Ik vind het wel lekker Is eens iets anders.quote:Op zaterdag 28 januari 2012 20:30 schreef Tegan het volgende:
[..]
Ik ben zo ongeveer opgegroeid met dit op familiefeesten. Vind het niets. Vies gaat te ver, maar ik houd totaal niet van de melige smaak ofzo.
Oh my. Dit lijkt me zo lekker. Alleen zou ik er geen banaan in doen .quote:Op zaterdag 28 januari 2012 21:04 schreef MarMar het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik had zin in troostvoer, dus heb ik deze gemaakt met hulp van mn kids.
Bodem beetje net als zandkoekjes, met iets minder suiker en ei erbij zondat het snijbaar werd, dan een laag gesmolten chocola in de bodem gegoten en die laten stollen, dan chocomousse gemaakt van room, mascarpone, cacao, vanille en een beetje geleisuiker, dan stukjes banaan tussen twee lagen mousse, dan nog wat gesmolten chocola op bakpapier gegoten en in de koelkast laten stollen en stukjes daarvan als deco.
Te lekker en makkelijk te maken, ga ik vast vaker doen.
Ohquote:Op zaterdag 28 januari 2012 21:04 schreef MarMar het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik had zin in troostvoer, dus heb ik deze gemaakt met hulp van mn kids.
Bodem beetje net als zandkoekjes, met iets minder suiker en ei erbij zondat het snijbaar werd, dan een laag gesmolten chocola in de bodem gegoten en die laten stollen, dan chocomousse gemaakt van room, mascarpone, cacao, vanille en een beetje geleisuiker, dan stukjes banaan tussen twee lagen mousse, dan nog wat gesmolten chocola op bakpapier gegoten en in de koelkast laten stollen en stukjes daarvan als deco.
Te lekker en makkelijk te maken, ga ik vast vaker doen.
omg die ziet er gruwelijk uit. watertanden hier naar mensquote:Op zondag 29 januari 2012 20:06 schreef Zo-is-dat het volgende:
Peren walnoten taart met cognac karamelsaus, uit Winter van Yvette van Boven
[ afbeelding ]
Sorry!quote:Op zondag 29 januari 2012 21:22 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
omg die ziet er gruwelijk uit. watertanden hier naar mens
Wat een prachtige taart!quote:Op zondag 29 januari 2012 20:06 schreef Zo-is-dat het volgende:
Peren walnoten taart met cognac karamelsaus, uit Winter van Yvette van Boven
[ afbeelding ]
Hij is al op!quote:Op zondag 29 januari 2012 21:50 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
appeltaart snij eens open ik wil erin kunnen kijken
als je eraan denkt is een foto met een part eruit getrokken wel leuk misschien voor hier?quote:Op zondag 29 januari 2012 21:52 schreef LieLie het volgende:
[..]
Hij is al op!
En de andere bewaar ik voor morgen
Wie weet, zal er aan proberen te denken!quote:Op zondag 29 januari 2012 21:56 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
als je eraan denkt is een foto met een part eruit getrokken wel leuk misschien voor hier?
was ie lekker? ik ben gek op zelfgebakken appeltaart
Oeh, dat ziet er lekker uit!quote:Op maandag 30 januari 2012 00:10 schreef RobinOok het volgende:
Voor:
[ link | afbeelding ]
Bevroren gyoza hup in pan
Na:
[ link | afbeelding ]
Potstickers hup uit de pan
Meer over: gyoza.
Er staat bij benodigheden ook 2 plakjes casino wit. Ik eet niet hoor, maar volgens mij is voor die foto gewoon bruin brood gebruikt. Wit brood wordt bij mij nooit zo bruin als ik er een tosti van maak.quote:Op vrijdag 3 februari 2012 14:16 schreef LieLie het volgende:
RobinOok heet toch Robin? Niet Annelies?
http://www.jumbosupermark(...)l/21541/sambal-tosti
Nu nog op de voorpagina (edit, oh, nu niet meer bij mij):
http://www.jumbosupermarkten.nl/
En kaas, terwijl er toch echt geitenkaas op zit.quote:Op vrijdag 3 februari 2012 14:20 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Er staat bij benodigheden ook 2 plakjes casino wit. Ik eet niet hoor, maar volgens mij is voor die foto gewoon bruin brood gebruikt. Wit brood wordt bij mij nooit zo bruin als ik er een tosti van maak.
Zou het zeker melden, de foto is denk ik ingestuurd omdat je een tosti-ijzer kunt winnen met een tosti recept.quote:Op vrijdag 3 februari 2012 14:16 schreef LieLie het volgende:
RobinOok heet toch Robin? Niet Annelies?
http://www.jumbosupermark(...)l/21541/sambal-tosti
Geen dank!quote:Op vrijdag 3 februari 2012 17:45 schreef RobinOok het volgende:
Oh ja, een tosti ijzer winnen met andermans foto.
Wat een schaamteloosheid hebben mensen soms.
Heb 't recept als ongepast gemeld.
Dankje voor het melden, LieLie!
Je moet je wasabikaas tosti insturenquote:Op vrijdag 3 februari 2012 19:21 schreef RobinOok het volgende:
'k Heb de foto en 't recept zelf even ingestuurd nu. Hihi, kijken of ik er een tosti-ijzer mee win. ;-)
quote:Op vrijdag 3 februari 2012 21:07 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
fuck mijn annelies account ontdekt
Die zitten er onder, dit is de borstkant. Zo beschermd de vulling het hele kippetje en sijpelen de sappen lekker door.quote:Op zaterdag 4 februari 2012 19:55 schreef Isegrim het volgende:
Maar ik mis de voorkant met de vleugeltjes?
Oh ja. Hij is zo rond.quote:Op zaterdag 4 februari 2012 19:58 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Die zitten er onder, dit is de borstkant. Zo beschermd de vulling het hele kippetje en sijpelen de sappen lekker door.
Haha ja, komt doordat hij vrij dik was van zichzelf en dan ook nog eens onder de huid echt volgepropt met vulling Soort balletje leek het idd.quote:
dat ziet er echt heel goed uitquote:Op zondag 5 februari 2012 11:06 schreef HerrPiet het volgende:
Uienquiche met abdijbier!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Recept komt uit delicious van januari volgens mij. Heb wel wat aangepast. Gewoon roomboter bladerdeeg gebruikt i.p.v. croissantdeeg. Voor de "abdijkaas" die in het gerecht staat heb ik Port Salut gebruikt (is het meest te krijgen in de supermarkt)
Smaak was best goed, volgende keer ga ik hem wat pittiger maken met een andere kaas. Port Salut is vrij mild.
Mm, lekker! Receptje?quote:Op zondag 5 februari 2012 11:06 schreef HerrPiet het volgende:
Uienquiche met abdijbier!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Recept komt uit delicious van januari volgens mij. Heb wel wat aangepast. Gewoon roomboter bladerdeeg gebruikt i.p.v. croissantdeeg. Voor de "abdijkaas" die in het gerecht staat heb ik Port Salut gebruikt (is het meest te krijgen in de supermarkt)
Smaak was best goed, volgende keer ga ik hem wat pittiger maken met een andere kaas. Port Salut is vrij mild.
Oh top, bedankt! Komende week eens maken denk ikquote:
Dat ziet er best lekker uitquote:Op zondag 5 februari 2012 17:00 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Aubergines Boerenstijl
We eten dit eigenlijk het hele jaar door, maar juist nu in de winter smaakt het me extra goed: fluweelzachte aubergines (liefst die dunne, lichtpaarse Aziatische) met gehaktsaus. Beetje zoet, beetje zuur, beetje pittig, helemaal perfect.
Oh dat lijkt me heerlijkquote:Op zondag 5 februari 2012 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ben niet zo'n fan van aubergines, de textuur staat me soms wat tegen, maar zo wil ik ze best eens proberen!
Ik had eergisteren Lemon Meringue Pie gemaakt!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Jum!! Dat is zó lekker!!quote:Op zondag 5 februari 2012 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ben niet zo'n fan van aubergines, de textuur staat me soms wat tegen, maar zo wil ik ze best eens proberen!
Ik had eergisteren Lemon Meringue Pie gemaakt!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 5 februari 2012 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ben niet zo'n fan van aubergines, de textuur staat me soms wat tegen, maar zo wil ik ze best eens proberen!
Ik had eergisteren Lemon Meringue Pie gemaakt!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Heerlijk aubergines idd! Laatst nog wat lekkers mee gemaakt.quote:Op zondag 5 februari 2012 17:52 schreef Isegrim het volgende:
Oh, die aubergines ga ik ook eens maken. Ben dol op aubergines, vooral gefrituurd!
Nee proef ik niks van. Het is ook een hele lastige kaas om te snijden en de korst is ook echt heel zacht.quote:Op dinsdag 7 februari 2012 00:22 schreef rhubarb het volgende:
Haal je de korstjes niet van de Port Salut?
Dit lijkt me verrukkelijkquote:Op zondag 5 februari 2012 17:00 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Aubergines Boerenstijl
We eten dit eigenlijk het hele jaar door, maar juist nu in de winter smaakt het me extra goed: fluweelzachte aubergines (liefst die dunne, lichtpaarse Aziatische) met gehaktsaus. Beetje zoet, beetje zuur, beetje pittig, helemaal perfect.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja, half om half met een andere, waarvan ik alleen de naam vergeten ben, maar de albert heijn omschreef 'm als licht-pittig. Maar op de quiche was het verschil niet meer echt te proeven.quote:Op dinsdag 7 februari 2012 21:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Super ja! Ook Port Salut gebruikt?
Ja dat wel, en die ene waar ik de naam kwijt van ben smaakte inderdaad ook wat scherper, toen ik 'm proefde tijdens het koken. En op de quiche was het ook lekker, alleen minder uitgesproken dus.quote:
Even gekeken op ah.nl en ik denk dat het deze was:quote:Op dinsdag 7 februari 2012 21:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Jammer dat je de naam niet meer weet, ik wil em ook wel graag maken. Ik hou van kaas en wil dat wel graag proeven .
Looks Yummy!quote:Op maandag 23 januari 2012 17:18 schreef Myraela het volgende:
Lekker fout. M&M brownie met roze glazuur.
[ afbeelding ]
Dankjewel!quote:Op dinsdag 7 februari 2012 21:54 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Even gekeken op ah.nl en ik denk dat het deze was:
Chaumes Fromage de Chaumes 50
[ afbeelding ]
Dat ziet er lekker uit!!quote:Op woensdag 8 februari 2012 17:25 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Lunch van vanmiddag: bietjes met geitenkaas en geroosterde walnoten met wat balsamicoazijn
quote:Op dinsdag 7 februari 2012 21:07 schreef egeltje1985 het volgende:
Ik heb de quiche gemaakt. Met croissantdeeg. En hij is/was erg lekker. Foto is slechts gemaakt met mijn telefoon, dus eigenlijk dit topic onwaardig.Ziet er goed uit! Ga hem ook maar eens met croissantdeeg maken, ziet er toch heel anders uit. Wat voor ham heb jij gebruikt?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Denk dat dat wel kan. Je kan ook een wat lichter abdij bier nemen voor in de quiche. Misschien een triple, die zijn namelijk meestal wel lichter. Bruin bier is wat meer uitgesproken van smaak en donkerder (duh! )quote:Op woensdag 8 februari 2012 16:01 schreef rhubarb het volgende:
Zou je de abdij-uienquiche ook met witte wijn kunnen doen ipv bruin bier denk je?
Daar week ik compleet af van het recept en gooide er de hamblokjes in die ik nog had. Student, zuinigheid, dat soort dingen.quote:Op donderdag 9 februari 2012 10:58 schreef HerrPiet het volgende:
[..]
Ziet er goed uit! Ga hem ook maar eens met croissantdeeg maken, ziet er toch heel anders uit. Wat voor ham heb jij gebruikt?
Ah oke Heb je trouwens gewoon van dat danerolle croissantdeeg gebruikt?quote:Op donderdag 9 februari 2012 11:09 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Daar week ik compleet af van het recept en gooide er de hamblokjes in die ik nog had. Student, zuinigheid, dat soort dingen.
Ja, het was wel lastig om daarmee de springvorm te vullen. Ik denk dat het makkelijker is om het eerst aan elkaar te rollen met een deegroller. Mijn methode was per stukje erin leggen en dan aan elkaar duwen, maar dat was niet heel handig.quote:Op donderdag 9 februari 2012 12:21 schreef HerrPiet het volgende:
[..]
Ah oke Heb je trouwens gewoon van dat danerolle croissantdeeg gebruikt?
Die zag ik op je blog Ik ben aan het bedenken of-ie op het menu gaat voor morgen En dan een lekker soepje erbij of zoquote:Op zaterdag 11 februari 2012 11:06 schreef DarkElf het volgende:
lekkere auberginesalade gemaakt uit t boek van Ottolenghi
[ afbeelding ]
Zeker doen, is echt een lekkere combi. Eet je wat brood erbij en wat lookboter ofzo, soeppie erbij en klaar is Pquote:Op zaterdag 11 februari 2012 11:25 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Die zag ik op je blog Ik ben aan het bedenken of-ie op het menu gaat voor morgen En dan een lekker soepje erbij of zo
Oooo, je hebt het recept van de voorkant van het boek gemaakt!quote:Op zaterdag 11 februari 2012 11:06 schreef DarkElf het volgende:
lekkere auberginesalade gemaakt uit t boek van Ottolenghi
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |