spruitenquote:Op maandag 9 januari 2012 17:59 schreef Bienelientjee het volgende:
Spruiten, droge rollade en aardappels alla mama (en maar een grote kwak appelmoes overheen gegooid)
Denk dat ik deze week weer es wat vaker ga koken!
quote:
Lekker ja!quote:Op maandag 9 januari 2012 18:25 schreef Bluezz het volgende:
Wij hier ook spruiten maar dan als stamppot met kerrieappeltjes en spekkies erdoor. Apart en lekkah
Wat zijn cabrales?quote:Op maandag 9 januari 2012 18:06 schreef cinnamon_M het volgende:
Ja en nu heb ik zin in boerenkool door dat plaatje.
Maar t wordt vanavond: quiche met gecarameliseerde witlof, appeltjes en cabrales. Ook lekker
Is spaanse blauwschimmelkaasquote:Op maandag 9 januari 2012 18:35 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat zijn cabrales?
Toetje is stoofpeertjesyoghurt
Net op, was ook lekker! Moet nog even stoeien met de verhoudingen volgende keer, mocht wel meer witlof in en iets minder appel. Maar desondanks jummie!quote:Op maandag 9 januari 2012 18:55 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oh lijkt me een heel lekkere quiche!
Waarom niet? Niet gelukt, of de smaak van lamslever zelf gewoon niet fijn?quote:Op maandag 9 januari 2012 18:59 schreef uniekhoorn het volgende:
spruitjes waren lekker, lamslever niet!
Morgen ook boerkoolstamppot, eerst die gallige boerenkoolstruik schoonmaken
Lever is lekker als je er van houdt, lam daar moet je ook van houden.. Koteletten lust ik nog wel maar de combinatie met die aparte smaken... Ieuw!quote:Op maandag 9 januari 2012 19:30 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Waarom niet? Niet gelukt, of de smaak van lamslever zelf gewoon niet fijn?
Mm, kan ik me wel voorstellen ja (ik vrees dat ik het sowieso niet lekker zou vinden, helaas kan ik de smaak van de meeste soorten orgaanvlees niet zo waarderenquote:Op maandag 9 januari 2012 19:49 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Lever is lekker als je er van houdt, lam daar moet je ook van houden.. Koteletten lust ik nog wel maar de combinatie met die aparte smaken... Ieuw!
Nu zoute stokjes, straks een ei met rookvlees
Ik draag nu schoenen zonder vetersquote:Op dinsdag 10 januari 2012 10:38 schreef MaximusTG het volgende:
Ik kan mn veters strikken met een hand!
What's up doc?quote:
Lekker! En jeuj, je bent weer terug!quote:Op dinsdag 10 januari 2012 19:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Zuurkoolstampot met hemaworst en spek, heb voor een heel weeshuis gemaakt, vries porties in...
Idemquote:Op dinsdag 10 januari 2012 19:29 schreef Goodbye het volgende:
Stamppot boerenkool met een stukje rookworst
Gisteren zo een enorme pan boerenkool gemaak en portiegewijs ingevroren.quote:Op dinsdag 10 januari 2012 19:27 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Lekker! En jeuj, je bent weer terug!
Ik had een vispizza, maar wel zelf gemaakt. Erg lekker en was lang geleden want heb een paar maanden geen oven gehad, wat een gemis zeg (zowel die oven als pizza!)quote:Op dinsdag 10 januari 2012 19:18 schreef Zonnetje1981 het volgende:
pizza salami vanavond, geen zin om te koken
Moet ik ook eens gaan doenquote:Op dinsdag 10 januari 2012 20:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gisteren zo een enorme pan boerenkool gemaak en portiegewijs ingevroren.
mmmm klinkt lekker!quote:Op woensdag 11 januari 2012 12:51 schreef Bienelientjee het volgende:
Twee boterhammen en een bakje fruitsalade van de AH, 250 gram gemengd fruit!
En vanavond ga ik deze uitproberen:
[ afbeelding ]
Tagliatelle met champignons en witlof
Klote dat we nooit échte parmezaan kunnen vinden...quote:Op maandag 2 januari 2012 15:48 schreef Pietverdriet het volgende:
voor 4 personen
400 g Spaghetti
400 g Spek, gerookt, droog
4 grote Eieren
50 g Boter
Pout en Zeper
1 Snuf muskaat
2 teen knoflook
pecorino of parmezaan, geraspt, flinke berg
quote:Op woensdag 11 januari 2012 17:19 schreef MaximusTG het volgende:
Hmm, bobotie! Welk recept gebruik je?
http://www.whatsforlunchh(...)african-bobotie.htmlquote:Op woensdag 11 januari 2012 17:19 schreef MaximusTG het volgende:
Hmm, bobotie! Welk recept gebruik je?
quote:
Was best te eten. Wel jammer dat we geen échte parmezaan hebben (ofwel dat werdt van die droge - poederachtige - kaas uit zakjesquote:Op woensdag 11 januari 2012 14:15 schreef Iemand91 het volgende:
Er staat een grote pan snert met worst te pruttelen op het gas, daar een deel van vanavond.
Dan nog wat Pasta Carbonara erbij. Ik denk dit recept van Piet:
[..]
Klote dat we nooit échte parmezaan kunnen vinden...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |