Ja, half om half met een andere, waarvan ik alleen de naam vergeten ben, maar de albert heijn omschreef 'm als licht-pittig. Maar op de quiche was het verschil niet meer echt te proeven.quote:Op dinsdag 7 februari 2012 21:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Super ja! Ook Port Salut gebruikt?
Ja dat wel, en die ene waar ik de naam kwijt van ben smaakte inderdaad ook wat scherper, toen ik 'm proefde tijdens het koken. En op de quiche was het ook lekker, alleen minder uitgesproken dus.quote:
Even gekeken op ah.nl en ik denk dat het deze was:quote:Op dinsdag 7 februari 2012 21:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Jammer dat je de naam niet meer weet, ik wil em ook wel graag maken. Ik hou van kaas en wil dat wel graag proeven .
Looks Yummy!quote:Op maandag 23 januari 2012 17:18 schreef Myraela het volgende:
Lekker fout. M&M brownie met roze glazuur.
[ afbeelding ]
Dankjewel!quote:Op dinsdag 7 februari 2012 21:54 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Even gekeken op ah.nl en ik denk dat het deze was:
Chaumes Fromage de Chaumes 50
[ afbeelding ]
Dat ziet er lekker uit!!quote:Op woensdag 8 februari 2012 17:25 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Lunch van vanmiddag: bietjes met geitenkaas en geroosterde walnoten met wat balsamicoazijn
quote:Op dinsdag 7 februari 2012 21:07 schreef egeltje1985 het volgende:
Ik heb de quiche gemaakt. Met croissantdeeg. En hij is/was erg lekker. Foto is slechts gemaakt met mijn telefoon, dus eigenlijk dit topic onwaardig.Ziet er goed uit! Ga hem ook maar eens met croissantdeeg maken, ziet er toch heel anders uit. Wat voor ham heb jij gebruikt?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Denk dat dat wel kan. Je kan ook een wat lichter abdij bier nemen voor in de quiche. Misschien een triple, die zijn namelijk meestal wel lichter. Bruin bier is wat meer uitgesproken van smaak en donkerder (duh! )quote:Op woensdag 8 februari 2012 16:01 schreef rhubarb het volgende:
Zou je de abdij-uienquiche ook met witte wijn kunnen doen ipv bruin bier denk je?
Daar week ik compleet af van het recept en gooide er de hamblokjes in die ik nog had. Student, zuinigheid, dat soort dingen.quote:Op donderdag 9 februari 2012 10:58 schreef HerrPiet het volgende:
[..]
Ziet er goed uit! Ga hem ook maar eens met croissantdeeg maken, ziet er toch heel anders uit. Wat voor ham heb jij gebruikt?
Ah oke Heb je trouwens gewoon van dat danerolle croissantdeeg gebruikt?quote:Op donderdag 9 februari 2012 11:09 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Daar week ik compleet af van het recept en gooide er de hamblokjes in die ik nog had. Student, zuinigheid, dat soort dingen.
Ja, het was wel lastig om daarmee de springvorm te vullen. Ik denk dat het makkelijker is om het eerst aan elkaar te rollen met een deegroller. Mijn methode was per stukje erin leggen en dan aan elkaar duwen, maar dat was niet heel handig.quote:Op donderdag 9 februari 2012 12:21 schreef HerrPiet het volgende:
[..]
Ah oke Heb je trouwens gewoon van dat danerolle croissantdeeg gebruikt?
Die zag ik op je blog Ik ben aan het bedenken of-ie op het menu gaat voor morgen En dan een lekker soepje erbij of zoquote:Op zaterdag 11 februari 2012 11:06 schreef DarkElf het volgende:
lekkere auberginesalade gemaakt uit t boek van Ottolenghi
[ afbeelding ]
Zeker doen, is echt een lekkere combi. Eet je wat brood erbij en wat lookboter ofzo, soeppie erbij en klaar is Pquote:Op zaterdag 11 februari 2012 11:25 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Die zag ik op je blog Ik ben aan het bedenken of-ie op het menu gaat voor morgen En dan een lekker soepje erbij of zo
Oooo, je hebt het recept van de voorkant van het boek gemaakt!quote:Op zaterdag 11 februari 2012 11:06 schreef DarkElf het volgende:
lekkere auberginesalade gemaakt uit t boek van Ottolenghi
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |