Jaloers!!!quote:Op zondag 25 december 2011 18:32 schreef Pietverdriet het volgende:
Glaasje Cava
Pata Negra ham
Dadels geweld in port met spekmantel
Glaasjes Barolo
Iberico rack
Varkenswangetjes in rode wijn met zeekraal
Port
Verschillende kazen
Eiswein
Flan caramel
Frambozenpudding met mangosaus met verse frambozen, rode bessen en blauwe bessen.
Cognac
quote:
Zitten uit te buiken met een kapiteintje ( half grand marnier, half cognac)quote:Op zondag 25 december 2011 18:32 schreef Pietverdriet het volgende:
Glaasje Cava
Pata Negra ham
Dadels geweld in port met spekmantel
Glaasjes Barolo
Iberico rack
Varkenswangetjes in rode wijn met zeekraal
Port
Verschillende kazen
Eiswein
Flan caramel
Frambozenpudding met mangosaus met verse frambozen, rode bessen en blauwe bessen.
Cognac
Klinkt heerlijk! Wij gingen gourmetten 2.0: op de bakplaat. Zalm, saté, stukje biefstuk. Brood. Paddestoelen. Etc.Het was iig beter dan chinees en dan die keer dat mijn oom ging koken...quote:Op zondag 25 december 2011 18:32 schreef Pietverdriet het volgende:
Glaasje Cava
Pata Negra ham
Dadels geweld in port met spekmantel
Glaasjes Barolo
Iberico rack
Varkenswangetjes in rode wijn met zeekraal
Port
Verschillende kazen
Eiswein
Flan caramel
Frambozenpudding met mangosaus met verse frambozen, rode bessen en blauwe bessen.
Cognac
Ik moest googelen om te leren dat dat dronken betekentquote:Op zondag 25 december 2011 23:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Pffffff ik ben blauw als een reiger
Rare uitdrukking, reigers drinken geen alcohol en ze zijn grijs.quote:Op zondag 25 december 2011 23:34 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Ik moest googelen om te leren dat dat dronken betekent![]()
Was het ook, maar was wel twee dagen met de voorbereidingen bezig.quote:
Blauwquote:Op zondag 25 december 2011 23:35 schreef mazaru het volgende:
[..]
Rare uitdrukking, reigers drinken geen alcohol en ze zijn grijs.
Dat is wel een investering, maar het is het denk ik wel waard geweest als ik het zo hoor. Ik had gisteren mijn huli-culi avondje, geen voorbereiding omdat we pas op de avond zelf verzonnen dat we nog meer gangen gingen maken. Desalniettemin ook heerlijk (en wel fijn om tegen het gourmetgeweld van vandaag te kunnenquote:Op zondag 25 december 2011 23:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Was het ook, maar was wel twee dagen met de voorbereidingen bezig.
Naast aardappels (en misschien toetje) hoeft je vader niks te verzorgenquote:Op maandag 26 december 2011 14:05 schreef cinnamon_M het volgende:
Vanavond kerst bij vader, ik neem e.e.a. te eten mee (redelijk simpel) en verder is het zien wat mijn vader heeft.
Wat er mee gaat:
• Pompoen-wortel-curry-feta quiche (voor het vega-zusje, en ook voor ons natuurlijk want gewoon lekker). Maak ik al helemaal klaar, hoeft ie alleen nog opgewarmd.
• Beenhammetje (ligt nu te marineren in jerk-like marinade, op t einde nog glaceren met sinaasappelmarmelade)
• Ingrediënten voor simpele salade: sla, cherrytomaatjes, kwarteleitjes (dressing maak ik al thuis, aangezien vaderlief niks in huis heeft om het mee te maken en bovendien niet van dressings houdt -> discussie over wel/geen dressing vermijden)
• Worteltjes om aldaar geglaceerde worteltjes te maken
En misschien bel ik mijn vader even om te vragen of ie nog aardappeltjes heeft, want dat leek me sowieso wel handig erbij.
Hehe, das waar. Ik was een beetje bang dat als ik niet op zijn minst genoeg meenam voor een basis-hoofdmenu mijn vader net bij dat deel wat ontbrak zou zeggen 'oh, maar dáár heb ik niks voor in huis'. Zo flauw kan ie zijn.quote:Op maandag 26 december 2011 14:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Naast aardappels (en misschien toetje) hoeft je vader niks te verzorgen
Mijn kerst'ontbijt' bestond uit 2 mini chocoladebroodjes (warm uit de oven), gekookt eitje, thee en 2 mandarijntjes
Was t echt gezellig?quote:Op dinsdag 27 december 2011 15:32 schreef MaximusTG het volgende:
Vanavond lekker makkelijk; visschnitzels met een salade en bratkartoffeln. Ff geen vlees na die "gezellige" gourmet van gisteren.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |