Inderdaad. Volgens mij denken we hetzelfde. Rillingen krijg ik ervanquote:Op donderdag 12 januari 2012 14:47 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Okay, je laat het een nachtje broeien in de magnetron, niet op het aanrecht.
Duidelijk nu.
Bakken man, bakken!quote:Op woensdag 11 januari 2012 09:01 schreef Scorpie het volgende:
Gewoon minstens 5 minuten in de magnetron douwen.
Ieder zijn meug!quote:Op donderdag 12 januari 2012 16:20 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Inderdaad. Volgens mij denken we hetzelfde. Rillingen krijg ik ervan
hachee of goulash, dat bewaar ik ook een nacht op het fornuis met de deksel erop een hele nacht, wel de volgende dag nog een uur of 4/5 stoven..quote:Op maandag 16 januari 2012 21:12 schreef junkiexp het volgende:
Mijn moeder bewaard trouwens gehaktballen in afgesloten jus pan ook een nachtje op het vuur, en hachee bv ook.
Hoe kijken jullie daar tegenaan dan?
Mijn moeder doet dat juist na het stoven, en dan de volgende avond opwarmen.quote:Op maandag 16 januari 2012 22:38 schreef Zonnetje1981 het volgende:
[..]
hachee of goulash, dat bewaar ik ook een nacht op het fornuis met de deksel erop een hele nacht, wel de volgende dag nog een uur of 4/5 stoven..
En nooit last toch?quote:Op maandag 16 januari 2012 23:04 schreef Klaploper het volgende:
Mijn moeder bewaart alles zo 2 dagen op het fornuis, ook pasta en dergelijke. Vind het alleen wat sneu om te bedanken als ik er op bezoek ben dus ik eet het zwijgend op.
Ligt eraan hoeveel nachten het eerst nog in de magnetron heeft gestaan.quote:Op dinsdag 17 januari 2012 18:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik heb nog een rest bami en babi pangang ingevroren maar zit er al bijna een maand. Zou dat nog goed zijn?
Gewoon van gegeten, uurtje af laten koelen op het aanrecht en daarna ingevrorenquote:Op dinsdag 17 januari 2012 18:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ligt eraan hoeveel nachten het eerst nog in de magnetron heeft gestaan.![]()
(maar anders zou ik zeggen "ja hoor")
Thanks!quote:Op dinsdag 17 januari 2012 18:21 schreef RobinOok het volgende:
Zelfs na een jaar in de vriezer kun je dat nog wel eten hoor. Misschien is het dan wat uitgedroogd of zo, maar ziek zal je er niet van worden.
Volgensmij is dat niet helemaal waar, correct me if i'm wrong. Dit is alleen als je vriezer echt heel erg koud kan, wat niet alle vriezers staan.. Dit heb ik eens gehoord in de wandelgangenquote:Op dinsdag 17 januari 2012 18:21 schreef RobinOok het volgende:
Zelfs na een jaar in de vriezer kun je dat nog wel eten hoor. Misschien is het dan wat uitgedroogd of zo, maar ziek zal je er niet van worden.
En, hoe voel je je?quote:Op donderdag 12 januari 2012 18:21 schreef Quantic het volgende:
Nou, heb het zojuist opgebakken en opgegeten. Heb er aan geroken maar was niet echt funky.. Zit wel goed, zo niet merk ik het snel genoeg
Tevens mis ik deze dame!!!quote:Op woensdag 18 januari 2012 09:13 schreef RobinOok het volgende:
Ja, heb ik ook wel eens gehoord, maar ben het daar niet mee eens.
Ik zocht op Google naar hoe lang ik de restjes Chinese rijsttafel kan bewaren, en kwam hier uit. Heel t topic doorgelezen zonder conclusie.quote:
quote:Op zondag 1 december 2024 07:57 schreef SwJ het volgende:
[..]
Ik zocht op Google naar hoe lang ik de restjes Chinese rijsttafel kan bewaren, en kwam hier uit. Heel t topic doorgelezen zonder conclusie.![]()
Nu wil ik weten hoe t is afgelopen ook!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |