 
		 
			 
			
			
			Inderdaad. Volgens mij denken we hetzelfde. Rillingen krijg ik ervanquote:Op donderdag 12 januari 2012 14:47 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Okay, je laat het een nachtje broeien in de magnetron, niet op het aanrecht.
Duidelijk nu.
 
											 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Bakken man, bakken!quote:Op woensdag 11 januari 2012 09:01 schreef Scorpie het volgende:
Gewoon minstens 5 minuten in de magnetron douwen.
 
			 
			
			
			Ieder zijn meug!quote:Op donderdag 12 januari 2012 16:20 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Inderdaad. Volgens mij denken we hetzelfde. Rillingen krijg ik ervan
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			hachee of goulash, dat bewaar ik ook een nacht op het fornuis met de deksel erop een hele nacht, wel de volgende dag nog een uur of 4/5 stoven..quote:Op maandag 16 januari 2012 21:12 schreef junkiexp het volgende:
Mijn moeder bewaard trouwens gehaktballen in afgesloten jus pan ook een nachtje op het vuur, en hachee bv ook.
Hoe kijken jullie daar tegenaan dan?
 
			 
			
			
			Mijn moeder doet dat juist na het stoven, en dan de volgende avond opwarmen.quote:Op maandag 16 januari 2012 22:38 schreef Zonnetje1981 het volgende:
[..]
hachee of goulash, dat bewaar ik ook een nacht op het fornuis met de deksel erop een hele nacht, wel de volgende dag nog een uur of 4/5 stoven..
 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			En nooit last toch?quote:Op maandag 16 januari 2012 23:04 schreef Klaploper het volgende:
Mijn moeder bewaart alles zo 2 dagen op het fornuis, ook pasta en dergelijke. Vind het alleen wat sneu om te bedanken als ik er op bezoek ben dus ik eet het zwijgend op.
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Ligt eraan hoeveel nachten het eerst nog in de magnetron heeft gestaan.quote:Op dinsdag 17 januari 2012 18:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik heb nog een rest bami en babi pangang ingevroren maar zit er al bijna een maand. Zou dat nog goed zijn?
 
  
			 
			
			
			Gewoon van gegeten, uurtje af laten koelen op het aanrecht en daarna ingevrorenquote:Op dinsdag 17 januari 2012 18:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ligt eraan hoeveel nachten het eerst nog in de magnetron heeft gestaan.
(maar anders zou ik zeggen "ja hoor")
 .
.
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Thanks!quote:Op dinsdag 17 januari 2012 18:21 schreef RobinOok het volgende:
Zelfs na een jaar in de vriezer kun je dat nog wel eten hoor. Misschien is het dan wat uitgedroogd of zo, maar ziek zal je er niet van worden.
 Volgende week Chinees
 Volgende week Chinees  
											 
			 
			
			
			Volgensmij is dat niet helemaal waar, correct me if i'm wrong. Dit is alleen als je vriezer echt heel erg koud kan, wat niet alle vriezers staan.. Dit heb ik eens gehoord in de wandelgangenquote:Op dinsdag 17 januari 2012 18:21 schreef RobinOok het volgende:
Zelfs na een jaar in de vriezer kun je dat nog wel eten hoor. Misschien is het dan wat uitgedroogd of zo, maar ziek zal je er niet van worden.
 
											 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			En, hoe voel je je?quote:Op donderdag 12 januari 2012 18:21 schreef Quantic het volgende:
Nou, heb het zojuist opgebakken en opgegeten. Heb er aan geroken maar was niet echt funky.. Zit wel goed, zo niet merk ik het snel genoeg
 
			 
			
			
			 
   
   
											 
			 
			
			
			Tevens mis ik deze dame!!!quote:Op woensdag 18 januari 2012 09:13 schreef RobinOok het volgende:
Ja, heb ik ook wel eens gehoord, maar ben het daar niet mee eens.
 
			 
			
			
			Ik zocht op Google naar hoe lang ik de restjes Chinese rijsttafel kan bewaren, en kwam hier uit. Heel t topic doorgelezen zonder conclusie.quote:
 
  
			 
			
			
			quote:Op zondag 1 december 2024 07:57 schreef SwJ het volgende:
[..]
Ik zocht op Google naar hoe lang ik de restjes Chinese rijsttafel kan bewaren, en kwam hier uit. Heel t topic doorgelezen zonder conclusie.
Nu wil ik weten hoe t is afgelopen ook!
 volgens mij niet best dan
 volgens mij niet best dan   
											 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			quote:Op woensdag 10 september 2025 14:38 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Meeste van de afhaal chinees is rustig een paar dagen te bewaren in de koelkast, maar doe dit NIET met rijst of zelfs Bami.
quote:Op woensdag 11 januari 2012 18:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Rijst of mie sowieso niet bewaren, vlees etc in sausjes niet dagenlang bewaren.
 
			 
			
			
			Ooit een keer goed ziek geworden van shoarma, het was niet eens bedorven, maar moddervet en mijn lichaam kan daar niet tegen.quote:Op dinsdag 17 januari 2012 18:15 schreef technofreak86 het volgende:
Ik mag toch aannemen dat vrijwel iedereen wel eens ziek is geworden van eten. De meer behoudende adviezen hier zorgen voor een zo laag mogelijk risico op een dagje op de porceleinen troon. Dat wil dus niet zeggen dat je altijd ziek zou worden van eten wat een dag buiten de koeling heeft gestaan.
 
			 
			
			
			 
   
   
											 
			 
			
			
			Laat staan de Chinees zelf 😱quote:Op woensdag 10 september 2025 15:19 schreef ieniminimuis het volgende:
Niet ik die gewoon 4 dagen lang Chinees eet dan en nog steeds leef

 
											|  | 

| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |