You've got to be shitting me!quote:Op vrijdag 30 december 2011 20:47 schreef Leandra het volgende:
Het is zelfs zo erg dat Ikea glazen groter is gaan maken voor de VS omdat men een vaas voor een glas aanzag....
quote:Op vrijdag 30 december 2011 12:38 schreef Montov het volgende:
Gezond eten is ecoterrorisme, dus links, en moet bestreden worden door De Telegraaf.
dat dus...quote:Op vrijdag 30 december 2011 22:19 schreef Leandra het volgende:
(") Telegraaf hè (").... gelukkig heeft TS de aanhalingstekens ook gewoon meegenomen
Want je kunt zelf geen salade in elkaar draaien thuis?quote:Op vrijdag 30 december 2011 14:05 schreef Cavalinho het volgende:
Vandaag... Ik eet ook bij e Mac omdat ik niet zelden 2 x daags buiten de deur eet en ik wil variatie en het is de vlotste bediening. En ik vind de salades daar lekker. Het punt is dat je geoznde opties HEBT.
Alles dat je teveel gebruikt is schadelijk.. zo ook olijfolie.quote:Op vrijdag 30 december 2011 17:26 schreef Cavalinho het volgende:
Kom maar eens met onderbouwing waarom het slecht zou zijn.
Van diet producten weten we het.
We hebben niks aan losse kreten om je mening ergens te zien staan.
De gemiddelde muis die mijn cornsnake eet is 25gr da's 1/40e van een kg 1250 mg -> 1.3grquote:Oral Toxicity(LD50) :
Intraperitoneal-Mouse >50000.00 mg/kg
National Technical Information Service. Vol. AD691-490,
intravenous-Mouse 1320.00 mg/kg
National Technical Information Service. Vol. AD691-490,
BRON
maar 100gram rood vlees op een dag, wat een onzinquote:Op vrijdag 30 december 2011 20:28 schreef dikkebroekzak het volgende:
[..]
[..]
Er speelt hier wel een grote nuance en dat is dat je minder <100 gm per dag moet eten. Volgens jouw eigen bron.
Ik geloof voor geen meter dat de meeste Amerikanen (en veel NLers) zich aan die porties houden. Een enkele Big Mac overschrijdt al de grens.
Ja, en toen at je de rest van de week lekker alleen maar koolhydraten a la aardappelpuree e.d., ook lekker gezondquote:Op vrijdag 30 december 2011 21:43 schreef Leandra het volgende:
[..]
Dat is ook de reden dat we tegenwoordig volgepompte kippen hebben die amper op hun benen konden staan; vroeger was kip nog lekker, en niet goedkoop dus je at het alleen op zondag.
Je bent je levensverwachting zeer aan het verkorten. Succes anders!quote:Op zaterdag 31 december 2011 03:49 schreef Drinky het volgende:
[..]
maar 100gram rood vlees op een dag, wat een onzin
Sommige dagen gaat er hier een halve kilo de man doorheen. Niks mis mee zolang je het afwisselt met kip, kalkoen en vis.
intern nog kerngezond. Geen las van kwalen of kankers, minstens 4x per week sporten.quote:Op zaterdag 31 december 2011 03:59 schreef dikkebroekzak het volgende:
[..]
Je bent je levensverwachting zeer aan het verkorten. Succes anders!
quote:Op zaterdag 31 december 2011 04:44 schreef Drinky het volgende:
Even van een sterk hippiesubjectieve website gehaald.
"Voor personen die per dag gewoonlijk 160 gram of meer rood vlees en vleeswaren eten is het risico om binnen 10 jaar darmkanker te krijgen 1,7 procent. Voor deelnemers, die gewoonlijk minder dan 20 gram per dag eten (eens per week of minder) bedraagt dit risico 1,3 procent. Dit betekent dat mensen die veel rood vlees en vleeswaren eten 35 procent meer kans hebben op het ontwikkelen van darmkanker. "
Bron: http://www.preventievegezondheidszorg.com/zwartelijst.php
Nou, nou, nou. Voor die 0.3% hogere kans ga je toch niet je dieet zo drastisch aanpassen?
quote:Op zaterdag 31 december 2011 04:33 schreef Drinky het volgende:
[..]
heb je ten minste wel lekker gegeten ipv te teren op smaakloze groenten en aardappelen
Ik mis het belangrijkste. Vleesquote:Op zaterdag 31 december 2011 05:51 schreef niels0 het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Smaakloos neuh. En nog vegetarisch ookEn dit is nog maar een ontbijtgerecht. Ga jij eens even gauw op kookles, nederlandse vrouw.
![]()
Eerst proeven.quote:Op zaterdag 31 december 2011 07:58 schreef Stokstaart het volgende:
[..]
Ik mis het belangrijkste. Vlees.
Dat maakte niet zoveel uit want er werd voornamelijk fysieke arbeid verricht, dus dat werd wel verbrand.quote:Op zaterdag 31 december 2011 03:51 schreef Drinky het volgende:
[..]
Ja, en toen at je de rest van de week lekker alleen maar koolhydraten a la aardappelpuree e.d., ook lekker gezond
En dat is het hele idee achter het kookboek waar ze in de OP zo'n moeite mee hebben: gerechten die prima smaken, meerdere gangen, in een half uurtje, drie kwartier klaar.quote:Op vrijdag 30 december 2011 23:28 schreef Mint_Clansell het volgende:
[..]
Want je kunt zelf geen salade in elkaar draaien thuis?
Meer een modeverschijnsel met zijn kookboeken vol fancy plaatjes en quasi-nonchalante gedoe op tv.quote:Op zaterdag 31 december 2011 09:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik heb eerlijk gezegd nooit begrepen waarom jamie oliver als zo een goede kok gezien wordt. Ik zou hem mijn keuken uitschoppen.
Lees ik daar nou dat ze varkensvlees ook als rood vlees beschouwen?quote:Op zaterdag 31 december 2011 09:08 schreef Ryker het volgende:
http://en.wikipedia.org/wiki/Red_meat
US statistics
Wicked!quote:Op zaterdag 31 december 2011 09:18 schreef Stokstaart het volgende:
[..]
Meer een modeverschijnsel met zijn kookboeken vol fancy plaatjes en quasi-nonchalante gedoe op tv.
Omdat zelfs iemand die zonder recept geen water kan koken in staat is iets uit zijn boeken op tafel te zetten, en wel zo dat het wel smaaktquote:Op zaterdag 31 december 2011 09:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik heb eerlijk gezegd nooit begrepen waarom jamie oliver als zo een goede kok gezien wordt. Ik zou hem mijn keuken uitschoppen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |