abonnement Unibet Coolblue
pi_107339126




Ik had zin in troostvoer, dus heb ik deze gemaakt met hulp van mn kids.
Bodem beetje net als zandkoekjes, met iets minder suiker en ei erbij zondat het snijbaar werd, dan een laag gesmolten chocola in de bodem gegoten en die laten stollen, dan chocomousse gemaakt van room, mascarpone, cacao, vanille en een beetje geleisuiker, dan stukjes banaan tussen twee lagen mousse, dan nog wat gesmolten chocola op bakpapier gegoten en in de koelkast laten stollen en stukjes daarvan als deco.

Te lekker en makkelijk te maken, ga ik vast vaker doen.
pi_107339284
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:30 schreef Tegan het volgende:

[..]

Ik ben zo ongeveer opgegroeid met dit op familiefeesten. Vind het niets. Vies gaat te ver, maar ik houd totaal niet van de melige smaak ofzo.
Ik vind het wel lekker :D Is eens iets anders.
pi_107340500
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 21:04 schreef MarMar het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Ik had zin in troostvoer, dus heb ik deze gemaakt met hulp van mn kids.
Bodem beetje net als zandkoekjes, met iets minder suiker en ei erbij zondat het snijbaar werd, dan een laag gesmolten chocola in de bodem gegoten en die laten stollen, dan chocomousse gemaakt van room, mascarpone, cacao, vanille en een beetje geleisuiker, dan stukjes banaan tussen twee lagen mousse, dan nog wat gesmolten chocola op bakpapier gegoten en in de koelkast laten stollen en stukjes daarvan als deco.

Te lekker en makkelijk te maken, ga ik vast vaker doen.
Oh my. Dit lijkt me zo lekker. Alleen zou ik er geen banaan in doen :@ .
pi_107341273
Dan laat je die eruit :D

Ik wil tzt nog wat gaan experimenteren met die moussebasis, fruitsoorten erdoor (al dan niet ingekookt) etc.. ik heb er al eens likeur doorgegooid (frangelico) ook prima te eten :)
pi_107342321
sinaasappel en chocolade _O_
pi_107358481
http://www.mijnbestand.nl/share.php?key=7DI8MT7CT6BC hier het recept met fotootjes van de bereiding zelf. Veel plezier ermee :)
  zondag 29 januari 2012 @ 14:35:18 #207
177699 La_Vita
Coo coo ca-choo
pi_107361240
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 21:04 schreef MarMar het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Ik had zin in troostvoer, dus heb ik deze gemaakt met hulp van mn kids.
Bodem beetje net als zandkoekjes, met iets minder suiker en ei erbij zondat het snijbaar werd, dan een laag gesmolten chocola in de bodem gegoten en die laten stollen, dan chocomousse gemaakt van room, mascarpone, cacao, vanille en een beetje geleisuiker, dan stukjes banaan tussen twee lagen mousse, dan nog wat gesmolten chocola op bakpapier gegoten en in de koelkast laten stollen en stukjes daarvan als deco.

Te lekker en makkelijk te maken, ga ik vast vaker doen.
Oh :9
My mama didn't raise no fool
pi_107362168
Als iemand hier nou es dat recept maakt, of er variaties op verzint, stel ik het op prijs als jullie dat laten weten, lijkt me leuk :)
  zondag 29 januari 2012 @ 20:06:55 #209
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_107373326
Peren walnoten taart met cognac karamelsaus, uit Winter van Yvette van Boven O+

pi_107376055
Die ziet er ook heerlijk uit!
pi_107377343
Appeltaartje :)

  zondag 29 januari 2012 @ 21:21:38 #212
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_107377485
Ahh wat een lief klein taartje! O+
pi_107377571
quote:
17s.gif Op zondag 29 januari 2012 20:06 schreef Zo-is-dat het volgende:
Peren walnoten taart met cognac karamelsaus, uit Winter van Yvette van Boven O+

[ afbeelding ]
omg die ziet er gruwelijk uit. watertanden hier :( naar mens :{w
  zondag 29 januari 2012 @ 21:32:52 #214
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_107378235
Ik heb nu ineens heel veel zin in peren. ;(
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 29 januari 2012 @ 21:37:29 #215
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_107378560
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 21:22 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

omg die ziet er gruwelijk uit. watertanden hier :( naar mens :{w
Sorry!


;)
pi_107379103
quote:
17s.gif Op zondag 29 januari 2012 20:06 schreef Zo-is-dat het volgende:
Peren walnoten taart met cognac karamelsaus, uit Winter van Yvette van Boven O+

[ afbeelding ]
Wat een prachtige taart!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107379409
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 21:19 schreef LieLie het volgende:
Appeltaartje :)

[ afbeelding ]
appeltaart _O_ snij eens open ik wil erin kunnen kijken :@
pi_107379527
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 21:50 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

appeltaart _O_ snij eens open ik wil erin kunnen kijken :@
Hij is al op! :D
En de andere bewaar ik voor morgen ;)
pi_107379725
quote:
1s.gif Op zondag 29 januari 2012 21:52 schreef LieLie het volgende:

[..]

Hij is al op! :D
En de andere bewaar ik voor morgen ;)
als je eraan denkt is een foto met een part eruit getrokken wel leuk misschien voor hier?

was ie lekker? ik ben gek op zelfgebakken appeltaart _O_
  zondag 29 januari 2012 @ 21:59:26 #220
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_107379937


Dry-aged ribeye van de Groene Weg-slager; eerst een paar uurtjes sous-vide op lage (55 graden) temperatuur gegaard, vervolgens zeer kort gebakken. Heerlijke, volle vleessmaak.

Pompoen uit de oven. Het ziet er op de foto uit alsof het wat verbrand is, dat was het absoluut niet. Pompoen in een zak doen met olijfolie, koekkruiden, kaneel, fenegriek, peper, even goed schudden en dan op de bakplaat. Was echt verschrikkelijk lekker! :9 Half uur tot drie kwartier laten bakken (175 graden), het moet echt bruinig worden aan de buitenkant. De structuur van de binnenkant wordt dan hemels. O+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_107380918
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 21:56 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

als je eraan denkt is een foto met een part eruit getrokken wel leuk misschien voor hier?

was ie lekker? ik ben gek op zelfgebakken appeltaart _O_
Wie weet, zal er aan proberen te denken!
  maandag 30 januari 2012 @ 00:10:50 #222
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107393305
quote:
Oeh, dat ziet er lekker uit!
  maandag 30 januari 2012 @ 12:22:23 #224
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107396645
Ook maar even showen waar ik trots op was. Recept van Rudolf voor worteltaart.

Recept: http://www.24kitchen.nl/r(...)f[3]=bundle%3Arecipe

Foto!
pi_107397409
Mooi :) ziet er lekker uit!
  maandag 30 januari 2012 @ 14:29:40 #226
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107400901
Nou wil ik wel eens weten, zijn er mensen die dat groen van zo'n wortel ook echt opeten?
Wacht, ik ga een poll openen....

Topic:Decoratief groen aan worteltjes

[ Bericht 30% gewijzigd door RobinOok op 30-01-2012 14:39:03 ]
pi_107447848
:9~
pi_107521569
ook al maak ik lang niet zulke mooie foto's als ik hier soms zie langskomen, toch een foto:

Paddenstoelensoepje :9

♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_107523156
Paddenstoelen O+
pi_107554928
Gegrillde paprika's



Tevens goed excuus om de app Molome uit te proberen, zodat foto's van je telefoon er nog enigzins fatsoenlijk uitzien.
pi_107556742
RobinOok heet toch Robin? Niet Annelies?

http://www.jumbosupermark(...)l/21541/sambal-tosti

Nu nog op de voorpagina (edit, oh, nu niet meer bij mij):
http://www.jumbosupermarkten.nl/
pi_107556905
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2012 14:16 schreef LieLie het volgende:
RobinOok heet toch Robin? Niet Annelies?

http://www.jumbosupermark(...)l/21541/sambal-tosti

Nu nog op de voorpagina (edit, oh, nu niet meer bij mij):
http://www.jumbosupermarkten.nl/
Er staat bij benodigheden ook 2 plakjes casino wit. Ik eet niet hoor, maar volgens mij is voor die foto gewoon bruin brood gebruikt. Wit brood wordt bij mij nooit zo bruin als ik er een tosti van maak.
pi_107556983
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2012 14:20 schreef Stansfield het volgende:

[..]

Er staat bij benodigheden ook 2 plakjes casino wit. Ik eet niet hoor, maar volgens mij is voor die foto gewoon bruin brood gebruikt. Wit brood wordt bij mij nooit zo bruin als ik er een tosti van maak.
En kaas, terwijl er toch echt geitenkaas op zit.
Hier is de post van Robin, Fok-Foodgawkers #10 - post hier foto's van je kookkunsten!
pi_107557178
Gewoon een gejatte foto vrees ik.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_107557196
dat is idd gewoon dezelfde foto maar dan gejat door iemand anders.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_107557528
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2012 14:27 schreef Steven184 het volgende:
Gewoon een gejatte foto vrees ik.
Joh :+ Zover was ik ook ja ;)
  vrijdag 3 februari 2012 @ 15:27:22 #237
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_107559458
Ik zou ff een rekeningetje sturen als ik Robin was. :P
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_107561310
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2012 14:16 schreef LieLie het volgende:
RobinOok heet toch Robin? Niet Annelies?

http://www.jumbosupermark(...)l/21541/sambal-tosti
Zou het zeker melden, de foto is denk ik ingestuurd omdat je een tosti-ijzer kunt winnen met een tosti recept.
  vrijdag 3 februari 2012 @ 17:45:22 #239
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107563890
Oh ja, een tosti ijzer winnen met andermans foto.
Wat een schaamteloosheid hebben mensen soms. :N

Heb 't recept als ongepast gemeld.

Dankje voor het melden, LieLie! ^O^
pi_107564503
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2012 17:45 schreef RobinOok het volgende:
Oh ja, een tosti ijzer winnen met andermans foto.
Wat een schaamteloosheid hebben mensen soms. :N

Heb 't recept als ongepast gemeld.

Dankje voor het melden, LieLie! ^O^
Geen dank!
  vrijdag 3 februari 2012 @ 19:21:47 #241
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107566737
'k Heb de foto en 't recept zelf even ingestuurd nu. Hihi, kijken of ik er een tosti-ijzer mee win. ;-)
pi_107568272
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2012 19:21 schreef RobinOok het volgende:
'k Heb de foto en 't recept zelf even ingestuurd nu. Hihi, kijken of ik er een tosti-ijzer mee win. ;-)
Je moet je wasabikaas tosti insturen ;)
  vrijdag 3 februari 2012 @ 21:03:07 #243
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107571728
Ook gedaan. Of beter gezegd, mijn moeder. ;)
pi_107571960
fuck mijn annelies account ontdekt ;(
  vrijdag 3 februari 2012 @ 21:29:52 #245
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107576774
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2012 21:07 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
fuck mijn annelies account ontdekt ;(
_O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107604316
Kippetje gevuld met chorizomengsel en krielaardappeltjes er bij:



:9 :9
  zaterdag 4 februari 2012 @ 19:41:25 #248
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_107604495
Huh? Is die kip opgerold ofzo? :D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_107604915
:D Nee, goed gevuld onder de huid ;)
  zaterdag 4 februari 2012 @ 19:55:51 #250
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_107605056
Maar ik mis de voorkant met de vleugeltjes?
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_107605154
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 februari 2012 19:55 schreef Isegrim het volgende:
Maar ik mis de voorkant met de vleugeltjes?
Die zitten er onder, dit is de borstkant. Zo beschermd de vulling het hele kippetje en sijpelen de sappen lekker door.
  zaterdag 4 februari 2012 @ 20:00:25 #252
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_107605226
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 februari 2012 19:58 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Die zitten er onder, dit is de borstkant. Zo beschermd de vulling het hele kippetje en sijpelen de sappen lekker door.
Oh ja. :D Hij is zo rond. :D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_107605321
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 februari 2012 20:00 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Oh ja. :D Hij is zo rond. :D
Haha ja, komt doordat hij vrij dik was van zichzelf en dan ook nog eens onder de huid echt volgepropt met vulling :D Soort balletje leek het idd.
  zondag 5 februari 2012 @ 11:06:00 #254
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107621543
Uienquiche met abdijbier!




Recept komt uit delicious van januari volgens mij. Heb wel wat aangepast. Gewoon roomboter bladerdeeg gebruikt i.p.v. croissantdeeg. Voor de "abdijkaas" die in het gerecht staat heb ik Port Salut gebruikt (is het meest te krijgen in de supermarkt)

Smaak was best goed, volgende keer ga ik hem wat pittiger maken met een andere kaas. Port Salut is vrij mild.
pi_107627313
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 11:06 schreef HerrPiet het volgende:
Uienquiche met abdijbier!

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Recept komt uit delicious van januari volgens mij. Heb wel wat aangepast. Gewoon roomboter bladerdeeg gebruikt i.p.v. croissantdeeg. Voor de "abdijkaas" die in het gerecht staat heb ik Port Salut gebruikt (is het meest te krijgen in de supermarkt)

Smaak was best goed, volgende keer ga ik hem wat pittiger maken met een andere kaas. Port Salut is vrij mild.
dat ziet er echt heel goed uit ^O^
pi_107627537
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 11:06 schreef HerrPiet het volgende:
Uienquiche met abdijbier!

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Recept komt uit delicious van januari volgens mij. Heb wel wat aangepast. Gewoon roomboter bladerdeeg gebruikt i.p.v. croissantdeeg. Voor de "abdijkaas" die in het gerecht staat heb ik Port Salut gebruikt (is het meest te krijgen in de supermarkt)

Smaak was best goed, volgende keer ga ik hem wat pittiger maken met een andere kaas. Port Salut is vrij mild.
Mm, lekker! Receptje?
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
  zondag 5 februari 2012 @ 14:26:28 #257
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107628659
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 14:04 schreef cinnamon_M het volgende:

[..]

Mm, lekker! Receptje?
Zal het even scannen :)
  zondag 5 februari 2012 @ 14:40:57 #258
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107629337
Recept! voor de uienquiche! :)
  zondag 5 februari 2012 @ 14:53:47 #259
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_107629918
Die ga ik ook eens maken binnenkort, ziet er lekker uit!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_107631522
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 14:40 schreef HerrPiet het volgende:
Recept! voor de uienquiche! :)
Oh top, bedankt! Komende week eens maken denk ik :)
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
  zondag 5 februari 2012 @ 17:00:36 #261
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107636124

Aubergines Boerenstijl

We eten dit eigenlijk het hele jaar door, maar juist nu in de winter smaakt het me extra goed: fluweelzachte aubergines (liefst die dunne, lichtpaarse Aziatische) met gehaktsaus. Beetje zoet, beetje zuur, beetje pittig, helemaal perfect. :9
pi_107636293
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:00 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Aubergines Boerenstijl

We eten dit eigenlijk het hele jaar door, maar juist nu in de winter smaakt het me extra goed: fluweelzachte aubergines (liefst die dunne, lichtpaarse Aziatische) met gehaktsaus. Beetje zoet, beetje zuur, beetje pittig, helemaal perfect. :9

Dat ziet er best lekker uit :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_107636482
Ben niet zo'n fan van aubergines, de textuur staat me soms wat tegen, maar zo wil ik ze best eens proberen!

Ik had eergisteren Lemon Meringue Pie gemaakt!





[ Bericht 6% gewijzigd door motorbloempje op 05-02-2012 18:03:22 ]
Ja doei.
pi_107636521
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ben niet zo'n fan van aubergines, de textuur staat me soms wat tegen, maar zo wil ik ze best eens proberen!

Ik had eergisteren Lemon Meringue Pie gemaakt!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Oh dat lijkt me heerlijk O+
pi_107636641
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ben niet zo'n fan van aubergines, de textuur staat me soms wat tegen, maar zo wil ik ze best eens proberen!

Ik had eergisteren Lemon Meringue Pie gemaakt!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Jum!! Dat is zó lekker!! :9
  zondag 5 februari 2012 @ 17:52:49 #266
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_107638189
Oh, die aubergines ga ik ook eens maken. Ben dol op aubergines, vooral gefrituurd!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 5 februari 2012 @ 19:48:32 #267
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_107642900
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ben niet zo'n fan van aubergines, de textuur staat me soms wat tegen, maar zo wil ik ze best eens proberen!

Ik had eergisteren Lemon Meringue Pie gemaakt!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
:9
pi_107663032
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:52 schreef Isegrim het volgende:
Oh, die aubergines ga ik ook eens maken. Ben dol op aubergines, vooral gefrituurd!
Heerlijk aubergines idd! Laatst nog wat lekkers mee gemaakt.

Aubergines uit de oven, met pijnboompitjes, granaatappelpitten, basilicum en saffraan yoghurt. Was verrukkelijk.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_107700626
Haal je de korstjes niet van de Port Salut?
  dinsdag 7 februari 2012 @ 10:02:40 #270
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107705033
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 00:22 schreef rhubarb het volgende:
Haal je de korstjes niet van de Port Salut?
Nee proef ik niks van. Het is ook een hele lastige kaas om te snijden en de korst is ook echt heel zacht.

Die meringue pie ziet er wel heel goed uit :9
pi_107705085
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:00 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Aubergines Boerenstijl

We eten dit eigenlijk het hele jaar door, maar juist nu in de winter smaakt het me extra goed: fluweelzachte aubergines (liefst die dunne, lichtpaarse Aziatische) met gehaktsaus. Beetje zoet, beetje zuur, beetje pittig, helemaal perfect. :9

Dit lijkt me verrukkelijk :9
pi_107709341
brownies!





  dinsdag 7 februari 2012 @ 21:07:30 #273
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_107728806
Ik heb de quiche gemaakt. :) Met croissantdeeg. En hij is/was erg lekker. Foto is slechts gemaakt met mijn telefoon, dus eigenlijk dit topic onwaardig. :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_107729048
Prima foto, ziet er lekker uit _O_
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_107729291
Super ja! Ook Port Salut gebruikt?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 7 februari 2012 @ 21:24:00 #276
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_107729571
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 21:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Super ja! Ook Port Salut gebruikt?
Ja, half om half met een andere, waarvan ik alleen de naam vergeten ben, maar de albert heijn omschreef 'm als licht-pittig. Maar op de quiche was het verschil niet meer echt te proeven.
pi_107729875
Vond je de kazen wel lekker?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 7 februari 2012 @ 21:33:56 #278
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_107730053
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 21:30 schreef FutureFairytale het volgende:
Vond je de kazen wel lekker?
:Y Ja dat wel, en die ene waar ik de naam kwijt van ben smaakte inderdaad ook wat scherper, toen ik 'm proefde tijdens het koken. En op de quiche was het ook lekker, alleen minder uitgesproken dus.
pi_107730345
Jammer dat je de naam niet meer weet, ik wil em ook wel graag maken. Ik hou van kaas en wil dat wel graag proeven :).
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 7 februari 2012 @ 21:54:20 #280
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_107731042
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 21:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Jammer dat je de naam niet meer weet, ik wil em ook wel graag maken. Ik hou van kaas en wil dat wel graag proeven :).
Even gekeken op ah.nl en ik denk dat het deze was:

Chaumes Fromage de Chaumes 50

pi_107731389
quote:
14s.gif Op maandag 23 januari 2012 17:18 schreef Myraela het volgende:
Lekker fout. M&M brownie met roze glazuur.

[ afbeelding ]
:D Looks Yummy!
Maak van niemand een prioriteit, waar jij slechts een optie bent.
pi_107753798
Zou je de abdij-uienquiche ook met witte wijn kunnen doen ipv bruin bier denk je?
pi_107754420
quote:
99s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 21:54 schreef egeltje1985 het volgende:

[..]

Even gekeken op ah.nl en ik denk dat het deze was:

Chaumes Fromage de Chaumes 50

[ afbeelding ]
Dankjewel!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107756922


Mijn oosterse kip met sugar snaps :)
pi_107756970


Frambozen charlotte, lekker was die!!!
pi_107756995

Lunch van vanmiddag: bietjes met geitenkaas en geroosterde walnoten met wat balsamicoazijn :9
Ja doei.
pi_107757646
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2012 17:25 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Lunch van vanmiddag: bietjes met geitenkaas en geroosterde walnoten met wat balsamicoazijn :9
Dat ziet er lekker uit!!
  donderdag 9 februari 2012 @ 10:58:11 #288
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107783614
quote:
99s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 21:07 schreef egeltje1985 het volgende:
Ik heb de quiche gemaakt. :) Met croissantdeeg. En hij is/was erg lekker. Foto is slechts gemaakt met mijn telefoon, dus eigenlijk dit topic onwaardig. :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ziet er goed uit! Ga hem ook maar eens met croissantdeeg maken, ziet er toch heel anders uit. Wat voor ham heb jij gebruikt?
  donderdag 9 februari 2012 @ 11:01:48 #289
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107783746
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2012 16:01 schreef rhubarb het volgende:
Zou je de abdij-uienquiche ook met witte wijn kunnen doen ipv bruin bier denk je?
Denk dat dat wel kan. Je kan ook een wat lichter abdij bier nemen voor in de quiche. Misschien een triple, die zijn namelijk meestal wel lichter. Bruin bier is wat meer uitgesproken van smaak en donkerder (duh! :P)
  donderdag 9 februari 2012 @ 11:09:27 #290
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_107783985
quote:
0s.gif Op donderdag 9 februari 2012 10:58 schreef HerrPiet het volgende:

[..]

Ziet er goed uit! Ga hem ook maar eens met croissantdeeg maken, ziet er toch heel anders uit. Wat voor ham heb jij gebruikt?
Daar week ik compleet af van het recept en gooide er de hamblokjes in die ik nog had. Student, zuinigheid, dat soort dingen. :P
  donderdag 9 februari 2012 @ 12:21:05 #291
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107786580
quote:
1s.gif Op donderdag 9 februari 2012 11:09 schreef egeltje1985 het volgende:

[..]

Daar week ik compleet af van het recept en gooide er de hamblokjes in die ik nog had. Student, zuinigheid, dat soort dingen. :P
Ah oke ;) Heb je trouwens gewoon van dat danerolle croissantdeeg gebruikt?
  donderdag 9 februari 2012 @ 12:25:57 #292
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_107786762
quote:
0s.gif Op donderdag 9 februari 2012 12:21 schreef HerrPiet het volgende:

[..]

Ah oke ;) Heb je trouwens gewoon van dat danerolle croissantdeeg gebruikt?
Ja, het was wel lastig om daarmee de springvorm te vullen. Ik denk dat het makkelijker is om het eerst aan elkaar te rollen met een deegroller. Mijn methode was per stukje erin leggen en dan aan elkaar duwen, maar dat was niet heel handig. :P
pi_107786941
Zou het ook lekker zijn zonder kaas?
  donderdag 9 februari 2012 @ 12:33:16 #294
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_107786993
quote:
0s.gif Op donderdag 9 februari 2012 12:31 schreef Tegan het volgende:
Zou het ook lekker zijn zonder kaas?
Kweenie, ik zou dan wel ook deeg bovenop doen denk ik.
pi_107854974
lekkere auberginesalade gemaakt uit t boek van Ottolenghi :)

♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_107855247
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 11:06 schreef DarkElf het volgende:
lekkere auberginesalade gemaakt uit t boek van Ottolenghi :)

[ afbeelding ]
Die zag ik op je blog :o :9 Ik ben aan het bedenken of-ie op het menu gaat voor morgen :D En dan een lekker soepje erbij of zo :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_107855316
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 11:25 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Die zag ik op je blog :o :9 Ik ben aan het bedenken of-ie op het menu gaat voor morgen :D En dan een lekker soepje erbij of zo :9
Zeker doen, is echt een lekkere combi. Eet je wat brood erbij en wat lookboter ofzo, soeppie erbij en klaar is P ;)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  zondag 12 februari 2012 @ 18:16:18 #298
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_107899702
Spicy Honey Chicken Wings. Naar het recept via: http://freshipe.wordpress(...)honey-chicken-wings/ Bij gebrek aan bosui, maar peterselie ter decoratie erover! :D :9~

pi_107922613
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 11:06 schreef DarkElf het volgende:
lekkere auberginesalade gemaakt uit t boek van Ottolenghi :)

[ afbeelding ]
Oooo, je hebt het recept van de voorkant van het boek gemaakt! O+

Ik vind het er geweldig uitzien, maar ik ben echt géén aubergineliefhebber, dus ik heb wat faalangst omtrent dit recept.
Let me see you stripped down to the bone
pi_107922714
Over Ottolenghi gesproken - ik maakte dit weekend nog de wittechocolade-macadamia-koffiebrownies uit zijn eerste boek:



Heel lekker - temeer omdat mijn lief per abuis gezouten macadamia's had gekocht en dat smaakte er bijzonder goed in! :Y
Let me see you stripped down to the bone
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')