abonnement Unibet Coolblue
  Eindredactie Frontpage / Forummod woensdag 26 oktober 2011 @ 19:43:30 #201
168091 crew  Cobra4
mr. Dkut
pi_103594870
Nederland vangt 50 Libische gewonden op

DEN HAAG - Vijftig Libische gewonden komen naar Nederlandse ziekenhuizen om hier behandeld te worden. Het kabinet reageert daarmee op een dringend verzoek van de Nationale Overgangsraad in Libi. Dat is woensdagavond bekendgemaakt.

Ziekenhuizen in Libi zijn grotendeels verwoest door de strijd in het land. Ook andere Europese landen vangen Libische gewonden op.

Naar verwachting komen later deze week of begin volgende week de eerste gewonden naar Nederland.

Bron: http://www.telegraaf.nl/b(...)_.html?sn=binnenland
"Any officer who goes into action without his sword is improperly dressed." - "Mad Jack" Churchill DSO MC
  woensdag 26 oktober 2011 @ 20:11:06 #202
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_103596168
Wat een docu zou dat zijn zeg. Het laatste jaar van Kadhaffi. Hoe beleef je dat...dat je alles kwijt raakt. Maar wel zo lang verzet kunt plegen. Ongeloofelijk.
  woensdag 26 oktober 2011 @ 21:30:47 #203
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_103600622
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 20:11 schreef PLAE@ het volgende:
Wat een docu zou dat zijn zeg. Het laatste jaar van Kadhaffi. Hoe beleef je dat...dat je alles kwijt raakt. Maar wel zo lang verzet kunt plegen. Ongeloofelijk.
Ik denk dan altijd aan mijn (inmiddels overleden) Canadese oom van mijn vrouw.... die ging halverwege 1944 op 18 jarige leeftijd in dienst, en kwam eind 1944 uiteindelijk in Zuid Nederland terecht. Begin 1945, ergens in Gelderland of Overijssel (weet niet precies waar) liep zijn eenheid tegen een brug met een zandzakkenstelling (o.i.d) ervoor, die een relatief kleine, onbelangrijke brug beschermde, met twee Duitse soldaten.

Soldaten.... van 14 of 15 jaar oud, die met man en macht (terwijl hun Commandant waarschijnlijk al naar Duitsland aan het fietsen was) en brug probeerde te verdedigen over een riviertje waarvan beide kanten al in handen waren van de Canadezen. Uiteindelijk moest een granaat in de stelling de strijd beslechten, met 1 dood, en 1 zwaar gewond jongetje..... want meer dan dat waren ze niet, die toen mijn oom dichterbij kwam doodsbang was dat ie de kogel zouden krijgen ipv medische behandeling, en nog steeds Heil Hitler riep, maar intussen geen werkende wapens meer had door de explosie, en onder het bloed zat. Dat jochie moet toch ook echt peuken gescheten hebben toen zijn kameraad omkwam en hij nog leefde.

Hersenspoeling. En dat was 12 jaar 3e Rijk, kun je nagaan hoe mensen die onder 40 jaar Khadaffi hebben geleefd, en dus eigenlijk niets anders kennen dan Khadaffi, zich in de strijd gooien, en tot het laatste moment geloven dat HIJ de man is die Libie tot in de dood moet leiden. Die zullen zich, net als die Hitlerjugend mannetjes, tot in de dood, tot het bittere einde blijven vechten voor het enige doel wat ze kennen: Lang Leve Khadaffi.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  donderdag 27 oktober 2011 @ 02:01:07 #204
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_103612143
Wow, ja inderdaad.
pi_103612533
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 20:11 schreef PLAE@ het volgende:
Wat een docu zou dat zijn zeg. Het laatste jaar van Kadhaffi. Hoe beleef je dat...dat je alles kwijt raakt. Maar wel zo lang verzet kunt plegen. Ongeloofelijk.
Heb je Der Untergang wel eens gezien? Hitler pleegde zelfmoord toen de geallieerden zo ongeveer op de deur stonden te bonken. Hij wou sterven voor z'n land. Kadhaffi deed hetzelfde :)
Brutal. Fucking. Metal.
  Eindredactie Frontpage / Forummod donderdag 27 oktober 2011 @ 11:09:03 #206
168091 crew  Cobra4
mr. Dkut
pi_103617021
Frankrijk ziet niets in verlenging Libi-missie

Laatst gewijzigd: 27-10-11 10:54

PARIJS - Frankrijk vindt het niet nodig om de militaire missie van de NAVO in Libi te verlengen. Dit heeft de Franse minister van defensie Grard Longuet donderdag gezegd.

Vorige week liet de NAVO weten de militaire operatie zeer waarschijnlijk op 31 oktober te beindigen. Woensdag zei het bondgenootschap echter een beslissing over de formele beindiging van de operatie uit te stellen.

De NAVO zei eerst overleg met de Verenigde Naties en de interim-regering van Libi af te willen wachten.

Longuet zei dat de militaire missie niet langer nodig is, nu Muammar Kaddafi dood is en een nieuwe regering in Libi aan de macht is.

Volgens de minister moet deze regering wel door het buitenland geholpen worden, maar met een nieuw mandaat, waarin de nadruk ligt op politieke ondersteuning in plaats van militaire.

Vliegverbod

Libi heeft ondertussen de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties verzocht het vliegverbod boven het land te handhaven en de burgers te blijven beschermen tot de Nationale Overgangsraad een officieel verzoek tot beindiging indient.

Op 17 maart gaf de Veiligheidsraad groen licht voor de militaire operatie van de NAVO als antwoord op een verzoek van de Arabische Liga om Kaddafi's troepen, die slachtoffers maakten onder de revolutionairen en hun burgeraanhang, tegen te houden.

Bron: www.telegraaf.nl
"Any officer who goes into action without his sword is improperly dressed." - "Mad Jack" Churchill DSO MC
pi_103618761
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 19:38 schreef Cobra4 het volgende:
'Saif al-Islam Kaddafi wil naar ICC'

ABU DHABI - Muammar Kaddafi's voortvluchtige zoon Saif al-Islam en de voormalige inlichtingenchef Abdullah al-Senussi willen zich vrijwillig aangeven bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag. Dat zei een hooggeplaatste Libische militaire functionaris bij de Nationale Overgangsraad woensdag.

„Ze stellen een manier voor om zichzelf over te dragen aan Den Haag”, zei Abdel Majid Mlegta. Saif al-Islam zou zich ergens in het zuiden van Libi ophouden aan de grens met Niger en Algerije. Volgens Mlegta zou hij via een niet nader genoemd buurland van Libi een deal proberen te regelen.

Een zegsman van het ICC kon dit niet bevestigen. Hij zei hierover „geen betrouwbare informatie” te hebben.

Saif al-Islam Kaddafi en Abdullah al-Senussi zijn door het ICC aangeklaagd wegens misdaden tegen de menselijkheid. Ook de vorige week gedode Muamar Kaddafi was hiervoor door het ICC aangeklaagd.

Bron: http://www.telegraaf.nl/b(...)wil_naar_ICC___.html
Nou, die zal dan ook wel snel in niet opgehelderde omstandigheden om het leven komen, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat iemand de Westerse publieke opinie de andere kant van het verhaal komt vertellen. Ook al laat het gros van publiek en media zich maar wat graag voorliegen, je moet hun hersens ook weer niet overbelasten.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  donderdag 27 oktober 2011 @ 12:07:39 #208
115996 francorex
Earth stationary not spinning
  donderdag 27 oktober 2011 @ 12:54:55 #209
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_103620628
Ik ben ook benieuwd of het Saf gaat lukken om zijn verhaal hier in Den Haag te gaan doen. ik heb er een hard hoofd in. Daar wordt net als zijn vader vast wel op een andere manier mee afgerekend.

Maar : lang leve de vreedzame rebellen en hun westerse vriendjes :')
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  donderdag 27 oktober 2011 @ 15:37:30 #210
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_103626335
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_103631189
quote:
"He murdered his own people" och, och, och. Ga je jezelf nou ook niet eens achter de oren krabben als die propaganda uit de Irak-oorlog letterlijk wordt herhaald?
Nee, wel als ik het met mijn eigen ogen zie.

quote:
Zelfs massavernietigingswapens werden er weer bijgehaald,
Waar haal je dit vandaan?

quote:
soms vraag ik me echt af of ik een van de zeldzamen ben met een geheugen dat langer dan een paar maand terug kan.
Alsof Irak ook maar enigzins valt te vergelijken met Libi. Ik was geen voorstander van de Irak-oorlog, wel van die van Libi. Irak had een inval, Libi een volksopstand met rugsteun.

quote:
De berichten over grote opstanden in Libi waren er al terwijl niemand met een camera die opstanden wist te filmen,
Ik zie er anders genoeg beelden van op mijn beeldscherm.

quote:
anders dan wat hele vage shots van wat scheeuwende jongeren.
Lees topic 1 maar weer eens door je geheugen laat je duidelijk in de steek. Of we hebben een andere mening over wat een volksopstand is, kan ook. Ik kan me de beelden van tienduizenden (jongeren) in zawiya, Misrata, Bayda, Benghazi, Tobruk etc nog goed voor de geest halen die binnendruppelde na 17 februari.

quote:
Als dat in Amsterdam-West gebeurt kijkt niemand ervan op.
Wat een vergelijking weer.

quote:
Pas toen het Westen zich ging roeren en duidelijk hintte op ingrijpen kwamen er meer beelden van meer oproertjes.
In de media misschien. Omdat de wereld haar ogen meer had gericht op Iran dan op een bevriend land.

quote:
Heb je de bronnen ook gelezen?
Ja.
quote:
De man van de Indiase ambassade die het gezegd zou hebben wordt nergens geciteerd, het artikel is tendentieus,
Heb je de boel zelf wel goed gelezen? De krijgsgevangenen zelf bevestigen het. Tuareg bevestigd het. Afrikaanse regeringen bevestigen het. Advertenties zijn gezien, voormalig libische staff bevestigd het. Niettemin dat een heel groot deel van de krijgsgevangen donker is.

quote:
en de andere bronnen vertellen wel het hele verhaal, namelijk van de donkere immigranten die al tientallen jaren in Libi wonen, werken en in het leger zitten.
Dus ook mercenaries. Ik zei ook niet dat ze alleen maar uit het buitenland kwamen.

quote:
Het is ook zo'n belegen oorlogspropaganda. Mensen bang maken
met een dehumaniseerde vijand. Gewoon het leger is niet afschrikwekkend genoeg, of het moet weer een ongekend wrede en goed getrainde elitegarde zijn, of donkere (bwah, eng!) huurlingen uit even donker Afrika, en we weten allemaal hoe ze daar tekeer kunnen gaan.
De boel overdrijven kan altijd. Neemt niet weg dat ingrijpen gewoon terecht was.

quote:
De bronnen daarover lijken mij een stukje betrouwbaarder en gedetailleerder dan die over huurlingenlegers.
Ik heb het idee dat je vooral betrouwbaar vind wat in je eigen straatje past. Ik zie het bewijs recht voor m'n neus staan dus.

quote:
Relatief is toch niet zo'n heel moeilijk woord? Gerelateerd aan omliggende landen en landen met vergelijkbare natuurlijke hulpbronnen en natuurlijke belemmeringen.
Daarom juist. Daarmee kun je zo'n beetje alles goedpraten. Feit is dat Libi niet het sprookje is dat Shell en BP ons graag wilden wijsmaken.

quote:
Prima, maar dan is het onzin om van de ene dictator te doen alsof hij het absolute kwaad is, en de ander in het zadel te houden.
Ik vind het geen enkel excuus om dan opeens hulp aan die bevolking te weigeren. ''want daar doen ze het ook niet''. In ieder geval hoop ik dat de wereld het regime in (bijvoorbeeld) Saudi-Arabi net zo hard laat vallen als Khadaffi, mocht daar ooit een (democratische) volksopstand plaatsvinden. Ik hoop het van harte.

quote:
De NATO kwam immers helpen.
Ook voordat de Nato kwam helpen..

quote:
De keuze maken je mond te houden en het regime niet uit te dagen is nou eenmaal wat makkelijker gemaakt dan de keuze om geen bom op je dak te krijgen.
Blijkbaar dachten de Libirs daar anders over. Dat de Libirs hem uitkotste kwam niet uit de lucht vallen.

quote:
Nee, het was zijn keuze een oproer te onderdrukken, daar is het een dictator voor. Dat het een burgeroorlog werd kwam door het NATO-ingrijpen.
Nee, dat het een burgeroorlog werd kwam omdat Khadaffi er een begon en de Libirs besloten zich te verdedigen.

quote:
Libie staat er toch een stuk beter op dan Nigeria, een olieproducerend land zoals het Westen dat graag ziet. Het panafrikaanse project van Ghadaffi was nog niet geslaagd maar had de Libiers best veel op kunnen leveren. Vergeet niet dat zijn steun aan het ANC wel heel belangrijk is geweest voor de afschaffing van de apartheid. Dat kun je natuurlijk ook verspilling noemen.
Nou en? Zijn steun voor genocides in Sudan, Oeganda, Ethiopi en al het andere wat hij heeft geflikt ook. Alsof Khadaffi de enige financier voor het ANC was.

[/quote] Er bleef wel eens wat aan de strijkstok hangen. [/quote]

Grote strijkstok heb je dan.

quote:
Dat doet er niet af dat die hele Arabische lente eigenlijk alleen maar als resultaat heeft dat de oliestaat met de niet omkoopbare leider nu wel in handen is van mensen die te koop zijn en koloniaal uitgezogen kan worden. Van de rest is niks terechtgekomen omdat die zelfde NATO-landen daar de dictators in het zadel houden.
Behalve Tunesi dan. Wat er van de toekomst terecht komt in Libi zien we nog wel. Ik ben iig niet meteen pessimistisch. Voor de rest ben ik het met je eens, hoewel het niet alleen de NATO landen zijn die de dictators in het zadel houden.

quote:
Er stond volgens mij niks in waar ik al niet wat over gezegd had.
Ik vind van wel. Vooral de tweede alinea.
Incelfrikandel
pi_103631994
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 17:31 schreef Frikandelbroodje het volgende:

Dus ook mercenaries. Ik zei ook niet dat ze alleen maar uit het buitenland kwamen.
Oe, ze hebben een donkere huid. Dan moeten het het wel wrede huurlingen zijn, waar ze ook vanaan komen.

Ik heb op deze manier niet zo veel zin in de discussie. Ik stel dat er een op zijn zachtst gezegd nogal vertekend beeld van de situatie is neergezet uit imperialistische belangen. Dat die belangen meespelen erken je dan, maar vervolgens bestaat je argumentatie uit diezelfde propaganda.

Neem nou dit meiske:

Die komt mij ook niet over als iemand die heel neutraal verslag doet, maar is er iets in haar beweringen dat met keiharde feiten kan worden weerlegd?
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 28 oktober 2011 @ 00:22:55 #213
313372 Linkse_Boomknuffelaar
Vrijheid voor Demoon_uit Hemel
pi_103653802
Als je teveel weet, word je in Itali omgelegd door de maffia.

Hetzelfde geldt dus voor Khadafi en zonen en Slobodan Milosevic die op wel zeer verdachte wijze is omgekomen in de gevangenis aan de Pompstationsweg in Scheveningen.

Iedereen die een beetje nadenkt snapt wel waarom de NAVO en de EU Libi heeft aangevallen en Khadafi heeft laten vermoorden. Maar goed, als de zonen van Khadafi dit op het NOS-Journaal komen vertellen heeft dit inderdaad toch een andere impact.
  vrijdag 28 oktober 2011 @ 01:14:28 #214
172669 Papierversnipperaar
Cafene is ook maar een drug.
pi_103655744
quote:
'Kaddafi's chemische wapens ontdekt'

In de Libische woestijn hebben de rebellen in de buurt van Sirte een reusachtig geheim arsenaal vol chemische wapens van de vorige week omgebrachte kolonel Kaddafi ontdekt.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  Moderator vrijdag 28 oktober 2011 @ 12:13:42 #215
8781 crew  Frutsel
pi_103664139
martinchulov twitterde op vrijdag 28-10-2011 om 11:48:32 #Saif al-Islam's convoy bombed as it fled Bani Walid into south #Libya, western official tells me. Casualties. Saif's fate unknown reageer retweet
pi_103667549
‘Saif probeert vliegtuig naar Nederland te charteren’
BUITENLAND Saif al Islam Gaddafi, die inmiddels gevlucht zou zijn naar buurland Niger, zou geprobeerd hebben daar een vliegtuig te charteren naar Nederland om zich daar over te geven aan het Internationaal Strafhof in Den Haag (ICC). Hij zou, na de dood van zijn vader Moammar Gaddafi, vrezen voor zijn leven.

Dat meldt persbureau Reuters op basis van bronnen binnen de Libische Nationale Overgangsraad. Waar de gedoodverfde opvolger van Gaddafi zich werkelijk bevindt is onduidelijk. Gisteren gingen er geruchten dat zijn konvooi via Niger richting Mali beweegt.

Volgens Midden-Oosten verslaggever Martin Chulov van de Britse krant The Guardian, zou zijn konvooi zelfs mogelijk onder vuur zijn genomen bij de Libische stad Bani Walid door de NAVO.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  vrijdag 28 oktober 2011 @ 13:52:23 #217
92928 kadoter
It's the cable guy
pi_103667917
Ik ben al geruime tijd bezig met het schrijven van een scriptie over de (dubieuze) relatie tussen EU en Libi (van het begin van de Italiaanse kolonie tot vandaag).

Kijk hier regelmatig aangezien jullie bijdragen/hersenspinsels altijd leuk/interessant zijn om in elk geval nader te bekijken.

Dus ook al post ik zelf hier niets, bedankt iedereen ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door kadoter op 28-10-2011 13:58:39 ]
Could it be that the rallying idea of Europe is merely a front for the very opposite of all that Europe stands for, namely rejection of democracy, freedom, separation of powers, transparency and political accountability? (U. Beck)
  Eindredactie Frontpage / Forummod vrijdag 28 oktober 2011 @ 15:43:47 #218
168091 crew  Cobra4
mr. Dkut
pi_103672172
Overleg over overgave Saif
28 okt. 2011, 14:05

Het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag heeft via tussenpersonen contact met Saif al-Islam Kaddafi (39), een zoon van de omgekomen Libische leider Muammar Kaddafi. Dat heeft hoofdaanklager Luis Moreno Ocampo vrijdag laten weten. Saif al-Islam wordt wegens misdaden tegen de menselijkheid gezocht door het hof.

Saif al-Islam, een prominent van het in augustus gevallen Libische regime, bevindt zich volgens de Libische Overgangsraad NTC in Niger. Moreno Ocampo waarschuwt dat huurlingen Saif al-Islam hebben aangeboden hem naar een land te brengen dat niet is aangesloten bij het ICC. Dat zou uitlevering bemoeilijken. „Het ICC zoekt daarom naar mogelijkheden om vliegtuigen in bepaalde aangesloten landen staande te houden ten einde arrestaties te verrichten”, aldus de verklaring van de aanklagers van het ICC.

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft in februari, na het uitbreken van een opstand in het noordoosten van Libi tegen het regime van de Kaddafi's, aan het ICC gevraagd zich over de mensenrechtenschendingen te buigen. Dat onderzoek begon 3 maart en op 27 juni vaardigde het ICC arrestatiebevelen uit tegen dictator Kaddafi, diens zoon Saif al-Islam en veiligheidschef Abdullah al-Senussi (62). De drie worden beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid, gepleegd in Libi van 15 tot ten minste 28 februari.

De opstand leidde in maart tot internationaal militair ingrijpen, officieel ter bescherming van burgers. Kaddafi's hoofdkwartier in Tripoli viel op 23 augustus in handen van de opstandelingen en Kaddafi werd op 20 oktober gedood in Sirte. Kaddafi zou toen bescherming hebben gehad van Zuid-Afrikaanse huurlingen. Die zouden ook Saif- al Islam onder hun hoede hebben en inmiddels in Niger zijn aangekomen.

Niger is net als veel Afrikaanse landen aangesloten bij het ICC. De Zuid-Afrikanen die voor de dictator werkten, zouden per vliegtuig terug naar huis willen. Al-Senussi zou inmiddels naar Mali zijn gegaan. Dat land is ook aangesloten bij het strafhof.

Bron: www.telegraaf.nl
"Any officer who goes into action without his sword is improperly dressed." - "Mad Jack" Churchill DSO MC
  vrijdag 28 oktober 2011 @ 15:52:13 #219
137562 rakotto
Anime, patat en video games
pi_103672544
Die kerel moet dood. :( Niet naar Den Haag. =\
All wars are civil wars, because all men are brothers. ~Franois Fnelon
pi_103678015
wat is die saif een loser gebleken zeg, "ik wil niet dood als papa en broertje ik wil naar den haaaaag" :'( :'( :'( :'( :'(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_103678531
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 15:52 schreef rakotto het volgende:
Die kerel moet dood. :( Niet naar Den Haag. =\
Bij Milosevic bleek dat verschil niet zo heel groot.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 28 oktober 2011 @ 19:04:15 #222
45563 Djaser
Holy monk yorp
pi_103678947
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 15:52 schreef rakotto het volgende:
Die kerel moet dood. :( Niet naar Den Haag. =\
-edit-
[NWS FEEDBACK] Waar grijs misschien mogelijk is.
te meer omdat deze man zich over wenst te geven.

[ Bericht 12% gewijzigd door paddy op 07-11-2011 22:35:54 ]
pi_103679456
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 19:04 schreef Djaser het volgende:

[..]

Ik vind het bizar dat jij als moderator hier mensen dood loopt te wensen, te meer omdat deze man zich over wenst te geven.
op het moment dat je mensen degradeert tot "ratten en kakkerlakken" die "uitgeroeid" moeten worden, ben je je menselijkheid kwijtgeraakt, ergo, niemand loopt hier mensen dood te wensen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_103680163
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 19:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

op het moment dat je mensen degradeert tot "ratten en kakkerlakken" die "uitgeroeid" moeten worden, ben je je menselijkheid kwijtgeraakt, ergo, niemand loopt hier mensen dood te wensen
En mensen die van anderen zeggen dat ze hun menselijkheid zijn kwijtgeraakt en afgemaakt moeten worden op basis van wat ze zeggen, mag ik die op mijn beurt dan weer dood wensen (indien ik dat zou willen)?
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_103681286
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 19:29 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

En mensen die van anderen zeggen dat ze hun menselijkheid zijn kwijtgeraakt en afgemaakt moeten worden op basis van wat ze zeggen, mag ik die op mijn beurt dan weer dood wensen (indien ik dat zou willen)?
van mij wel hoor, ik ben zeker geen moraal ridder, die daarnaar zal kraaien
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')