Vertel... From scratch? Voor de boterham of als ragoux?quote:Op zaterdag 26 november 2011 16:28 schreef LieLie het volgende:
Volgens mij ben ik best een lekkere kippastei aan het maken!
Ieder zijn meug.quote:Op zaterdag 26 november 2011 16:29 schreef AnneX het volgende:
[..]
Oh, ik doe twee kruidnagels... En een fijngesnipperd uitje.
Heb je géen of heel veul planten? Krakke.quote:Op zaterdag 26 november 2011 16:26 schreef krakkemieke het volgende:
Mijn oom en tante kwamen theedrinken, gezellig!
Ik kreeg een orchidee, nu staat mijn huis vol met planten.
Oh ik heb deze opgeslagen http://www.kayotic.nl/blog/brussels-sprouts-go-kayoticquote:Op zaterdag 26 november 2011 16:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ieder zijn meug.
Zag in kroatie een salade van spruitjes en granaatappel.
Mijn vensterbank stond al vol en nu heb ik ook nog een orchidee, 2 potroosjes en een cyclaam.quote:Op zaterdag 26 november 2011 16:32 schreef AnneX het volgende:
[..]
Heb je géen of heel veul planten? Krakke.
En was het onverwacht bezoek?
Geeft het ook afleiding van pijntjes?
Jep, from scratch. Deeg gemaakt, met kaas erdoor. Kip (kipfilet en kippendijfilet van blije vrije uitloop scharrelkippen) gekruid met curry madras en pezo en dat aangebraden. Dat uit de pan, wat boter erin, bloem, melk, een ragout gemaakt. Prei erdoor, peterselie en daarna weer de kip. En dat in de vorm, deeg erover, besmeren met een eitje en in de oven.quote:Op zaterdag 26 november 2011 16:30 schreef AnneX het volgende:
[..]
Vertel... From scratch? Voor de boterham of als ragoux?
Dat klinkt heerlijk!quote:Op zaterdag 26 november 2011 16:36 schreef LieLie het volgende:
[..]
Jep, from scratch. Deeg gemaakt, met kaas erdoor. Kip (kipfilet en kippendijfilet van blije vrije uitloop scharrelkippen) gekruid met curry madras en pezo en dat aangebraden. Dat uit de pan, wat boter erin, bloem, melk, een ragout gemaakt. Prei erdoor, peterselie en daarna weer de kip. En dat in de vorm, deeg erover, besmeren met een eitje en in de oven.
Oooh keukenprinses!quote:Op zaterdag 26 november 2011 16:36 schreef LieLie het volgende:
[..]
Jep, from scratch. Deeg gemaakt, met kaas erdoor. Kip (kipfilet en kippendijfilet van blije vrije uitloop scharrelkippen) gekruid met curry madras en pezo en dat aangebraden. Dat uit de pan, wat boter erin, bloem, melk, een ragout gemaakt. Prei erdoor, peterselie en daarna weer de kip. En dat in de vorm, deeg erover, besmeren met een eitje en in de oven.
Grappig, in het recept staat nutmeg, maar ze gebruiken foelie, wat macis heet in engeland.quote:Op zaterdag 26 november 2011 16:34 schreef AnneX het volgende:
[..]
Oh ik heb deze opgeslagen http://www.kayotic.nl/blog/brussels-sprouts-go-kayotic
Granaatappel heb ik nog nooit geproefd of gezien int echie.
So en vanavond weer WF in de 3e fok competitie.![]()
Nouja, het is nog niet klaarquote:Op zaterdag 26 november 2011 16:41 schreef AnneX het volgende:
[..]
Oooh keukenprinses!
* respect TW voor scratch DW
Omg ik denk nu in WF . Stee-eer redt mij!
Des te lekkerder dat je hebt gekookt!quote:Op zaterdag 26 november 2011 17:04 schreef Memento-Mori het volgende:
ik heb gister stoofperen gemaakt, en net alvast gehaktballen gebradenlekker, maar keukentje is wel verrotte klein
ja ik mis steer wel heur, samen naar de kiwi enzoquote:Op zaterdag 26 november 2011 17:12 schreef AnneX het volgende:
[..]
Des te lekkerder dat je hebt gekookt!
Mis je Steer ook voor uitstapjes en uiteten samen?
Aan de andere kant... Nu komt het ms beter uit met schrijven?
Gezegend zullen ze zijnquote:Op zaterdag 26 november 2011 17:17 schreef golfer het volgende:
SunTav en wij hebben de lokale economie weer gestimuleerd. KKaasjes gekocht bij L'Amuse in Santpoort, een aantal (bijzondere) flessen whisky bij Liquid Gold in Haarlem aangeschaft en een biertje gedronken in de Jopenkerk.
Je zou een kopje koffie drinken met jezelf en een magazine...?quote:Op zaterdag 26 november 2011 17:17 schreef Memento-Mori het volgende:
[..]
ja ik mis steer wel heur, samen naar de kiwi enzo
en nouja ontspanning af en toe moet ook gebeuren
Klinkt goe-oed.quote:Op zaterdag 26 november 2011 17:17 schreef golfer het volgende:
SunTav en wij hebben de lokale economie weer gestimuleerd. KKaasjes gekocht bij L'Amuse in Santpoort, een aantal (bijzondere) flessen whisky bij Liquid Gold in Haarlem aangeschaft en een biertje gedronken in de Jopenkerk.
ze zijn m aan het opbouwenquote:Op zaterdag 26 november 2011 17:21 schreef AnneX het volgende:
[..]
Je zou een kopje koffie drinken met jezelf en een magazine...?
in een grand café oid.
En heb je al in het reuzenrad gezeten ? Of staat-ie er nog niet?
dat is opzich een idee, denk ik maandag hopelijk aan. beetje zonde geld.quote:
hij klinkt lekker! ik hou van zelfgemaakte ragout. altijd wel flink kruiden want kan best gauw flauw zijn.quote:Op zaterdag 26 november 2011 16:28 schreef LieLie het volgende:
Volgens mij ben ik best een lekkere kippastei aan het maken!
Zij zitten nu aan de (stink)kazen en ik eet wat paté en filet americain op toast. Biertje en wijn erbij.quote:Op zaterdag 26 november 2011 17:22 schreef AnneX het volgende:
Houden jullie ons ook nog op de hoogte van de diverse gangen?
hahaquote:Op zaterdag 26 november 2011 17:41 schreef MissHobje het volgende:
En omg Nomnomnomnomnom zo lekker, ben hele simpele caramel shortcake koeken aan het maken, die caramel!
![]()
omg eet me er ziek aan gewoon
mjam
![]()
en dan komt er ook nog chocolade op! (hehe lekkere calorie bom
)
ooh lekker! heb net ff de site bekeken van l'Amuse... maar goed dat ik er niet wasquote:Op zaterdag 26 november 2011 17:41 schreef golfer het volgende:
[..]
Zij zitten nu aan de (stink)kazen en ik eet wat paté en filet americain op toast. Biertje en wijn erbij.
gewoon doen. kaas doet het goed als toetjequote:Op zaterdag 26 november 2011 17:53 schreef freecell het volgende:
Hmmm.
Ik heb net gegeten, maar lust ook wel een kaasje, hihi
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |