgende week in Nederland is*
Ja doei.
pi_106798740
ahzo, ja zelf wil ik max 2x pw rood vlees eten waarvan 1x meestal biefstuk is omdat dit wel gezond is. Dus zelf zou ik niet snel 2x in een week gehakt maken :)
pi_106798760
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:06 schreef motorbloempje het volgende:
Lamsburgers met een gorgonzolavulling O+ *;

*noteert, voor als Mr.Mo volgende week in Nederland is*
Ik ken het niet maar het klinkt erg lekker
pi_106798798
Ik eet trouwens alle soorten vlees en als het een vetter soort is eet ik er gewoon minder van.
pi_106798820
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:08 schreef Sarabi het volgende:
Ik eet trouwens alle soorten vlees en als het een vetter soort is eet ik er gewoon minder van.
Dat kan ook :)
pi_106798833
Wat overigens ook nuttig is: meng áárdig wat knoflook door je (zaanse) mayonaise heen als je bijvoorbeeld patat/schijfjes/etc. eet. Er zit héél veel smaak aan, zowel knof als mayo, maar is wel vrij pittig, waardoor je minder snel een heel stuk aardappel verzuipt in de mayo ;)
Ja doei.
pi_106798914
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:06 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Ik ken het niet maar het klinkt erg lekker
:@ zelf bedacht ;)

Hamburgers maken en bij het maken van de burger de bol eerst door tweeën delen, plat maken, wat blokjes gorgonzola er in drukken, andere bol erop (ook beetje plat) en een nieuwe bol/burger maken. Zelf doe ik het het liefst met lamsgehakt en dan alleen wat peper, zout en een sjalotje, en dan serveren met kwark/creme fraiche met knoflook op een volkorenbroodje. Wat uitgebakken spek erbij (echt hard uitgebakken) doet het ook goed!
Ja doei.
pi_106798953
Nu heb ik wel zin gekregen in zelfgemaakte hamburgers :9~

Dat wordt mijn D. Doen jullie gewoon een ei door het gehakt voor te binden? Die kwark knoflook combi klinkt ook erg lekker, is ook goed voor bloedvaatjes :)
pi_106798961
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:11 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

:@ zelf bedacht ;)

Hamburgers maken en bij het maken van de burger de bol eerst door tweeën delen, plat maken, wat blokjes gorgonzola er in drukken, andere bol erop (ook beetje plat) en een nieuwe bol/burger maken. Zelf doe ik het het liefst met lamsgehakt en dan alleen wat peper, zout en een sjalotje, en dan serveren met kwark/creme fraiche met knoflook op een volkorenbroodje. Wat uitgebakken spek erbij (echt hard uitgebakken) doet het ook goed!
Dat klinkt echt veelste lekker :D
(behalve de spek)
het is maar goed dat de boodschappen alweer gedaan zijn
pi_106799014
quote:
17s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:13 schreef Audreyoot het volgende:
Nu heb ik wel zin gekregen in zelfgemaakte hamburgers :9~

Dat wordt mijn D. Doen jullie gewoon een ei door het gehakt voor te binden? Die kwark knoflook combi klinkt ook erg lekker, is ook goed voor bloedvaatjes :)
Vroeger wel, maar de laatste tijd eigenlijk niet meer. Merk wel verschil in soort gehakt: gewoon rundergehakt heeft het wellicht wat meer nodig dan tartaar/steak gehakt en lam, wat ik dus de laatste tijd vaker gebruik, dus tsja, ligt eraan wat je gebruikt dus, máár dan doe ik alleen de dooier. Bij het gebruiken van het hele ei krijg je dan altijd wel van die 'viezige witte flubjes' bij het bakken, vind ik vooral niet mooi staan :@
Ja doei.
pi_106799039
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:15 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Vroeger wel, maar de laatste tijd eigenlijk niet meer. Merk wel verschil in soort gehakt: gewoon rundergehakt heeft het wellicht wat meer nodig dan tartaar/steak gehakt en lam, wat ik dus de laatste tijd vaker gebruik, dus tsja, ligt eraan wat je gebruikt dus, máár dan doe ik alleen de dooier. Bij het gebruiken van het hele ei krijg je dan altijd wel van die 'viezige witte flubjes' bij het bakken, vind ik vooral niet mooi staan :@
haha ok thnx, ga het gewoon proberen straks :) Eieren heb ik toch altijd wel in huis!
pi_106799097
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:09 schreef motorbloempje het volgende:
Wat overigens ook nuttig is: meng áárdig wat knoflook door je (zaanse) mayonaise heen als je bijvoorbeeld patat/schijfjes/etc. eet. Er zit héél veel smaak aan, zowel knof als mayo, maar is wel vrij pittig, waardoor je minder snel een heel stuk aardappel verzuipt in de mayo ;)
Ik gebruik tegenwoordig eigenlijk altijd rode sausen , zelden nog dingen als fritesaus e.d(en als dat zo is dan de halvafritsaus e.d.). werkt net zo goed en er is meer keuze dan alleen ketchup en curry. :P .
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
pi_106799136
sauzen is met een z :@
Kwak
pi_106799139
Tijd voor lunch; hard volkoren broodje met geitenkaas, honing en walnoten
pi_106799181
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:18 schreef trovey het volgende:

[..]

Ik gebruik tegenwoordig eigenlijk altijd rode sausen , zelden nog dingen als fritesaus e.d(en als dat zo is dan de halvafritsaus e.d.). werkt net zo goed en er is meer keuze dan alleen ketchup en curry. :P .
Volgens mij kan je ketchup sowieso beter niet kiezen want daar zit nog meer suiker in dan cola. Maar rode sauzen zijn over het algemeen wel een stuk gezonder dan witte!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Vis een optie? zaterdag 14 januari 2012 @ 13:22:38 #18
70532 loveli
N
pi_106799197
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:20 schreef kwakz0r het volgende:
sauzen is met een z :@
Met een S mag ook :+
crap in = crap out
pi_106799215
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:20 schreef kwakz0r het volgende:
sauzen is met een z :@
:|W ...het was laat gisteravond, ik lette niet op :P :P . modje? :@
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
pi_106799262
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:22 schreef loveli het volgende:

[..]

Met een S mag ook :+
Ik zoek het nu op >:) ....tja, bijna 30 jaar geleden school achter me gelaten....andere spelling? :')
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
pi_106799309
quote:
17s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:21 schreef Audreyoot het volgende:

[..]

[

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Daarom doe ik er nooit een hele fles op. ;)
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
  Vis een optie? zaterdag 14 januari 2012 @ 13:26:53 #22
70532 loveli
N
pi_106799328
Plafond = met s, in de pan met een z.

Over wel/niet gezond zijn van vlees:
Rund en varkensvlees = ovtstekingsbevorderend en daarom minder gezond. Maar.. in rood vlees zit ijzer, dus wel gezond. En B-vitamines zitten ook in vlees. Lever bevat ijzer en vitamine A. Witvlees bevat niet de ongezonde vetten die rood en varkensvlees wel bevattn.

Het gaat weer eens om balans. Vooral witvlees, een of twee keer in de week vis, een keer in de week rund is een nette combo.
crap in = crap out
pi_106799410
quote:
17s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:06 schreef Audreyoot het volgende:
ahzo, ja zelf wil ik max 2x pw rood vlees eten waarvan 1x meestal biefstuk is omdat dit wel gezond is. Dus zelf zou ik niet snel 2x in een week gehakt maken :)
Tonijnburgers niets dan?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Edit: Sausje vergeten :P Lekker zoete manis is heerlijk :9
pi_106799437
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 13:29 schreef Hydrogeny het volgende:

[..]

Tonijnburgers niets dan?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat ziet er ook goed uit en past goed in mijn eiwit dagjes :D Thnx!
pi_106799450
http://www.beterspellen.nl/website/index.php?pag=122

Ik neem aan dat het beide kan, volgens mij heb ik het destijds met een S geleerd maar Z klinkt ook bekend...... :')
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')