Nooit gezien inderdaad, maar als het daadwerkelijk zo bedoeld is dan is het ook matig ontworpen.quote:Op donderdag 17 november 2011 21:36 schreef Modus het volgende:
Ik kom er net achter dat er een pijltje in dit logo te zien is en dat dat ook bewust zo ontworpen is. Nog nooit opgevallen.
[ afbeelding ]
.
Bedoeldquote:Op donderdag 17 november 2011 21:52 schreef PfenisBaron het volgende:
[..]
Nooit gezien inderdaad, maar als het daadwerkelijk zo bedoeld is dan is het ook matig ontworpen.
Echt, dat plaatje komt elke 25 posts weer terug geloof ik.quote:Op donderdag 17 november 2011 21:36 schreef Modus het volgende:
Ik kom er net achter dat er een pijltje in dit logo te zien is en dat dat ook bewust zo ontworpen is. Nog nooit opgevallen.
[ afbeelding ]
.
Leverkaas wordt gesneden in (dunne) plakjes door de slager. Dat hoef je niet uit te smeren. Het is zover ik weet gewoon leverworst met een randje vet.quote:Op donderdag 17 november 2011 21:21 schreef Teslynd het volgende:
Leverkaas is toch dat paté-achtige spul met een wit spekrandje eromheen? Dat kan je net als leverwordt uitduwen op je brood. Gewone kaas kan je ook niet uitsmeren. Het is het verschil tussen vast en vloeibaar, in de buurt van vast.
quote:Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.
Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager of vleeswarenindustrie voorgesneden kan worden verkocht. Het snijverlies is minimaal. Om leverkaas, dat blokvormig is, zit vaak een karakteristiek laagje spekvet. De aanduiding kaas slaat op de snijdbaarheid. Een ronde variant op leverkaas is de Berliner leverworst. Leverkaas is voornamelijk gemaakt van varkenslever en -vlees.
Waar dan?quote:Op donderdag 17 november 2011 21:36 schreef Modus het volgende:
Ik kom er net achter dat er een pijltje in dit logo te zien is en dat dat ook bewust zo ontworpen is. Nog nooit opgevallen.
[ afbeelding ]
.
Ja en de beer in de Toblerone berg ook...quote:Op donderdag 17 november 2011 22:04 schreef Tha_Duck het volgende:
[..]
Echt, dat plaatje komt elke 25 posts weer terug geloof ik.
Kom je zo ook met het BCC mannetje?
apropos en a propos zijn 2 verschillende dingenquote:
Mag ik jou dan ook een potje zwavel geven als je om zout vraagt? Moet je maar om tafelzout vragen hoor.quote:Op donderdag 17 november 2011 17:40 schreef Funkel het volgende:
[..]
Als je dat echt doet vind ik je echt een mierenneuker eerste klas.. Boter is in spreektaal gewoon gelijkwaardig aan margarine/ halvarine
quote:Op vrijdag 18 november 2011 00:35 schreef padlarf het volgende:
[..]
apropos en a propos zijn 2 verschillende dingen
http://www.mijnwoordenboe(...)?begin=%C3%A0+proposquote:'apropos' is geschreven volgens de regels van 1995, 'à propos' volgens de regels van 2005.
Even serieus, ik ben niet aan het trollen.quote:
lighten up.quote:Op donderdag 17 november 2011 17:40 schreef Funkel het volgende:
[..]
Als je dat echt doet vind ik je echt een mierenneuker eerste klas.. Boter is in spreektaal gewoon gelijkwaardig aan margarine/ halvarine
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |