Dit. Ziet er echt vies uit.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:30 schreef Nikmans het volgende:
Ik vind die kebab op die laatste plaatjes in de OP trouwens verdomd veel op een darmkanaal lijken, of hersenenEcht zo'n rare vorm
Zou best kunnen, in Turkije deden ze er ook moeilijk over. Maar zo lekker, zo kruidig.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:31 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
ja da is lekker. in nederland niet te krijgen denk ik, volgens mij mogen schapendarmen hier niet verkocht worden ivm bse enzo?
Geen zorgen, brother. Schapendarmen of niet het gaat er in. Zelfs rattenvlees goed voorbereid en smakelijk uitziend gaat er in.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:28 schreef Levolution het volgende:
[..]
Kijk, daar zie je het: ECHT vlees
Goed programma is dat trouwens.
Overigens, voor de liefhebbers, een minder bekend maar misschien wel lekkerder gerecht: kokoreç. Als je dat ooit in handen krijgt, probeer het.
[ afbeelding ]
Laat je niet afschrikken door het feit dat het schapendarmen zijn. Vertrouw me.
ja goed gerechtje. turken weten wel wat lekker isquote:Op zondag 16 oktober 2011 23:32 schreef Levolution het volgende:
[..]
Zou best kunnen, in Turkije deden ze er ook moeilijk over. Maar zo lekker, zo kruidig.
Wat is het verschil qua vlees hier en daar dan? Volgens mij wel eens een docu gezien en die gasten bouwen zo'n ding toch gewoon zelf op in lagen?quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:28 schreef Levolution het volgende:
[..]
Kijk, daar zie je het: ECHT vlees
Goed programma is dat trouwens.
Overigens, voor de liefhebbers, een minder bekend maar misschien wel lekkerder gerecht: kokoreç. Als je dat ooit in handen krijgt, probeer het.
[ afbeelding ]
Laat je niet afschrikken door het feit dat het schapendarmen zijn. Vertrouw me.
Klopt. Turken en Marokkanen zijn echte vleeseters. Vooral Turken kunnen er wat van.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:33 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
ja goed gerechtje. turken weten wel wat lekker is
ze hebben heerlijk vlees, maar ook heerlijke andere gerechten. zoals in turkije heb ik het hier in nederland nog niet gegeten bij een restaurant.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:34 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[..]
Klopt. Turken en Marokkanen zijn echte vleeseters. Vooral Turken kunnen er wat van.
Je romantiseert e.e.a. .Tenzij de koeien en het vlees in Turkije van aanzienlijk betere kwaliteit zijn.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:35 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
ze hebben heerlijk vlees, maar ook heerlijke andere gerechten. zoals in turkije heb ik het hier in nederland nog niet gegeten bij een restaurant.
Ik weet niet waar allemaal, maar voor zover ik weet wordt het hier het steeds meer 'gehakt'. Dat wil zeggen: gehakt maken van seperator/restvlees, dit met vet, bindingsmiddel etc. kneden en dan om de spies heen plakken (drukken). Daarom is döner ook zo goedkoop.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:33 schreef Stokstaart het volgende:
[..]
Wat is het verschil qua vlees hier en daar dan? Volgens mij wel eens een docu gezien en die gasten bouwen zo'n ding toch gewoon zelf op in lagen?
U mad bro?quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:07 schreef Maikuuul het volgende:
Jawe bij Marmaris krijg je ook kapsalon, echter had ik nu zin in een groot broodje kabab, echt heerlijk![]()
Trouwens op de foto heb ik het broodje zelf doormidden gesneden ( half turks brood krijg je gewoon als je een heel broodje besteld ).
De stromen knoflook heb ik zelf voor gezorgd ( vraag altijd de saus apart, is vervelend als je het broodje later nog wilt opeten en het vol met knoflook zit waardoor het broodje "nat" van de knoflook is, saus apart FTW ! )
Groot broodje kabab ( dus de foto die ik heb gemaakt x2 kost 7 euro ( incl feta ) zonder feta 6.50.
Daarnet de andere helft naar binnen gewerktheerlijk.
Van die nerdjes die beweren dat ik geen groente lust![]()
Ik houd gewoon van veel vlees in de kabab, en van die figuren die gaan beweren dat ze weten hoe "echte" kabab smaakt, alsof mij dat wat boeit dat je tijdens je all-in vakantie in turkije echte kabab hebt gegeten, wowwwwwww![]()
Eensquote:Op zondag 16 oktober 2011 22:45 schreef Scully het volgende:
De beste broodjes Döner zijn te koop bij Chaplin in Enschede!
Aanrader!!![]()
Het wordt anders gekruid en anders geserveerd. De kwaliteit van het vlees zal wel niet anders zijn, maar het wordt lekkerder (subjectief) bereid op je tafel gebracht. Besef dat vlees dat met kolen bereid is anders smaakt dan in een pan. Het zelfde resultaat is in Nederland ook wel te behalen, maar het wordt gewoon niet of minder gedaan.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:37 schreef Stokstaart het volgende:
[..]
Je romantiseert e.e.a. .Tenzij de koeien en het vlees in Turkije van aanzienlijk betere kwaliteit zijn.
Het is vlees dat klaargemaakt is door Turken met recepten afkomstig uit dat zelfde land.
Dat het daadwerkelijk anders smaakt ligt waarschijnlijk aan jouw perceptie.
En ja ik ben ook in Turkije geweest.
Dat wat jij zei van die yoghurt heb ik anders nog nooit gezien in Turkije.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:42 schreef Levolution het volgende:
[..]
Het wordt anders gekruid en anders geserveerd. De kwaliteit van het vlees zal wel niet anders zijn, maar het wordt lekkerder (subjectief) bereid op je tafel gebracht. Besef dat vlees dat met kolen bereid is anders smaakt dan in een pan. Het zelfde resultaat is in Nederland ook wel te behalen, maar het wordt gewoon niet of minder gedaan.
Dat betekent niet dat Nederland zuigt ofzo. Hier kun je andere typen vlees weer heel goed eten. Ik zou niet weten waar ik in Turkije moet zijn voor een steak ofzo.
Kunst of niet, erin gaat ie.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:45 schreef MonteCristo het volgende:
[..]
Die man verdient een lintje en kunstsubsidie.
Dit is geen eten meer, maar kunst!
That's what she saidquote:Op zondag 16 oktober 2011 23:47 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[..]
Kunst of niet, erin gaat ie.
Juist. Je hebt recht op een stukje fatsoenlijk vlees. Dat moet je gewoon zeggen, niet dat ze de boel 'flessen' recht voor je neus.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:51 schreef Drinky het volgende:
terechte kalcht.
Ik doe altijd zonder groente, en sommige donerzaken komen dan nog steeds met een klein beetje vlees aanzetten. Dan zeg ik gwn doe meer erin of ik ga weg en vaak moet ik dan weg
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |